עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rollita,

שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם המחשב שלי פתאום לדפוק לי BSOD :'( :'( הוא רושם לי NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS (STOP***:0X00000035(0X81207008,0X00000000,0X00000000,0X0000000 הצילו מה יכולה להיות הבעיה ? עם זה יעזור הותקן למחשב דיסק קשיח חדש של 80 גיגה WD 2 מגה באפר המחשב הזה זה פנטיום 3 1000

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by etz,

אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי לחבר שלי יש בעיה.. שהוא מדליק ת'מחשב אז אחר כך יש לו מין תקסט קטן שכתוב ntlrd is missing מה זה הקובץ הזה לעזעזל? מה עושים?? תעזרו לו....

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  6. היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד אני מעוניין להתחבר לאינטרנט גם מחוץ לעיר ובעיר שבה אני רוצה לגלוש אני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב בכל מקום .. איזה רכיב אני צריך בשביל שיספק לי את הדרישות שלי .. אני רוצה להתחבר לאינטרנט מכל מקום , שמעתי שיש גם כרטיס שהוא מחפש רשתות במקום שבו אתה נמצא ואז אתה מתחבר אליהם ואתה באינטרנט .. כמה עולה מה מי מו תנו פרטים :] תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by ben_amitai,

שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... כאשר אני רוצה לבדוק את מצב הטמפרטורה של המעבד והסל"ד של הקירור שלו האוורסט לא מראה לי בכלל את הנתונים ומראה לי רק את הטמפרטורה של הכונן הקשיח בלבד. חשוב לציין שאני נכנס כמו שצריך כלומר computer --- senssor . האם מישהו יכול להדריך אותי איך לפתור את הבעיה?? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by Hydr0,

שלום. הנה הבעייה שלי: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=807316 בבקשה תעזרו לי. לא רציתי לכתוב מחדש את כל הדיון כי גם בתגובות כתבתי דברים. תודהההההה

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by ESAB1,

המחשב שלי כל הזמן נתקע שאני משאיר אותו לעבוד לבד להרבה זמן זה מחשב חדש ואני לא יודע אולי הבעיה קיימת בגלל האמיול שעובד ברצף

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by eegg,

אני משפץ מחשב ישן והתקנתי ונידוס 98 אבל הוא רק עובד על 16 צבעים והכל ענק. כשאני מנסה לשנות שהוא יסים לב שזה הכרטיס ויעבוד ב256 צבעים ובגודל רגיל הוא אומר לעשות ריסטרט ואז כשהוא מדליק המחשב עובד אבל המסך לא. זה עדיין עובד בלי זה אבל אני צריך לשנות מישהו יוכל לעזור. על הכ.מסך כתוב על ציפ אחד rade IIc ועוד כמה מספרים.

14. Started by Zip25,

לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Idanbs,

הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות.. אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות.. מה אני עושה? בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר) אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול.. יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by adamos,

אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי. הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P. הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק). -ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר. יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון? אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'(

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  19. קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by erezmoris,

כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

22. Started by intel suck,

שלום הווינדוס לא עובד הוא אומר שיש לי בעיה עם אחד הכוננים ואומר לי לנתק אחד מהם או לעשות ריסטארט מה לעשות זה וירוס? הווינדוס לא עולה זה מגיע לשלב שזה טוען את הכוננים לפני עליית הלוגו של הווינדוס דחוף אני כבר לא יודע מה לעשות :s05: תודה רבה רבה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by t_elad,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  24. שלום לכולם! מקרה מוזר שקרה לי במחשב של אחי , קצת ארוך אך יתן לכם תמונה יחסית ברורה של כל המצב... לא להתייאש ,תודה! אז ככה אחי הביא לי את המחשב לתיקון חיברת את המחשב כמו שצריך והכל הפעלתי הכל מתחיל לעלות כרגיל מתחיל לטעון את הווינדוס (XP) ואז לפני שהוא מעלה את הווינדוס לאחר שרואים את המסך טעינה המסך נכבה (כאילו נותק ממקור כלשהו). לפני שהחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש הייתי צריך לגבות מידע שהיה על המחשב , בסופו של דבר עשיתי "תיקון" (Repair) לווינדוס הכל עלה קיבלתי ממשק גרפי , ביצעתי גיבוי . לאחר הגיבוי והכל החלטתי לעשות פירמוט למחשב ולהתקין הכל מחדש, הכל בוצע כמובן דרך ההתקנה של הווינדוס (שוב XP) אז ביצעתי פירמוט לפרטישן של NTFS פורמט מלא ולא מהיר, התחלתי להתקין עבר בצורה יח…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by DarkMoh,

שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית

• 11 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים