עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotamavi,

בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך של Point Of View 7600GS. עכשיו עשיתי פתחתי לו את הקירור הפסיבי ושמתי לו משחה תרמית. אחרי שהכנסתי אותו בחזרה והפעלתי את המחשב היו לי ארטיפקטים על המסך. וכשזה הגיע לשלב של הווינדוס המסך שלי פשוט נכבה. פתחתי שוב את הכרטיס מסך וראיתי שחלק מהמשחה נזלה קצת ממש מחוץ לליבה שעליה יש את המשחה. ניקיתי אותה ומאז הכל עבד חלק. עד לפני שבועיים. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך הטמפ' היו בטווח הנורמלי. ואז באמצע משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND היו לי ארטיפקטים שוב. ואז פשוט המסך נכבה לי. עשיתי למחשב ריסטרט אז בהתחלה בהעלאת הווינדוס ראיתי ארטיפקטים וכשהוא הגיע לשלב של הווינדוס המסך לא נדלק. ועכשיו אני תקוע... אין לי מושג אם זה בגלל האוברקלוק שעשיתי זה נגרם. או בגלל המשחה התרמית …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by 3p,

שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT שקניתי לפני שנה וחצי (ויש לו עדיין אחריות), לפני חודש בערך עשיתי לו המהרה דרך התוכנה החוקית ש-MSI נותנת באתר שלה (ואם הדיסק שבא עם הכרטיס). הכרטיס עבד יציב וחלק והייתי מרוצה (וטוב לבב...) לפני מס' ימים המחשב שלי נתקע ולא רצה לעלות וגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך נפל ממנו!!! נראה כאילו הפלסטיק שמחבר אותו פשוט נשבר, אין לי מושג אם זה קשור להמהרה או לא, אבל מה שבטוח לא נגעתי בכרטיס/מאוורר באופן פיזי בכלל. הלכתי לחנות (לא אכפיש פה את שמם כי אסור) לבקש שיתקנו לי והם טוענים שדבר כזה לא יכול לקרות באופן טיבעי וזה נזק שגרמתי באופן חיצוני ולכן הם לא מתקנים. האם זה קרה לעוד מישהו? האם יש דרך שאני יכול להוכיח להם?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by LinkTree,

אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by omri_ro,

התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by rino,

המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by shlomi_x,

היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!

10. Started by Big_Guy7,

עשיתי במחשב שלי פרויקט די גדול, הוספתי מאווררים, בקר, החלפתי ספק ועוד... עכשיו אחרי שסיימתי הכל, רציתי להדליק את המחשב. לחצתי על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, ותוך 2-5 שניות הוא נכבה לבד. (זה לא היה מקרה חד פעמי, ניסיתי כמה פעמים). אין מצב שזה עומס על הספק כי חשבתי על זה, אז ניתקתי הכל חוץ מלוח האם ומהדיסק קשיח, והמחשב עדיין נכבה. אם יש למישהו מושג מה זה ותוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!! תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by beni125,

יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DLS,

מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??

14. Started by BLESFIR,

קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.

15. Started by VL,

אנא הסבירו לי בקצרה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם יש התקן בלן טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג כזה?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Vidati,

חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  20. שלום כולם ותודה מראש על העזרה. בחופש הגדול קניתי כרטיס מסך למחשב שלי - 6600GT ל-AGP של חברת MSI (ואני יודע שזאת הייתה קנייה דפוקה מבחינת המחיר...). מאז גם הוספתי 512 מגה זיכרון 400 MHZ למחשב שלי, ועכשיו יש לי ג'יגה. אבל מאז הדברים האלה, כל הזמן שאני משחק בממוצע חצי שעה-שעה במשחק תלת מימדי כלשהו, המחשב שלי נתקע עם מסך כחול עם הודעות משונות, המסך פתאום נעשה שחור או שמתחילים להיות לי פסים צבעוניים כאלה על המסך לכמה שניות, ואז הוא נכבה והמחשב נתקע לגמרי. לפעמים אחרי זה כשהמחשב עולה מחדש יש בעיות בעליית ה-BIOS, ואני חייב לכבות אותו לכמה שניות כדי שיעבוד. המחשב עובד בלי שום אוברקלוקינג כך שזאת לא אפשרות. תנו לי רעיונות איך אפשר לסדר את הבעייה, אבל גם אם תגילו לי באיזה רכיב במחש…

21. Started by rotman,

מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  23. כיצד ניתן לעשות דיאגנוסטיקה לכל החומרה במחשב? אני שואל את זה בגלל שיש לי בעייה במחשב, שכשאני מפעיל תוכנת הורדה + תוכנת אינטרנט + מוזיקה, המוזיקה והעכבר מתחילים להיתקע.. וניסיתי הכל, בניתי את המחיצות מחדש הוצאתי, הכנסתי זיכרון הרצתי 21 טסטים של memtest וכולם עברו בהצלחה.. איך אפשר לבדוק רכיבים אחרים במחשב? תודה.

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  25. צהריים טובים. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. כשאני מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה אני מקבל הודעה שלא זיהה לי את הדיסק קשיח, ואני צריך ללחוץ על f3 ליציאה מההתקנה. יש לי דיסק קשיח בחיבור של sata. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה-sata (raid), כשאני מעלה שוב את הדיסק של המערכת ההפעלה על ידי לחיצה f6. אז ככה הורדתי את הדרייבר של הרייד מהאתר של הלוח אם והכנתי לי דיסקט כזה. עכשיו פה הבעיה, אני מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסקט כבר בפנים אבל לפני שאני אמור ללחוץ על אנטר לצורך הפעלת ההתקנה של הדיסק של מערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה: NTLDR is missing press ank kay to reatart מה הבעיה פה? מבקש את עזתכם בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים