תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי mp3 עם כבל usb והמחשב לא יצר לי כונן! בדקתי במנהל ההתקנים והמחשב זיהה את הusb וכתב שאין בעיות אבל עדיין המחשב לא יוצר כונן של הmp3 שאני יוכל להעביר אליו דברים! ועוד דבר, בmp3 אחר זה כן יצר כונן אבל אני לא יכול להעביר דברים כי המחשב רושם "הכונן מוגן מפני כתיבה"! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה ויש ציפצופים ....אני יודע שמספר ציפצופים מדוייקים מודיעים על בעיות מסויימות....ובכמה מהפעמים הוא נתן לי את ההודעות הבאות ואני לא בדיוק מבין מה הם אומרות(שניה זה משהו במעבד בטוח). אני צריך פרוט לבעיות האלו : (1) GATE A20 FAILURE (2) PROCESSOR EXCEPTION INTERRUPT ERROR המפרט מחשב שלי רשום במפרט מחשב. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות של יתקינו לי windows. בקיצור קיבלתי את המחשב שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. לקחתי דיסק עם win xp pro וניסיתי להתקין וזה כל הזמן מראה לי אחרי הטעינה של הwindows מסך כחול לאיזה חצי שניה ואז הוא עושה reset. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , למי שיודע ולמי שלא , יש לי מחשב "חדש" (הוא כבר לא כזה חדש) AMD 3800 X2 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D GSKILL 1GBx2 400MHZ לא זוכר תדגם , משהו עם HV בסוף. ENERMAX 535w NoiseTaker בקיצור , מאז שקניתי את המחשב (חצי שנה בערך) , היו מסכים כחולים בלי סוף , פשוט כל הזמן ובכל מצב. עברתי עם המחשב הרבה... בסופו של דבר המחשב הגיע לנועה קומפ (שמשם הזיכרונות נקנו) והם גילו שהבעיה היא בזכרונות והחליפו ל- HV (היו לי GSKILL ZX). בקיצור , המחשב חזר מלפני שבוע , והכל עובד פיקס בלי בעיות. פתאום היום אני משחק CS:S , המשחק נתקע , ובום מסך כחול. אמרתי בסדר , בטח באג או עומס , הדלקתי תמחשב מחדש , נכנסתי שוב ל- STEAM , אני נכנס שוב למשחק , ושוב - מסך כחול. אמרתי לעצמי שזה כבר…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל את המצלמה במסנג'ר זה מנתק לי את המסנג'ר בהודעה "אל תשלח" (ניסיתי כבר שתי מצלמות על המחשב שניהם עובדות במחשבים אחרים וניסיתי גם להסיר את המסנג'ר להתקין גירסא אחרת.. להתקין את הדריברים מהתחלה. וכלום לא עזר) תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים) איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!! ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן שאני מקבל אימל לדואר אלקטרוני. אני שומע צפצוף בתוך המארז מה הסיבה ומה צריך לבצע . תודה ???
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב הישן שלי והאמת לא יודע ממה היא נגרמת מה שקורה זה כזה דבר: המחשב לא תמיד נדלק זאת אומרת המאוורר של המעבד פועל ושומעים את הרעש שהוא עובד יעני אך כאילו אין לו עוצמה מספיק והוא לא נדלק ( הכוונה שלי בנדלק שיש ציפצוף קטן כזה ואז הוא מאתחל את עצמו ורואים כבר על המסך שהביוס עולה וכו') . אני יכול להדליק ולכבות אותו מיליון פעם ..נגיד על כל עשרות פעמים הוא מצליח להידלק פעם אחת. כאילו הוא לא מקבל עוצמה מספיקה להידלק לא יודע... ממה זה נובע הדבר הזה? ואיך ניתן לטפל בזה למניעתו? בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו עד לפני 4 ימים החלפתי תDDR שלי לDDR2 קניתי סטיק אחד של זכרון 1GB חיברתי הפעלתי הכל טוב ויפה היום הלכתי לקנות עוד סטיק (פשוט לא היה בחנות בפעם הראשונה),בדיוק אותו דבר והכל אז אני מחבר אותו גם (עכשיו יש לי2GB..) ואז התחילו הבעיות כל פעם BLUE SCREEN אחר אבל המרכזי היה הארור 0x00000050 ממה שראיתי באינטרנט זה אומר שזה בעיה בזכרונות אז ניסיתי לעשות תwindows memory diagnostic על סטיק אחד (הראשון שהגיע אלי) וזה היה פסדר ,העביר את כל הבדיקה הארוכה (11 מבחנים) עכשיו כשעשיתי על שתיהם ביחד (עובדים בDC) הוא עשה לי שגיאה בבדיקה מספר 10 , כל השאר העביר. שם הבדיקה שהוא