תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה למחוק או להעביר כמה קבצים וקופצת לי הודעה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי אביזר בלתי ידוע ב-device manager - חלונות 7 היה לי את זה גם בעבר וגם עכשיו אחרי התקנה חדשה לא ברור לי איך אפשר למצוא לאיזה אביזר שיש במחשב הוא קשור יש אולי עצה טובה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני לוחץ על כפתור "התחל" בסרגל הכלים מופיעה לי ההודעה הזאת, שדורשת ממני להתנתק מהמשתמש ומאתחלת אותו כדי לפתור את הבעיה שאף פעם לא נפתרת. הייתי מעלה תמונה אבל אני אפילו לא מצליח לפתוח תמונות במחשב, ניסיתי כל מדריך אפשרי באינטרנט כולל הסקריפט דרך poweshell וכניסה דרך safe mode, שום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור? יש דרך לפתור את הבעיה בלי לפרמט את המחשב? אולי לעדכן את הווינדוס או משהו? יש לי windows 10 64bit אם זה משנה. ראיתי שדרופבוקס ידועה כגורמת לבעיה הזאת אבל אין לי את התוכנה הזאת במחשב ולכן אין לי מושג מה גרם לזה, יום אחד קפץ לי החשמל בבית פעמיים וכתוצאה מכך המחשב נכבה ובפעם השלישית שהדלקתי אותו הבעיה פשוט הופיעה לי. תודה רבה לעוזר…
-
- 32 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אולי ככה זה מתחיל.. היום רכשתי: מעבד E5300 לוח אם MSI-G31M3-F וסט 2x1gb Kingston6400 HyperX LL (שמתאימים ע"פ ההנחיות של MSI), (במערכת יש בנוסף ספק HEC300 שהיה כבר קיים..) שיחליפו את הקרביים של המערכת המיושנת שלי. חיברתי הכל והתחילו הבעיות: המערכת פשוט קופאת במסך של MSI, אי אפשר להכנס לBIOS וגם לא להמשיך ל POST (יש כזו אופציה שם). בקיצור בלאגן. צריך לציין שבנסיון להבין מה הבעיה התושבת של גוף הקירור הנלוז Alpine 11 Pro פשוט נשברה. בקיצור - למישהו יש רעיון איך אפשר לבדוק מה הרכיב התקול/לגרום לכל הדבר לעבוד?- מחשבה יצירתית תתקבל בברכה, תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי ערב טוב פתחתי את המחשב שלי הערב והחלפתי דיוידי ואחר כך המחשב נדלק ולא רואים כלום במסך יש לציין שהוצאתי ראם והחזרתי, לא יודע אם זה קשור עוד משהו: אין זרם חשמל בחיבור ה USB אני מחבר את העכבר ואין אור מלמטה.. לילה טוב ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד משונה עם הלוח... אם אני מבטל את כרטיס הרשת המובנה (Intel CSA) שבלוח, באמצעות הביוס, מאתחל, נכנס לביוס ומאפשר אותו מחדש ואז מאתחל, העסק נתקע בשלב ה P.O.S.T - כלומר, איננה מוצגת תמונה על המסך כלל - לא מגיע סיגנל. הפתרון הוא לאלץ את המערכת לכבות את עצמה באמצעות לחיצה בת 4 שניות על כפתור ההפעלה במארז ולהפעיל מחדש. אז יש פוסט והכל טוב ויפה, השאלה היא - למה זה קורה? אגב, ניסיתי כבר גירסאות ביוס שונות מ1012 עד האחרונה - 1016 ולא עוזר. ניסיתי לאפס את ה CMOS - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הביוס ולהחזיר מחדש - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הבטריה ולהכניס מחדש - כמה מפתיע, זה עדיין לא עוזר. אני מבקש מכם, משתמשי P4C נכבדים (רק P4C-E עם כרטיס הרשת המובנה של אינטל) - לגשת ל…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני לא מצליח להוריד מיוטיוב בלינוקס מינט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי מבקש עזרה ממי שמבין, בחלק מהמשחקים שאני מוריד נפתחת ההודעה הזו כשאני פותח אותם: the application was unable to start correctly 0xc00142 חרשתי את האינטרנט ושום פתרון לא עובד, לפי מה שהבנתי זה קשור לקבצי DLL או לDirectx אבל שום פתרון שקראתי לא עבד. עזרה בבקשה!!
