תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיכה! אחי הקטן התקין משחק במחשב שלו ומאז התחילו בעיות המחשב עשה מדי פעם ריסט כנראה בגלל התחממות ועכשיו הוינדוס פשוט לא עולה, רק מגיע למסך של טעינת XP ולא ממשיך התקנתי XP מחדש אחרי פורמט וגם זה לא עזר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הורדתי BF3 BETA ושמתי לב למשהו מוזר... זה על HIGH והמשחק רץ לי על 50 FPS בערך אבל זה ממש מקרטע, ואם אני שם את זה על מסך קטן(בלי לגעת בהגדרות אחרות כמו רזולוציה) אז ה-FPS עולה ב-20 ואין בכלל תקיעות. אם אני משחק במסך גדול ואני מוריד את האיכות מ-HIGH ל-LOW אז עדיין זה מקרטע אבל אם אני מוריד את הרזולוציה אז זה הולך חלק מאוד. אבל מה שהכי חשוב פה זה מה שאמרתי מקודם, שבחלון קטן ה-FPS הרבה יותר גבוה מבמסך גדול... איך זה יכול להיות? GTX460 I5 760 4GB
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי סרגל חיפוש שאני רוצה להוריד ניסיתי להוריד Ad-aware 6.0 מצאתי 27 קבצים מחקתי אותם והסרגל לא נמחק כשאני מנסה להוריד עידכונים הוא נתקע לי על 5 אחוז ואז כשאני מעלה מחדש את התוכנה זה כותב לי eror while loading the ad-awere reference-file איך אני מוחק את סרגל החיפוש אולי SPYBOT אז תביאו לי לינק. בתודה מראש GABIG12
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נוסף בבית שכאשר אני מדליק אותו רואים את כל הכתוביות האלא בהתחלה ולאחר מכן יש מסך שחור ולא קורה כלום... משהו יודע אולי ממה זה נגרם?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע עוד לפני שהוא מגיע לוינדוס וניסתי גם להריץ אותו בסיף מוד והוא נתקע באותו מקום גם כן.... מה לעשות????
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני איזה יומיים נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט ( הוא עושה לי לא מעט בעיות בזמן האחרון אז כבר תכננתי לפרמט אותו עוד השבוע ). בקיצור, אחרי הריסט רואים שה-WINDOWS עולה ואז יש מסך שחור וקו תחתון מהבהב ( כמו ב-WORD במהלך כתיבה ). מה בדיוק עלי לעשות??? והאם אני יכול להסתדר לבד או שאני צריך להזמין טכנאי??? תודה מראש, יובלץ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זכרון שהיה בפלאפון שלי (SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA) מסוג MICRO SD בגודל 32GB. שבוע שעבר הפלאפון כתב לי שהוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב הנייד שלי והמחשב זיהה אותו אבל לא יכולתי לגשת לקבצים שלו ולא יכולתי לראות כמה מקום פנוי בו. הבנתי שפורמט הקבצים שלו הוא RAW אז השתמשתי בתוכנה לשחזור של IBOYSOFT משהו כזה. התוכנה עבדה ושיחזרה חלק אבל לא סיימה ונתקעה באמצע ומאז הכרטיס לא מזוהה במחשב בכלל. ניסיתי כרטיס זכרון אחר עם אותו קורא והוא כן מזוהה. האם ניתן לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום כולם... יש לי בעיה במחשב ישן... (לא כל כך ישן אבל מחשב בן איזה 4...) אתמול אני מפעיל אותו ובמהלך ה BOOT אני מקבל את ההודעה: Disk reading errro occured (press alt+ctrl+del to reset) טוב נו, חשבתי לעצמי שזה בטח קשור ל HD או לכבל IDE שלו שעבר עיגול חובבני ביותר ועכשיו הגיע זמנו למות. הרצתי תוכנת שDiagnosis של Maxtor והיא אמרה שהכונן בסדר והוא עבר שם את כל המבחנים שלהם. כרגע אין לי כבל IDE 80 ספר כך שאני מחכה ליום ראשון, אבל ניסיתי בכל זאת לפרמט את ה HD: הכנסתי דיסק Win Xp Boot, כשהוא מבקש ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקבל BOOT FROM CD אני לוחץ. עכשיו הוא מציג לי את ההודעה הרגילה ...Inspecting your computers hardware configuration משם, בום! מסך שחור לא רואים כלום! ורק ר…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול לאחר שהדלקתי את המחשב בבוקר וגלשתי באינטרנט, פתאום לאחר 2 דקות נתקע לי המחשב קיבלתי מסך שחור והוא כבה. לאחר שכיביתי אותו והדלקתי שוב, קיבלתי הודעה של reboot and select proper device. לאחר כניסה ל- BIOS ראיתי כי רק ה- DVD מזוהה. ניסיתי להחליף את הכבל של ה- SATA וגם אולי לחבר לכניסה שונה בלוח אם וכלום לא עזר. יתרה מכך, לקחתי דיסק קשיח עובד ממחשב אחר