תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש הכל עובד מצויין, חוץ מהכניסות של ה USB בחלק הקידמי ? פתחתי את המארז לרואות אם יש חיבור ללוח, ויש חיבור :s05:
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…
-
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
- 2 followers
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, ההודעה הראשונה שלי פה ואני כבר נאלץ להתחיל בכזו הודעה מצערת :'( לאחרונה קניתי מחשב חדש (לוח אם GYGABYTE K8NF-9 והארדיסק WD SATA) שניסיתי להתקין ווינדוס, קיבלתי את השגיאה הבאה: media test faliure, check cable בעיקרון אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA וזה יסתדר, אבל! כמובן, עם המזל שלי, הפלופי לא פועל, הלך קאפוט. שאני מנסה אפילו לכתוב פקודת DIR פשוטה הוא נותן לי ERROR ולא מצליח. בקיצור, רציתי לברר כמה דברים: 1- זה באמת יסתדר אחרי שאני אתקין את הדרייברים של ה SATA? (המחשב באחריות, אני הולך מחר להחליף פלופי) 2- איזה מהדרייברים על הדיסק של GYGABYTE צריך? לי אמרו ללחוץ E. אבל משהו מוזר לי שם, כתוב Nvidia series ATA במקום Serial ATA 3- אם אפשר הוראות איך…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בשעה טובה קניתי מחשב המפרט בגדול זה: core i3 3 GHZ Gforce 520 GT 2G 2G RAM בקיצור מחשב די חזק. מותקן עליו ונדואס 7 פרימיום. התקנתי את הדריברים של כרטיס מסך ושל המעבד שבאו איתם. והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהזכרון הקשיח הוא ישן והיה עמוס מאוד מאוד עד לא מזמן. בדקתי ב can you run it וראיתי לדוגמא שבמשחק battlefield bad company 2 המדד הגיע עד לסוף של הסקאלה, כלומר המחשב אמור להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה. רק שזה ממש מש לא ככה: התקנתי את bad company 2, ולהפתעתי המשחק בקושי זז! אפילו בהגדרות בינוניות, בלי AA ועל רזולוציה 1280*760 המשחק עדין מרגיש תקוע ולא עובד חלק, שלא נדבר על בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הטיבעית ש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נקנה מחשב לגרפיקאי (פרסומים והפקות דפוס, דו מימד), בחלקו ע"פ הנחיותיי, ובמהלך העבודה ישנן תקיעות מוזרות וארוכות, בעיקר בעבודה על פוטושופ וגם שאר תוכנות אדובי, בצורה שלא הולמת כלל את הביצועים של המחשב... העכבר פשוט נתקע. בלי קשר העבודה על פוטושופ גם לפני שנתקע תקועה כאילו מדובר בפנטיום 4. סימון טקסט נתקע, הגדלתו או החלפת פונט - נתקע, וכן הלאה. בעיה נוספת היא שהמחשב עולה לאט בצורה לא הגיונית (כמה דקות טובות. כמובן שמותקן על UEFI עם אתחול מהיר). הוחלף כ. מסך מ GTX 750 Ti לדגם הנוכחי והבעיה נותרה. המארז והמעבד מקוררים היטב ואין עליית טמפרטורות משמעותית במאמץ. המחשב כבר בשימוש זמן מה אבל הבעיות התחילו מהרגע הראשון. אודה מאוד למי…
-
