עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל

2. המפרט של המחשב בצד, כשקיבלתי את המחשב הכל היה טוב..ואחרי שבועיים בערך שהיה לי אותו הדלקתי אותו והוא היה נכנס לוינדוס(xp) מראה את השולחן עבודה ועושה רסטרס אחרי 3 שניות באופן אוטומטי, אז עשיתי פורמט והתקנתי ויסטה, ובויסטה המחשב עבד לאט מהרגיל אז התקנתי אקס-פי שוב, והוא עכשיו ממשיך לעבוד מאוד לאט, לדוגמא: הוא חילץ לי קובץ בוינרר בגודל 700 מגה ב14 שניות ועכשיו לוקח לו 54 שניות. תודה. עריכה: גם משחקים שהיו עובדים לי על הגדרות גבוהות חלק עכשיו עובדים בהגדרות האלה הרבה יותר לאט, משחקים כמו: פיפא, command & conquar 3 , half-life:episod 1 היה עובד לי בהגדרות הכי גבוהות על fps 35-40 ועכשיו הוא לא עובר את ה15.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. Started by m.l,

שלום. המחשב המדובר בן שבועיים. המצב הוא שלאחר עבודה של כמה שעות המחשב ניכבה לבד סתם ככה פיתאום בלי שום סיבה. (ניכבה לא עושה ריסט) הטמפרטורה תקינה לחלוטין. 30-32 מעלות. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 8500GT 2GB DDR2 667MHZ 160GB HDD HEC 400W TRT-F ממה יכולה להיווצר הבעיה? מה גורם לכיבוי פיתאומי של המחשב?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  5. אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....? ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? הנה המפרט לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 …

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by motogt,

פתחתי כאן את השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306857.0 אני יודע שזה אסור אבל אני בלחץ. מחשב חדש ועושה לי בעיות.. ולא עונים לי שם. :'( :'( תענו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by chipopo,

שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by Sp_RuS,

bios->advanced->advenced chipset settings-> Internal graphic mode select: diabled,1MB,8MB Graphic memory type: auto, DVMT, FIX, DVMT+FIX. I chose DVMT. DVMT graphic memory size: 56mb, 120mb, 216mb אז ככה, הבעיה מוזרה קצת, קודם כל שיהיה ברור, בכל מקום אני מדבר פה על כרטיסי מסך ON BOARD. : אני עובד עם כמה וכמה מחשבים, ולאחרונה החלפתי מסכי 19" ו 17" CRT ל 19" LCD. במחשבים חדשים יותר, אם אני משאיר בביוס AUTO, הוא לא מראה שום תצוגה על מסך 19" LCD חדש, ברגע שאני מחליף לDVMT ושם את הכמות זכרון המקסימלית האפשרית, הוא מצליח להראות תצוגה על המסך 19" LCD, אבל על מסך 19" או 17" CRT הוא מראה צבעים מוזרים וקפיצות, קיצר בלגן, אבל את ה19" LCD מראה בסדר גמור. :s05: במח…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. שלום, בימים האחרונים רכשתי מערכת מחשב חדשה.. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP45-DS3L Hitachi 500GB WD 250GB HIS ATI HD4850 1GB GDDR3 2x2GB OCZ 1066Mhz REAPER VERSION ZM-460-APS המערכת הפעלה שרצה עליו לבינתיים היא ה Windows Vista Ultimate SP1 - 32BIT בהתחלה הוא היה עולה לפעמים ומרסט את עצמו תוך כדי ה Boot LOGO אחרי זה זה עבר..התקנתי GTA IV שפועל על ההגדרות הכי גבוהות בערך בלי לעבור יותר מדי את הזכרון של הכרטיס.. והמשחק קורס באמצע , המסך כותב NO SIGNAL ויש צפצופים מהרמקול. זה קרה גם כשסתם גלשתי ב IE אבל פשוט תמונה קופאת ולא ניתן ללחוץ CTRL ALT DEL או משהו בסגנון. אבל במשחק זה קורה תמיד. ניסיתי גם לחבר ספק של EzCool 500WATT רק לכ.מ…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by jfkk,

