תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המחשב נתקע אפילו סתם שאני רואה תמונות במחשב.... וגם בעוד מצבים הוא פתאום נתקע ולא מגיב בכלל. מחשב פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון 533 מגה הרץ כרטיס מסך על הלוח עוד משהו שיכול לעזור ? תעזרו לי ..............
-
- 9 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
פעם ביום המחשב נכבה מעצמו בין אם אני עובדת עליו וגולשת , פתאום הוא נכבה או בין אם אני לא על המחשב אני חוזרת אליו ורואה שהוא כבוי המפרט של המחשב הוא : מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB BOX לוח - GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרונות SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך - ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M RETAIL צורב - PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - BLACK ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT אולי יש איזו בעיה במתח של אחד הרכיבים , יש איזו תוכנה שבודקת את זה? תודה רבה מחכה לתשובות.…
-
- 33 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
בחרתי שם במצב Diagnostic start up, כדי לנסות להתקין משהו במצב בו לא כל התוכניות עולות. שיניתי אחר כך ל-normal start up, אך היו שינויים של diagnostic שלא היו קודם - כמו הפס הכחול ששונה לפס פשוט כמו ב-windows 98, שגורמים לי לחשוב שאולי המחשב עדיין נמצא במצב diagnsotic למרות ששיניתי. ("בתצוגה" לא נמצאת תצוגה בסגנון windows XP, כך שלא ניתן לשנות). מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הקובץ מצורף להודעה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס PCI עם יציאות USB+Firewire, המחשב החל לעבוד מאד לאט ולבסוף נתקע לחלוטין. הלוח שעליו הותקן הכרטיס ישן למדי (DFI) ומדובר במעבד פנטיום 3 במהירות 1GHz וכן 1GB RAM. על מחשב זה מותקן XP עם SP2. מבחינת דרישות המינימום של הכרטיס שהורכב אתמול אין בעיה, אבל התקלה שתיארתי הופיעה למרות התקנת הדרייבר כנדרש. למישהו יש רעיון מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <יד 2> 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus <יד 2> 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS<חדש> להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם.> 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מצליח למחוק קבוף אחד נסיתי את תוכנה שנקראת unlocker גם דרך Safe-Mode לא מצליח זה עדין כותב לי את זה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/j/m/a/a/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200503111314498247/200612252143313824/jh.jpg זה כותב לי שקבוץ בשימוש אבל הוא לא ודיסק לא מלא מה אני עושה ואך אני בודק עם קבוץ בשיומוש או לא תעזרו לי מה אני עושה ???? תודה מראש על עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אשמח אם תעזרו לי. קניתי מסך LCD חדש , חיברתי אותו למחשב (כשהמחשב היה דלוק), וקיבלתי במסך no signal. ניסיתי את המסך הישן שלי וגם בו קיבלתי no signal. את שתיהם ניסיתי לחבר גם ליציאה מהלוח אם וגם מהיציאה של הכרטיס מסך. אני יודע שהבעיה היא לא במסך החדש, כי במחשב ממנו אני כותב המסך עובד נפלא. דרך אגב שתי המסכים הם תוצרת MAG תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (חודשיים): זיכרון 2 גיגה twinmos. לוח אם : GIGABYTE GA 965P ds4 כרטיס מסך : GIGABYTE nvidia GeForce 7600 GS כאשר אני מפעיל תוכנה מתמטית (MATLAB) המחשב מבצע RESTART . לפעמים מבצע RESTART גם כאשר תוכנות אחרות פועלות. יש במנהל ההתקנים התקן בעייתי : ( כnvidia WDM video capture (universal אני לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את כל הגרייברים הכי עדכניים של כרטיס המסך ושל לוח האם, הוא מודיע שיש שגיאה בהתקנה.... אני מחפש תוכנות לבדיקת תקינות של זיכרון, כרטיס מסך ולוח אם. אולי תוכנה שתפעיל עומס על הזיכרון או לוח האם או כרטיס המסך כדי לראות את יתבצע RESTART. אני צריך להבין איפה הבעיה כדי לשלוח את החומרה הרלוונטית לתיקון. בכל מקרה אם מישהו מכיר תוכנות כאלה או שיש…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב יחסית יש לי תוכנה VEGAS וכשאני הופך את מה שעשיתי לWMV או משהו אחר זה מתחיל להפוך.... פתאום (זה לא סיים) קופא המחשב לא זז ואזז אני צריך לעשות ריסטרט לפני כמה חודשים זה היה קורה אבל לא כל הזמן זה היה מסיים ופעמים לא אני כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי בלעביר.... אתם יכולים להציע עוד משהו שזה יכול להיות (וינדוס זה לא!!!!) אני מקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך - ATI Radeon 9800. לפני כשבוע המאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד. ניקיתי אותי ואפילו שימנתי אותו. הוא נתן לי עוד כמה ימי חסד אבל עכשיו מת לגמרי. האם אפשרי להחליף רק את המאוורר? איך עושים את זה? איפה קונים מאוורר כזה? תודה, אסף עריכה: הכרטיס של Sapphire במידה וזה משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-