תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר.. ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי". עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין.. יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול ניסיתי לחבר לוח אם מסוג GIGABYTE מסדרת S עם POWER SAVE (אפליקציה שבאה עם הלוח ) , הסרתי את הלוח הקיים שהיה שייך לחברת INTEL שזה לוח מובנה שבא עם מחשבי המותג של HP הסתבכתי עם המארז כי לא ניתן להרכיב את הפאנל של ה I/O ובקיצור לאחר תלאות רבות הרכבתי גם את המעבד החדש של הדואל CORE 2 ואת המאוורר של ARCTRIC COOLER . חיברתי את הספק הג'נרי שלי שהוא כביכול 450W REAL ( עלק ) , חיברתי את כל החיבורים הקטנים על הלוח , ובאתי להדליק את הכל ותתנחשו מה ? המחשב לא נדלק ולא מגיב . יש אפשרות שהמארז עם החוטים הקטנים שבו לא מתאים להרכבה שכזאת ? אשמח לקבל תגובות. תודה מציין שהלוח אם של GIGABYTE הוא מתוצרת - GA-G31M-ESL2 בכל אופן מצאתי מארז אחר ושם אני אתקין כבר את הכל מחדש .
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלטם רב, יש לי מחשב עם נתונים די טובים אינטל אי חמש, עם זכרון 8 ג'יגה פנימי, אבל עדיין הוא לא מריץ תוכנות של גאווה ופיתון יכול להיות שזה משום שהכונן קשיח טרה ויש לי רק 480 פנוי, האם זה יכול להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום !! קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו. במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home. רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית. ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG), chipset: SiS 651 rev 2 OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51 אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו. וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY. נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה מוזרה במחשב. מחשב מריץ VISTA כונן ראשי עובד תקין . בנוסף מותקן במחשב כונן משני (שמוחלק ל2 כוננים). מדי פעם פשוט הוא נעלם ואז אני לא רואה 2 הכוננים האלה במחשב שלי.בנוסף אני לא רואה אותם במנהל הדיסקים.זאת אומרת פשוט נעלמים.ריסוט למחשב מחזיר בחזרה את 2 הכוננים. עשיתי עדכון לINTEL CHIPSET .עברתי על תיקונים שעדכון ביוס פותר (ABIT 775) לא מצאתי משהו שמתייחס לבעיה ולכן לא עשיתי. למישהו יש כיון אולי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד עם המחשב הכל אחרי פירמוט אפילו לא הספקתי להתקין את כל הדברים שאני רוצה נגיד אני גולש שומע מוזיקה הכל כזה לא מגיב רק העבר זז וכלמה שלמה בסרגל... לא מגיב עד שאני עושה ריסט ממה זה יכל להיות
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אשמח לטיפ מכם לגבי דרך בדיקה או כיוון לבעיה במחשב חדש שהורכב מ KSP - Intel 3770K Asus P8Z77V_LX 8GB GSKILL Sniper X 2x4gb Crucial 120GB SATA3 SSD WD Black 2TB HD EVGA Geforece 680 GTX כמו שאתם רואים מערכת מושקעת אך לאחר התקנת windows 7 64bit ישנם נפילות מדי פעם של משחקים (יוצא מהמשחק בהודעת שגיאה שהקובץ נסגר) ומסכים כחולים כמה פעמים ביום. האם יש תוכנות מסוימות שיכולות לאתר את הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך מasus eax850 xtpe ל leadtek 7800gtx tdh בעיה נמשכת באמצע משחקים יש מסכיםן כחולים ארורים אתחול מחשב גם כשלא משחקים ועושים פאוז זה נמשך פירמטתי את המחשב והבעיה נמשכת והטכנאי