תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש כמה משחקים לא יודע למה למשל כמו הbfs:us החדש שברגעשאני מתחיל קרירה חדשה זה עובד על הכי חלק בהגדרות נורא גבוהות אבל ברגע שאני יוצא מהמשחק ורוצה להיכנס שוב לקרירה זה עושה לי ריסרט למשחב מה הבעיה עזרו ליי בבקשה!..[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:55:37 נו תעזרו ליי
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל כניסות האוויר הסטנדרטיות למארז שלי מכוסות בפילטרים - ובכל זאת לאחר תקופה מצטבר אבק רב בתוך המארז. איזה עוד מקומות כדאי לכסות ואיך (אולי מסביב לסלוטים של 5.25)? הייתי מאוד רוצה לגרום למארז נקי מאבק :'( תודה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מפרט: c2d6320 (נרכש לפני 3 שנים) לוח P5b (לפני 3 שנים) כ.מסך HD4770 (שנה וחצי) זכרונות 4GB (שנה וחצי) ספק שגם נקנה לפני 3 שנים, לא זוכר אפילו אם זה 300 או 350. לא היה איזה הפסקת חשמל או משהו אחר, קמתי בבוקר, אני לוחץ להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק, מנסה כל מיני לחיצות (ארוכות) עובר איזה דקה והוא נדלק לבד פתאום. לאחר מכן ניסיתי שוב לכבות אותו, ושוב להדליק - ושוב לקח לו דקה בערך עד שהוא נדלק לבד. מה יש לבדוק כבדיקה ראשונית? מה לדעתכם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עובד. האם אפשר להשתמש בו בינתיים עד שהטכנאי יגיע או שהוא עלול להישרף?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אוקיי אז יש לי בעיה קצת מורכבת ואשמח לשמוע הצעות לפתרון (כבר ניסיתי לשוחח עם מספר גורמים במיקרוסופט ובנוידיה ובהרבה מאד פורומים בעולם ושווה לנסות גם כאן). רכשתי לאחרונה מסך 4K 27 אינצ' של דל. הוא מתווסף למסך 24 אינצ' ישן של דל שיש לי (1920 על 1200) ומסך 23 אינצ' של LG (רזולוציה 1680 על 1050). המחשב שלי: שולחני - X99 של אסוס עם מעבד מסדרה E שש ליבות, כרטיס גרפי של אסוס 970GTX אליו מחוברים כל המסכים (ה-27 ב-DP ה-24 ב-DVI כי זה מה שיש לו וה-LG ב-HDMI). דרייברים של כרטיס מסך - אחרונים של נוידיה, מערכת הפעלה חלונות 10. הבעיות: 1. הבעיה המרכזית - ה-DPI לא עובד כראוי - המסך הראשי (27") על 175% - זה נראה די סביר אבל שני המסכים האחרים (על…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חיברתי HD שני למחשב. חיברתי אותו בעזרת הכבל השחור הארוך והכבל הלבן למעלה. ככה מחובר גם הHD הראשון שלי. אבל כשאני מדליק את המחשב הוא פשוט לא מזהה שHD נוסף מחובר, אמרו לי לעשות משהו עם Master וSlave אבל אין לי מושג במה מדובר. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי שלום אחותי משחק סימס 2 ועוד כמה משחקים וכל פעם היא משחקת 10 דקות ואז המשחק נתקע לה. המשחק קופא במקום ולא זז בכלל. מה ניתן לעשות? כרגע יש לה 512MB זיכרון פנימי. האם צריך להוסיף זיכרון? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו 5 עם צורב של LGx40x12x40 תחת WinXP Pro בשבועות האחרונים התחילה אצלי בעיה בצריבה- בזמן הצריבה, הבאפר (גם של קריאה מההרד-דיסק, וגם של הצורב עצמו) קופץ כל הזמן למעלה ולמטה, ובסוף הדיסק יוצא דפוק החל מקטע מסוים (כשאני עושה Verify written data הוא תמיד נתקע בסביבות ה- 67 אחוז של קריאת הדיסק שלאחר הצריבה). חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו גם במהירות הכי נמוכה שהצורב מאפשר (x8). כעת, כאשר הסתכלתי על ה- Task Manager תוך כדי הצריבה, ראיתי שהשימוש ב- CPU אינו תואם לשימוש ב- System Idle Process (לדוגמא, השימוש ב- CPU הוא 90 אחוז בעוד ש- System Idle Process מופיע כ- 40 אחוז מה- CPU). בנוסף לכך, גם כשאני מנסה לקרוא דיסקים שפעם עבדו ללא בעיות, המחשב (מעבד?) נראה מאוד "מתאמץ…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-