תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים.. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' לערך אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני בניתי א ת המחשב שלי בערך לפני כשבועיים והוא עושה רעש מוזר של קצר די מלחיץ אני לא יודע למה אשמח לעזרה אצרף סירטון New WinRAR archive.rar
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעש די חזק מהמארז שנמשך גם כמה דקות טובות. הרעש תמיד נפסק בסופו של דבר אחרי כמה זמן שהמחשב דולק אבל זה משהו כמו שתי דקות אחרי שמערכת ההפעלה גמרה לעלות. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לרעש כי הוא נורא חזק וגם האם זה בעיה חמורה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כ-8 חודשים, Z68 I7 עם HD סמסונג טרה ועם CRUCIAL SSD M4 64GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות השונות. מזה כמה ימים כל שעה לערך המחשב נתקע. את העכבר אפשר להמשיך להזיז לקצת אבל כל התוכנות קופאות. לאחר זמן קצר יש מסך כחול (WIN7) ואחריו המחשב מאותחל. מערכת ההפעלה לא עולה ואני מקבל הודעה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press.. שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא עולה בסדר. נאמר לי בשיחת טלפון עם החנות בה קניתי את המחשב שכנראה הבעיה עם ה-SSD ושעלי להביא את המחשב אליהם. אמרו לי גם לנסות לחזק את מגעי החשמל בין ה-SSD והספק. ללא הועיל. ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הבטרייה וזה גם לא עזר. אודה מאוד לכל הצעה. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב השני שלי לא עולה הוא רושם Disk Boot faluire Insert System Disk And Prees Enter עכשיו י שלי במחשב תמונות שאני לא יכול לשחזר תעשו טוב תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש לי במחשב, הארדיסק שלי נע בין 0 ל100 אחוז שימוש והזיכרון הוא ב68 אחוז שימוש, אין לי משהו פתוח שצריך לצרוך ככה זיכרון. זה תוקע אותי אני לא יכול לעבוד בhyper v. הוא משתמש ב5.4 זיכרון מתוך 8 לא מבין על מה נ.ב הdisc פתאום ניהיה יציב על 2 4 אחוז, אבל מקודם הוא כן השתגע עלה ל100 אחוז, והזכרון נשאר אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, זה לא כ"כ תמיכה אבך בכל זאת מאמין שאנשים פה יוכלו לעזור לי יש לי לפטופ עם ווינדוס 10 אותו אני מחבר לטלוויזיה דרך המגבר ו-HDMI. השאלה שלי היא כזו - האם יש דרך לגרום לווינדוס להפוך לידידותי יותר כשאני עובר לטלוויזיה? הרזולוציה לא מתאימה בדיוק בין המסכים, השוליים נחתכים טיפה (שולי אמנם אבל קצת מציק) וקשה להתמצא עם עכבר ומקלדת מרחוק כי הפונט של הווינדוס קטן ובכלל לא נוח לתפעל את הווינדוס מרחוק. יש איזו דרך להפוך את הווינדוס לסוג של KODI שיהיה נוח יותר לתפעל את המחשב בזמן שהמחשב מחובר לטלוויזיה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אליו את נגן Cowon D2 שלי, אבל המחשב אינו מזהה אותו ככונן - האפשרויות היחידות שקופצות כשאני מחבר את הנגן למחשב הן Transfer files using windows media player" ו-take no action". אני משתמש ב-windows XP. לוח האם - Asus M2N-VM HDMI, המעבד AMD Athlon 4200 תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים מסוג Microlab A-6321 הינה קישור אליהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 יש לי אותם כ 6 שנים ופיתאום התחילה בעיה קטנה. הבעיה היא שאחד החיבורים שנמצאים מאחורי המגבר סובל מבעיות במגעים, כך ניראה החלק האחורי במגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG * מה שמסומן בכחול הוא החיבור שנהרס. ובדקתי את זה וזה לא בעיה ברמקול כי יש שם 3 כניסות , אחד הסאבוופר, הכניסה האדומה שבאותו שורה איתו זה חיבור לרמקול, ומה שמסומן בכחור זה חיבור לרמקול השני שהוא נהרס (ובגלל זה רק רמקול אחד עובר) ועכשיו שללתי את העיניין שאולי הרמקול תקול , כי שאני מחבר בכל פעם את אחד הרמקולים לחיבור האדום (התקין) הם עובדים בלי בעיה , לפעמים ככה אני מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה. קניתי כונן קשיח toshiba mk8026gax משומש באמאזון. המוכרים כנראה רימו אותי כי כשקיבלתי את הדיסק הוא הגיע נעול ובחשבונית הם ציינו כי עדכנו אותי שהדיסק נעול....מה שלא נכון....בכל אופן, הבנתי כי יש אפשרות לפרמט את הדיסק למרות שהוא נעול.... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר כיצד אני מפרמט אותו? ניסיתי להעלות את המחשב דרך כונן הדיוידי (עם סידי של מערכת הפעלה) אך עדיין נדרשת סיסמה לדיסק הנעול. ניסיתי להכנס לביוס ולשנות את הססמה אבל הביוס דורש ממני את הססמה הישנה... נא עזרתכם ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ב 8 פעמים מתוך 10 המסך עובר מstandby להדלקה ואז חוזר מייד לstandby (מודיע שעובר לpower saving mode) בשאר הפעמים המעטות שהוא כן נדלק הוא עובד מצויין, עברתי על החיבורים כמובן ,התופעה ממשיכה. מסך LG1950 כרטיס מסך GECUBE 4850 יש רעיונות? המחשב עצמו עובד בלי בעיה .