- 19 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בימים האחרונים רכשתי מערכת מחשב חדשה.. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP45-DS3L Hitachi 500GB WD 250GB HIS ATI HD4850 1GB GDDR3 2x2GB OCZ 1066Mhz REAPER VERSION ZM-460-APS המערכת הפעלה שרצה עליו לבינתיים היא ה Windows Vista Ultimate SP1 - 32BIT בהתחלה הוא היה עולה לפעמים ומרסט את עצמו תוך כדי ה Boot LOGO אחרי זה זה עבר..התקנתי GTA IV שפועל על ההגדרות הכי גבוהות בערך בלי לעבור יותר מדי את הזכרון של הכרטיס.. והמשחק קורס באמצע , המסך כותב NO SIGNAL ויש צפצופים מהרמקול. זה קרה גם כשסתם גלשתי ב IE אבל פשוט תמונה קופאת ולא ניתן ללחוץ CTRL ALT DEL או משהו בסגנון. אבל במשחק זה קורה תמיד. ניסיתי גם לחבר ספק של EzCool 500WATT רק לכ.מ…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש, הגעתי בעקבות המלצות חמות במיוחד... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. מפרט המחשב שלי: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ZALMAN CNPS9700 LED THERMALTAKE SOPRANO WINDOW + 2x120MM 1x90MM FANS BLACK THERMALTAKE W0093RI 500W PFC +120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ DUAL GIGABYTE GEFORCE 8800GT. המחשב שלי מקרטע במשחקים כמו CoD4 ב800x600 בHIGH. בheroes5 ובעוד משחקים שהוא אמור להריץ חלק, אבל יש לי בעיות חמורות של Frame drops. אפילו world of warcraft אם אני משחק עם Distance Far הFPS יורד ל20. הבנתי שאני צריך להריץ תוכנות שונות ולעשות Pri…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע קניתי מחשב חדש התקנתי בוא מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 64BIT ENTERPRICE מאותו דיסק שהמחשב הישן שלי עובד עליו עכשיו ביצעתי את כל העדכונים גם של הוינדוס גם של כל הדרייברים אז הבעיה החלה כשהייתי גולש בכרום אחרי כמה זמן המחשב היה קופא ואי אפשר לעשות כלום העכבר לא מגיב ולא זז שום כפתור ולא כלום והמחשב לא עושה כלום רק לחצן ריסט מפעיל אותו מחדש חשבתי הבעיה בכרום מחקתי אותו אך לא עזר לפעמים זה ניתקע גם בדפדפן אחר או ביכלל בזמן שאני מישתמש בוינדוס לא יודע כבר מה לעשות זה קורא בתדירות לא קבוע אני לא יושב כל היום על המחשב אבל בכל זאת נ.ב כאשר המחשב קופא הוא נישאר במצב של איפשהו הוא קפא וזהו שום דבר לא משתנה פשוט קפוא מפרט המחשב הוא I7 5820K 16G DDR4 MSI X99 GA…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש - הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 Asus P5B Leadtek GeForce 7950GT Dual Channel DDR2 800 1 Gig Western Digital 160 Gig SATA II ספק כוח Thermaltake PFC W0084 מחשב אריה,תיאורטית לפי המפרט, אבל הבעיה היא שבמשחקים הוא מגמגם ז"א שהוא לא רץ חלק, יש גימגום וזה מתבטא בעיקר במשחק pes 06 ניסיתי הכל - עדכנתי ביוס גם של הלוח וגם של כרטיס מסך, הורדתי את כל הדרייברים האחרונים שניתן למצוא מ ASUS ו NVIDIA ללא הצלחה, שיחקתי עם ההגדרות בביוס, שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך, התקנתי דרייבר כרטיס מסך של NGO, אין לי כבר שום מושג מה קורה כאן רבותיי. מחשב Athlon 64 3000+ מריץ משחקים יותר חלק ממנו, וגם התוצאה שקיבלתי ב 3DMark2001 ביחס של מעבד-מסך היא עלובה : 38000 לעו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש מKSP Uploaded with ImageShack.us עזבו את מסכת העינויים שעברתי לגבי הכרטיס מסך, ובסופו של דבר לא קיבלתי אותו. המחשב פתאום הופך להיות איטי משום סיבה נראית לעין: עכבר מקרטע, סאונד הופך לרעש, תנועת וידאו נתקעת.. מה יכול כבר לגרום לדברים כאלו? זה בדיוק בדברים שלא רציתי שיהיו ובגלל זה קניתי מחשב חזק, זה ממש מוריד לי את החשק והכיף ממנו
