עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Las@Vegas,

יש לי בעיה כזאת. הלוח אם שלי נשרף והכוננים הקשיחים עבדו במצב של RAID. עכשיו אני חייב להוציא את הקבצים בכונן קשיח למחשב אחר, אבל הבעיה הם לא תומכים ב - ICH10R. חיבור ל - USB מראה מחיצות אשר לא ניתנות לקריאה. יש למשהו פיתרון לעניין? תודה מראש יבגני

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by saar200,

חיברתי 3 מסכים במערך כזה hdmi to dvi ' dvi to dvi ' dvi to vga אני לא מצליח לחבר מסך שלישי, ושללתי את האפשרות שמשהו לא תקין ע"י שאני מצליח בכל פונפיגורציה רק 2 מסכים וככה הפעלתי 2 מתוך 3 בכל פעם. מישהו יצא לו להתעסק עם 3 מסכים מחוברים שיעזור לי בבקשה בעיקרון כל ענייני הוא לאחד את כל השלושה שהתצוגה תתפשט על כל השלושה בשביל משחקים. יש לי כ.מ. 5770- 2XDVI 1XHDMI

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by ET2k,

החלפתי מסך ורציתי לחבר את המסך הישן למחשב של ההורים שלי דרך הDVI (הכרטיס מסך הוא Geforce 5200 AGP) משום מה התמונה נעלמת אחרי כמה דקות לאחר שWindows עולה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה גם לא עזר האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק לפני התקנת המערכת מחדש? יכול להיות שמדובר בתקלת חומרה שמשפיעה רק על מצבים גראפים ? (עד שהווינדוס עולה תמיד רואים תמונה).

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by mayas,

המחשב שלי קורס ואין לי מושג ממה, המחשב חדש יחסית,הווינדוס שמותקן עליו הוא מקורי. התופעות- המסך מראה צבעים מוזרים וסימנים מוזרים,והוא נתקע. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או לכוון אותי לדרך לפתרון הבעיה. תודה!

5. Started by Alonleibo,

לאחרונה החלפתי זכרון במחשב אחר בבית. לאחר החלפת הזכרון(הזכרון החדש הוא של PQI 2.5-3-3-6. הזכרון הישן אני לא בטוח. נדמה לי 3-4-4-8 של Kingston.) המחשב עלה, נכנס לוינדוס, עבד 20 שניות ונפל. בפעם הבאה שניסיתי להעלותו הוא עבד 5 שניות ונפל. אח"כ ניסיתי להחזיר את הזכרון המקורי, אבל המחשב פשוט לא עלה. אחרי שהמקורי לא עלה, החזרתי את החדש, ולהפתעתי המחשב פועל, אבל לא מגיע לווינדוס כלל. וגם אין לי גישה ל-BIOS, (הוא מגיע למסך שבוא כתוב ללחוץ DEL אבל לא מאפשר לי) למישהוא יש מושג מה הבעיה פה? (דגם של הלוח אם הוא 661FX-M של EliteGroup (יענו ECS). עם 2 מקומות לזכרונות...כל פעם שאני שם בשמאלי זה לא עובד בכלל. כל פעם שאני שם בימיני זה עולה עם בעיה זו או אחרת. כל פעם שאני שם בשניהם זה עושה…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by enzo,

שלום לכולם. כאשר אני לוחץ על קבצי וידאו מסוימים לחיצה אחת עם המקש הימני או השמאלי מופיעה לי הערה ש-EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ולאחר שאני לוחץ אישור מופיעה הערה ש-drwtsn32.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר והמחשב נשאר תקוע. אין לי מושג מה זה אומר וניסיתי לעשות שחזור מאז יום חמישי בשבוע שעבר לכל יום ורשום שהשחזור נכשל. כמו כן סרקתי את המחשב מוירוסים ולא נמצא כלום וב-AD AWARE 2007 נמצאו 3 בעיות ומחקתי את כולן. מאז יום שישי התקנתי פקד ActiveX לשימוש בצ'ט של נענע ולפני יומיים התקנתי Ghostsurf Platinum 2006 ונראה לי משום מה שהבעיה היא בתוכנה הזאת כי כאשר אני מנסה למחוק אותה לא מתרחש כלום. כמו כן אציין שכאשר אני פותח חלונות חדשים באינטרנט הם נתקעים למשך שנייה שתיים. אודה לכו…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד 80 זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3 זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 g ספק : thermaltake 650w תודה לעוזרים.

10. שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by ohad007,

אני אקצר כמה שאני אוכל.. אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשב חשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשות אבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא... ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניות יש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FW הרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם.. אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה ולפעמים יש לו רגעים שהוא פשוט נתקע. לפעמים שהוא נתקע זה עקב עומס אבל לפעמים הוא סתם נתקע שאני נגיד רק באינטרנט ואז הוא לא מגיב לא משנה מה אני עושה, אפילו מנהל המשימות לא עוזר לי פה. אני רוצה לדעת מה שוש הבעיה הזאת..משהו בזכרון או לא יודע מה.. אולי בגלל שיש לי את ה-sp3? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  14. הזמנתי במפרט גם קירור כזה: ‏Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום לכולם , הורדתי את התוכנה siw הכי עדכנית .בדקתי איתה טמפ',voltages ומהירות מאווררים . אפשר חוות דעת על התוצאות (גרועות,טובות,מצוינות וכו' וגם אם אפשר פירוט קצר) . תמונה של הבדיקה: http://www.siz.co.il/up.php?file=lmyzyzqzzng3.jpg תודה לעוזרים נ.ב הבדיקה נעשתה שלא היה משהו פועל ברקע ושום תוכנה לא הייתה פתוחה .

