תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כבר לקנות את המחשב שלי, לדעתי יש מספיק אבק בפנים, אך אני חושש מלהזיק לרכיבים. באילו דרכים מומלץ לנקות את המחשב והרכיבים שלו מאבק? ואילו אמצעי זהירות לקחת?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שמירה בשם או חיפוש בדפדפן זה הרכבתי וינדוס 10 רק ב29/07 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר פירוק הכרטיס מסך ובעיה אחרת שהייתה המחשב לא נדלק בסוף הגעתי למסקנה שזה הספק כח.. לקחתי את הטסטר לספק כח כשחיברתי את ה24 PIN הספק התחיל לעבוד אבל כשחיברתי לטסטר את ה PIN4 זה הראה שיש בעיה... וכשחיברתי את הHHD ואת ה4 PIN נוצר מין קצר והספק הפסיק לפעול יש דרך לתקן את התקלה או שהספק הלך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן (הרצתי חיפוש גם בפורום אך ללא תשובה עדיין) : ידוע הרי ש HD בתקן SATA1 אמורים להעביר מידע בקצב תאורטי של 150.. שזה (ושוב תאורטית) יותר מהיר מ IDE של 100 וגם 133... רק שבבדיקה פשוטה דרך מנהל ההתקן של הSATA שלי במנהל ההתקנים (לוח עם NF4) שמתי לב שהכונן שלי (וגם של חברים) מגיעים למהירות רגעית בלבד של 118 בערך.. והרבה יותר נמוך מזה (משהו כמו 70) בעבודה קבועה.. אחרי שקרעתי וגם הבנתי מהמציאות שזו לא בעיה שלי אלא משהו נורמלי.. השאלה שלי היא: למה?? מה הגורם שמגביל את העבודה? מה כל הקטע בלהצהיר על מהירות מסויימת שהיא תכלס - שקר. ? *ובאותה נשימה - האם יש הבדל אם מחברים את הכונן למתח בחיבור יעודי של SATA לבין חיבורו לחיבור רגיל של מתח כמו בס…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יכול לבדוק לי בבקשה למה המחשב שלי מקבל מסכים כחולים בוינדוס בלי שום פעולה ? תודה לעוזרים קובץ מצורף עריכה : DUMP Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini033106-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path i…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY או כל התקן חיצוני אחר אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. כאשר אני לוחץ על הבלון שקפץ מתקבלת הודעה. There are no HI-SPEED USB host controllers on this computer ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. מותקן לי SP2 , יש לי 6 כניסות USB ובדקתי אחד אחד ובכולם יש את אותה בעיה. אני חושב שניסיתי כמעט הכול. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה נ.ב. מצורפים תמונות עם נתונים לגבי דרייברים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האמיול שלי מתחיל תמיד בהורדת קובץ במהירות גבוהה ( 80 ק"ב בערך לקובץ אחד ) ופתאום המהירות יורדת עד למצב של 0 - לא מוריד. למה זה קורה? תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קראו הכל וראו שיש קשר לזכרונות אבל גם לספק אולי (זוהי רק הנחה). טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל בר…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני משתמש במסך MAG רגיל (לא דק או LCD). כשאני מדליק את המחשב המסך נדלק כשהתמונה הנראית צרה (כלומר יש שוליים שחורים בצדדים), רק לאחר כיבוי המחשב והפעלה מחדש, לעיתים מספר פעמים, המחשב עולה "נורמלי". התקלה לא קורית כל הזמן אלא מידי פעם. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז יש לי amd athlon xp 3000 barton ויש לי בעיה שהוא מופיע לי בתור רק 1300 mhz, והביצועים - שלא נדע מצרות... מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה ? זה די דחוף. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב לא עולה..פנטיום 4 מעבד 3.0 GHZ פעל מעולה עד אתמוןל..אחי הגדול כיבה אותו והיום כשרציתי להדליק הוא לא נידלק...כלומר נידלק אבל לא עולה...המסך נישאר ככבוי והמיקלדת והעכבר לא נידלקים...אבל המנורה של המעבד והכול עובד רגיל אבל כלום לא עולה..... יש מצב שאחי הגדול היתעסק עם הביוס יש אפשרות שזה בגלל זה?! כלומר אבל גם אם כן אז הביוס צריך לעלות כדי שנוכל לסדר את זה אבל כלום לא עולה בכלל...מה עושים?!?!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה יצא לי מהמשחק ניד פור ספיד אז זה ההודעה שהוא קיבל יש לי כרטיס 7900 GT וזה כל פעם עושה לי ריס במחשב המשחק ותוקע לי אותו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח על המחשב ... עכשיו הוספתי עוד אחד בחיבור של IDE כי זה דיסק קשיח ישן ! עכשיו הגדרתי בביוס והכול ... אבל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר כיאלו לבחור בין השניים אני לא הבנתי את זה ? יכול להיות שהדסיק קשיח החדש הוא מפורמט כיאלו אין בו כלום וצריך להתקין עליו גם ויינודס? כי בביוס הגדרתי drive cinfiguration------> ATA\IDE configuration ----> LEGACY במקום הלגסי היה רשום לי ENHANACED וזה לא זיהה מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מחבר רמקולים של CREATIVE למחשב נייד של דל דגם D610 והרמקולים פשוט לא עובדים.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קרה לי כבר 2~4 פעמים המחש בנכבה באמצע הפעילות (ברוב הפעמים הוא ניכבה סתם כשהייתי בגלישה באינרטנט) לאחר שהוא נכבה אי אפשר להדליק אותו (אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה) ורק אחרי דקה בערך אני לוחץ על הכפתור והוא נידלק. החשמל בבית בסדר כי המסך המשיך לעבוד כשמחשב ניכבה האספקה למחשב גם בסדר כי כשהוא ניכבה המקלדת (מקבלת חשמל מהמחשב) המשיכה לדלוק ורק אחרי שכיביתי את המחשב מהחשמל היא כבתה איתו. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התקלקל ולא נדלק. בהדלקה כל המאווררים עובדים ה DVD דוק כרגיל ומעבר לזה כלום! נוית החיווי של ה POWER לא דולקת. לאחר התיעצות קלה בפורומים ובין חברים הוחלט לבדוק את ספק הכוח. הספק אכן התגלה כתקול (אחד הקבלים נשרף) לאחר החלפת הספק הכל היה אותו דבר אומם הספק חדש. סוללה ניסיתי להוציא, זכרונות הצאתי, כל הדיסקים והכל נתקתי... ומה לא... אני מבין שכנראה לוח האם מת אך האם יש לי אפשרות בבית לבדוק האם רק הלוח אם מת או שהמעבד מת גם הוא? במידה וזה רק הלוח אם אני מניח שאנסה לחפש לוח אם משומש מהסוג הזה... המחשב נורא ישן בן כ שנים ולוח האם הוא אינטל D845HV. בשל מחסור בכסף הייתי מעדיף לנסות לתקן את המחשב הנוחכי. מה אני יכול לעשות כד לבדוק את המבד? והם יש דרך לנסות עוד משה…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-