עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex28,

שלום לכם יש לי בעיה שהיא שכל פעם שאני מפעל מחדש את מחשב במסך השחור רושם לי את זה http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg pri slave hard disk: s.m.a.r.t. status bad' backup and replace press F1 to resume מה זה אומר ואך אני פותר את בעיה??? תודה תודה תודה מאלכס!!!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by asw3,

יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by SssnakE,

שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 2.4GHZ לוח אם 645E MAX-C של MSI ויש לי בעיה מוזרה... לפני כמה חודשים נשרף לי הספק ועזבתי את זה, לפני כמה ימים סוף סוף קניתי ספק חדש, חיברתי הכל וניסיתי להפעיל אותו. המחשב נדלק מגיע לקטע של הבוט (מההרד דיסק או מהסידי - זה לא משנה) וכותב לי: remove disks or other media. press any key to restart. יש על ההרד דיסק מערכת הפעלה בוודאות אבל זה לא קשור כי גם מהסידי הוא לא עושה בוט. בדקתי את הדיסקים על מחשב אחר - עושים בוט ניסיתי כונן סידי אחר בדקתי ג'ימפורים על הכוננים ניסיתי כבלים אחרי של IDE ניסיתי לשים את הכוננים על IDE אחר בלוח ניסיתי רק סידירום או רק הרד דיסק איפסתי את הביוס ע"י הוצאת סוללה והגדרתי מחדש ניתקתי את הכונן דיסקטים ניסיתי כל מיני ור…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. נתחיל מזה שהיום התקנתי כרטיס מסך 8600GT שאין עליו עדיין שום קירור , ואני עדיין מחכה למשהו מומלץ . עכשיו המחשב התחיל להתחמם ואלו התוצאות שנבדקו בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה תיראו איזה שונות . התוצאה בEverest התוצאה בSpeedFan אם אפשר גם טיפה תסבירו לי מה כל אחד מהדברים אומר יענו מזה הטמפ' של הכרטיס מסך למשל ? וכמובן איזו תוכנה צודקת .. תודה ..

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by shoomil,

מחשב חדש לגמרי כל הזמן נתקע לי שאני מפעיל את האינטרנט אני גולש עם נתב אני מחובר מראוטר של אחי ומאז שיש לי את הנתב הזה המחשב נתקע כל הזמן וצריך לעשות הפעלה מחדש בשביל שהוא יתפקד חברתי למחשב את המודם ישירות וגלשתי יישירות מהמודם והמחשב עובד טוב ולא נתקע בכלל מה צריך לעשות ?!?! הנתב לא מותקן טוב ? או שהוא בעצמו דפוק ??? יש לי נתב של TP LINK וראוטר של TP LINK צודם של הוט מוטורלה שאני מחובר עם הנתב גם האינטרנט מתנתק לפעמים והנורה האדומה כל הזמן מהבהבת היא אמורה להבהב ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום,ברשותי כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP דיי ישן , בן לפחות שנתיים. לאחר קניית מחשב חדש והעברת הכרטיס מהמחשב הישן חברתי את כל מה שצריך, לממיר ולכ.קול , אף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר את הכרטיס הזה כמו שצריך אחת לתמיד במחשב הישן שהיה לי נשלח לחבר של אבא שלי שם הכרטיס הוגדר כרואי,אבל עכשיו כשאני עובד בפני הגדרתו יש לי קצת בעיה אני משתמש במערכת הפעלה Vista 32 ביט , ואני פשוט לא מצליח לגרום לכרטיס להציג אפילו תמונה. בהתחלה ניסתי להתקין את הדרייברים שהיו באתר המתאימים לכרטיס הזה במיוחד , לויסטה ולאחר מכן להתקין את תכונת הPVR 2 (שהיא חדשה לי , פעם הייתי משתמש רק בPVR הישנה) ושום דבר לא עבד,השגיאה שאני ממשיך לקבל היא cannot find any available BDA device אז הסרתי הכל , כל…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by stavxd,

חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אהלן! יש לי שני סטיקים של זיכרונות של 512 שאחד מהם תקול. אז קניתי 2 חדשים של ג'יגה כל אחד של OCZ כשחיברתי את הזיכרונות החדשים המחשב לא מגיע לPOST על מחשב אחר הם כן עולים (מחשב אינטל) יכול להיות שיש בעיה עם דגמים מסויימים של זיכרונות של OCZ עם לוחות של GIGABYTE AM2??? בחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש איזושהי בעיה אבל לא מצאתי פיתרון.. אם מישהו נתקל בבעיה ופתר אותה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  10. יש כמה בעיות, טמפרטורות גבוהות, 8 התקני USB שמתוכם רק 2 הם USB 2.0 .. בכל מקרה אני מעלה לכם תמונות מהביוס ושל הטמפרטורות לבדוק אם הכל תקין ואם יש משהו שצריך לעשות / לשנות : תודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by ezx,

