עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by הוגו היד,

הי, קניתי אתמול הארד דיסק חיצוני (USB) של WD בגודל 500GB בחיבור הראשון למחשב הוא עבד אבל לפתע הוא הפסיק לעבוד. המחשב מזהה שמחובר התקן USB אבל לא מזהה אותו כ-MASS STORAGE, מופיע כסימן שאלה צהוב. מחיפוש ברשת מצאתי שזו בעיה נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. ניסיתי כבר: 1. לנתק ולחבר. 2. להחליף כבל USB. 3. להסיר את כל התקני USB מ-DEVICE MANAGER ולעשות אתחול פעמיים. אגב יש לי הארד דיסק חיצוני נוסף והוא עובד ואין לי אפשרות לבדוק על מחשב אחר עד יום ראשון. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. מדי פעם אני שומע "טיק" חלש מהדיסק קשיח.מדובר על מחשב נייד DELL XPS M1530 תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by shiral03,

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Wond3r,

סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. ברשותי מחשב UMPC מדגם ASUS R2H מזה כשנתיים. לאחרונה החלו להשמע תקתוקים בזמן גישה לדיסק ובזמן BOOT - ככל הנראה מהכונן הקשיח. בנוסף, קרסה לי מערכת ההפעלה פעם אחת ללא סיבה נראית לעין אם כי מאז השחזור ממחיצת היצרן זה לא קרה שוב. תופעה חדשה יחסית מתרחשת כשמנסים לעשות UNZIP לארכיבים גדולים או להעתיק קבצים גדולים - ברוב המקרים (9 מתוך 10) המחשב מבצע RESTART באמצע הפעולה ללא כל התרעה מוקדמת. גם תופעות כמו קריסה של EXPLORER או תקיעות של יישומים מופיעות לעיתים קרובות יותר בזמן האחרון. למען הגילוי הנאות, המחשב באמת משמש ליעודו המקורי ונמצא הרבה בתנועה כך שלא מן הנמנע שהוא ספג לא מעט טלטולים ותנאים לא אופטימליים מבחינת טמפרטורה במהלך השנתיים שלו ב"שירות". הניחוש שלי הוא שמדוב…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. משהו מוזר קורה למחשב אם אני לא מישתמש בו שעתיים בערך אני חוזר למחשב והוא תקוע.. לא עושזר כלום פשוט לא מגיב לשום דבר.. אני עושה ריסט ואז הוא בסדר. זה בחיים לא קרה לי מישהו יכול לדעת מה הבעיה? תודה..

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by imri,

שלום. הרכבתי מחשב מחלקים שהיו אצלי בבית. Abit d33068 + Amd Athlon. עכשיו, כשאני מחבר את הספק כוח לחשמל, הנורה של הלוח אם נדלקת וכשאני מדליק אותו נשמע הרעש של המאוורר - אבל אני לא רואה שום דבר על המסך! (חיברתי כרטיס מסך עובד בוודאות, אין כרטיס מסך מובנה) מה יכול להיות? יכול להיות שזה בגלל הספק כוח - לא חזק מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by fartuk,

יש לי : לוח אם :http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2842&ProductName=GA-EP45-DS3R זיכרון:http://www.dealtime.co.uk/xPF-OCZ-OCZ-2GB-2-x-1GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240-pin-Memory HD: מערך RAID 5, חברת 320GBX3 ,Seagate כ. מסך : gigabyte gv-nx76t256d-rh ספק כוח: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=150 zalman cnps9700 led:CPU COOLER הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב לא עוברות כמה שניות ומיד הוא נכבה ושוב נדלק ושוב נכבה.... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. מעבד - לא זוכרת אם זה סלרון או פנטיום 4.... לוח אם גיגהבייט GA-8I945GZME-RH למחשב היו זכרונות ישנים 2X126 ניסיתי לשים לב זוג חדש שקניתי, לא עשה POST, הנחתי שהזכרונות פשוט יותר מדי טובים למחשב העגלה שלה, אבל אז החזרתי את הישנים ויש בדיוק את אותה בעיה. המחשב נדלק, כל המאווררים מסתובבים והכל נראה סבבה רק שאין פוסט ושום דבר לא עולה כמובן. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

12. מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by jfkk,

שבתלום 1בעת עליית המחשב מדי פעם הוא נתקע על המסך הזה ואחר כך מערכת ההפעללה עולה . http://img156.imageshack.us/my.php?image=28092008184217tr3.jpg בעיית מסכעם כלולים . http://www.upfree.net/4994754 מסך שני קוד שגיאה 0x00000050 fastfat.sys הדיקת זיכרונות תקין ללא שגיאות . בדיקת דיסק קשיח על-ידי מערכת ההפעלה -לא נמצאו סקטורים פגומים. קובץ minidump-http://www.upfree.net/1042189 win xppro sp3 ,usv nrta

