תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
פתחתי כאן את השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306857.0 אני יודע שזה אסור אבל אני בלחץ. מחשב חדש ועושה לי בעיות.. ולא עונים לי שם. :'( :'( תענו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....? ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? הנה המפרט לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 …
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שרכשתי אתמול: לוח Gigabyte DS3L מעבד E8400 3.0G זכרון Geil Ultra CL4 2G בסטיק אחד HD 500 GB + 250 GB פנימיים SATA HD 80 GB + 80 GB פנימיים IDE כרטיס מסך MSI 4850 ברשותי גם 2 כוננים קשיחים חיצוניים של WD בנפח 500 GB כל אחד. הכוננים הללו מתחברים ל- USB. מה שקורה - כאשר הם מחוברים ואני מפעיל את המחשב, עוד בשלב ה- BIOS המחשב כל הזמן מתרסט, פשוט כך. אוכל לצלם בוידאו אם זה יעזור. לוקח 3-4 שניות, הוא מתרסט, חושב, ושוב לאחר 3-4 שניות מתרסט. שמתי לב לפעילות בכוננים הקשיחים החיצוניים כאשר זה קורה, אז ניתקתי אותם מה- USB והמחשב עלה, לאחר מכן חיברתי בחזרה והכל תקין. אם כך - הם, ככל הנראה, הגורמים לבעיה. ניסיתי לחפש ב- BIOS משהו שקשור ל- USB שאולי יכול לגרום לכך א…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך תוצרת sapphire - Radeon x1900GT 256MB שבצורה מוזרה קורס שאני משחק משחקים תוך כדי המשחק: need for speed-undercover, fifa/nba09 ... בכל המשחקים הכרטיס נמצא בהגדרות מעל למינימום ויש לי מעבד e6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכל מה שצריך מעל למינימום חומרה הנדרש. הכרטיס נמצא אצלי כשנתיים וחודש ואני לא יודע אם זה קשור אבל יש עליו אבק ויש עליו מאין איקס מברזל (אולי מקום שצריך להיות בו מאוורר כי חשבתי שזה בא עם מאוורר ואצלי אין) והבעיות התחילו כבר לפני שנה במשחק just cause. מה אפשר לעשות? יש אחריות 3 שנים אני חושב אז איפה משיגים שירות?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרטים ללא שום סיבה ברורה לעין. לפעמים זה באמצע משחק ולפעמים זה סתם כשהו על הדסקטופ לא מבצע שום פעולה. איך אני יכול לבדוק בוודאות מה גורם לו לעשות את זה בלי לשלוח אותו לחנויות? מפרט המחשב: Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800-E Deluxe 1024 MB memory Video Adapter Radeon X1950 Pro (512 MB) תודה. צחי
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
ברשותי צורב PHILIPS X24 IDE אני משתמש בתוכנת צריבה NERO (הגירסה האחרונה) אני משתמש בדיסקים ריקים לצריבה של חברת PHILIPS CDR80 לאחר כל צריבה אני מבצע בדיקת SCANDISK באמצעות UTIL שיש ב NERO עונה לשם CD SPEED ב 90 אחוזים מהדיסקים שבדקתי נמצאו DAMAGED AREA וכמעט בכל דיסק יש UNREADABLE בסוף הדיסק לאחר מכן החלטתי לעבור להשתמש בדיסקים לצריבה של חברת SAMSUNG ו VERBATIM צרבתי 5 דיסקים על SAMSUNG והרצתי בדיקה SCANDISK ולא נמצא פגם (מצב אופיטמלי) צרבתי דיסק אחד על VERBATIM והרצתי בדיקה וגם לא נמצא פגם. לאחר זמן מה צרבתי על דיסקים של SAMSUNG והפעם המצב חזר לקדמותו ונמצאו שגיאות DAMAGED AREA וכן UNREADABLE בסוף הדיסק. האם מישהו נתקל במקרה דומה ויכול לאפיין את הבעייה ? כעיקרון שלחתי א…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי שלשום קיבלתי את המחשב החדש , ויש לי בעיה דיי מעצבנת המון משחקים שאני מנסה להתקין , אחרי 2-3 שניות הוא כותב שהוא לא מצליח להעתיק את הקובץ... זה קרה במספר משחקים. אפילו שניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק למחשב הוא לא הצליח הכל כאן חדש... והדיסקים לא צרובים והם נקיים (רצוי לציין שהכל עבד על המחשב של חבר) מפרט : abit nf7-sl rev 2 amd 2100 1gb memory windows xp HD 80gb 8mb R9700 