יש לי קריאטיב חיצוני אקסטגי מחובר על יו אס בי עכשיו כול פעם שאני מקליד זה קופץ הצילים יש למישהו מושג מה הגורם?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. AMD athlon 64 3000+ K8NS xfx6800 ... אני מנסה להפעיל את ה3DMark05 בסדר זה טוען אבל כזה מגיע לסוף זה עושה לי ריטסרט או מסך כחול שאומר KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED למה זה קשור ולמה זה קורה לי ?!%#! =[~>

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום . יש לי מחשב ישן שהפעלתי אותו , התקנתי לו WIN98 , התקנתי לו דיריבר של כרטיס מסך ... אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול ( קראטיב 16 ויברה ) , מתקין את הדריבר עושה ריסט והמחשב נתקע בדיוק בעליה של וינדוס .. מה עושים ... ועוד שאלה שמתי מודם 56.6 והמחשב לא זיהה לי אותו מה הבעיה ? (והוא מורכב טוב בסלוט אני בטוח ) . תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  16. המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Or ei,

התוכנה של הכרטיס טלוויזיה שלי עושה בעיות כשאני מנסה להפעיל אותה רק הלוגו עולה ושם הוא נתקע לפעמים הרדיו עובד לעומת זאת התוכנה של ATI הMMC8.1 מפעילה את הטלוויזיה בלי בעיות אבל שם אין שלט ואת כל האפשרויות של התוכנה של לידטק ניסיתי reinstall יש למישהו עוד רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by yosizach,

המחשב שלי זוחל ממש זוחל כל פעולה פשוטה כמו קליל ימני ומאפיינים לוקח לו לפחות 6 שניות לחשוב .. וזה המון ... אני לא יודע מה הבעיה ואני לא יכל לדעת גם ? אז אני שואל אותכם למה המחשב שלי זוחל אני יודע אך המחשב שלי אמור לעבוד ופשוט הוא זוחל .. .בגלל משהו

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by M4z3,

אני חיברתי HD שני למחשב. חיברתי אותו בעזרת הכבל השחור הארוך והכבל הלבן למעלה. ככה מחובר גם הHD הראשון שלי. אבל כשאני מדליק את המחשב הוא פשוט לא מזהה שHD נוסף מחובר, אמרו לי לעשות משהו עם Master וSlave אבל אין לי מושג במה מדובר. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by J.allmighty,

היי לכולם, קניתי אתמול HD חדש ואני מתכוון להתקין אותו הבעיה היא שהBIOS לא מזהה אותו הכנסתי אותו לחשמל וחיברתי ללוח SATA1 משהוא יכול לעזור ? WD 7200 120MB sata epox motherboard

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

שלום! ברצוני לדעת האם אני יכול לשחזר מידע מ H.D שמשום מה מחק את עצמו? תוכנה שעובדת אם אפשר ניסיתי תוכנה שנקראת PC INSPECTOR File Recovery והיא לא ממש עזרה היא מצאה מה שנמחק הבעייה היא שמשחזרים את הקבצים הקבצים פגומים

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Driver-IrqL_Not Less Or EquaL stop 0x000000D1 (0x0000022A,0x00000002,0x00000000,0xF7FF3776) itexwana.sys Address F7FF3776 base at F7Fac000 Datestamp 3b9e456f מה לעשות בנידון למישהו יש רעיונות??

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. אוקיי אז ככה לפני כמה ימים החלה בעיה בחשב שהוא נכבה עקס חימום יתר לפי מה שהמחשב בעצמו טוען. הנה מפרט: http://rotter.name/User_files/nor/417bc3dc7fedc671.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc3e801400886.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4090214094d.jpg כרטיס מסך Gainward Gforce 4 Ti4200 צילום מסך אחרי שהוא קורס ואני מדליק מחדש: http://rotter.name/User_files/nor/417bc4a404e47029.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4ad050e3aed.jpg טמפ': http://rotter.name/User_files/nor/417bdddc096a3b93.jpg טמפ' כעבור 30 דקות מאמץ בPrime95: http://rotter.name/User_files/nor/417c10102cd64e57.jpg הרצתי שעה את Memtest אבל אין גם שם בעיות: http://img84.exs.cx/img84/5535/mem…

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by dotans75,

יש לי במארז חדש יציאת 1394 פיירווייר קדמית אבל יוצאים ממנה 6 חוטים בלבד שארבעה מהם אין לי בעיה אתם אבל שני חוטים אחד מסומן VP והשני מסומן VG שאין לי מושג לאיזה פין לחבר. המארז הוא של CASEDGE אם למישהו כבר יש נסיון איתו. בתודה מראש דותן

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by asmy999,

יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.