תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יעשיתי גיבוי ב NORTON GHOST 9 ל PARTITION של מערכת ההפעלה שלי ( WINXP) עכשיו ניסיתי לעשות RESTORE . ה WINDOWS עלה ואז נתקע לי על המסך של העליה התכלת (ממש לפני ה LOGIN) כל עזרה תתקבל בברכה ( אני לא רוצה לעבור את חווית התקנת ה WINDOWS שוב.... החיים קצרים מדי)
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום שמי מתן אני משתמש חדש בפורום (נעים מאוד) עכשיו לשאלה, קניתי לוח אם חדש של ASUS וקיבלתי בבנדל שלו את הכבל הבא : http://tekgems.com/images/large/tg-mp-1253-4p-molex-sata-2.jpg חברתי את הכונן הקשיח לחיבור SATA רגיל אבל מעניין אותי למה הכבל הזה משמש ?... תודה רבה מראש לכולם ! בברכה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אני שידרגתי את שלי מהעגלה שלי למה שיש לי עכשיו והמחשב השני קיבל את החלקים עשינו פירמוט התקנו וגילינו שהלוח אם תקול (בלי הצעות לבדיקה הלוח כבר לא פה...) אמא שלי הלכה לטכנאי לידנו והוא החליף ללוח FOXCONN וקנינו עוד סטיק של 512 זיכרון DDR400 עכשיו הבעיה זה שהמחשב קורס הרבה בזמן האחרון ולא בגלל חוסר RAM לדעתי (760 בערך) אולי יש צורך בפירמוט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הSATA2 שאני מכניס את הדיסק ולוחץ F6 כלום לא עולה לי.עזרה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי בכל הפעלה מחדש של המחשב מקבל הודעות מוזרת על בעיה במקור הכוח.. אמרתי לך שכנראה הספק כוח שלו עומד למות.. השאלה שלי היא באמצעות איזה תוכנה אפשר לבדוק את העיניין הזה??
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת אבל רק עכשיו שמתי לב אליה ממש, יש לי בעיה בסאונד במחשב, אני מצליח לשמוע שירים וקבצים שאני מפעיל ידנית אבל סאונדים אחרים אני לא מצליח לשמוע, למשל שהמחשב עולה אז הוא אמור להשמיע את הצליל כניסה או הצליל של האייסיקו, או למשל גם בלוח בקרה "דיבור" הוא לא משמיע.. שמתי לב לזה שהתקנתי משחק ולא שמעו כלום.. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קודם כל אחלה אתר צוות מיקצועי הבעייה במחשב נייד . ליפני הפירמוט היה לו קול 100% פירמטתי אותו התקנתי וינדוס XP+SP2 ואין קול הלכתי למנהל התקנים הכל בסדר אין שום סימן צהוב או אדום מראה לי שמותקן דרייוור והכל "תקין" מחקתי תדריוור ממנהל התקנים שעשיתי הסר .הפעלתי תמחשב מחדש זיהה חומרה מתקין לבד. יענו אוטומאטי הוא זיהה והתקין הוינדוס תדרייור . עשיתי בידיקות : היסתכלתי על הסימונים הוי בהשתק בהגדרות קול ועוד ..וגם DXDIAG ולא מצאתי בעיות אבל אין סאונד מורה למחשבים פעם אמר שהסרווס פק 2 מתקין ליפעמים דרייוורים אוטומאטי והם לא מתאימים וכתוב במנהל התקנים הכל בסדר. אני חושב בגלל שזה מחשב נייד אז הוינדוס חושב שזה מחשב שולחן שמתאים לו דרייבר של מחשב שולחן ולא נייד .. איך אפשר לדעת שהדר…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר ואז קפץ לי הנוד32 והזהיר מוירוס (מצ"ב קובץ), ואז המחשב נתן הודעה שעוד כמה שניות הוא נכבה - ואז מייד נכבה. כעת, לאחר ההפעלה מחדש, כל היסטוריה והקוקיז נמחקו וגם מופיעה לי הודעה runtime error d:\windows\exploere.exe This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way כמו שמצורף בקובץ. מה לעשות? גם שאני סוגר את ההודעה היא חוזרת. (וכל הקוקיז נמחקים) הנוד32 לא מזהה וירוס בסריקה וגם בפרוססים אין משהו מוזר. גם HijackThis לא מזהה כלום מצ"ב ההודעה (יש לי XP שמותקן על כונן D) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם pc parthrt ap133tas3-t205c הלוח לא קורא pci ל pci מחובר כרטיס מסך(המסך עובד) וכרטיס רשת אלחוטי. שניהם מופעים במנהל ההתקנים עם סימן שאלה. הדריברים מותקנים. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו מחשב חדש אני בא להתקין את הWindows זה מבקש ממני דיסקט אז נכנסתי מהמחשב הישן שלי לדיסק של הלוח ויש שם קבצי BOOTDRV שנראה לי שצריך לשים אותם על דיסקט וכל הקבצים שלו לא נכנסים לתוך הדיסקט מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל... טוב אני בדילמה מה הגורם המשמעותי בעסק..... יש תוכנה בשם cubase ליצירת מוזיקה שהיא במקור לא כבדה ולאחר הוספת כל הפלאגים ששוקלים כמה עשרות גיגה היא מתחיל להיות כבדה(ברגע שמשתמשים בהם) עכשיו הינה המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII סבבה עכשיו מפרט בגדול של חבר: מעבד של אינטל דואל קור 64 512X2 =קינקסטון רגילים לוח אם של אסוס 2 הרדיסקים 160G +80G וקרטיס קול ב900 שקלים ומוניטורים (לא שזה חשוב) **שנינו עובדים ב32BIT*** עכשיו כאשר אנחנו מריצים את הפרוייקט אצלך ה…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-