עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by easyuri,

התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. לא יודע מה קרה אני חיברתי את המערכת שלי למחשב (הוא תמיד היה מחובר) אבל הוצאתי לצורך ניקוי החדר והחזרתי.. אני התחלתי לשמוע מרמקול אחד חזק (נורמלי) ורמקול שני חלש... אני התחלתי לבדוק את החיבור הלבן והשחור הזזתי משהו פתאום לשומעים כלום עכשיו, לא שומעים כלום, כלומר שומעים טיפה אבל ממש טיפה באוזניות ובמערכת בהכי חזק אני בדקתי את כל האפשריות הגברה שיש במחשב הכללללל לא פיספסי אחד אולי יש עוד משהו לא יודע..

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by refaels2006,

פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. לאחר ששני הרכיבים עובדים לאחר הדלקת המחשב אחריי פרק זמן הם מתנתקים לרוב זאת המקלדת אבל זה קורה לי גם בעכבר הם מחוברים ב USB כשאני מנתק ומחבר שוב הם חוזרים לחיים מה עלי לעשות בכדיי שתופעה זו לא תחזור על עצמה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by sshhaayy11,

יש לי בעיה מוזרה עשיתי format למחשב ואחרי זה התקנתי WINDOWS ובשלב שאחרי העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול מחדש ושמופיע המסך השחור של XP אז הוא ניתקע דברים שניסתי ולא עוזר *ניסיתי כמה גירסאות שעובות של WIN *ניסיתי הארד דיסק אחר למקרה ולא יודע *ניסיתי אתחול איטי ועדיין לא עוזר תמיד ניתקע באותו שלב והמחשב עבד לפני הפירמוט אז לא יודע אם זה חומרה או בעיית תוכנה אשמח מאוד לעצה כי אני כבר תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by rtuci,

קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? יש לי רק את הדיסק של הווינדוס וזהו ואני לא יודע איך להתקין אותו (כי זה מחשב חדש וזו פעם ראשונה זה שונה) אז בבקשה שמישהו יעזור לי

8. Started by parik,

have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן קודם כל מקווה שהצום עבר קל על מי שצם יש לי בעיה במחשב שכמובן שניסתי לשלול הכל זיכרונות ועד קשיח ושאר ירקות. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב המסך אינו מצליח לקבל תמונה מהכרטיס מסך והוא נשאר "במצב המתנה" . יש לציין שהמחשב עולה כרגיל ומהרקמולים בוקעים רעש עלית מערכת ההפעלה. האמת שניסתי לא מעט דברים להחליף בין הסולטים והמסך מעלה תמונה בהדלקת המחשב לסירוגין . ניסתי לבצע Clear cmos הקבלים על הלוח אם נראים תקנים אין לי קצה חוט מה הבעיה לא מריח לי כמו בעיה בכרטיס מסך כי המסך לא מאבד תקשורת באמצע עבודה אלה רק אם הוא "יוצא ממצב תקשורת " לדוגמא מצב המתנה או כבוי מוחלט. אשמח לתגובתכם בעניין ערב מצוין שיהיה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by POD,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מקבל מסכים כחולים שקשורים לזיכרון (ניתחתי את ה-MINIDUMP) האחרון שבהם היה קשור ל-MEMORY MANAGEMENT. הקטע הוא שלפני יומיים הרצתי בדיקה עם MEMTEST, עם הדיסקט BOOT, למשך 7 שעות!! ולא קיבלתי שום שגיאה יכול להיות שה- MEMTEST מזייף? יש כלי יותר טוב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by duk4u,

אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by X-Style,

בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by noamb,

אתמול קרה לי מקרה מוזר , הפעלתי קובץ וידאו כלשהו והמחשב נתקע. לאחת מספר שניות הופיע המסך הכחול הידוע לשמצה של windows ,והתריע על בעיה ב-nv4_disp.dll לאחת שתי שניות המסך איבד signal , ומאז לא חזר לעצמו. חשוב לציין כי המחשב עובר boot תקין וכי המקלדת והעכבר המחוברים דרך usb נראים פעילים. לאור הודעת השגיאה , האם מדובר בבעיית כרטיס מסך? ספק? תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. אני עומד להחליף דיסק במחשב ורציתי לשאול איך להעביר את התוכן מהדיסק הישן לחדש. השאלה היא לגבי הפרטישן של מערכת ההפעלה. האם פשוט להעתיק את הפרטישן לדיסק החדש (COPY) האם כדאי להשתמש בתוכנה מסויימת כמו NORTON GHOST? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shainov,

שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by danco,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by benyben,

משום מה הכוננים הקשיחים שלי החליטו להופיע תחת ההודעה של ווינודס. ראו תמונה תודה

22. Started by דלילה,

שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח.! יש לי בעיה במחשב ממש אבל ממש מעצבנת..! הבעיה היא שלא משנה איזה דפדפן אני גולש firefox chrome ieplorer האתרים כמעט ולא נטענים, הקטע הוא שאתרים כמו google cnn ynet נטענים מהר כמו שצריך ואתרים כמו facebook apple ועוד כמה אתרים לא נטענים ואם הם עולים הם עולים אז חצי עמוד, והדפדפן טוען וטוען וטוען בלי הפסקה. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא עזר: 1. עידכנתי את הדריברים של הלוח אם והכרטיס רשת שהוא on board. 2. בדקתי הגדרות של חומת אש של הווינדוס (החומת אש היחידה שיש לי), חסימות וכדומה..! 3. אני מחובר לראוטר של tp link, ששני מחשבים מחוברים אליו והמחשב השני פועל כמו שצריך (שנינו מחוברים הכבל rj45 רגיל - חוטי), הקטע שהחלפתי בין המחשבים אז זה אומר שהבעיה לא בראוטר ול…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by Yuli Yael Hadad,

מקשי w,a,s,d השתנו עם מקשי החצים, מה עושים להחזיר למצב הרגיל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.