עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by erap129,

לפני כמה ימים קניתי זכרונות חדשים והם עבדו טיפה לאט וגם היו איתם כמה בעיות, אז הלכתי לBIOS ועשיתי LOAD HIGH PERFORMANCE DEFAULTS, אח"כ גם נכנסתי לAGP APERTURE SIZE ושיניתי ל128 כי ראיתי שיש לי רק 64 וידעתי שצריך 128. אז הדלקתי את המחשב וזה נתן לי אחרי מסך פתיחה של הלוח אם ו2 צפצופים הודעה כזו: Boot Failiure Please insert boot diskette in drive A: אז חזרתי לביוס ועשיתי LOAD BIOS DEFAULTS-SAFE ועדיין יש את אותה הבעיה. אז עכשיו המחשב לא עולה בברירת מחדל של הלוח אם יכול להיות שהוא לא מזהה את ההארד דיסק? כי לא ראיתי שום הגדרה בביוס שמרמזת על כך הוא מזהה אותו.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by blueman1,

יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by pieredp,

יש לי מחשב חדש: מעבד: Dual Core 2 E6300 לוח אם: p965 MSI צורב: optiarc X18 (אותו מוצר כמו NEC ו SONY) דיסק קשיח: hitachi deskstar 160G SATA2 כשאני צורב דיסק (בעל יכולת צריבה X8) הצריבה לוקחת 30 עד 60 דקות לפחות. צרבתי עם נרו ועם Alcohol שהציג לי שמהירות הצריבה בפועל היא X1 ומטה למרות שהגדרתי צריבה במהירות מקסימלית. החלפתי את הצורב עם צורב DVD אחר של NEC X16 שאני יודע שהוא עובד בסדר ועדיין אני מקבל את אותה מהירות צריבה. כך שהבעיה היא לא בצורב. למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד של קומפאק משנת 2002 ("קצת" ישן :), המכיל מעבד (family 6 model 8 stepping 1) כנראה פנטיום 3, ומערכת הפעלה Win-2000 professional. יש לי כניסת USB יחידה מאחור, ואין לי בעיה לחבר אליה זכרון disk-on-key או מודם ADSL. קשה לחיות עם USB אחד, אז חיברתי "מפצל" USB לארבע כניסות (USB HUB). אבל המחשב לא מזהה את ה- HUB , וכל הכניסות אליו לא פעילות כרגע. אם זה יעזור הבקר של ה-USB הוא Intel 82371AB/EP , והדרייבר הוא של מיקרוסופט version: 5.0.2183.1 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה? האם זו בעיה של מערכת הפעלה או דרייבר ל- USB ? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by zam,

קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by AFIK10000,

איך אני עושה ששני המחיצות היו שוות בגודל

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by King Kong,

יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by skydancing,

שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by o9009,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כך : אני משאיר את המחשב של דלוק כל השבוע {חוץ משבת} רק בתקופה האחרונה כשאני רוצה "להדליק" את המסך הוא נדלק לכמה שניות תוך כדי ההוא נשאר בצבע שחור , העכבר לא מגיב וגם המקלדת עד היום בכל "הדלקה" של המסך אני צריך לעשות ריסט אגב למחשב לא קורה שום דבר הוא ממשיך לעבוד רגיל מה הבעיה שם יש למשהוא מושג ?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד מסוג (Ibm r40e אל תצחקו, הוא קצת ישן...אבל לא נורא - יש לי עוד אחד של Asus משו חבל"ז) אקיצר הוא עבד טוב ויפה והכל...אבל יום אחד פתחתי רק את המכסה שלו של הזכרון (RAM) וראיתי שיש שם קצת אבק אז אפילו לא נגעתי עם היד, נשפתי על זה בחזקה וכל האבק עף...זה הכל..אבל - מאז - המחשב נייד לא מעלה את המע. הפעלה.. הוא מגיד לקטע הזה שרואים בגדול Windows XP ולמטה רואים את הפס הזה שעובר בתוכו קו קטן הרבה פעמים (יעני - מסך ההפעלה) ומתישהו המסך נהיה שחור, אך במקום לגמור העלות את הווינדוס הוא עושה לעצמו ריסטרט וחוזר חלילה...(לפני הריסטרט - רואים כזה מסך כחול וכתובים בו הרבה דברים אבל אחרי 2 שניות זה נעלם...גם אם אני עושה Pause זה לא עוזר..) אחים שלי, מה אני עושה?!

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by hitman21m,

הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by יונדב,

שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by skydancing,

האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by King Kong,

לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. האם שווה המאמץ של הפירמוט?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by pit18,

האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by NIRz,

נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.