עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום לאחר הסרה של מס' תוכנות שהתקנתי בהפעלה מחדש ראיתי שהווינדוס לא מזהה את הכונן DVD ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין חומרה חדשה אך ללא הועיל ניסיתי להליף כונן DVD ושוב לא הועיל הצורב מסוג LG , ניסיתי להרכיב סמסונג במקום אך הווינדוס לא מצליח לזאת את הכונן הוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה וטוען שיש בעיות בהתקנה קוד 39 אודה לעזרתיכם אם יש צורך בהתקנת דריוור חדש אודה לכם אם תפנו אותי היכן נמצא דריוור כזה תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Flea,

היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שלום. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכון של.. Right click on My Computer Choose Proper…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by tzionkr,

אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by nanus,

יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by Nutone,

התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by parker8,

המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. זה נורא מעצבן, יש לציין שאני משתמש ב-VISTA, אך זה לא נראה לי קשור. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות- NETWORK MAGIC) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by THE FOX,

מהירות האינטרנט איטית מאוד...כרגע עם חברת HOT עם ספקית אינטרנט זהב דפים נטענים לאט אפילו שאין דבר שפועל ברקע.. זה לא היה ככה עם בזק :-\ *יש איזה תוכנות טובות שמאיצות את האינטרנט? *יש מדריך לביטול 20 אחוז שמיקרוסופט "לוקחת"?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by o.s,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by hosham,

שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Alex89,

יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by idan_20,

ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by Tango007,

שלום!!! יש לי בעיה מאוד קשה ששאלתי אותכם כבר אך יש לי כמה דברים להוסיף הנה הבעיה: יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . אני מה לא עשיתי , עשיתי את כל הבדיקות , החלפתי את הזיכרון , החליפו לי את הלוח אם(באחריות כמובן) ועכשיו ברגע זה שולחים את כרטיס המסך שלי לבדיקה , אני כאשר הרסטרטים קוראים מקבל שגיעה בקבצים הבאים : MINI1607-01.dmp ו sysdata.xml אני ראי…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by timont,

היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Buffer,

המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by Chamuelm,

יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by levya1,

שלום רב יש לי מחשב חדיש שרץ עם חלונות XP SP 2. לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן קשיח 160GB SATA 2. הביוס מזהה את הכונן כ SATA אך באמצעות device manager +EVEREST+SNANDRA +HD TUNE כולן טוענות כי הכונן שלי רץ רק במהירות UDMA 5 כלומר ATA 100 וזה במקום מהירות ATA 300 (sata 2 . כלומר הפסד גבוה בביצועים של הכונן . מה ניתן לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by shaynac,

מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by alex15,

כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by yarony5,

שלום,יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי. 1.יש לי בעיה בלוח אם שלא הצלחתי לפתור. אז ככה,פירמטתי אתמול את המחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: http://img291.imageshack.us/img291/2372/70691153uz6.jpg הבעיה הזאת מתלווה בכמה דברים,שאני מנסה להפעיל שיחת קול או וידאו המחשב עושה ריסט. 2. שאני גולש באינטרנט יש תמונות שלא עולות לי באופן כמעט קבוע וזה די מציק,לא הצלחתי לפתור את זה גם. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה.

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

כותרת. איך עושים את זה?

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים