עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sygnus,

שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  2. בזמן האחרון שאני משחק במשחקים המחשב שלי נתקע, חשבתי בהתחלה שזה משהו שלא יחזור על עצמו יותר מפעם פעמיים אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל, אחרי כמה דקות של משחק המחשב נתקע. לפני כמה דקות שחקתי בCALL OF DUTY והמחשב נתקע ואז יצא לווינדוס עם הודעת שגיאה על הכרטיס מסך, ניסיתי לצלם אבל משום מה לא הצלחתי. יש לי פנטיום 4 2000 512 ram ddr וראדון 9500 פרו , בבקשה עזרו לי! אני לא יכול לשחק בכלום.... :'(

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by The_Maestro,

היי לאחרונה קניתי לוח אם חדש.... הכל טוב ויפה אבל.... אין לו חיבור GAMEPORT ויש לי הגה של מיקרוסופוט יחסית ישן שזה החיבוק היחיד שלו... ניסיתי לקחת מחבבר מתאם USB שהוא קיבל אם הגיימפאד שלו וזה לא עבד.... יש למישהו רעיון מה לעשות?? זה פשוט מבאס בטירוף לשחק קולין מקריי ראלי אם המקלדת או פלייט סימולטור אם העכבר.....

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by urielka,

יש לי מחשב : p4b 2.4ghz 512mb ram generic 266mhz via p4vaxd GF4MX440 64mb ושני דיסקים קשיחים של western digital wd400 ואחרי התקנת לינוקס הם עבדו יופי לינוקס וווינדוס ואז אבא שלי(שמבין טוב במחשבים אבל לא בלינוקס) עשה משהו ובום אין ווינדוס וכל פעם שאני מנסה להתקין אחרי שwindows xp עובר לשלב התקנה הגרפית אז הוא כותב erorr loading operation system אבל win98se עובד אבל לא רציתי אותו אז החלפתי את הארד דיסקים באחד של maxtor 8gb שהיה לי זרוק ואז הצלחתי להתקין את הwindows xp מה זה יכול להיות הדיסקים התנזרו מווינדוס(כי לינוקס אפשר להתקין העליהם וזה עובד פיקס והדיסקים עברו הרבה פירמוטים אז לא להגיד תפרמט)? ומה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. כי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב למשל כשאני מדליק את המחשב הוא ניכנס ל WINDOWS מהר אבל לוקח לו הרבה זמן לעלות את הדברים ליד השעון ... ועוד הרבה דברים מוזרים מה אתם אומרים ? גם OC אני אלא מצליח יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512 סמסונג DDR 400 ראדיון 9500 XT ויש לי ספק 300 וואט של HEC ...

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום, בכל זמן שהוא - בין אם במחשב סתם עומד ולא עושה כלום או באמצע משחק או משהו הוא פתאום מראה לי מסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש.... זאת בעיה שיש לי מאז ומתמיד במחשב הזה החלפתי ספק, הורדתי דרייברים הכי עדכניים וגם עשיתי כמה פורמטים יש לי: ati 9200 asus p4r800-vm radeon 9100 מערכת הפעלה xp עם sp1

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. Started by rantri,

אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש שאני הרכבתי. עשיתי כל מה שצריך, בתחילת ההתקנה הוא מעתיק המון קבצים ל-HD . ואז הוא אומר שצריך לעשות restart . כשאני עושה restart המחשב לא מצליח לעשות boot מההרד דיסק. בביוס מוגדר האיתחול פלופי ראשון, הרד דיסק שני, סידירום שלישי. ניסיתי להתקין גם windos98 אותו דבר אחרי האיתחול הוא לא הצליח לעלות. האם יכול להיות שזה משהו בהרד דיסק?? בבקשה תעזרו לי דחוף!!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by naor-007,

שלום! יש לי מעבד פנטיום 4 3000MHZ HT, עשיתי לו אוברקלוק דרך הביוס , פשוט העליתי את ה-FSB מ-200 ל-220, שמרתי והפעלתי מחדש, ואז הוא הגיע לי למסך הטעינה של ה- STARTUP ואחריו הוא הראה לי מסך כחול לשניה ועשה ריסט. אז החזרתי את ה-FSB למהירות המקורית של 200, ושוב אחרי ה- STRATUP הוא מציג לי מסך כחול לשניה ואז ריסט. אני חייב לפתור את התקלה כדי להיכנס לווינדוס. הלוח אם שלי הוא MSI NEO2-V. מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by I T Z I King,

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by benhalaf,

כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]

12. Started by cyberX,

קניתי מחשב חדש (אתם יכולים לראות את המפרט ליד השם שלי) וחיברתי אותו לחשמל ביום שקיבלתי אותו והוא פעל. היום שמתי לו כמה חלקים מהמחשב הישן - צורב דיוידי וכרטיס רשת אני מנסה להדליק והוא לא מגיב אז הוצאתי את החלקים ששמתי מהמחשב הישן והוא עדיין לא נדלק

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by T3,

בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by itay_y17,

שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by moshe20,

שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. המחשב שלי חצי פועל... המפרט שלי: י E7200 @ 450 X 8.5 p31 DS3L 2X1GB G.Skill pc6400 4-4-4-12 HD 160GB WD Sata 2 HD 500GB Segate Sata 2 GForce 8800 GTS 320MB G80 CM 690 שהוא דיי חדש מלפני חודש. TR-TF 400 HEC. העניין הוא שהמחשב פועל אבל לא בדיוק. מהרגע שניסיתי לחבר את הצורב DVD IDE שלי המחשב לא רצה לעלות. המחשב נדלק אך 2 מאווררים פשוט לא רוצים לפעול. ואלה המאווררים של המארז במקרה. וכשניתקתי את הצורב המחשב גם לא רצה לעלות, אך הדלקתי את הרמקולים ושמעתי את המערכת הפעלה פועלת, וגם הצלחתי לכבות את המחשב דרך המקלדת (התחל>כיבוי>....) וזה כשאני לא רואה במסך כלום. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא עזר. גם סוללה הוצאתי וגם עם הג'מפר אך התוצאה לא השתנתה. עצם זה שאני מפעיל את המחשב וח…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by ronzilca,

יש לי הארד דיסק ישן IDE יש לי הארד דיסק חדש SATA אני מנסה לחבר את שניהם אבל הוא פשוט מתעלם מה-IDE. אם אני אנתק את הSATA זה יעבוד... מה עושים ? שיחקתי עם הג'אמפר אני לא מוצא משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by midgetmc,

שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!

22. אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by ronensharf,

שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar *לא הבנתי למה נעלת תדיון הקודם שאני אפתח שוב?ממש לא מובן גם על מה קיבלתי אזהרה שעשרות מקפיצים ולא מקבלים אזהרה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.