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by venom991,

אני משחק כמה דקות ואחר כך זה ממזער לי את המשחק ונותן לי את השגיאה הזאת זה המפרט מחשב שלי מעבד E8400 3.0GHz +arctic cooloing Freezer 7 Pro לוח אם Gigabyte GA P45 DS3 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHz cl4 דיסק קשיח WD 3200AAKS 320GB sata2 16MB כרטיס מסך Gecube radeon HD4850 512DDR3 מארז NZXT TEAMPEST ספק SeaSonic 500W

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by alex15,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך קצת ישן גיפורס 6200 ו הוא לפעמים נדלק ועובד בא המסך ןמחשב דולק .... לפעמיים המסך לא בא כאילו אין כלום במסך ולפעמים כן ... המסך חדש לפני כמה ימים קניתי אותו ...חשבתי שזה מהכרטיס מסך וגם כן הוצאתי אותו והחזרתי פנימה עוד פעם ואין לא עובד ...המחשב נדלק אבל אין במסך שום דבר מהמחשב ...המסך דולק ונכנס ל SAVE MODE וגם כן כשהוצאתי את הכרטיס מסך ראיתי ש המאורר של הכרטיס מסך לפעמים עובד ולפעמים לא .... אז אני מבקש אם תוכלו להמליצ על כרטיס מסך אם זה לא כדאי ל תקן אותו ....

18. Started by gil_k,

OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by *AlCHEMY*,

שלום, יש לי בעיה מוזרה עם מחשב HTPC שלי (ראה מפרט). הוא עובר בהצלחה בדיקות Memtest ובדיקות יציבות ב-Windows, אבל לפעמים עושה ריסטים באמצע עבודה ותוך כדי עליית Windows. קורה גם עם מערכת הפעלה נקייה לחלוטין, ללא דרייברים. המעבד והזיכרון הגיעו ממחשב ישן = תקינים לחלוטין טמפרטורות נמוכות, מעבד לא עובר 50 מעלות במאמץ, מתחים יציבים. ראיונות ?

20. שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מהעבודה מדובר על LENOVO P70 הוא בא עם windows 10 pro אני מנסה להבין מה גורם למצלמה לפעול האם זה איזה "פיצ'ר" של לנובו....מה שאני חושב שאיזה איש IT משעומם וחטטן פשוט מתחבר מרחוק.... כיצד אפשר לברר? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by rafi01,

היי חברים ברשותי מערכת creative inspire t7900 7.1 וכרטיס Sound Blaster X-FI elite pro הורדתי את כל הדרייברים הנדרשים. כאשר אני מפעיל את ההגדרות דרך תוכנה של הכרטיס קול וגם של המחשב ואני עושה בדיקה האם יוצא קול מכל ה 7.1 רמקולים אז הכל עובד מצויין. כאשר אני שם מוזיקה מיוטיוב, סרט וכל דבר אחר, יוצא קול רק מהרמקולים הקידמיים. מה לדעתכם הבעיה ואיך ניתן לשמוע את הקול יוצר בסראונד מכל ה 7 רמקולים? נ.ב בעבר הכרטיס כל והרמקולים היו מחוברים למחשב אחר והכל עבד כרגיל.

23. מראה ימין שזה בעצם עברית ומראה שמאל שזה בעצם אנגלית (הצופציק) זה כבר איזה חודש ככה. אמרו אנשים מחו"ל שזה אולי בגלל שהמערכת ווינדוס 10 חדשה עדיין ויש באגים. אבל אולי יש לכם פיתרון לזה? זה גורם לכך שאני חושב שזה יכתוב באנגלית וזה בעצם כותב בעברית ולהיפך.

24. Started by ToMeRv32,

החלטתי לרדת לשורש הבעיה הפעם. מאז שעברתי למארז p280 ישנה מדי פעם בעיה - כל פעם שאני את דלת הדלת ואחכ סוגר - המחשב לא עולה (אורות, מאווררים, רעשים - כן, תמונה במסך - לא). אני פותח את הדלת - עולה כרגיל. מה שעוד שונה מאז זה הכבלים של הספק (ג'נרי, בבקשה אל תכעסו עלי) הולחמו הארכות לכבלים כדי שהם יגיעו וכעת הם עוברים מאחורי הלוח. אני מניח שהבעיה טמונה כאן, אך אני לא מצליח לגלות איזה כבל נלחץ על מה/ מה נוגע במה/איזה כבל דפוק אולי וכו'. רעיונות..? עריכה - כעת גם לא עולה שהדלת פתוחה :@ Help? אין לי אפשרות עכשיו לפרק הכל, ואין לי מושג ממה להתחיל.. (אני גם חופר במעמקי גוגל..) מה יכול להיות גורם לבעיה כזאת? *יופי דווקא כשמתחיל חופש משהו נדפק :@*

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Xx Gg666,

קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.