אל דיוע מה הלגיד לי והוא בודק ומריץ סריקות הכל תקין והבעיה קורת רק במשחקים מה עושים להחליף לוח אם אולי הבעיה נמצאת בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי XP במחשב לאחר פירמוט הדיסק הקשיח, רק אחרי ההתקנה התברר כי בעלת המחשב לא גיבתה את כל התמונות והמסמכים שהיו לה בדיסק ומדובר בנתונים שנאספו שנים, האם ניתן לשחזר את הנתונים למרות הפירמוט והתקנת מערכת ההפעלה של XP , תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן בא לתשומת ליבי ש המחשב לא מזהה את הכונננים האופטים אלא שנמצאים ב סקנדרי (secondery) של ה- IDE פתחתי את המחשב ובדקתי את הכבל (כי לא מזמן עשיתי אותו עגול - לפי המדריך המעולה באתר !!) אבל לא ראיתי כלום סיסיתי לחזק את הכבל לשני הכונננים אבל עדיין כלום לא פעל ! ??? בדקתי את הקצה שבלוח אם ואני רואה שיש קושי רב להוציא אותו משם לבסוף הצלחתי וראיתי ש הפינים עקוממים ניסיתי לישר אותם אבל זה לא עזר נראה לי הם עדיין לא מספיק יישרים . בקיצר מה אני צריך לעשות אני רציתי לשאול אתכם לפני שאני פונה ליצרן (איזה לוח יש לי אתם יכולים לראות במפרט) מקווה לפתרון עמוס.ג
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במצב הזה אני חייב לעשות הפעלה מחדש. מה מקור הבעיה? יש לי windows 7 והמחשב שלי עומד בכל הדרישות. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הtuniq tower ובשביל זה כידוע הייתי צריך לפרק את הלוח אם (LGA775) עכשיו הבעייה היא שאני חושד שהלוח אם לא יושב עכשיו בדיוק כמו שהיה (החיבורים האחוריים טיפה יותר בתוך המחשב) והבעייה היא שקורה הרבה שאני פותח את המחשב והמסך לא עולה, כל המאווררים מסתובבים והדיסקים עובדים אבל שום דבר לא מגיב חוץ ממה שנראה כמו רצף נסיונות של הCD לקרוא דיסק השאלה שלי האם יכול להיות שב"תנוחות" מסויימות של הלוח אם נוצר איזשהו קצר או משהו שגורם לזה ואם אני אפרק אותו שוב וארכיב יותר קרוב למה שהיה זה ייפתר או שאולי זו בעייה אחרת אזכיר שבמקרים מסויימים המחשב עולה והווינדוס עולה והכל בסדר
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
בחרתי שם במצב Diagnostic start up, כדי לנסות להתקין משהו במצב בו לא כל התוכניות עולות. שיניתי אחר כך ל-normal start up, אך היו שינויים של diagnostic שלא היו קודם - כמו הפס הכחול ששונה לפס פשוט כמו ב-windows 98, שגורמים לי לחשוב שאולי המחשב עדיין נמצא במצב diagnsotic למרות ששיניתי. ("בתצוגה" לא נמצאת תצוגה בסגנון windows XP, כך שלא ניתן לשנות). מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה אני משחק RAINBOW SIX VEGAS ואחרי כמה זמן מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. מישהו יכול להסביר ממה נוצר הבעיה? הנה תמונה minidump. http://img490.imageshack.us/img490/1903/probcw2.jpg רשום שם: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+148bce ) והמפרט שלי זה Gigabyte GA-M56S-S3 AMD 4800 X2 2GB 667MHZ X1950 PRO 512MB
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בעת עבודה עם המחשב עולה פתאום ה - cpu במנהל משימות לרמות גבוהות מעל 500 אפילו המצב הנ"ל גורם למחשב להיות איטי ולהתקע ... מה עליי לעשות בבקשה על מנת לאזן תבריחה הזאת ? אנטי וירוס avast בוצעו סריקות עם : TuneUp Utilities 2007 ו : Registry Mechanic [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים :-\[/glow]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-