עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by LORIANTA,

רכשתי לא מזמן מסך מחשב מדגם 9005L-TD שבוע שעבר החלפתי מאוור למאבד וכשחיברתי את כל הכבלים ראיתי שהמסך בצע צהוב בוהק ואני בקושי רואה את שולחן העבודה. הוצאתי את הכבל וראיתי שהוא פגום + חלק מהסוגר שלו שבור בתוך הבורג של המסך (ראו תמונות) מיד הוצאתי את הבורג השבור מתוך המסך והנחתי שהכבל פגום (dvi) רכשתי כבל חדש והבעיה עדיין קיימת והמסך צהוב... כשאני מחבר vga אין בעיה... אולי המחבר dvi של המסך הלך? מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Bose,

בימים האחרונים המחשב זז לאט, לעיתים קופא, לעיתים האינטרנט מתנתק. במשך השעה האחרונה כל הזמן המחשב טוען שאין מקום בכונן C. באמת הייתה בעיה של מקום, אך הוא מחק וסידר והשאיר בערך 450 מגה פנויים. הוא עשה עכשיו סקאן של אדאוור החדש ושל הנורטון - לא מצאו שום דבר חריג, אבל הבעיה לא נפתרה - המחשב טוען שאין מקום ב-C ויש כמעט 530Mb פנויים, מה עושים???

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. Started by yafim,

יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Ran B,

שלום לכולם. איני בטוח לאיזה פורום זה יותר מתאים, אז אם זה יותר מתאים לאוברקלוק תעבירו בבקשה. כרגע אני על אובר קלוק של FSB 155 (מעבד במקור פנטיום 4 B 2.66Ghz). לוח האם שלי הוא Asus P4P800SE ציפסט 865. כרגע באובר המחשב יציב ואני באובר הזה מספר רב מאוד של חודשים..מעל חצי שנה..אפילו שנה..לא זוכר כמה זמן. המחשב יציב מאוד, אינו נופל אף פעם (אולי קרו פעמים אחדות מאוד בעבר הרחוק). ברגע שאני מנסה לעלות ל160Mhz FSB המחשב נטען עולה ונשאר יציב לכמה דקות עד שמופיע מסך כחול והוא עושה ריסט. או שהוא נשאר יציב עד שאני מריץ סופר פאי והוא נופל בזמן אחד הלופים. עכשיו פתחתי דיון באובר קלוקינג וקירור ושם ניסו לעזור לי מה כבר יכול להגביל אותי. הזכרונות שלי הן זכרונות פשוטים שקניתי פעם …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by shloosh,

טוב תראו הכל התחיל מתקיעות מוזורות במשחקים וכל מיני בעיות כאלה של פריזים מוזרים(לא לגמרי נתקע) אחרי שאיכשהו תיקנתי את זה עם דרייברים והחלפת הארד דיסק מ-IDE ל-SATA חדש ,ובדיקה אצל חברים שאכן התקיעות ברוב המשחקים(חוץ מ-2) הם בדיוק אותם תקיעות הגעתי למסקנה שעכשיו המחשב שלי סוף סוף תקין. הבעיה התחילה אתמול כאשר מאוורר הצ'יפסט התחיל לעשות רעש חד וחזק כאשר הוא פועל מעל המהירות האמצעית שלו. כיביתי את המחשב שיחקתי כמה שניות עם המאוורר והדלקתי שוב... המחשב עלה ולאחר זמן קצר נתקע ועכשיו גם העכבר לגמרי. עשיתי ריסט והמחשב נתקע בבוט ולא זיהה את ההארד דיסק שלי. התקיעה בבוט גם קרתה עם ההארד הישן שלי IDE(חשבתי שנדפק) ובעקבותיו החלפתי ל-SATA חדש-שניהם W.D אחרי משחק עם החוטים והחיבורים …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Tal14,

יש לי מחשב חלש 800mhz ו256 ram! כל הזמן יש מסכים כחולים,אפילו במשחקים דוס(יש לי windows xp) אין לי אימיול,וגם מיד אחרי הפירמוט זה עושה מסכים כחולים וגם לפעמים בפרמוט עצמו... יכול להיות שזה בעיה של המחשב שהוא מתחמם יותר מידי??? אם כן אני אקנה מאורר חדש,מה עוד יכול להיות?? בעיה בקובץ win32k.sys,ולפעמים בקבצים אחרים! תודה מראש, בבקשה לא לענות לשאלה בתשובה כזאת: קנה מחשב חדש...