חג שמח יש לי בעיה -כל הפעלה מחדש מערכת ההפעלה בודקת לי את הכונן הקשיח . במקרה הזה היא בודקת לי את הכונן e . מערכת ההפעלה יושבת על כונן C ביצעתי בדיקה סקטורים מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה בעיה שניה האם ניתן לשמן את המאוור ל הספק . מהיציאה מהספק יש יציאה של 4 פינים יש פין אחד שרוף המחשב עובד . הבעיה שאני מחליף את הספק אנני מצליח לשים את ה-4פינים ליציאות שבלוח האמ . כלומר -אם אני מחזיר את הסםק הראשון המחשב עולה -אם אני מחליף לספק חדש אנני מצליח לחבר את ה-4 פינים על הלוח מקווה שהסהרתי את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום יש לי לוח אם abit KN9 sli ניראה לי מאז עידכנתי אותו מגירסת הסטוק המחשב עובד לי לאט יותר האם זה באמת גורם להאטה.........? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום חברים. במחשב החדש שלי יש איזה משהו שאני חושב שהוא בעיה אבל אני רוצה לשאול את דעתכם.. את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב - "[מפרט מחשב]" או איך שזה לא יהיה.. אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב אז מופיע בהתחלה מסך שחור שרשום בלבן משהו שקשור לכרטיס מסך: nvidia corp 512MB 8800GT משהו כזה.. ואז אחרי זה יש לוגו כזה של הלוח אם ואז הווינדוס נטען.. אז הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל את המחשב אז אין בכלל צפצופים, ולפעמים יש צפצוף אחד קצר במסך הראשון שתארתי קודם [של הכרטיס מסך], ובמסך של הלוגו אף פעם אין צפצוף. אז זאת בעיה? כי אני מפעיל את המחשב נגיד, ואז יש צפצוף קצר במסך של הכרטיס מסך, וזהו הכל עולה כרגיל, ואז אחרי כמה דקות אני מפעיל מחדש ואין בכלל צפצופים.. זה קורה כימעט כל הזמן שאין צפ…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by צחי-2,

המחשב שלי עושה ריסטרטים ללא שום סיבה ברורה לעין. לפעמים זה באמצע משחק ולפעמים זה סתם כשהו על הדסקטופ לא מבצע שום פעולה. איך אני יכול לבדוק בוודאות מה גורם לו לעשות את זה בלי לשלוח אותו לחנויות? מפרט המחשב: Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800-E Deluxe 1024 MB memory Video Adapter Radeon X1950 Pro (512 MB) תודה. צחי

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by kaktus,

הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. חברים, יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב. כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק. ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזר REPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGE ושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה.... אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, יש לי סורק HP ScanJet 3400C כבר כמה שנים. אני לא משתמש בו כל כך הרבה פעמים אבל היום דווקא שאני צריך אותו הוא לא עובד כמו שצריך. מה שקורה זה כשאני מנסה לסרוק הוא נכנס לאשף ומתחיל להשמיע רעשים של סריקה ואז הוא מפסיק והוא רושפ שזה לא הצליח לסרוק מכיוון שהסוק נותק.. ובאמת כאשר אני נמצא בדף של התקני הסורק בזמן הסריקה ההתקן נעלם ואז חוזר אחרי שמופיע השגיאה... מה עושים???

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by shibie,

יש לי לוח אם מדגם GA-8ST800 של GIGABYTE וההודעה שמופיעה לי בזמן הפוסט היא Bios ROM checksum ERROR ואז הוא מחפש בכונן דיסקטים מדיה... מה אתם מציעים לעשות? לנסות לצרוב ביוס? והסוללה בלוח בסדר גמור- היא חדשה. וריסט לביוס לא עזר תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by GunBlade,

שלום! ניסיתי את מזלי בפורום הגראפיקה, אבל אולי רק פה תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by fofo66,

שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אז ככה זה התחיל שכיביתי את המחשב ואחי הדליק אחרי ופתאום כלום לא עבד... המסך רשם וידאו ארור וכלום לא עבד... החלפתי לוח ומעבד וזה לא עזר... החלפתי כ.מסך וזה לא עזר... הכל מחובר כמו שצריך ואני חושב שהבעיה בספק... אתם חושבים שאני צודק? או שמה הבעיה במקום אחר...עיזרו לי בבקשה... עריכה:כל זה קרה לחבר שלי...

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. לו של אסוס אחרי שמדליקים הוא פשוט כותב פאור סאייביניג מוד ועושה ריסטארט לבד..נסיתי לעשות שיחזור הגדרות של הדיפלט אבל זה לא עוזר...מה עושים...מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה...

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :

• 12 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.