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כבר כשנתיים וחצי: לוח של GIGABYTE Intel Quad Core Q9550 4GB ASUS EN9800GTX+ Windows 7 32bit אני משחק בקביעות ב CoD MW2 MultiPlayer בצורה חלקה וברזולוציה גבוהה ללא שום בעיות. לפני כשבוע, שמתי לב שהמחשב מתחמם מדי בזמן המשחק (כרגע אין מזגן בחדר המחשב) ובעצם מה שגורם להתחממות הוא כרטיס המסך שעלה לטמפרטורה מאוד גבוהה. לפני יומיים החלפתי את המאוורר המקורי של ASUS בArctic Cool Extreme (גוף קירור ענק עם 3 מאווררים), היו לי קצת בעיות מקום (מה שגרם ל"משחק" עם הכרטיס כשהוא באזור הלוח ע"מ שאוכל להכניס אותו לסלוט שלו) אבל בסוף הסתדרתי. הדלקתי את המחשב ואכן ראיתי שהמאוורר עושה את העבודה בצורה מדהימה, שיפור של 20 מעלות בIDLE ושיפור של למעלה מ30 מעלות בעומס. הדבר הראשון ששמתי…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לתוכנת גיבוי למערכת הפעלה + תוכנות שהתקנתי. כרגע משתמש בפרגון. יש בה שני חסרונות גדולים: 1. אם אתה מעביר את הקובץ היא לא קוראת אותו. לדוגמה העברתי מ-SSD למחשב כי רציתי לאתחל את ה-SSD. החזרתי את הקובץ ל-SSD והתוכנה לא מזהה אותו. אני צריך לטעון אותו ידנית והיה לי כבר מקרה שהתוכנה לא הצליחה לקרוא אותו והלך הוינדאוס. 2. אם יש לך סדרה של גיבויים ואתה מעלה גיבוי ישן יותר התוכנה לא מזהה את הגיבויים החדשים יותר, ואני שוב צריך להסתמך על זה שהיא תצליח לטעון ידנית את הקובץ
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט המחשב הוא: nvidia 570gtx i5 2500k 8gb ram asus ksonar וספק כח של 670 הבעיה מופיעה אח ורק שאני מפעיל יישומי פלש או משחקי פלש ואפילו סירטוני יוטיוב. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר ובנוסף התקנת דרייברים חדשים של פלש ושל הכ. מסך, הטמפרטורה של המחשב ממש נמוכה היא עומדת על 20-30 מעלות את זה גם לא הבעיה וגם אין OC לשום רכיב חוץ מכ. מסך אבל הוא ממש קליל וגם אם אני עושה DOWN CLOCK זה עושה את אותן בעיות. שחכתי לרשום WINDOWS 7 X64 אשמח מאוד לעזרה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאמנם מזוהה בביוס אבל לא עובד. ניסיתי עם תוכנות חזקות והן לא הצליחו לגשת אליו. ההארדיסק ביום אחד הפסיק לעבוד לא נפל לא קרה לו כלום. אני מעוניין לפנות לשחזור נתונים. איזה חברה מומלצת? בטיק טאק אמרו לי בטלפון שלא משנה מה הבעיה הכי זול שאני אשלם זה 200$. אני מודע שדברים כאלה עולים הרבה אך זה לא סביר בהתחשב בזה שאולי רק צריך להחליף פלטה אלקטרונית והבעיה לא עמוקה כמו הארד דיסק שרוף תודה לכל מי שיעזור זה מאד חשוב לי כל הדברים החשובים שלי שהתווספו במשך שנים נמצאים על ההארד דיסק הזה (60 גיגה WD מ 2001)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, כשאני מיתחבר לאינטרנת ואני פותח איזהשהוא שיר זה תוקע לי אותו ונגיד שאני לא מחובר אני יכול לישמוע חופשי שירים, ו.. ניסיתי להתקין את הווינאמפ מחדש וגם את המדיה פליאר וזה לא עזר.. מישהוא יכול לעזור לי? אם כן תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-