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by shaks,

המיקרופון שלי לא עובד אני מנסה להקליט משהו מהרשמקול של ווינדוס ובמקום זה זה מקליט לי את מה שהמחשב משמיע למשל אם אני שומע משהו בMP זה מקליט את זה ולא את הדיבורים שלי המיקורפון מחובר טוב ליציאה האדומה והרמקולים מחוברים ליציאה הירוקה וגם ניראה שהם מוגדרים טוב בדרייבר של הכרטיס קול: מה לעשות כדי לפתור את זה? הכרטיס קול הוא הכרטיס המובנה שמגיע עם DFI LANPARTY NF4 ULTRA D

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Satlan,

ממצב כאשר אני משחק ב-WARCRAFT 3 בזמן די ממושך, המחשב קופא לגמריי, חייב רסטרט מה אתם חושבים על הבעייה ? כל הפרטים במפרט <---

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by yair71,

ברשותי לוח גיגה 865PE מעבד 2.4 כונן קשיח מקסטור 250 גיגה ATI 9500 PRO 512 מגה זיכרון קינגסטון ספק 500 וואט איכותי אל-פסק עד לכאן הנתונים הטכניים לפני שבוע החלה תופעה מוזרה בפעם הראשונה הודיע בהעלאה שיש בעיה בפרטישן F ולא בסיסטם., עשה את התיקון. אבל כל העלאה מחדש יצרה אותה בעיה. הפעלתי תוכנה לתיקון רגיסטרי וכו' והתקלה הופסקה. לאחר כמה ימים המערכת עושה בוט פעמיים ורק בפעם השניה עולה וזה קורה רק לאחר שהמחשב במנוחה מושלמת כמה שעות. זה לא קורה בבוט מידים ביו ימים שזה לא קרה היום היה השיא באתי להפעיל והמערכת בכלל לא עלתה. לא היה סימן על המסך. הוצאתי את כל הכבלים והזיכרונות. השבתי אותם למקום. לאחר מכן הפעלתי המערכת עשתה מספר בוטים ללא אישור ממני. ניסיתי סייפ מוד. ושוב באמצע בוט.…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by hcxeron,

אחרי החלפת לוח אם ומעבד גיליתי שיש לי רק כניסת IDE 1 ושחסר לי IDE נוסף כדי לחבר את ההרדיסקים והDVD. ההרדיסקים הם לא SATA ולכן כדי לא לקנות חדשים קניתי לי בקר IDE של ST LAB. יש לי לוח אם של ABIT AL8-V והבקר הוא A-142 sil 0680 ata/133 raid card חיברתי את ההרדיסקים ללוח אם ואת הDVDROM לבקר... הצלחתי גם להתקין את הדריברים של הבקר אך הוא לא רואה את הDVDROM יש מישהו שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. אז ככה, חיברתי כרטיס רשת למחשב שלי ועם הפעלתו חלונות זיהה שיש התקן חומרה חדשה (הכל כמו שצריך). לפתע, המחשב העלים אותו ולא מזהה אותו בכלל, אולם הנורית מאחורי הכרטיס רשת מאירה כאשר מחברים משהו. הכרטיס הוא של Realtek, משהו כזה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by asmon,

את המפרט אפשר לראות בצד ימין. הבעיה הראשונה היא שהמשחקים עובדים די איטי. FEAR אני שם הכל על המקסימום ורזולוציה 1024*768 המשחק די מקרטע. גם כשהורדתי מעט את הFSAA הFSP ממש גבולי. כנ"ל לגבי OBLIVION, הכל על מקסימום עם אותה רזולוציה די מקרטע, וגם פה הייתה צריך להוריד מעט FSAA בהתחלה חשבתי שזה לא אמור לעבוד אצלי על מקסימום. אבל אני רואה פה אנשים שמריצים על הדרישות הללו עם כרטיסים יותר חלשים ללא הרבה בעיות. עשיתי אתמול סריקה ב3DMARK05 יצא לי 8222, שלפי מה שאני מבין זה בסדר לכרטיס מסך הזה. הבעיה השניה היא, כרגע שיחקתי OBLIVION כשעה וחצי עד שהופיע לי המסך הכחול. הנה הקובץ דאמפ: http://rapidshare.de/files/20304383/Mini051206-01.rar.html בקיצור מה שרשום בקובץ: Unable to load image …

