עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by miim17,

המודם עבד תקין עד שהוא הפסיק לזהות צליל חיוג. נבדקו החיבורים לקו, אין הודעות בתיבה של בזק וכו'. כאשר אני מגדיר למודם לא לחכות לצליל חיוג הוא מחייג, נוצר התחברות לשרת אך אחרי כ 20 שניות של רעשי התחברות הוא מפיל את הקו. למישהוא יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by unfacedman,

התקנתי בVirtual PC XP Mode (יושב על WIN 7 64) מודם USB של DYNAMODE מדגם M56EXT-USB-N. בהפעלת חייגן המודם משמיע צליל של חיבור-קו, אך אינו משמיע כל חיוג שהוא. החייגן מנסה לחייג כשכל הזמן נמשך צליל הקו עד להחלפתו בצליל המעצבן המורה על הצורך לסגור שפופרת\לנתק המודם. למה הוא לא מחייג?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. Started by Hagar Cohen,

הי יש לי מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongleניסיתי לחבר אותו למחשב נייח והוא איטי באופן מוגזם החלפתי חבילת גלישה ל200 ועדיין איטי מאוד. יש משהו שאפשר לעשות ? תודה לעונים/ות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Mohican,

שלום לכולם, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מחשב ישן (פנטיום 1 133, 64 מגה זיכרון,1.7 דיסק קשיח, מודם 14400 , windows 98 SE) :-) לפני שאתם יורדים עלי: יש לי מחשבים נוספים: AMD 2.4 ופנטיום 3 600. פשוט בקטע של נוסטלגיה אני מעוניין להפעיל אותו, להוריד עבורו עדכון של נורטון אנטי וירוס (דרך Live Update) ולמסור אותו לקרובת משפחה עם ילדה קטנה. בכל מקרה, אני מעוניין שיהיה קשר לאינטרנט דרך המודם הקיים: boca 14400, אפילו למשלוח מייל פעם ביובל. העניין הוא, שלאחר כמה שניות עד דקה של חיבור לספק האינטרנט, המודם מתנתק. חיברתי מודם חיצוני US Robotics 56k ואתו סיפור חוזר על עצמו! יש למישהו רעיון מדוע? מה כדאי לבדוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by zbabit,

שלום לכולם ותודה למגיבים מראש. המודם המותקן אצלי במחשב הפסיק לעבוד באופן פתאומי.(לא מחייג) הוחלף מס' פעמים למודם של מוטורולה, אינטל, ומס' מודמים נוספים, מה יכולה להיות הבעיה. מפרט: לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLONE 3800 במחשב אחר על אותו קו המודם תקין

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  7. שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. הצילו! המודם שלי (pci) השתגע: כל פעם שאני מחבר אליו את קו הטלפון, הוא פותח את הקו, דהיינו הקו נהיה תפוס. אפילו כשהמחשב כבה. (גם אם אני מפרק את המודם מהמחשב! חשוב מאד לציין שזה כבר קרה לי פעם ומצאתי דרך גוגל פתרון לבעיה באמצעות איזשהי פקודת מודם במסוף (ששכחתי לרשום), אבל עכשיו אני לא מוצא כלום. זה קרה בעקבות ניתוק של הקו טלפון באמצע קבלת פקס. תודה רבה לכל מי שיודע!! יאיר

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  9. שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אילן סלע,

שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה

11. יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. אורח athlon

תמיד אמרתי שמודמי PCI הם אינם מציאה גדולה, בעיקר כשמדובר בכאלה מחברה עלומת-שם עם צ'יפ של מוטורולה, Connexant או Rockwell. המודמים האלה עובדים נחמד מאוד עד לשדרוג למערכת הפעלה שהדרייבר שלה לא היית שהסידירום יצא מהמפעל או עד אשר מעבדים את הדיסק. הדבר הזה בדיוק קרה לי עם אחד המחשבים שיש לי בבית, אבד לי הסידירום עם הדרייברים של המודם ומאז אני לא יכול להפעיל אותו. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים למודם(שהוא FAX DATA בלי VOICE) מהאתר של מוטורולה וכמובן שזה מזהה את המודם יפה, אבל אז כשאני עושה לו TEST דרך הדרייברים או מנסה לחייג זה אמר ש"המחשב לא הצליח לתקשר עם המודם", טוב אז ניסתי את הדרייברים למודמים עם VOICE ואותו דבר. המודם עצמו מזוהה ועובד, ואין לו שום סימן של נזק חיצוני וגם…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

כל פעם שאני מדליק תמחשב נפתח לי מודעה כאתר אינטרנט של RADIBOX STATIONS ...איך נפטרים ממנה? המודעה נפתחת כאתר אינטרנט אבל ללא שורת חיפוש ועם אופציה של הגדרות דף אינטרנט

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד שאפשר לראות את המפרט בצד <------------------------------------------- קיצר, שקניתי אותו אז הבטריה החזירה לתקופה ממש ארוכה (4 - 4 וחצי שעות). עכשיו בMANUAL שלו רשום שפעם בחודש יש לרוקן את הבטריה ולמלאה עד הסוף מחדש, המחשב היה אצל אחי הגדול למשך תקופה של חצי שנה לערך שבה הוא לא עקב אחרי הוראה זו. נכון לעכשיו הבטריה מספיקה לשעה וגם זה בקושי. התקשרתי לפני חודש לחברה שממנה קניתי את המחשב,אמרתי להם את זה, והטכנאי שם אמר לי, שיש מן כרטיס חכם שלומד את אופי השימוש במחשב ולפי זה מתאים את אורך חיי הבטריה, (מוזר), עכשיו שאלתי אותו מה לעשות, הוא אמר לי לרוקן כמה פעמים את הבטריה עד הסוף ואז למלא עד הסוף וזה היסתדר, וכידוע זה לא היסתדר. הוא גם אמר שבמחשב מהמודל שלי אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by ccc,

שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכם. יש לי מחשב סלוני ששימש לקולנוע ביתי. אתמול ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה אבל הוא נתקע באמצע. לקחתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ממחשב אחר. עכשיו, כשאני מנסה להדליק את המחשב, הוא מזהה כוננים וזכרון, אבל אחר כך מבצע ריסט עצמאי. אחרי הריסט הוא עולה למסך שבו הוא שואל האם להעלות בSAFE או רגיל ואחרי שאני בוחר (לא משנה מה), הוא מבצע ריסט עצמאי וכך הלאה. ניסיתי הכל: הבאתי הארד דיסק אחר שעובד ממחשב אחר ניתקתי כרטיסים וכונני CD והשארתי רק כרטיס מסך בדקתי את ההארד דיסק על מחשב אחר, שם הוא עבד. רק בסלוני לא. שיחקת עם הזכרונות, הוצאתי, החלפתי מקומות. החלפתי כבל BUS, החלפתי גם את המיקום שלו. שום דבר לא עוזר. המחשב עולה ומבצע ריסט שוב אוטומטית. מה יכולה להיות הבעיה? איך לגשת לפ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. <blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shortboarder,

מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  22. שלום, עבדתי עד עכשיו עם 4 סטיקים של 256 והכל היה טוב ויפה פתאום המחשב החליט לא לקבל אותם, ניסיתי לשנות גירסאות ביוס כלום לא עוזר בדקתי את הסטיקים כולם תקינים, מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by saarxee,

יש לי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 HOME PREMIUM, והוא עובד נורא לאט.. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה.. כדאי להשאר עם 7 או לחזור ל-XP? אין כמעט דברים מותקנים במחשב, אין וירוסים וכלום ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by galz,

לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים