תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי
-
אוקיי אז העלילה מתחילה כך : לפני כמה זמן אני יושב לתומי ופתאום שומע שמאוור המעבד (spark 7) מפסיק לעבוד לשנייה וחוזר לעצמו המקרה נראה לי מוזר והתעלמתי ממנו, לאחר כמה זמן כאשר גלשתי באתר לפתע נכבה המחשב. החלטתי באותו רגע לפתוח תמארז לראות מה קורה שם כאשר ניסיתי להעלותו הוא עלה ורציתי לראות מה גורם לנפילה העלתי את מהירות מאוור המעבד ולבסוף ראיתי שזה היה הקטודה וכמובן שהפעלתי את הקטודה אז היא הפילה את המחשב והוא התחיל לעשות רעשים שמפעילים אותו זאת אומרת שהחשמל הגיע והופסק הגיע והופסק. אוקיי החלטתי לפתוח את הדלת וברגע שפתחתי את הדלת פתאום המחשב הפסיק לעשות את הרעש והמאוורים שלי התחילו לעבוד כרגיל. הפעלתי שוב את הקטודה והיא הפילה את הדברים. אחרי ניתוק הקטודה עדיין היו נפילו…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למי שככל הנראה כבר הספיק לשים לב... נעדרתי לאיזה ככה, סרטים עם האזוס. אני כרגע על פנטיום 2 שרץ במהירות של 350 מגהרץ (Yes! We can do it) עם וודוו 3 בחריץ האג'אפ. כונן קשיח של 1.7 ג'יגה, אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתולל לבינתיים... רק קצת אינטרנט וווינאמפ. מישו בבקשה יכול להפנות אותי לדרייבר אמין עבור הכרטיס הזה?... אני על חלונות מילניום (לבינתיים, לא נראו מסכים כחולים כשלהם). בבקשה, הזדרזו, רזולוציה מרצדת של 640x480 על מסך 19" עם שישה-עשר צבעים, לא הייתי מכנה זאת כ"תצוגה הסקסית" ביותר... תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה קורה? הנה הבעיה שלי: קודם כל כרטיס המסך שלי הוא 6800NU והמסך שלי הוא BENQ FP767 12MS (זה יהיה רלוונטי בהמשך) אני לחצתי לחצן ימיני על שולחן העבודה.. נכנסתי לproperties.. לחצתי על קלף הsettings. אני ראיתי שהmonitor הסטנדרטי על המחשב שלי הוא המוניטור של כרטיס המסך, אשר יכול להגיע ל2048*1536 ברזולוציה, מה שהמסך שלי לא יכול להגיע אליו כמובן. אז מה שרציתי לעשות הוא להחליף את הmonitor הסטנדרטי שהוא יהיה תלוי במגבלות המסך, ולא במגבלות כרטיס המסך, מפני שאם לדוגמא אני דופק זמן ריענון יותר גבוה המסך שלי יכול גם להידפק, ואני לא רוצה שזה יקרה. אז כמובן החלפתי את המוניטור מה6800 לBENQ, עשיתי APPLY.. פה מתחילה הבעיה. אני עשיתי את הAPPLY, הבזק שחור, ואז מה אני רואה? רקע נטו. לא שום …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בפעם השלישית נדפק לי דיסק חיצוני של WD. אני לא מאמין שאני אחזור למוצרים שלהם יותר. התופעה המוזרה - הכונן נעלם ובמקום זה הופיע לי כונן CD עם תוכנה בשם SMARTWARE. משהו נתקל בזה ? יש מה לעשות ? - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון - החלפתי ספק, הבעיה נפתרה, הספק המקורי נותן מתח לא יציב, וזה כנראה משגע את הדיסק..... מחפש המלצה לדיסק חיצוני אמין יותר...