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אהלן אנשים קניתי לוח ,מעבד,ספק כח ,וזכרון הרכבתי אותם למארז הישן שלי יחד עם הדיסק הקשיח וכו חיברתי הכל , אבל שאני לוחץ על כתור ההפעלה המחשב לא נדלק , נדלקת רק נורה קטנה אבל שום מאוורר או משהו בסגנון לא עובד יש עצות? מה יכול לגרום למחשב לא להידלק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  16. שלום לכולם,אני גלשתי באינטרנט,ופתאום המסך נהיה שחור,והצבע של הנורת מסך נהיה כתום.. כיביתי את המחשב והדלקתי מחדש אך זה לא עזר.. יכול להיות שהמסך הלך!?או הכרטיס מסך?!ממה זה יכול להיות?! אני בדקתי שהכבל של המסך מחובר למחשב והוא מחובר,והוא מחובר לחשמל והכל..מה לעשות?! (אני כותב מהמחשב הנייד.) תודה רבה לכל מי שעוזר.

17. מחשב פנטיום 4 סוקט 478. מדי פעם המחשב נתקע ללא תגובה. שמתי לב שאם אני משחרר את הקירור של המעבד ומחזיר אותו - המחשב נדלק שוב. לאחרונה זה קורה המון והמחשב כבר לא נדלק. במעבדה אמרו שזה ה-CPU, אז קניתי מעבד אחר שעבד שעה ואז שוב אותה בעיה. החלפתי מארז, ספק - כלום. הוצאתי הכל והשארתי רק כ. מסך וסטיק אחד של זיכרון - כלום. הוצאתי כ. מסך! (כדי לשמוע לפחות את הצפצוף) - כלום. החלפתי בטריה של CMOS - כלום. אני חושב שאולי יש בעיה בלוח או בתושבת של הסוקט 478. איך אפשר לפרק אותה ולנקות?? אני לא רוצה להשקיע עוד 200 שקל בלוח אם לפני שאני יודע מה הבעיה תודה!!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by Rstech,

קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by hmje566,

הבעיה מתחילה פה אחשלי היתעסק עם המחשב והוא שיחרר חוטים שהם בצבעים מסויימים אדום ירוק צהוב עכשיו זה שני יציאות אחד של USB ואחד AUDIO יש לי לוח דגם P5VDC-MX הכרטיס קול שלי זה Realtek AC'97 AUDIO והוא מובנה אחי יש לי בספר הסבר איך לסדר אותם אבל מה שכתוב לי בספר לא כתוב על החוטים האלה מבין זה למשל כתוב בספר LINE_OUT AGND R IN ועל החטים של המחשב כתוב L IN L OUT MIC BAIS אז כך זה הסדר לפי הספר : mic2 - agnd micpwr - +5va line out r - bline out r - nc line out l - bline out l וזה מה שכתוב על החטים בתוך המחשב : L-IN R-OUT R-IN L-OUT MIC-BAIS MIC-IN GND GND מקווה שמישהו הבין בבקשה תעזרו לי :[

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. Started by ob123,

היי אחרי שכיביתי את המחשב באופן אגרסיבי (לא היתה ממש ברירה) הדלקתי אותו מחדש והוא מגיע בכל פעם למסך הפתיחה של ווינדוס (xp) ומאתחל את עצמו הוא חוזר על התהליך בלי סוף למישהו יש מושג מה עושים? תודה אורי

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by tikot,

עם הפעלת המחשב אחרי הלוגו של גיגהבייט אין פוסט ביפ ומופיעה הכתובת: building DMI pool DATA...... SUCCSESS ומיד לאחר מכן: ..................verifying dmi pool data והמחשב עולה כרגיל לשולחן עבודה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by ashbit_q,

לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום, אני מפרמט את המחשב (HDD IDE) מדי מספר פעמים (WIN XP). היום גם שידרגתי את ההארד דיסק (IDE 320GB של WD). כבר מיד לאחר התקנת ה XP (ללא שום רכיב אחר), הוא לא מוצא את הדרייבר של כרטיס הרשת (כרטיס PCI). למה? מה הקשר בין דרייבר חסר בפירמוט רגיל, או בפירמוט לאחר החלפת HDD? מאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? מעולם, לאחר פירמוטלא היתה בעיה של זיהוי כרטיס רשת... תמיד המחשב גלש באופן מיידי ללא התקנת דרייבר. דרושה עזרה דחופה...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by eyalraz,

תוכנה קלילה חינמנית שלא מכבידה על המחשב שתפסיק את כל הפירסום שקופץ מהאתרים... אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.