עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stolen,

יש לי שאלה יש לוח אם של גיגבייט שתומח בזכרון DDR DOUL CHANNL עם אני יוסיף רק עד זכרון אחד זה יעבדו יש לי 2 של 256 ואני רוצה להוסיף עד אחד לש 256 אז זה יקרא אותו

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by A-Y-T,

שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחול הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by R9547655G,

As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. Started by mastercod,

המחשב עובד מצויין עד שבסופו של דבר הוא קופא העכבר המקלדת פשוא קופא וזה קורה רבה פעמים בדקתי את הטמפרטורה והיא תקינה תצעיו לי עוד דברים לבדוק! *אני פירמטתי את המחשב טוה לא עזר.... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  7. שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. יש למישהו מושג מה זה אומר? בדקתי את הזיכרון במחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by J.allmighty,

שלומות, בעיה שאני לא מצליח לפתור, אם שימוש או בלי שימוש במחשב, לאחר 15 דקות +- הוא קופא לגמרי ורק ריסטרט מחזיר אותו לחיים. המערכת לא מייצרת dump סרקתי וירוסים, רוגלות, נקיון רג'סטרי , hijack this ...וכו אני עובד עצות.

10. Started by dddd01,

(התקלה סודרה,ניתן לנעול בבקשה) תודה .

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. שלום רב לאחרונה קניתי הארד דיסק של 250GB חדש. היום חיברתי אותו(בנוסף ל-20GB שכבר יש לי) ושמתי אותו SLAVE בעוד ההארד דיסק הקיים הוא MASTER. חיברתי ואז ניסיתי להדליק את המחשב, עכשיו הבעיה זה שהמחשב עולה, אבל על המסך רואים חושך והמחשב משמיע צפצופים מדי כמה שניות, זה צפצופים זהים ומעצבנים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק וזה לא עזר, זה ממשיך. למעשה לפני שחיברתי אותו ניתקתי את CD-ROM שלא הייתי צריך, ומאז זה פשוט מסרב לעלות - מה עושים?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by VaNisH,

שלום יש לי בעיה אני מפעיל את המחשב אחרי כמה דקות ספורות הוא פשוט נתקע ואי אפשר להזיז את העכבר או לעשות איתו שום דבר. פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והבעיה לא עוברת. לאחר פעם שניה שפירמטתי התקנתי Asus Probe וראיתי שם ש 3.3V+ הוא ברמה של 2.8 מה זה אומר? האם זו יכולה להיות הבעיה או שיש לכם רעיון איך למה זה יכול להיות? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by dragonXxX,

[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  15. הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ. אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר. סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by lgmtk,

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by abarbotel,

היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by Dorgalam,

קיבלתי מחשב מSKYPC לפני שבוע, המפרט : ומהרגע שקיבלתי אותו יש לי בעיות איתו. המחשב נתקע המון, חלק מהפעמים אני רואה מסך שחור ויכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום וחלק מהפעמים המסך נתקע על התמונת מסך ולא זז משם (לא רואה את העכבר) העכבר שמופיע על המסך בגודל ענקי! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה לעשות CHECK DISK FOR CONSISTANCY או משהו התקנתי את כל הדריברים של הלוח אם + ATI.. מה יכולה להיות הבעיה? הייתי שולח את המחשב לתיקון אם החנות היתה קרובה אליי, אני גר בהרצליה וקניתי מSKPYC(ראשון לציון) יש הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by smoke_man,

יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by zuck,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by kalda01,

מחשב בן שנה וחצי עם לוח G31M-ES2L הפסיק היום בבוקר לזהות את הדיסק הקשיח. גם בBIOS הוא לא מזוהה. יש זימזום מוזר כשמדליקים והנורה של הHDD דולקת רצוף עד שיוצאת ההודעה שאין סיסטם דיסק. האם הלך הדיסק ? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאבחן אם הבעייה בדיסק או בלוח ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אהלן, במחשב שלי בבית, כאשר המחשב נכנס ל-Sleep Mode, כל המאוררים מפסיקים לעבוד והמחשב שקט בצורה מוחלטת. לעומת זאת, במחשב של חברה שלי, כשהמחשב נכנס למצב שינה, הקירור למעבד ממשיך לעבוד והמחשב עדיין נשמע כאילו הוא במצב עבודה רגיל. ניסיתי לבדוק קצת את ה-Power Settings ולא מצאתי שום דבר מועיל שם. אשמח לעזרה, טיפים, עצות או כל דבר אחר. ובעיה נוספת, קטנה הרבה יותר - המאורר במארז של המחשב המדובר עושה טיפה רעש, ניקיתי אותו מאבק, הידקתי את הברגים כדי שלא תהיה תזוזה מסיבית של המאורר בעת סיבוב, והוא עדיין לא שקט מאוד. מצד שני, המארז במחשב הזה הוא מארז ג'נרי ומכאן אני מניח שגם המאורר הוא לא איזה זלמן, אז אולי זה קשור. שבת שלום לכולם, ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Elapsed,

שלום, קניתי את המערכת Microlab X13 לפני כ-9 וחצי חודשים, ב-1/1/12. מסתבר, שכשניתקתי או חיברתי את אחד הרמקולים, משהו בחיבור שם נשבר והוא לא עובד. האם יש דרך פשוטה לשלוף את מה שנשאר בתוך החיבור ולתקן את הרמקול בדרך זולה, או שעליי להפעיל אחריות? מצורפות תמונות.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by Omer DA,

כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב הוא רושם INVAID BOOT ופשוט מעלה את המערכת הפעלה,ההתקנה מקורית ואין איתה שום בעיה...נכנסתי לBOOT ושיניתי לזה שהכונן יעלה ראשון ועדיין לא עזר,מה אפשר לעשות? האם הבעיה יכולה להיות קשורה בכונן/בביוס?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.