-
- 43 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד 80 זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב חדש של אסוס 14 ושמתי לב שהסוללה נגמרת ממש מהר (3 שעות לכל היותר אחרי טעינה של 100%) בדיעבד ראיתי במדריך למשתמש שהייתי צריך להטעין את הסוללה 3 שעות ראשונות לפני השימוש זה משהו שהוא קריטי?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבעיה שאינה בהכרח תקלה טכנית... ברשותי מחשב חדש, עם המפרט הבא: לוח: Gigabyte GA-MA78GM-S2H מעבד: Phenom 2 X4 920 2.8 זיכרון: 4GB המעבד נחשב לחזק מאוד, וציפיתי המחשב יטוס, אולם הוא רק במעט יותר מהיר ממחשב מבוסס Core 2 Duo E6300 שברשותי, אני מדבר על מהירות בכלל ומהירות Startup בפרט. שני המחשבים אגב עובדים עם חלונות XP 32 ביט. שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה, האם יש הגדרת ביוס שאני צריך לבדוק ( במעבדה שהרכיבה את המחשב לא בדקו דבר, רק הרכיבו, אז ייתכן שהגדרות הביוס מעולם לא שונו ). אני קצת נרתע מביצוע עדכון לביוס, מה עוד שהלוח די חדש. יש משהו שאפשר לעדכן בביוס עכשיו אחרי שכל המערכת מותקנת ? תודה ! אגב, בדקתי באמצעות תוכנת SIW, ואכן כל הרכיבים שבמח…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם מפרט מפלצתי ( i7 7700k, 16 Gb, ssd וכו). אין לי מושג למה המחשב נתקע כל כך הרבה וזה רק מגלישה באינטרנט (עכבר פתאום זז לאט למשך כמה שניות עד שמסתדר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אציין כי יש לי אנטי וירוס של bitdefender. אולי הוא הבעיה? למרות שלא נראה לי הגיוני.
-
- 17 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
התקנתי בפעם הראשונה את המחשב במפרט שלי, שמתי עליו ווינדוס XP SP1 בפעם הראשונה, עד שהוא עולה זה שנה עד שפותחים חלון עוד שנה ההארד דיסק בחשיבה מתמדת המאוורר על 6000 סל"ד ו5 מאווררים על פול ספיד למה זה? זה אמור לקרות בהתחלה? ד"א, זה הרושם הראשוני שלי מ AMD .. מעבד זבל
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, רכשתי לפני יומיים מחשב נייח חדש ב 15 אלף ש''ח. כל משחק שקניתי עכשיו בסטים , אחר מספר דק' זורק אותי מהמשחק עם הודעת ERROR שונה. אעדכן שהכרטיס מסך שלי עשיתי לו עדכון (RTX 3080 12g OC ) וניראה שגם ה Directx שלי מעודכן. אני מצרף את התמונות של ה ERROR's: (במשחק נוסף אחרי מספר דק' הוא ביכלל שולח אותי למסך הכחול , והמחשב מתאתחל..) למישהו יש רעיון? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן 4 חודשים, 4 ראם,מעבד אינטל I5 , כרטיס מסך NVIDIA GT220, ויש קצת ירידה בביצועיו לאחרונה, סרקתי וירוסים וניקיתי אותו עם CCLEANER וזה לא כל כך עזר, הוא עדיין סוס עבודה כמובן לגלישה וכל זה, אבל למשחקים יש קצת לאגים כבר, זה בגלל הטמפרטורה.. רציתי לבקש טיפים ועצות איך לנקות את המחשב, מה לנקות יותר ואיך, איזה חלקים לנקות בלי להזיק למחשב.. ושאלה אחרונה, האם שווה לי לקנות מעמד למחשב שהוא עם 2 מאווררים ומתחבר בUSB כדי לקרר את המחשב? זה יעזור משמעותית? נ.ב אני לא יכול עכשיו לקנות מערכות קירור וכל זה, אשמח לטיפים ללא קנייה של חלקים חדשים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-