וחיברתי לאותם חיבורים עם אותם כבלים והכל עבד. אין רעש מוזר מהארד דיסק ולא כלום. ניסיתי להוסיף אותו למחשב עובד עם הארד דיסק תקין כדי לראות אותי אפשר להציל את המידע ולהעביר להארד דיסק הראשי של אותו מחשב, וזה פשוט תקע לי את המחשב ולא נתן לי אפילו להעלות את הווינדוס. ראשית, האם זה אומר בודאות שההארד דיסק תקול ויש להחל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מצאתי כותרת יותר עניינית מזו אבל יש לי בעיה קטנה שאולי תוכלו לעזור לי, אני מקווה. אז ככה, אחותי כל הזמן התלוננה על האיטיות במחשב והכל לא משנה, הרחבתי לה את הזיכרון הפנימי והמחשב הציג תוצאות מרשימות הרבה יותר כמובן כי היא עבדה רק על 192 מגה ראם על ווינדוס XP שזה יותר מידי מנימלי והמחשב טוחן את הארד דיסק. אז הוספתי עוד סטיק של 256 מגה והמחשב אכן הציג ביצועיים מרשימים. מדובר במחשב פנטיום 3 מעבד 666mhz. אבל רציתי לשפר אותו עוד קצת ולקחתי גוף קירור לפנטיום 3 שהיה לי בצד החלפתי משחה טרמית והכל ואז במהלך התקנת הגוף קירור הייתי צריך לתפוס את הקליפס מאוד מאוד בלחץ, והגוף קירור כל הזמן זז על הליבה של המעבד (מה שפחדתי) וגרם לה קצת להשחק, נראה לי. ראיתי טיפה שהר…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו אני לוחץ ctrl +alt + del וכמובן כולם יודעים לאן מגיעים שם אני הולך לתהליכים ויש שם תהליך לא פעיל שלא מוכן להיסגר (יש לו שימוש די גבוה בcpu זה משתנה (בין כ 71 ל 96) איך אפשר לסגור אותו????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לקחתי כמה לוחות און בורד וכל הזמן יש " תקיעות " , יש מצב שזה קשור לכרטיס מסך ? שהוא נתקל ביישום מסויים הוא מייצר " איטיות " ? , או שיש בעיה ביציאה של ה USB ? פשוט כל עכבר שאני מחבר שם מדי פעם יש תקיעות [ עכברים פשוטים אופטיים ] , אני אקח לוח בלי כרטיס מסך OB ואני אבדוק את העניין , אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב אבל התקיעות האלה מעצבנות אותי זה קורה באינטרנט מדי פעם באתרים מסויימים , ובתוכנות " כבדות " , גם אם יש בעיה ב USB ואני לא מאמין זה אבוד ב KSP צריכים לראות USB שובק חיים כדי להחליף לוח , ינפנפו אותי דיי מהר משם .
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי: Hardware Monitor found an error. Enter Power Setup menu for details. וכשאני נכנס לתפריט Power Setup בביוס הוא מראה לי את כל המתחים וב3.3V כתוב ליד באדום 2.9V מה הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Geforce 3 Ti 200, לאחרונה עשיתי לו אוברקלוק ושמתי לב שב- FAR CRY, במצב ראית לילה יש זליגה של הצבע (למרות שדאגתי לקירור של הכרטיס). ביטלתי את האוברקלוק, והמצב נשאר בעינו. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין ללא שום בעיות. האם יכול להיות שאיזושהי "פונקציה" מיוחדת במעבד, או לא יודע איפה, נדפקה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המסך התחיל להציג נקודות וקווים, והמצב החריף כשגם חלקים נעלמים בצורה מאוד דינאמית. חיברתי את המסך למחשב אחר ועבד תקין, לכן הנחתי שהבעיה הינה בכרטיס המסך. מצ"ב המפרט (מקווה שזה מספיק). האם זה באמת כרטיס המסך? אם כן,מה האפשרויות העומדות בפני? המחשב הוא משני והשימוש (כשכבר משתמשים) בו הוא לתוכנות גרפיות (CS 5).אני לא מעוניין להחליף מחשב אלא אם אין ברירה (הוא מצליח לסחוב את התוכנות עם קצת קושי...) תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מקווה שזה המקום המתאים בשביל לכתוב את הבעיה שלי.. אם לא אני מתנצל מראש =] אז ככה.. לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הsandisk sansa clip עכשחן כשאני מחבר אותו למחשב זה מתקין את החומרה שלו אבל אומר שאירעה תקלה וייתכן והתקן זה לא ייפעל כראוי והנגן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ואני לא יכול לשים קבצים על הנגן.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?? יכול להיות שזה קשור לעובדה שמותקן אצלי כבר החומרה של הsansa e260?? אם כן מה אני יכול לעשות בנידון?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד
-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-