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במקשי המקדלת שאינני יודעת לתקן: 1. כשאני מקישה על האות c הוא מקליד cz או zc, איך מתקנים כזה דבר? 2. הקיצור העתק (קונטרול c) לא עובד במקלדת, וזה מעצבן ברמות מטורפות אודה לתשובתכם
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX 1060 6gb עם יציאות HDMI 2.0 ו DP 1.4 אני מחבר שני מסכים לכרטיס הראשון סמסונג Q7F דרך HDMI 2.0 שפועל ב 60 HZ השני pilot 50" 4K דרך DP 1.4 עם מתאם אקטיבי dp 1.4 to hdmi 2.0 60hz קישור לאיביי למתאם (כמובן ששני המסכים מחוברים דרך כבל HDMI 2.0) המסך של הפיילוט משום מה עובד רק על 30HZ ועד לאתמול עבד על 60 HZ . מה שניסיתי עד עכשיו : * להסיר ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש (הדרייבר הכי עדכני) * להחליף את היציאה של המסך מ 1.4 DP ל HDMI 2.0 בכרטיס מסך בלי מתאם * לשנות HZ דרך ההגדרות תצוגה של WINDOWS 10 ( לא מופיע יותר מ30HZ) דרך הלוח בקרה של NVIDIA האפשרות לבחור קצב רענון נעול בכלל …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי! XP SP2, פנטיום 4, מחשב לא משהו סה"כ... מסך LG LCD 15". כשאני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות של המסך של XP is loading...., המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה. המחשב ממשיך לפעול, אבל לא רואים כלום כמובן. ניסיתי לבטל הגדרות חיסכון באנרגיה דרך הביוס, לא עזר. ניסיתי להיכנס למצב בטוח - הצליח! ביטלתי את כל הגדרות החסכון באנרגיה בהגדרות תצוגה. הפעלתי מחדש - לא עזר. הבעיה אינה במסך ככל הנראה. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם המחשב שאין לי מושג מהי :. לפעמים המחשב מאתחל את עצמו. למשל, בעת גלישה באינטרנט, לפתע המחשב מבצע ריסטרט ללא שום התראה או משהו.... בזמן האחרון "קפצו" לי פעמיים חלונות כחולים (כמו בתמונה). ניסיתי לחשוב מה הבעיה, אבל אין לי תשובה. המחשב אצלי קרוב לשנה ומאז לא הותקנה שום חומרה חדשה, אין לי הרבה דברים על המחשב, כ-20 ג'יגה מתוך 80, כל העידכונים של הווינדוס מותקנים... אשמח, אם למישהו יש איזה כיוון. לינק לתמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/g/h/w/a/y/s/t/a/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200208271106025392/200407171220293839/CIMG0457.JPG
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום... היום פרמטתי מחשב שהיה מחובר לרשת. התקנתי Win 7, והוא לא מסוגל למצוא את הרשת שלי(יש מחשב אחר שמחובר במודם ויש לו ראוטר מסוג EDIMAXׂ BR-6204Wg) עכשיו, הבנתי שאני צריך להוריד איזשהו דרייבר ואני לא יודע איזה. אם מישהו יכולל לעזור לי עם זה זה יהיה נהדר תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2012, והוא היה מאוד מהיר עד שהפסיק לעבוד עכשיו, ואני רוצה לראות אם אוכל להחיות אותו המפרט: הלוח אם שלו הוא GA-H77-D3H GIGABYTE המעבד שלו הוא Core i7 1155 Quad 8MB הבעיה: כשמדליקים את המחשב המאווררים מסתובבים, אבל במקום שיישפע הציפצוף beep שמציין שה-BIOS עלה בהצלחה, אחרי כעשרים שניות עד דקה הוא מתכבה לרגע וכאילו מתאתחל מחדש (המאווררים מפסיקים ואז ממשיכים) והוא נתקע בלופ הזה לנצח. מה כבר בדקתי: החלפתי סוללת CMOS ממחשב אחר, זה לא עזר לא להידלק מעניין לדעת ש: לפני שהמחשב איבד את היכולת שלו לעלות, הוא עבד מהר ולשביעות רצון. לקראת ימיו האחרונים מדי פעם הוא היה נכשל בלהידלק, והיה נרא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-