עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoav1000,

יש לי צורב DVD של LG דגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B והמחשב מזהה אותו אבל לא מזהה את הדיסקים שאני מכניס מה לעשות???

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. גם אם הוא מסיים דיסק אז הוא נתקע ב99 אחוז אך הדיסק עובד דגם הצורב SONY DVD RW DW-D23A

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. לחברי הצוות שלום רכשתי מדפסת של LEXMARK וכל פעם שאני מדליק תמדפסת היא מדפיסה דף של היצרן בלי שביקשתי ממנו אשמח מאוד עם תעזרו לי

4. תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  5. יש לי בעיה עם עלית המחשב הכל טוב עד שזה מגיע לטוען ווינדוס ומשם זה מתחיל להיות איטי 2דקות עד שמופיע הברוך הבא ועוד 4 דקות עד שעולה כל המחשב עצמו ורק מה שצריך לעלות זה המסנגר והאנטי וירוס בדקתי קבצי רגסטי,רגלות,וירוסים וכל השאר אז מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by elad the master,

יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]

7. שלום לכולם\כולן.......... לאחרונה קניתי מחשב חדש: amd 3000+ 939, עם זיכרון של 1GB v-data אבל קורה לי לפעמים שהמסך נהיה כחול עם כיתוב, אני לא מצליח לקרוא כי בדיוק שניה לאחר מכן הוא עושה restart אוטומטי......... מה עושים?? התקנתי דרייברים חדשים גם של כרטיס המסך, לוח האם של abit לא זיהה בעיה עם החיווי המיוחד שלו...... אולי הזיכרון דפוק או שזהו בעצם וירוס עצבני שפשוט השאיר "עקבות"??? בבקשה עיזרו לי.......

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. חבר שלי מנסה להתקין כרטיס מסך אבל המחשב נותן לו הודעת שגיאה לקראת סוף התקנת הדרייבר. מה שאני יודע על התקלה זה שהיה כרטיס קודם במחשב, אבל יום אחד ווינדוס הפסיק לזהות אותו ולא היה ניתן להתקין את הדרייבר מחדש. (הכרטיס פעל, אבל ברזולוציה נמוכה - ללא דריבר). הם חשבו שהבעיה בכרטיס וקנו אחד חדש, אבל נתקלו באותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מערכת חלונות XP)

9. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3 שאני רוצה להפעיל כמחשב משרדי. הבעיה היא שבהפעלת המחשב, המחשב לא שולח אות למסך ובמקום זה מתחיל לצפצף. חשבתי בהתחלה שאולי יש בעיה עם כרטיס המסך, אבל ניסיתי להחליף אותו עם כרטיס תקין והתוצאה היתה זהה. בנוסף, אם מכבים את המחשב ומנסים להדליק אותו מחדש, הוא לא נדלק. רק אם מחכים כמה דקות, ניתן להפעילו מחדש (בדרך כלל צריך גם להוציא את המחשב מהחשמל ולהכניס חזרה). אם יש לכם עצות לזיהוי ותיקון התקלה, אודה לכם על כל הנחיה שתוכלו לתת לי.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  10. אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by CartMan2oo5,

קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by urich,

אני די בטוח שיש לי בעייה בספק כוח-hec 300 a-rt (שדווקא אמור להיות מעולה) המחשב נכבה כל פעם שהוא נכנס להשעייה. שנית יש בעייה לאחר שהמחשב נכבה להדליק אותו- הוא מתחיל את המאוררים אבל מעבר לזה המחשב לא מתחיל boot והנורות בקדמת המארז לא נדלקות). על מנת להדליק אותו אני צריך לכבות את ספק הכוח מהמתג שעליו מאחור ולהדליקו שוב רק אז המחשב ידלק כמו שצריך. הבעייה התחילה לפני בערך שבוע ולא מצאתי פתרון. יש לי את הספק שנה וחצי והוא הוא לא עשה לי בעיות בעבר. האם ספק הכוח הלך או שיש פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by yuvalken,

קניתי השבוע מחשב חדש לפי המפרט הזול ביותר שמוצע אצלכם: AMD athlon XP 2200 לוח אם Gigabyte 7VM400M כשהתחלתי להשתמש במחשב הוא היה נתקע מדי פעם - לא אחרי פעולה מסוימת, אלא פשוט קופא. בעזרת תוכנות שמנטרות את הטמפ' במחשב ראיתי שלוח האם מתחמם מאוד, החזרתי את המחשב לחנות (pch.co.il) והם טענו שהיה צריך לעדכן את ה- bios . עכשיו הוא מעודכן אבל עדיין אני רואה שהטמפרטורה של הלוח אם היא בסביבות 70 מעלות צלסיוס כל הזמן (ה- CPU ב- 39 מעלות, שזה נראה בסדר) השאלה היא היא זה טמפרטורה נורמלית, ואם לא, מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך לבקש שיחליפו לי לוח אם? דרך אגב, המאורר של ה-CPU עובד ב- ~4000 RPM ושל ה- chassis ב- ~1600 RPM. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by wais,

אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by M@or,

שלום. המחשב סלרון 600 משהו כזה, 64mb זכרוןX2. כרטיס מסך 3D voodoo נדמה לי... קיצר... אם אני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא כבוי הוא נדלק בלי בעיה. אם אני עושה לו ריסט, אפילו ריסט של יציאה מהביוס, הוא נשאר במסך שחור ולא מעלה כלום. גם אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב, הוא עדיין לא עולה ונשאר במצב של "מסך שחור", המאווררים פועלים. לא נשמעת פעולת הארד דיסק כך שאני משער שזה לא מהכרטיס מסך. גם בדקתי אותו במחשב אחר והוא בסדר. ניתקתי הכל מהלוח M חוץ מהכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ועדיין אין שינוי. נסיתי עם זיכרון אחד, עם השני, להחליף להם סלוט, כלום. לסיכום: המחשב נדלק רק לאחר הפסקה ארוכה (פעם דקות, פעם שעות) לאחר שהמחשב דולק כהלכה ומתבצע איתחול כלשהו (גם כיבוי והדלקה) אין יותר א…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by yvkr,

מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה. שאלה נוספת בנושא-- האם ניתן להמיר קבצי IMAGE עם סיומת כלשהי (BIN,ISO...) ל- ccd. (סיומת של CLONE)

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by pixelsight,

תודה לכולם אני מצאתי את ההודעה הישנה שלי בסוף עשיתי עדכון דרך windows וזה הצליח אז תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by רובי,

שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by ofer,

מה יכולות הסיבות לעכבר קופא או יצא מחוץ למסך חזרה לנורמלי רק לאחר ריסטארט חלונות 2000 פרו פנטיום 4 512 זיכרון

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. Started by amit_Sal1,

יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים שהבעיה?

• 10 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.