נכשל היה ERAND לא יודע אם זה יעזור אבל קחו את שאר השורה adrress:044ff9fc expected:73de8bae actual:7bde8bae עכשיו ר…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום,אני מקווה להשתלב פה יפה,יש לי בעיה די רצינית,יש לי בעיה שכול פעם שאני פותח את המחשב מופיע לי ההערה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" ושאני צריך לדווח ל-ATI Technolagies או משהו כזה,ואני לא יכול להכנס לשום משחק ברגע שיש לי את ההודעה הזאת יש לי אפשרות של שלח/אל תשלח ולא משנה מה אני יבחר זה יכתוב לי שלא משנה מה אני יבחר בכול מקרה אני יהייה חייב לעשות ריסטרט,אם אני עושה אל תשלח אז אני לא יכול לשחק בכלום ואם אני עושה שלח אז אני צריך לעשות ריסטרט וזה שוב עולה בדיוק אותה בעיה של שלח/אל תשלח ואני לא יכול להכנס לשום משחק,אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך שלי,Radeon 9600 XT למשהו יש אי…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לומר לי למה הצורב (DVD) שלי הפסיק פתאום, סתם ככה, לעבוד. הוא לא מזהה שאני מכניס אליו דיסקים גם ריקים וגם מלאים (CD\DVD). אני צריך עזרה דחוף. אני חייב את הצורב!!!!!!!!!!! תודה מראש TMRider
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנה, ולמרות שיש לי פילטר של אבק בפרונט של המארז, נכנס אבק למאוור שמקדימה (די הגיוני, זאת לא הבעיה) פתחתי את המחשב, ורציתי לנקות אותו ולשמן (כמו המדריך שבאתר) אבל קיבלתי חום מכל הקונסטרוקציה ואין לי מושג איך לפרק אותו אני משער שאתם בטח יודעים יותר טוב ממני איך לפרק את המאוורר והמחשב וכו' וכו' וכו'.. העלתי כמה תמונות על מנת שתראו איך העסק נראה. אם אתם צריכים תמונה של משהו יותר מדוייק, תגידו. בתמונה הראשונה זה המאוורר המדובר ב''כלוב'' הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אז הוא עובד מהר הכל טוב וחלק ללא תקיעות , אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתקע! יש למישהו מושג מה הבעיה? אני נואש בבקשה תעזרו לי נמאס לי כבר נ.ב אין המחשב שלי שום וירוס ושום זבל
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי דיוידי קורא כתוביות ושאני רואה סרט אז הכתוביות הפוכות. יש דרך שאני יכול איכשהו לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקבצים כגון וידאו ואודיו מכל סוג שהם אני מפעיל אותם והם עובדים אבל אחרי כמה שניות פתאום תמונה נתקעת ואז מוזיקה נעלמת אחרי כמה שניות התמונה שוב זזה אבל אין קול ואז עוד פעם נעלם וככה כל הזמן קופץ אותו דבר באודיו יכול להיות שזה בגלל שהוזזתי את ה-XFI שלי לPCI אחר? בכל מקרה אני עכשיו מוחק ומתקין שוב את הדריבר כדי להיות בטוח קודק יש לי את של KLITE CODEC מה אתם חושבים הבעיה? תודה רבה עריכה- אוקי הבעיה זה בגלל שהוזזתי כרטיס קול לPCI תחתון אחד ממש לא יודע למה זה עושה לי בעיה...
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מישהו שלא מבין ממש בחומרת המחשב, אבל בתכנות אני יכול להפציץ דברים. לקראת מבחנים שהולך להיות לי אני צריך טיפה להכיר את המחשב, ובעיקר, איך הוא פועל. האם יש לכם ותוכלו גם להביא לי אתרים למתחילים בנוגע חומרת המחשב (מה זה מה, מה טוב יותר, איזה חברות מייצרות מה ומה כל מה\דבר אומר) ועל העבודה שלו (איך הוא פועל), למתחילים, ולמתקדמים... אני לא צריך יותר מזה, אבל אני צריך הרבה חומר על כל מה שיש... תודה רבה לכולם. NaNg. נ.ב. לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את זה אז כתבתי פה... אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו את זה במקום לנעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו יש כרטיס של 256+128 הוא מראה לי שיש 384 שזה בסדר. אבל שאני מוציא את ה 128 הוא מראה שיש לי רק 240למ זה ככה? אותו דבר במחשב נייד יש לי 256 והוא מראה שיש לי רק 192? למה זה ככה? איך אני מנצל הכול?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-