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by -LosNir-,

שלום, רשום לי שהלוח תומך ב USB 2.0, עכשיו יש לי שאלה, התקן "HIGH SPEED" זה USB 2.0? אם כן אז יש לי בעיה, כמו שאמרתי, על הלוח שלי רשום שהוא תומך ב USB 2.0, אבל הבעיה היא שכשאני מחבר התקן USB 2.0 קופץ לי בלון כזה ורשום שם "התקן HIGH SPEED מחובר ל HUB שאינו מסוג HIGH SPEED". ניסיתי את כל החיבורים שיש לי בלוח, אבל בכולם זה לא עובד, ואני בטוח ב 100% שזה תומך ב USB 2.0, אותה הבעיה גם קורה אצל המחשב של אח שלי, והלוח שלו גם כן תומך ב USB 2.0. הלוח שלי: ASUS P5ND2-SLI כשניסיתי להתקין את הדריברים, הוא אמר שיש לי כבר WIN XP ושהוא כבר בא עם תמיכה מובנת ב USB 2.0, אז הוא לא נותן לי להתקין את הדריברים שקיבלתי עם הלוח. איך אפשר לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by slimshady21,

שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by woogille,

שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. המחשב שלי הפסיק להציג את התוכן של כל דיסקאונקי. הוא מזהה את הדיסק און קי אבל בתוכן שלו אין כלום.בכל חיבור USB שיש לו.מלפנים ומאחור. אותם דיסקאונקים במחשבים אחרים מזוהים על כל תוכנם. לעיתים אחרי שאני עובד עם דיסקאונקי במחשב אחר ומחבר את אותו דיסקאונקי למחשב הסורר הוא מזהה הכל מצויין.ברגע שאני מנתק את הדיסקאונקי או מאתחל את המחשב עם הדיסקאונקי בתוכו הבעייה חוזרת. מערכת ההפעלה XP . אשמח לעזרה :'( .

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by frankish,

שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. התקנתי היום מחדש את קירור המעבד שלי לצורך החלפת משחה טרמית וחיזוק ברגים מדובר ב arctic i32 על לוח asus z10-a עם מעבד 6700k, זכרונות crucial ballisitix ddr4 2400mhz cl16 לצערי לאחר ההתקנה לא הצלחתי לעלות את המחשב כאשר זכרון הRAM במצב dual channel בדקתי וביטלתי OC, ניסיתי להחליף סלוטים של הRAM וכל דבר אפשרי, אפילו עדכנתי את הביוס! לצערי המצב לא נפתר, המחשב עולה ללא בעיות רק כאשר הזכרונות במצב single channel ז"א a1,a2 או b1,2 ולא a1 b1 או a2 b2. קראתי דברים כמו לחץ מוגזם של הקירור על הCPU ועיקום של הפנימים, נראה לי אפשרי אך קצת תמוהה אז שחררתי מעט את ברגי הקירור וניסיתי שוב- זה לא שינה דבר. הRAM נקנה מחו"ל אז אחריות זה קצת בלאגן, הלוח נרכש ב…

22. שלום, עזבתי את הארץ לתקופה קצרה לאיזור אסיה, המחשב נשלח במכולה, ומאז שהגיע הוא נכבה כל כמה דקות בבדיקה קצרה בביוס, התברר שה-CPU מתחמם לרמות של מעל 90 מעלות, ניסיתי לחדש את המשחה הטרמית ולבדוק אם המאוורר יושב כמו שצריך, ועדיין הטמפרטורה קופצת לרמות ה-90 מהר מאד (מדליק את המחשב, ועוקב אחרי הטמפרטורה בביוס, תוך פחות מדקה, הוא כבר ב-90) יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות המתח? הספק (MASTER COOLER SILENT PRO 500W) כותב שתומך ב-110 והכל, אבל אולי אני מפספס משהו? יש סיכוי שפשוט הלך המעבד במשלוח עם איזה טלטול? לא נראה שום נזק פיזי למארז או למעבד אגב, החזרתי את הגדרות הביוס ל-DEFAULT, ולא ניסיתי שום אוברקלוקינג בעבר, וגם, אני משאיר את המארז כרגע פתוח עם מזגן בחדר, ועדיין אות…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by Jexsu,

לפני חודש בערך פיתאום האוזניות שלי החליטו להפסיק לעבוד ( Corsair hs1) אז השתמשתי באוזניות אחרות בנתיים אבל היום הם שברו לי ואני חייב לתקן את הקורסייר .. אז ככה.. שאני מחבר את האוזניות ( USB) למחשב זה מנסה להתקין את הדריבר של האוזניות וזה נכשל: http://gyazo.com/fff25a4ed57a6922d6e504c6757fc286 ניסיתי ריסטאר למחשב לחבר את האוזניות בכניסת USB אחרת להתקין דריבריים של הלוח אם + של האוזניות זה הלוח אם שלי gigabyte h77m-d3h שום דבר לא עזר לי.. ושאני מחבר אותם למחשב דלק בהן אור כאילו הן עובדות אבל בעצם לא.. עזרה מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.