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם. לאבא שלי יש מחשב אשר מותקן אצלו כונן סידי של LG אשר קורא DVD וצורב סידי רגילים. לפני שבוע החלפתי לו דיסק חדש התקנתי לו מערכת הפעלה XP PRO והכל נראה לכאורה תקין. השבוע נתקלנו בבעיה מאד מאד מוזרה. מאז השינוי הנ"ל, הסידי/צורב שלו הפסיק לקרוא מדיות אורגינליות(תוכנות מקוריות, סרטים מקוריים וכוי) , הוא פשוט לא מראה את התוכן. מדיות צרובות הוא מראה והכל בסדר. מוזר לא ? ברגע שמכניסים מדיה מקורית ומנסים לראות את תוכן הדיסק הוא מראה כאילו הוא ריק. האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשהדלקתי את המחשב היום ראיתי כרגיל את תהליך הטעינה במסך, אלא שברגע שהווינדוז עלה - המסך כבה. עליתי ב-safe mode ושיניתי רזולוציה ל-16 צבעים. זה בהחלט עשה את העבודה, אבל אז עליתי במצב הרגיל, שיניתי חזרה את ההגדרות, וכשעשיתי ריבוט המחשב כתב שהוא מעדכן את ההגדרות, אך לא הגיב. עכשיו אני תקוע בלי הדרייברים, וכרגע אין לי במחשב ההוא חיבור לאינטרנט (ובמחשב הזה אין צורב לצרוב דרייבר, בהנחה שאמצע אותו בכלל). ו... אני תקוע עם מחשב שנראה כמו ה-XT הישן שלי (בעצם, אפילו גרוע יותר כי היה לי סופר VGA עם 256 צבעים). רק חסר לי מעבד התמלילים איינשטיין, הקוואטרו-פרו ואולימפיאדת הקיץ (או קליפורניה גיימס, זוכרים?), ואני מגיע לפלזנטוויל גרסת ישראל. הקיצר, יש דרך לעקוף את הצורך בהתקנת הדרייברים (…
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אולי כמה מכם זוכרים את הבעיה שהייתה לי עם הקבלים שמתנפחים על הלוח. בקיצור אחרי שהחליפו לי 3 או 4 לוחות מאותו דגם (7VAX של Gigabyte), בסוף (לפני 4 ימים, אחרי שהמחשב היה בחנות 3-4 שבועות) נתנו לי את דגם 7VA, שלא כולל כרטיס רשת מובנה (ואין בו גם ביוס כפול או DIPs לשינוי המכפלה, אבל חוץ מזה הלוחות דיי זהים), בטענה שיש בעיה בסידרה של ה 7VAX וב 7VA אין את הבעיה הזו (קבלים אחרים). בכל מקרה - אני צריך 2 כרטיסי רשת במחשב - אחד לחיבור מודם הכבלים (אינטרנט) ואחד לשיתוף למחשב השני בבית. כרטיס אחד חיצוני כבר היה לי - כרטיס פשוט של Realtek שעבד בסדר גמור. מכיוון שבלוח שקיבלתי לא היה כרטיס רשת מובנה, נתנו לי כרטיס רשת נוסף. בהתחלה שמו עוד כרטיס של Realtek, אבל למזלי בד…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השאלה בנושא אשמח לתשובה עריכה: NVM אפשר
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המפרט שיש בחתימה שלי (Amd 64 3200+ GF6800GT Epox 8kda3j adata vitesta ) הרצתי את המבדק של 3dmark וקיבלתי רק 5960 נקודות.. לפי מה שהבנתי זה ציון נמוך לכ.מסך שלי מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הקטע המוזר, בכל הבאנצים של הכ.מסך הFPS לא ירדו מתחת ל40 אבל בבאנצים של הCPU הם היו מאד מאד נמוכים, בסביבות ה15 FPS wtf?? ) בדקתי שהזכרונות על 200mhz ,המעבד על 2200, והגיפורס על המהירויות סטוק שלו, כל הטמפרטורות סבירות (50+- ) גם עדכנתי ביוס וציפסט , וגם את הכ.מסך ואת הווינדוס ל SP2 הבעיה השניה שלי היא שאני לא מצליח להתקין שום וינדוס מלבד XP כשניסיתי להתקין 98 הוא לא הצליח לפרמט כי הוא לא מצא את הכונן (sata ) וכשניסיתי להתקין 2000 הוא התחיל לפרמט ואחרי הפירמוט כשהוא מעתיק א…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ממה זה יכל לנבוא הבעיה ? הזו שלנינו יש 1.5 למה זה עושה את זה ... אנחנו ממש נכנסים למשחק ופתאום זה מוציא אותנו
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX 500 יש לי בעיה עם הנורה האדומה שאני עושה למחשב הפעל מחדש אז 98% שהמנורה תדלוק שהמחשב פועל אבל עם אני עושה כיבוי בכלל ומחכה 10-20 שניות אז 99% שהמנורה לא תדלוק ואז צריך לחקות איזה שעתים שלוש ויותר עד שהנורה תדלוק ! אז איפה הבעיה בעכבר או בלוח? אני לא מכבה את המחשב בכלל בגלל זה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS