תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ולאחרונה, כול פעם שאני לוחץ על מקש E אז זה פותח לי גם בכרום וגם באקספלורר שורת חיפוש אותיות בדף. כשאני לוחץ על Y זה עושה YU. כשאני לוחץ על O זה פותח איזה חלון לא ברור, מישהו יודע איך נפטרים המתקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אתמול הלכתי למעבדה של אייבורי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס מסך חדש(ראיתי שהוא חדש והכל היה מולי) בקיצור אני בא הבית מפעיל תמחשב ולאחר כמה זמן המחשב מתחיל להתקע עושה ריססט ושוב אחרי כמה שעות המחכה מתחיל להתקע וככה זה ממשיך לי .. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. אני לוחץ על כפתור ההדלקה, ומיד שומע צפצוף יחיד וקצר מהמחשב, לא מהרמקולים. אז עולה המסך של הלוח אם יענו, שכתוב עליו intel וזה, ואז עוד צפצוף, ועולה המסך שטוען את הווינדוס, השחור הזה שכתוב WINDOWS XP, יש באמצע את הסמל של וינדוס ופס למטה כחול שנטען. ואחרי שהמסך הזה נגמר, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש. יש לכם רעיונות מה הבעיה? זה די דחוף! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחר פירמוט (בעצם שני פרמוטים אחד אחרי השני) בגלל בעיה שחזרה על עצמה. שאני מדליק את המחשב אז יש לי מסך שחור אחרי שאני רואה את כל הנתונים של המחשב ובמסך הזה יש קוביות לבנות שאמורות להטען במהירות אבל אצלי לוקח משום מה לכל קוביה כ 15 שניות להטען, אחרי כשתי דקות בערך המחשב עולה. שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות כמו אופיס ההתקנה נתקעה באמצע. כרגע המחשב שלי נדלק אבל לא מציג לי כלום על המסך, הכרטיס מסך עובד, יכול להיות שהמעבד נשרף? כי הוא עומד בטמפ' רגילות על 40 מעלות +-
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי את המחשב הזה: AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB Twinmos CAS2.5 Seagate NCQ 160GB SATA Gigabyte Radeon X800XL 256MB VIVO שאר החלקים לא חשובים. אחרי שבוע בערך, ההארד דיסק התחיל לעשות רעשים חזקים. לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי, והם החליפו לאחד חדש. עכשיו גם החדש עושה רעשים חזקים. מה לעשות? כי אם גם הישן וגם החדש עושים רעשים אז אני לא חושב שזה צירוף מקרים והחלפה של ההארד דיסק לא תעזור... כדאי אולי לקחת איזה WD 200GB SATA במקום? כי אמרו לי שה-NCQ לא כ"כ מורגש במחשבים פרטיים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול שיושב על כרטיס אם מסוג abit v17 יש בעיה עם הקול או במילים אחרות אין קול. חיפשתי דרייבר מתאים באתר של החברה ובעוד מקומות,מצאתי רק תיקיה להורדה שמכילה הרבה מסמכי exe אבל אף אחד מהם לא של כרטיס קול אז עם משהוא יכול להנחות אותי לדרייבר מתאים תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן > חושב שזה היתחיל כשניסיתי להסיר את הדיסק קיפר שלי > והייתה באמצע הפסקת חשמל אז זה לא ממש הסיר(כניראה) טוב ואת התיקיות מחקתי ידנית אני מתאר את זה >> לא כי אני יודע שזה קשור בודאות > פשוט אני כבר לא יודע היכן לחפש בדקתי וירוסים> ואין לי כלום!! חוץ מיזה הרבה מאוד תופעות לואי > המחשב הישתגע 1. לא מצליח ליפתוח מצגות PP של יותר מ 5 דפים 2. לא מזהה מדפסות > לא דרך הוורד ולא דרך קונטרול פאנל 3. וכאמור אני לא יכול לעמוןד על קובץ ולילחוץ לחיצה ימנית כדי שיפתח לי תפריט ( מחיקה שליחה וכו') אם אני סתם עומד על הדסקטופ - כן קופץ תפריט לחיצה ימנית המחשב לא איטי אלא רגיל > ויש לי אינטרנט ומיילים בצורה תקינה! יודע שזה נישמע מסובך....אבל אני…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אתמול קיבלתי אותו) ויש בעייה שהמחשב מכבה את הצג וכול זה אחרי שבדקתי שבהגדרות צריכת חשמל אין שום הוראה לכבות לאחר מס' שניות אלא "לעולם לא" ביטלתי שומר מסך ולא לחצתי על כפתור של מצב שינה אז מה בכול זאת הבעייה? יש לי מסך CRT של LG 775FT ושאר רכיבי המחשב מפורטים בחתימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי אחד הדיסקים הקשיחים מהמחשב( הווינדוס לא מראה לי)מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה!!! המחשב פשוט לא עולה ולא מפסיק לצפצף!!! פשוט תדמיינו את הצפצוף שבהפעלת המחשב ללא הפסקה! התקנתי הכל לפי הספר!! מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו. הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים. מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב. מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך. תודה, nadavs
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לוח האם זה אסוס מקסימום הירו viii. קניתי כרטיס מסך חדש. כשבאתי להוציא את הישן לא הבנתי למה זה נתקע. משכתי בכוח ושמעתי משהו נשבר. רק אז הבנתי שעשיתי משהו חמור ביותר. האם הקליפס הזה קריטי? קניתי titan x pascal, שהוא כרטיס די גדול וכבד. השאלה אם מספיק בברגים מאחורה בשביל תמיכה. יש לי עוד 2 pcie slots בלוח אם, אבל 2 מהם נורא קרובים אחד לשני, ואני כן בונה על האפשרות לעשות sli בעתיד. מה אני צריך לעשות? רציתי להעלות תמונות אבל זה לא נותן לי משהו מה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נמחק לי מהמחשב אפשרות תרגום לדפי האינטרנט. הגעתי להגדרות שפה וניסיתי לסמן בשורת[הצע תרגום לשפה זו] והמחשב לא נותן אפשרות לסימון, למי שיש פתרון, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חסר לי קובץ KS.SYS וכנראה שבגלל זה זה לא מתקין לי .....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אתמול ניסיתי כרגיל להיכנס למשחק [Need for Speed החדש, לצורך העניין], אבל במקום לעבוד כרגיל, עם טעינת המשחק, המסך הופך לשחור, הסאונד "נתקע", והמסך מגיב כאילו אין OUTPUT מהמחשב. הפתרון היחיד במצב הזה הוא לאתחל את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים - עדכון דרייברים [למרות שהיה לי כבר הכי מעודכן], SYSTEM RESTORE.. כלום לא עבד. ניסיתי להשתמש בDXDIAG, וכל הבדיקות הראו שהכל בסדר. אני חושש שזוהי בעיה בחומרה - אבל אני לא מצליח להצביע עליה. שמעתי דברים כמו "אולי זה הספק?", אבל הספק החזיק את המערכת [הדיי חדשה] במשך 3 שבועות בלי בעייה - לא מבין למה שפתאום משהו ישתנה. בדקי, והטמפ' של המחשב בסדר גמור. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה נהיה מתסכל! פרטי המערכת שלי: 7400e dual core in…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוס יש לי שתי ווינדוסים במחשב מותקנים אחד בכל הארדיסק אז אני נכנס לקבוע שלי כמו בדרך כלל והוא עושה לי בעיה (עוד לפני הבוט סקרין) חסר קובץ HAL.DLL חיפשתי והכל הורדתי ניסיתי כל מיני האלים להחליף לא עזר עכשיו יש אולי דרך לחזור למחשב בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-