תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי קודם כל דבר זה נכון???? ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון??? תודה ....
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה xp שלי בעברית לפתע הפכה לאנגלית אבקש עזרה כדי להחזיר לעברית
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש במחשב נייד כדי לשלוט במחשב נייח מה הדרך הכי טובה לחבר בינהם, מאוד חשוב לי לראות את שלבי העלייה של המחשב הנייח ולמעשה להשתמש במסך מקלדת ועכבר של הנייד לשליטה בנייד
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מזה ? יציאה או כניסה ?ולמה זה משמש?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ניסיתי גם דרך safemode.. לתקיות קוראים: 9b275caf379bf801c9edad34 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 יש איזה תוכנה שאפשר למחוק איתה?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה כל הזמן נתקע לי המחשב לפעמים הוא מחזיק 3 שעות מקסימום ולפעמים דקה ואולי אפילו לא עובר את החלק של הדוס בהתחלה.. זה לאחר שהתקנתי את הויסטה והיום קניתי עוד זכרון למחשב כך שיש לי ג'יגה.. יש לי פנטיום 4 2.8Ghz לוח אם של ASROCK ג'יגה זכרון.... מישהו יודע מה זה יכול להיות?! יש דרך לסדר?! אולי רק להתקין מחדש את ויסטה זה הגירסא הרגילה.. שיש באתר.. מחבילת Home Premium חייב דחוף עזרה כל רגע הוא עלול לעשות פריז שוב... = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך (7900GTX) שאני יוצא ממשחק (כל משחק) אני רואה את השולחן עבודה מהבהב בלי הפסקה ולא ניתן לעשות כלום רק RESTART אם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון אודה מאוד ???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של 512 DDR אבל אני לא יודע אם זה DDR I או DDR II איך בודקים? תוכנה או סתם משהו במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-