עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. כשהמחשב עולה הוא כותב מעבד 1.7GHZ ומתחת לזה הוא כותב זיכרון ראם (כותב 520,000K למרות שיש לי רק 256 ) ונתקע, יש לי 3 סלוטים של זיכרון אם אני שם אותו בהכי שמאלי אז הוא מצפצף אבל באמצעי ובימני הוא לא מצפצף מה אני עושה ?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by ירון דיין,

לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???

5. Started by Big_Guy7,

למישהו יש מושג למה? הוא כמעט כל הזמן באחוז גבוה, המחשב הוא לא לצורכי משחקים, הוא אחרי פרמוט, ומתוך 40GB דיסק קשיח, אולי 7GB תפוסים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני לא מצליח לפתוח את הדפדפן אינטרנט אקספלורר. כשאני מקליק דאבל-קליק על האייקון שלו זה עושה סימן כאילו שהוא הולך להפתח אבל בסוף הוא לא נפתח. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה קשור לזה שהורדתי את קאזה ומחקתי אותה? אולי זה משהו בחומת האש?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by shoomil,

D:\EMULE\Incoming\(Celeb) bloodsport .wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTempor…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by edenbd,

קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by 10GaZ,

המפרט של המחשב מפורט מימין. מבחינת התוכנה: וינדאוס XP SP2. רצות ברקע: אימיול תוכנת הכרטיס מסך של ATI EasyTune של GB ואינטרנט אקספלורר 7.0 פתוח (טאב אחד) סה"כ זכרון פנימי בשימוש (על פי הTask manager) הוא 420 מגה בייט (מתוך ג'יגה זיכרון). פנוי יש כ420 מגה בייט 1. למה פנוי יש לי רק כ420 מגה בייט ולא כ580 (השלמה ל1 ג'יגה)? 2. האם המערכת תופסת יותר מידי זכרון פנימי?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. חברה אז ככה, המחשב עושה RESET בעצמו ללא כל סיבה (לא הצלחתי לבודד סיבה תוכנתית) :-\ אז ככה, הוחלפו הזכרונות, הוחלף הספק, הוחלף הדיסק הקשיח, הוחלף הצורב (ללא סיבה אבל הוחלף), הוחלף כרטיס מסך, הוחלף לוח האם !! ולבסוף הוחלף המעבד, אבל הבעיה נשארה !!! הוחלף הכל. חוץ מהZALMAN יש מצב שגוף קירור (+מאוורר) של ZALMAN ייגרום לדבר כזה ?? :'( חברה אני באמת אובד עצות ניסיתי הכל !!! מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה אפשר לעשות ? בבקשה.... נ.ב. לא מדובר במחשב שבמפרט. מדובר בP4 3.2 EE

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shr,

שלום! יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת. איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה) אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by UsrNam,

התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by ShLoMi.R,

שאני אומר נתקע אני מתכוון שהוא פשוט קופא העכבר לא זז אין תגובה מהמחשב בכלל רק ריסט עוזר פעם זה היה בתדירות נמוכה מאוד עכשיו זה פתאום התחיל להיות כל הזמן כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש סיכוי של 80 אחוז שהמחשב יתקע לי ב5 דקות הראשונות עכשיו בדקתי טמפרטורות וההארד דיסק המשני שלי כל הזמן בסביבות 45 מעלות לעומת הראשי שבסביבות 30 מעלות והCPU במצב רגיל בין 35-45 מעלות מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם :Asus P4B533-M כרטיס מסך:NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון:2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM כוננים: Drive #1 - Maxtor 6E040L0 (38 GB) Drive #2 - WDC WD800JB-00JJA0 (74 GB) לפעמים שהמחשב נתקע יש ארטיפקטים בחלק העליון של המסך ולפעמים אין בכלל יש לי קירור פסיבי על הכרטיס מסך בדקתי עם ה3d…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by King Kong,

יש לי 160GB במחיצה אחת !!! C , הבנתי מכמה מעבדות שאם אני לא עושה מחיצות ( פרטישן ) זה מאט את המחשב בצורה משמעותית זה נכון ???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by satlan1,

יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה (אם זה מתאים יותר לגאדג'טים אז תעבירו לשם...)

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by IlanF,

היי אני חדש בפורום ויש לי בעיה. יש לי מחשב די חדש (בערך שנה אצלי) AMD athlon XP 1.3 GHz והוא כל הזמן נתקע. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס XP על הארד דיסק חדש והוא עדיין נתקע. (אפילו בהתקנה של הווידנדוס הוא נתקע!) בזמן האחרון הוא בכלל לא עולה. המנורה האדומה דלוקה והירוקה שאמורה להראות שהמחשב דלוק בכלל לא עובדת (המחשב מראה מסך שחור ולא עולה.) מישהו יכלו לעזור לי? הבעיה הזאת מעצבנת ???

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tehnodrom,

יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  20. המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Money_Man,

שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by fx-57,

דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by 123kobi,

שלום, קניתי בKSP, השם ייקום דמם, מחשב. עכשיו לפני כחודש הוא התחיל לעשות בעיות להאט ובסופו של דבר להיתקע, ולאחר ריסט הופיע מסך כחול שמציין את שם הבעיה...שלחתי לKSP הביעה סודרה ושוב אותו סיפור הם תיקנו לי אותו ואז עוד פעם אותה בעיה שלחתי להם סידרו וכך עוד פעם וסידרו ואז נגמרה לי האחריות והוא התקלקל שוב...עכשיו הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו לא רואים כלום ויש רק רעש שהמחשב עובד...ויש צפצופים לא פוסקים במשך שתי שניות ואז הפסקה של שניות ושוב ככה הלאה... החלפתי כרטיס זיכרון עם מחשב אחר זה לא עזר כרטיס מסך זה לא... מה מהרכיבים פגום :s05: תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by ran_sha,

ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by Spitted,

בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים