עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Builds,

היי התקנתי לפני שבוע בערך מערכת XP חדשה אחרי שהייתי חודשיים עם ויסטה... עכשיו: התקנתי K-LITE קודקים והכל ואני פשוט לא רואה וידאו. ב Media Player Classic אני רואה מסך שחור ורק שומע אודיו ובמדיה פלייר 10 אני רואה וידאו בשחור לבן \ לא רואה בכלל. ניסיתי להוריד תוכנות אחרות ובכולם זה אותו דבר... ב BSPLAYER זה בכלל יוצא מהתוכנה שלוש שניות לאחר טעינת סרט. הסרתי את ה KLITE וניסיתי חבילה אחרת או התקנה מחדש של ה KLITE - כלום לא עוזר! פשוט אין לי וידאו... וזה לא שהסרט פגום - ניסיתי במחשב אחר וזה עובד! בבקשה אשמח לקבל קצת עזרה... בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by LDace,

שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  4. בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

6. Started by biodome,

אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום יש לי AMD 64 3200 -754 נשברו לי הפינים בעת הוצאה, ואני לא רואה עתיד למעבד הנ"ל. האם כדאי לקנות מעבד 754 או לשדרג כבר עם לוח אם ל939 ואם כן לאיזה? המחיר הוא יחסי דהיינו נמוך ככל האפשר אבל שהתמורה תיהיה טובה. גג 2000 שח

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. שלום לכולם. אז הבעיה היא כזאת: מחקתי תוכנה דרך הספה או הסרה של תוכניות(תוכנת בלותות') בסוף המחיקה המחשב ביקש ממני לעשות ריסטרט, נתתי לו אישור , אבל מיהרתי לעבודה , וכבר כיביתי , לפני שהוא עשה ריסטרט... כשחזרתי מהעבודה הדלקתי את המחשב , הוא נתן לי כל מיני הודעות שגיאה, ולא העלה את הווינדווס, עשיתי REPAIR לווינדווס והוא עלה. וניסיתי לעשות לו SYSTEM RESTORE אבל התאריך האחרון שהוא נתן לי היה זה שאחרי ה REPAIR יש לי שני הארדיסקים... לאחד הוא נותן גישה , אבל כשאני מנסה לגשת לשני הוא נתקע. ואחרי כמה דקות הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כי הוא לא מפורמט... המחשב מזהה את הכונן אך לא נותן עליו מידע לגבי גודל מקום פנוי וכו', ולא נותן להיכנס לקבצים שלו . בהפעלת הווינדווס מופיעה לי הוד…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  9. אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  10. המחשב נופל לי סתם ככה כבר הפעם השלישית שזה קורה URL=http://imageshack.us] ממש עזרה ויש לי קבצי DMP אבל איך אני יכול לראות אותם עם איזו תוכנה קראתי במדריך ונתקעתי כשבגעתי לשלב להוריד בשביל מעבד 32 או 64 איך אני יודע איזה יש לי ?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by avi333,

אתר הבית שיש לי הוא http://www.msn.co.il/ וכשאני נכנס לכלים ואפשרויות אינטרנט ואני מאשר ועושה אישור אז עדיין זה חוזר ל-http://www.msn.co.il/ בתור אתר הבית מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by avinos,

יש לי בעיה ענקית....יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד ישן של 20 ג'יגה ואחד חדש יותר של 80 אני ניסיתי לקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו ריפ ובזמן שעשיתי לו ריפ אז המחשב רשם לי כל מיני שגיעות... אחרי זה גיליתי שהדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה כאילו נכבה בכל מקרה הוא כאילו אינו.... איך אני מחזיר אותו?? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום ובאתי להתקין מערכת הפעלה XP ואז הוא הראה לי PARTITAION יחיד שבו יש רק 131 GB למה? :\ גם לא נראה לי שרימו אותי או משהו ... WD SATA II 200GB 7200

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by sgsg,

אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by exXxTreAm,

ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by King Kong,

יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. שלום יש לי במחשב 6 חיבורי USB מאחורה וכשאני מכניס לשם דיסק קשיח נייד זה מעביר לי נתונים מאוד מאוד בעיטיות ובמחשב אחר אפילו פחוט טוב הוא מעביר פחוט מחצי מהזמן זהות אומרת למשל לוקח לעביר לי משחק חצי שעה אז במחשב השני יעיבר את אותו משחק 3 דקות אמרו לי שאני צריך לעדכן את ה USB לUSB יש לי לוח אמ P5GD1 של חברת ASUS מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  20. טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by לינדזן,

נוצרים לי כתמים נשנים במסך למרות שאף אחד לא נוגע בו, יתכן שהמסך יוצר כתמים בעצמו? בתודה

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שלום אנשים. אתמול רכשתי כרטיס טלוויזיה CTX MD001 DVD Studio Xtra PCI. לכרטיס יש את היישומים הבאים: PCI interface 10-bit NTSC/PAL/SECAM composite and S-video decoder Automatic NTSC/PAL detection Capture video source from VHS, V8, Hi8, etc.. External Video Input: Composite and S-Video Capture Video as MPEG 4/2/1 format Capture still image (BMP, JPEG) Edit the Video or Still image in MPEG 4/2/1 format Burn the Video to DVD/VCD/SVCD S-Video port on front panel חיברתי. התקנתי דריוורים. הכל עובד (כמו שרואים בתמונה), אבל כשאני לוחץ על הקלטה הוא חושב כמה שניות ולא קורה כלום. שכחתי משהו? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אז ככה יש לי בעיה איזה חצי שנה+- ועדיין לא עשיתי איתה כלום אז ככה זה התחיל פעם באמצע ששיחקתי קאונטר סטרייק פתאום המחשב התחיל לצפצף כמו סירנה : הקלטה מאז כל פעם שנכנסתי לקאונטר סטרייק אחרי איזה כמה זמן ששיחקתי זה התחיל שוב (כמובן זה מפסיק כשאני יוצא מהמשחק) במשך הזמן זה התדרדר ועכשיו זה כבר בכל משחק (טוב נו אולי חוץ ממשחקי פלאש ) וגם לפני כמה זמן זה התחיל להיות גם כשאני עושה למשל סריקת וירוסים או adware/spyware... חשבתי שזה אולי הטמפרטורה או משהו אז ניקיתי לפני איזה יומיים המון אבק ולכלוך שהצטבר בתוך המחשב..... אבל זה עדיין ממשיך בבקשה עזרה!! נ.ב. אם אתם חושבים שזה בכל זאת קשור לטמפ' אז איך אני יודע מהי ??? עוד נ.ב. תוספת קטנה כשמתחילה הסירנה המשחק לא מאט או משהו …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  25. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.