עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asaf92,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB. לפי הסרגל שלי (סורי, לא יודע איך לבדוק אחרת) המסך שלי הוא 16-17 אינץ' בערך, ובמחשב הקודם הייתי מריץ אותו על 1024x768 60 hertz בלי ריצודים. על 75 הרץ הוא ריצד חופשי. ועכשיו אני השתמשתי כמה ימים ברזולוציה 1280x1024 75 hertz ואז זה התחיל לרצד, רק שעכשיו זה מרצד ב-כ-ל מ-צ-ב. רק ב 1024x768 60hz זה לא מרצד, וממש לא בא לי להפעיל ויסטה + משחקים על רזולוציה כזאת נמוכה. מה עושים חברה? נדפק המסך לגמרי או שיש תקווה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by The Ball,

התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Toxin II,

אהלן, לא ממזמן התקנתי את GEARS OF WAR על המחשב שלי...לאחר התקנת הפאצ' ודרייברים חדשים של NVIDIA התחלתי לשחק במשחק... הכל עבד טוב ויפה עד שהמשחק החליט להתרסק לו ובדרך גם לעשות לי מסך שחור...המסך הוחשך והמחשב הפסיק להגיב...אפילו ריסטים לא עזרו לו...הדבר היחידי שיכלתי לעשות זה לכבות את המחשב לגמרי [או לנתק אותו מהחשמל] ולהפעיל אותו מחדש....הבעייה המשיכה באופן קבוע במשחק ולכן החלטתי להפסיק לשחק בו עד שיצא עדכון לדרייברים של כרטיס המסך... לפני יומיים התקנתי את הדרייברים האחרונים שאנווידיה שיחררו [169.21]...והחלטתי לנסות לשחק שוב פעם...שיחקתי חצי שעה במשחק ולהפתעתי הבעיה חזרה..ניסיתי לשחק בשנית והבעיה חזרה על עצמה... לבסוף וויתרתי והחלטתי לעבור לשחק בPORTAL...אחרי חצי שעה משחק …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bluz,

כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון. מקפיץ לי הודעה בנוסח: זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר). מה זה אומר? שגיאה בזיכרון? לא מספיק זיכרון? תודה לעוזרים הערה: הזכרונות עובדים בDUAL CH.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד של LENOVO T440S כאשר אני מחפש רשתות אלחוטיות אני מוצא חלק מהרשתות שנמצאות באיזור שלי (מה שאני מוצא אי מצליח להתחבר). יותר מכך ביצעתי נקודת גישה מהטלפון והרשת האלחוטית (הטלפון הנייד) לא נמצאת במחשב הנייד שלי. במקביל במחשב נייד אחר שברשותי אני מוצא את הרשתות האחרות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

10. Started by schumih,

שוב שלום ... קיבלנו מחשב חדש היום. חיברתי את כל החיבורים על מנת להתקין את הווינדוס. לחצתי על כפתור ההפעלה, עלה מין מסך של הלוח אם (M2NPV). אחרי זה נהיה מסך שחור ולמעלה בצד ימין יש מקף תחתון מהבהב. אי אפשר להזיז כלום, ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים - אין תזוזה. כשאני מנסה לסגור את המחשב על ידי לחיצה על הכפתור הפעלה\כיבוי - אין תגובה. רק על ידי ריסטרט או לחיצה מאחורה על כפתור שמעל הכבל חשמל - שיש בו | ו-O (כאילו כשO מסומן, אי אפשר להפעיל את המחשב). מה עושים?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by SagroN,

שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz CL5 GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit השאלות הם: 1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB) למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי . 2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה. אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב. עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה? הבעיות שלי …

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רואה אנשים ששולחים תמונה מצולמת של "EVEREST " למשל. או כל מיני אתרים למניהם איך שולחים תמונות לפה ? אפילו לשים תמונה אישית פה זה סרט הוא נותן לי כתובת www במקום עיון. אז אני נאלץ לבחור את התמונות שיש פה.(לא משהו)

14. <blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ישנם 2 חיבורים נוספים מעבר לחשמל ולכבל הנתונים. מישהו יודע מה הייעוד שלהם - אני יודע שאחד מתחבר לכרטיס קול אבל לא ברור לי מה זה נותן והשני אני אפילו לא יודע למה הוא נעוד תודה.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. היי, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה מאוד זמן שניסיתי לעשות המון דברים ועד עכשיו לא הצלחתי להבין ממה היא נובעת. קודם כל אני אתאר לכם את הבעיה בכללי. אני משתמש בכרום, הרבה מאוד פעמים הכרום נתקע ורושם Not Responding וכתוצאה מזה הכל מתחיל לזחול במחשב. המפרט של המחשב שלי יחסית ממש טוב ואני לא מבין למה זה קורה. זאת תמונה של ה-TASK MANAGER ברגע שזה קורה: זה המפרט של המחשב שלי: (ספק כח לא מופיע, הספק כוח הוא Seasonic 620W) חשדתי שמדובר בבעיה של טמפרטורות, אבל זה לא המצב. על כל מקרה ניקיתי את כל האבק במחשב עם קומפרסור וכרגע הוא נקי לגמרי. אלה הטמפרטורות שלי: חשדתי שמדובר בבעיה של ההארדיסק, ואכן להארדיסק שלי היו שגיאות. (אפשר לראות בנושא הזה שפתחתי: http://goo.gl/0JWzd9)…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by tototom,

הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.

20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עוד לא סיימתי לחבר את כל החלקים במחשב (אין טעם כי גם מעבד אני מחליף ואז להתקין הכל מחדש יהיה סיפור. בנתיים תיכננתי להשתמש בכרטיס קול און בורד וברמקולים הישנים שלי בשביל לשמוע קצת מוזיקה, אבל, אין מוזיקה ואין סאונד בכלל. נכנסתי לBIOS והפעלתי את הכרטיס קול והוא מותקן גם בXP כמו שצריך ומראה לי בעצם שהוא עובד, אבל שום צליל לא יוצא. אין התנגשות חומרה ואין שום הודעת שגיאה, חשבתי שהבעיה ברמקולים הישנים אבל גם באוזניות כלום לא עובד והווליום עד הסוף. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי gtx 760 עד היום הייתי משחק cod aw על הגדרות מומלצות של geforce בלי בעיה פתאום יום אחד המשחק החליט לרדת ל15 fps!!! מה לעזאזל? כנ"ל אותה בעיה בעוד כמה משחקים. כאילו שהכרטיס מסך הפסיק לפעול או משו הבעיה קיימת רק במשתמש שלי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gimel,

הרכבתי לאחי מחשב עם הלוח הנ"ל. כרטיס המסך שמותקן הוא GF TI4200. כאשר מפעילים בביוס AGP FAST WRITES אז יש בעיות גרפיות במשחקים והמחשב נתקע אחרי 3-15 דקות. כאשר ה-FAST WRITES מנוטרל אז הדרייבר מוריד את ה-AGP ל-2X והכל עובד. עידכנתי את הביוס לגרסאת הבטא האחרונה אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? :s05:

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by boss,

לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.