עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by Koby,

שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. בוקר טוב... התקנתי במחשב הנייד שלי HP Pavilion DV4000 (DV4254EA) ווינדוס חדש ועכשיו אני לא יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס קוך שלי! כל פעם כשאני מתקין הוא עושה לי מסך כחול ומתכבה המחשב. הכרטיס קול של REALTEK הנה השם: Analog Devices AD1981B(L) @ INTEL 82801FBM ICH-M - AC97 AUDIO CONTROLLER [b-2] בבקשה זה דחוף!

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by iido12345,

יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  5. לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by summer69,

המפרט הוא כזה: С2D 6300 965p-DS3 G.Skill 2X1024 800MHZ 5-5-5-15 NQ 1900XT 512 של saphire ליברטי 400W וWD2500KS עכשיו הבעיה היא ככה כששני הסטיקים של הזיכרון מחוברים ללוח - בכל פעם שאני במצב load המחשב מקבל blue screens, כמעט כל פעם בגלל סיבה אחרת. עידכנתי את הדרייברים של הצ'יפסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, והכרטיס רשת לגירסאות הכי חדשות וזה לא עזר. חיפשתי והורדתי hotfixes לווינדוס מהאתר של מייקרוסופט וזה עדיין לא עזר לא יצא לי עוד לנסות MEMTEST, אבל כשאני עושה BENCHMARK לזכרונות דרך prime95, הוא נתקע כשאני עובד עם 1024 זיכרון (כלומר לא בdual channel - רק עם סטיק אחד) הכל עובד בסדר, משחקים לא נתקעים ואני לא מקבל שום blue screens, וגם הbenchmark בprime95 רץ בסדר גמור נ…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by dingo,

שלומלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.B אז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל. האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת

• 13 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by BHXHO2,

חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by yav92,

שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB DDR2 זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים ובבקשה אם אתם יודעים את תגיבו זה חשוב מאוד תודה!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by generalA,

ברשותי מחשב עם הנתונים המשוערים הבאים: פנימי: 256 מגה. HD: 40GB מעבד: 2.4 המחשב היה נגוע בוירוס אשר הופץ לפני כחודש דרך האייסיקיו. היום התקנתי עליו מע' הפעלה של וינדווס XP, אך ההתקנה על גבי הדיסק הקשיח התבצעה דרך מחשב אחר, מפני שמחשב זה לא נתן לי יכולת להפעיל את הדיסק באופן אוטומטי (דיסק ההתקנה של וינדווס). ההתקנה עברה בהצלחה יתרה עם כל מה שכרוך בכך. לאחר מכן כאשר שמתי את הדיסק הקשיח במחשב המקורי, הוא העלה את מסך ההמתנה של וינדווס XP ולאחר כ- 5 שניות הפעיל עצמו מחדש. הפעולה הנ"ל חוזרת על עצמה אינסוף פעמים כל עוד אני משאיר את המחשב דלוק. מה הבעיה ומהם דרכי הפתרון?? תודה אנשים !

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by nahum8,

במחשב הישן התקנתי ויסטא... עד עכשיו הכל היה מצוין במשל שבוע+ ועכשיו משהו קרה! הווינדוס לא מזהה את הצורב והצורב DVD שלי! עשיתי עדכון דריברים וכלום לא עוזר! מה אפשר לעשות? ד''א הביוס מזהה את הכוננים. -תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by dinsh,

1. המחשב מאתחל ספונטנית במהלך פעילות כלשהי בוידוס (או חוסר פעילות). 2. אחרי האתחול החלון בו בוחרים את היוזר אליו רוצים להיכנס בוינדוס הוא שוב מאתחל - וכך יכול לקחת 2/3 פעמים עד שוינדוס עולה! מישהו מכיר את התופעה? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. מפרט: p-4 2000mhz clevo 650 ddr1 512mb sis650 win xp sp2 מחשב נייד ללא שם....(עובד רצוף וחלק כבר 5 שנים!) תודה לכולם מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shll,

מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by moshdavid,

שלום! לא מזמן החלפתי כרטיס מסך לgforce fx 5200 ומאז המחשב עובד כמו שצריך אבל לא מפסיק לצפצף כאשר אני גולש באינטרנט ואני משתמש בגלגלת של העכבר כדי לזוז בדף אינטרנט שבו אני נמצא. בדקתי טמפ' והן : 33 במעבד ו 29 בלוח אם . הכרטיס הוא מסוג agp x8 ולוח האם תומך ב agp x4. נסיתי לבטל את הצפצופים דרך לוח הבקרה אבל זה לא עזר. איך אפשר לתקן את המצב כך שהצפמופים יפסקו זה כבר משגע אותי? משה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by assaf83,

היי לכולם לחברה שלי יש לפטופ בין כמה שנים יש בו כונן די וי די אך לפתע לפני כמה זמן פתאום הוא לא מוכן לקרוא דיסקים צרובים רגילים אך דיסקים צרובים של DVD הוא כן קורא ללא כל קושי כשמנסים לשים לו דיסק רגיל צרוב הוא רושם הודעת שגיאה בסיגנון: לא ניתן לקרוא מהדיסק כנראה שהדיסק פגום יש לציין שהדיסקים בסדר גמור ואצל מחשב אחר הם עולים בקלות תודה מראש על העזרה אסף

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by bifi,

שלום, אני משתמש במחשב עם מג'יק קארד, בירצוני לתקן את סקטור האתחול , האם זה יפגע במג'יק קארד?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by y_a_n_i_k,

זמן שהאי מיול פועל. אחרי כמה דקות קופץ מסך כחול, זה לא היה פעם.... זה התחיל לפני זמן מה... מישהו מכיר את התופעה? מישהו יכול לעזור? :s05: זה התחיל אחרי שהתקנתי גירסא אחרת של אי מיול ולא אהבתי אותה והחזרתי את הישנה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  19. יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by TYCOONMAN,

שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Saragani,

הייתי רוצה יותר פרטים בבקשה ..על הגירסה הזאת של איזה תוכנה שיש בכוונתי להוריד (אין פה שום תוכן WAREZ...אז לא להינתפל)

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gator_play12,

אני משחק במחשב פתאום זה מין רעש מוזר ונכבה יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by el perro,

אוקיי, יש לי עם מעבד פנטיום 4 3.00 GHz, שלכאורה אמור להיות די מהיר אבל בפועל הוא איטי רצח. רק כדי לפתוח ספריה לוקח לו בערך 2 שניות שלא לדבר על הפעלת תכניות, אפילו תכניות שממוזערות. לעומת זאת לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד AMD שאמור להיות יותר נחות משלי, עובד בצורה הרבה יותר חלקה ומהירה (ובנוסף גם שקטה)... אני צריך לדעת מה לעשות, המחשב שלי פשוט משגע אותי מבחינת המהירות, עשיתי כל ניקוי אפשרי, איחוי וכו' שום דבר לא עוזר... המחשב שלי פשוט זוחל...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by triple_maxim188,

חיברתי את האמפי שלי לUSB מיקדימה של המחשב מישהו ניתקע והוא נהרס האם יש אפשרות שזה גרם לקצר אם הUSB מאחורי המחשב כי גם הם לא עובדים וכולם מוגדרים כמו שצריך בדקתי

דיונים חדשים בפורומים