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים התחילו אצלי מסכים כחולים כאשר התקנתי ושיחקתי במשחק MAFIA II מאז ועד עכשיו יש לי מסך כחול כאשר אני משחק במשחקים כבדים, ריבוי משימות כבד, קיצר הפעלה כבדה. לאחר כחודש עשיתי פירמוט למחשב בתקווה שיסתדר וזה לא עזר, ואני עדין מקבל את המסכים הכחולים. הינה קריאת קבצי ה DUMP ב Blusescreenview השתמשתי בתוכנה הזאת מכיוון שהתוכנה של מיקרוסופט דורשת סמלים שאני לא מצליח להשתמש בהם אשמח לעזרה מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHZ Asus P5QL-E Sapphira HD 4870 512MB DDR5 Kingston ValueRam 2GB DDR II מקלדת ועכבר Logitech MX 400 Logitech Wave Keyboard בדיקת חום: http://www.siz.co.il/my/z5vzmgwymzuw.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים להתקין כל מיני דברים וכמעט בכל דיסק הצורב אומר שחסר קובץ מסוים (כל פעם משו אחר) ואני מחפש את הקובץ בחיפוש ומוצא בבקשה תעזרו!!! :'(
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לנובו ideapad 5 14itl05 82fe006wiv. אתמול בלילה בעת שהיה מחובר למטען הוא נכבה ומאז לא נדלק. שום נורה לא מגיבה. ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול לגבי שדרוג מחשב נייד ישן מאוד. מדובר במחשב: Asus u31sd-dh31. במפרט שמצאתי באינטרנט: https://www.cnet.com/products/asus-dh31/ כתוב כי ניתן להתקין עד 8GB זכרון פנימי. 1. במידה וארכוש 2 זכרונות DDR3 1333MHz 8GB, כלומר סה"כ 16GB. האם המחשב יזהה זאת? או שיתמוך עד 8GB במצטבר? 2. לגבי SSD, האם מק"ט 44529 יתאים למחשב הנ"ל? 512GB SSD. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
עד אתמול בלילה המחשב עבד כמו שצריך.. אז ככה אחותי אתמול כיבתה את המחשב והלכה לישון והיום באה וניסתה להדליק אותו והכל עובד חוץ מזה שהמחשב לא נותן אות למסך. הכרטיס מסך הוא מובנה בלוח האם ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום דברים מחוברים עליו (לוח אם זיכרון ודיסק קשיח) והוא לא עובד ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה וגם זה לא עבד ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל הבעיה היא במחשב עצמו ולא במסך למישהו יש עוד פתרונות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם את ההודעה שלי במקום הנכון... בכל מקרה יש לי רעש מוזר מהמחשב (חושד שזה מההארד דיסק) במחשב יש 2 כוננים קשיחים, אחד ישן יותר של 80 והשני 250, כל פעם שאני נכנס לתיקיות שנמצאות על הכונן הישן יש רעשים מוזרים אני חושב שזה ממנו, או אפילו כשאני באינטרנט בין אתרים, יש גם סימן מוזר בסרגל ליד השעון של משולש צהוב עם סימן קריאה כשזה קורה... איך אני יכול לאבחן את הבעיה שלי במחשב יותר ספציפי? יש אולי תוכנה לבדיקת הארד דיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, לפני 3 שבועות קניתי מערכת מחשב בפנדה Q6600 p43-ds3l OCZ Reaper 1066 mhz 1gbx2 הבעיות התחילו מהרגע הראשון, המערכת התרסקה מיד בהתקנת וינדוס, והצלחתי לעלות את המחשב רק ב800mhz, או לחילופין ב1066 אך לא בDual .Channel במהלך השבועיים, המחשב התחיל להתרסק כם ב800 mhz. שבועיים אחרי החליפו לי זכרונות והרד-דיסק (שגם "שבק-חיים" מסיבה לא ברורה). עכשיו אותו בעיה חזרה (עם זכרונות חדשים מאותו דגם), לא מצליח לעבור MEMTEST (לא תמיד) ב1066, ניסיתי כל הVolatgeים בין 1.8-2.3 כולל, ממשיך לקבל BSOD. האם מישהו נתקל בבעיות דומות? ו/או יודע מה הגדרות שאני צריך לשים בביוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-