תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אין שום דבר שקדם לכך... לפני זה היתה תקופה ארוכה של שימוש בלי שום בעיה... מדובר במחשב נייד 10'' מע' הפעלה win7 ultimateX86 אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הקבצים אני אודה לו ממש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרט במחשב אני שומע קול כמו שצריך אולם בXP אין שום קול כמו למשל כאשר מדליקים את המחשב או מכבים הסרתי את ה DRIVER של הכרטיס ולא עזר ( זה SOUND O/B ) גם במאפיניי קול סומן WINDOWS DEFULT כאשר הסימן של הרמקול בחלון הצלילים כבוי אני מיואש מה זה יכול להיות??????????
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש כמה משחקים לא יודע למה למשל כמו הbfs:us החדש שברגעשאני מתחיל קרירה חדשה זה עובד על הכי חלק בהגדרות נורא גבוהות אבל ברגע שאני יוצא מהמשחק ורוצה להיכנס שוב לקרירה זה עושה לי ריסרט למשחב מה הבעיה עזרו ליי בבקשה!..[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:55:37 נו תעזרו ליי
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כל כניסות האוויר הסטנדרטיות למארז שלי מכוסות בפילטרים - ובכל זאת לאחר תקופה מצטבר אבק רב בתוך המארז. איזה עוד מקומות כדאי לכסות ואיך (אולי מסביב לסלוטים של 5.25)? הייתי מאוד רוצה לגרום למארז נקי מאבק :'( תודה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מפרט: c2d6320 (נרכש לפני 3 שנים) לוח P5b (לפני 3 שנים) כ.מסך HD4770 (שנה וחצי) זכרונות 4GB (שנה וחצי) ספק שגם נקנה לפני 3 שנים, לא זוכר אפילו אם זה 300 או 350. לא היה איזה הפסקת חשמל או משהו אחר, קמתי בבוקר, אני לוחץ להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק, מנסה כל מיני לחיצות (ארוכות) עובר איזה דקה והוא נדלק לבד פתאום. לאחר מכן ניסיתי שוב לכבות אותו, ושוב להדליק - ושוב לקח לו דקה בערך עד שהוא נדלק לבד. מה יש לבדוק כבדיקה ראשונית? מה לדעתכם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עובד. האם אפשר להשתמש בו בינתיים עד שהטכנאי יגיע או שהוא עלול להישרף?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-