תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
-
נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב(נייד) עם עליית המחשב הוא עושה מסך כחול ועושה ריסטרת ונישאר במעגל כזה.. המחשב חדש ואין עליו וירוס בטוח זה מחשב שהייתה איתו בעיות כאלה מהיום הראשון והוא הוחזר כמה פעמיים ובכל זאת אני רוצה לדעת עם יש משהו שאני יוכל לעשות כי אין לי כוח להם יותר. דרך אגב הוא כן עולה במצב בטוח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte ga-p35-ds3p http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov ספק כוח של corsair 450W וקניתי כרטיס הרחבה של USB3 ו SATA3 של חברת transcend http://ksp.co.il/?uin=13814 כאשר אני מנסה לחברת את הכרטיס למחשב, יש לי כמה סלוטים פנויים של PCI-E, המחשב לא נדלק לא משנה כמה פעמיים אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כאשר אני מוציא את הכרטיס מהסלוט המחשב נדלק רגיל ועובד ( אפילו אם לא הוצאתי את החשמל מהכרטיס) כאשר חזרתי לחנות ממנה קניתי חיברנו את הכרטיס למחשב אחר שהיה שם ( בדיוק כמו בבית ) והכרטיס עבד הכל תקין האם משהוא יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה העל העזרה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחשב Lenovo Y700 מעבד i7 ssd חצי טרה ג'יפורס 960 GTX ווינדוס 10 התחיל קצת לקרטע בזמן האחרון תוך כדי שאני משחק Warzone, החלטתי לנסות לעשות לו Tune Up עם תוכנה שנקראת Toolwiz שבצעה מחיקה לכל מני קבצים כנראה. טעות גדולה. מאז כל 2 דק' מאז שאני מדליק אותו המסך פשוט קופא, לא מגיב לשום דבר. אני גם לא יכול לנסות לפתור את הבעיה דרך פתרון הבעיות של ווינדוס כי המסך קופא עוד לפני שאני אפילו מנסה. למישהו יש אולי פתרון? תודה! :)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, בספטמבר קניתי מחשב ACER NITRO 5 CORE I7 10TH 32GB RAM RTX NVIDIA 2070, אני עובד עליו עם תוכנות CAD מההתחלה היה לי בעיות בתצוגה בכל מיני תוכנות. מצ"ב צילומי מסך. עדכנתי דרייברים - לא עזר שחזרתי הגדרות יצרן - לא עזר פניתי לאחריות הם לקחו לי אותו לשבוע עשו בדיקת מאמץ לכרטיס מסך ואמרו לי שהכל תקין וזה בעיית תוכנה והם לא מטפלים בזה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? מה אני בדיוק אמור לעשות? ספויילר שמעתי שיש דרך להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף חזרה, זה אמיתי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש למחשב איך אני מפרמט אותו תודה מראש (לא איך מפרמטים את המחשב. איך מפרטים הארד דיסק חדש שחובר)
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לאחרונה משני לוחות אם, 3 מסכים, 4-5 ראם, 5-6 כרטיסי מסך, שני ספקים, אלו הרכיבים הבסיסיים כמובן יש עוד שלא אפרט כי אין צורך. תיאור החלקיםאני לא בבית לא יכול לשלוח תמונות). שני לוחות אם ישנים(אין לי עכשיו את הדגם): 1-עם כרטיס מסך מובנה ואפשרות להרחבה רק ב PCI 2-בלי מובנה עם הרחבת AGP\PCI מסכים: שאני לא בטוח בתקינותם(השבוע אני יביא מסך שעובד 100% ואבדוק אם זה המסך. ראם: סטיקי ה ראם לפחות 2 עובדים 100% כ.מסך: AGP 100% עובד ה PCI לא בטוח ספק: 1 של 300W 1 של 125-150W שניהם עובדים. השאלות שלי: (אם זה לא המסכים) א- בלוח אחד הביפר או איך שקוראים לו עובד ומצפצף לתגובה טובה(ביפ קצר 1) זה הלוח עם ה AGP בלוח השני משום מה הוא לא מצפצף למרות שאני בטוח …
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב נייד של IBM וכשאני מנסה לבחר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO מתקבלת תמונה הפוכה לא בשולחן העבודה אלא בצפייה בסרטים למשל ניסיתי את POWERDVD וגם את MEDIA PLAYER אך ללא הועיל מחכה לפתרון עוד שאלה איך ניתן לקבל סאונד לא מהלפטופ? כלומר מהטלויזיה? יש לחבר חיבור בננה לפתח של האוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו... AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. כשאני מפעיל את המחשב, הוא בקושי מצליח להגיע לווינדוס ונותן הודעות שגיאה שמאלצות לעשות שוב ריסטארט. לפעמים הוא מגיע לווינדוס, וממש בהתחלה הוא נותן את ההודעות. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... כשאני מפעיל עם Safe Mode, זה פועל. לפרמט - אני לא ממש יודע, וגם לא רוצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם מישהן יודע כיצד ניתן לקבל פקס במחשב? האם יש תוכנה כל שהיא? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשירים שמחוברים למחשב ע"י USB כמו הארד דיסק חיצוני, מודם אלחוטי, דיסק און קי, ועוד. וכל הזמן ה-USB פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי כמה שניות איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי רק כונן C-(200gb) אני רוצה לחלק אותו ל2 ולעשות שבכונן C יהיה 10 ג'יגה ו ב D (החדש) 190 ג'יגה אני רוצה לעשות את זה ללא התקנה חדשה של הווינדוס..אני יודע שאפשר לעשות אבל שחכתי איך.. בבקשה תעזרו זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי להבין את משמעותה יש לי 2 מחשבים בבית 1נייד ו1נייח(שולחני) הנייד טיפה יותר חלש מהנייח אך הוא סוחב מצויין+ את המשחק החדש של הארי פוטר למרות שזה אמור להיות בנייח המפרט של שניהם בקצרה: נייד של hp http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html *גירסת כ.מסך עם 1 גיגה והנייח(שולחני) מעבד 4 ליבות אינטל 9505 כ.מסך ATI 4870 של שאפר עם 1 גיגה זיכרון וגוף קירור לוח אם גיגה בייט p43 (לא ממש זוכר דגם 4 גיגה זיכרון מחולק 2 סלוטים של 2 גיגה (מהירות 1300) הארד דיסק1 טרה זהו פחות או יותר מה שקורה שבנייח (שולחני) המחשב מעלה לי את המשחק נותן לי לשחק כמה דקות ואחרי 5 דקות בערך מתכבה חשוב לציין…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-