עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviramgo :),

שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by Tzach_n,

אהלן חברים. לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי. אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר. חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד. הבאתי את המחש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shar00750,

שלום , קיבלתי כרטיס מסך 8600GT של ASUS עם יציאת HDMI+DVI ואחרי שאני מתקין את הדרייבר אני לא מצליח לשמוע דרך ה-HDMI מה עליי לעשות כדי לשמוע דרכו? בדקתי בשולחן עבודה למטה היכן שיש את הסימן של הרמקול בדקתי את שלושת האופציות שמופיעות אך אין שמע. הכרטיס הוא 8600GT DDR2 512 ASUS לוח גיגבייט G31 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gil_k,

אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by zzzz1,

היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by togi,

אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  10. מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות

11. Started by vitali02,

שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by ScrLk,

תקשיבו, הורדתי ממדור הורדות את התוכנה: SiSoft Sandra 2004 עכשיו בתוכנה יש כל מיני עזרות טיפים לגבי כמעט כל רכיב במחשב... נכנסתי לפרטים של המעבד והביוס (BIOS&CPU) ובטיפים היה כתוב את הדבר הבא (באנגלית): Notice N224 - SMBIOS/DMI: information may be inaccurate. This information is reported verbatim and cannot be checked by Sandra. While brand-name companies set this information most generic manufacturers use generic data that is meaningless. This issue generates more technical support queries than all other issues combined. Fix: If the information is not correct, check for a BIOS update (clear DMI pool) or fix any errors using the DMICFG tool provided with the bo…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by Lea Gleek Agron,

[ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH] יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by mokisho,

מדוע ב CACHE 1 LEVEL הוא רושם לי נכשל יש לי מעבד E6600

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. המחשב נתקע לאחר התקנת כרטיס מסך 6600TD במהלך הרצת משחקים (אפילו משחקים לא כבדים כמו RISE OF NATIONS) לאחר זמן מסויים המשחק נתקע, אחרי זה הוא משתחרר ושוב חוזר חלילה מדי פעם יש גם כתמים שחורים על המסך וקורה לפעמים שהוא נתקע והמחשב עושה ריסטרט כל הבעיות קורות רק בזמן הרצת משחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by flame10,

קניתי נייד חדש של DELL I7 8550U 16GB 256SSD סה"כ מפרט נחמד ומבטיח עובד מהר בכל תחום חוץ מוידאו ביוטיוב שם הוא כבד בדיוק כמו נייד אחר לידו I3 8GB 512SSD אני מתוסכל .אין בעיית חום והחומרה נבדקה אולי יש למישהו רעיון.... תודה מראש

18. Started by Liran_mor,

יש לי במחשב שתי וירוסים שמקפיצים לי פירסומות שמחממים לי תמעבד ותוחנים לי תזיכרון ואני לא מצליח למחוק אותם וכל תוכנה שסורקת וירוסים ומוחקת אותם שאני מוריד הוירוס סוגר אותם ישר אגב השמות של הוירוסים: selfolder.dll msiexec64 אשמח לעזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yu_al,

ברשותי מוניטור וידיאו לצפייה בחדר תינוק (מצלמה אלחוטית WIFI) ומסך בקרה המעביר קול ותמונה; המכשיר התקלקל ובבדיקה קלה גיליתי שיש נתק של אחד החוטים; פניתי לאלקטרונאי על מנת שילחים את הנתק,אך הוא לא יכל לעשות זאת הוא אמר שיש לפנות למעבדה המסוגלת לעשות הלחמה עדינה בכדי לא ליצור קצר ולשרוף את הלוח... לאחר חיפוש מדוקדק וארוך באינטרנט, לא מצאתי שום מעבדה שיכולה לתת לי שירות, האם יש למישהו שם ו/או רעיון למקום שאפשר לתקן את המכשיר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, לפני כחודש פתחתי את המחשב, כשהעלאה שלו עלתה לי השגיאה: IDE channel no 80 conductor cable installed אחריה ראו את המסך Boot של הXP (הפס טעינה שמתמלא), אך אחרי המסך במקום שהXP יעלה, המחשב עשה ריסט- וחוזר חלילה (יכולתי לבחור מבין אפשרויות כמו "קונפיגורציה אחרונה טובה" או "מצב בטוח" וכו' אבל לא משנה מה בחרתי- המחשב היה עושה ריסט ושוב פעם חוזר לנק' זו). אוקי, היה לי HardDisk נוסף בבית, אז הכנסתי אותו, פירמטתי, והתחלתי דף חדש כשהכל טוב ויפה. שלשום, כעבור חודש מאז החלפת ההארד-דיסק, שוב פעם זה קרה. אותה שגיאה, אותו ריסט אינסופי. ושוב- פירמטתי (הפעם בלי להחליף הארדדיסק כי הבנתי שלא זה מקור הבעיה). רק מה? היום הדלקתי את המחשב, והכל היה בסדר. ופתאום המחשב עשה ריסט, ושוב קיבל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by moshe20,

יש לי בעיה במשחקים שעכשיו היא כל הזמן בתחלה הייתה פעם ב.. עכשיו כל הזמן. שאני מעלה את המחשק המחשב נתקע ומאתחל את עצמו עדכנתי כל הדרייברים והכל אפילו פירמטתי את המחשב ועדיין זה חזר עשיתי בדיקת חום ונתן לי תוצאה מוזרה סתכלו

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by soulz,

טוב, המחשב שלי הפסיק לעבוד באמצע, ולא נדלק יותר. חשבתי בהתחלה שזה הספק, כי מתי שהדלקתי אותו המאורר עשה חצי סיבוב ואז הפסיק. אבל זה לא היה הספק. זה יכול להיות עוד משהו חוץ מלוח האם?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  24. ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..

25. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי בעיה כאשר אני עושה ריסט אחרי שיש עידכונים או שאני מתקין איזה תוכנה שמבקשת ריסטארט אז אני עושה אבל אז אחרי שהויסטה עושה את הטעינה של הפסים הירוקים נהיה מסך שחור ולאחריו מסך כחול שמופיע למשך 2 שניות שרושם משהו על הארד דיסק עם דאמפ,ורק המזל אחרי כמה פעמים המחשב עולה נורמלי.אני כבר מפחד לכבות את המחשב מה לעשות ? [יש מצב שזה קשור לכך שעשיתי OC]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.