תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב כונן דיסקטים של 5.25. כשאני מכניס את הדיסקט לכונן וסוגר, מתחילים רעשים כנראה של נסיון קריאה, אבל הוא לא עושה כלום וממשיך להרעיש עד שאני מוציא את הדיסקט. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אחי הלוח (P4P8X) הלך לעולמו.. די מוזר האמת כי הוא לא היה באוברקלוק או משהו ופתאום ביום בהיר אחד הוא החליט לא להדלק (יש מאווררים בלגן רעש ולא נדלק המסך, אחרי כמה שניו reset לעצמו וחוזר חלילה ניסינו ניתקנו את הספק והכל אחרי כמה ימים שוב פעל המחשב ואז כמה חודשים אחרי הוא החליט לא להדלק באופן סופי עכשיו אני מסתכל על הלוח אני רואה כמה מייצבי מתח שרופים ונראה לי שהם היו ככה הרבה זמן אז למה פתאום למות? ואם אפשר לתקן את זה? (כלומר לשלוח לתיקון או אפילו לבד) או שהם יגידו לי שצריך לקנות לוח חדש ? תודה רבה למייעצים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי מחשב אצל אייבורי והמחשב היה מקבל מסך כחול כעבור כ30 דקות של משחק לאחק שהם "סידרו אותו" הם אמרו שהכל תקין. הרצתי בדיקות OCCT ואני לא יודע מה הבעיה (אני לא יודע לקרוא את הגרפים) המשחק שאני משחק זה משחק שפעל לי במחשב הקודם. (battlefield bad company 2) זה המפרט: Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM Windows 7 תודה לעוזרים (: :)
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חבר שלי שינה בטעות הגדרה בביוס והוא לא זוכר מה זה היה ואחרי שהוא הפעיל מחדש את המחשב עם ההגדרות החדשות שהוא שינה בביוס אז הוא רואה על המסך פסים צבעוניים בדרך כלל שחור וורוד וצהוב ואפור ושהוא בביוס צהוב והוא לא יכול לראות כלום איך אפשר לפתור את זה בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לאמא שלי מחשב נייח (i5 haswell) והשימושים שעושים בו עבודות משרדיות בלבד. בשלב מסויים צירפו למחשב כרטיס מסך ושיחקו עליו משחקים. עד כאן הכל בסדר לפני שבוע בערך הסרתי את הכרטיס מסך מהמחשב ומאז המחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. לפעמים הוא עובד רצוף בלי בעיות ולפעמים הוא אפילו לא מגיע ללוגו של הלוח אם בהדלקה. לפני שבוע, כשהוא עבד נורמלי - בדקתי עם תוכנות והוא לא מתחמם בצורה חשודה, עם Crystal disk בדקתי והדיסק(WD-1TB) היה עם התראת Caution. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר חריג. ממש ברגעים אלו ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק, ומאז הוא אפילו לא עושה POST. לרוב החלקים יש עדיין אחריות, ויש לי מס' שאלות: מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? אם אני מצליח לפתור את הבעיה, האם כדאי לשלוח לאח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, כבר פעם שנייה שזה קורה לי, אני משחק BFBC2, וללאחר זמן מה אני שומע את הרמקולים עושים צליל של "בזזז", המסך קופא, ולאחר זמן מה המחשב נכבה לי, ואני רואה מסך כחול שבו כתובה הודעה כמו בכותרת פחות או יותר. אחר כך, כשאני מנסה להדליק, המסך נתקע בצבע שחור/כחול/בתמונה של הדסקטופ, וע"מ שהוא ידלק רגיל צריך לכבות ולהדליק הרבה פעמים. הדרייברים מעודכנים, הכ. מסך לא ב OC (אמנם זה OC edition אבל הOC הזה היה עושה לי בעיות),גם המעבד לא ב OC. לא נראה לי שזה נגרם בגלל התחממות יתר של כ.המסך, בגלל שהפעלתי את המאוורר על 97%. אין לי וירוסים, שכן יש לי את חבילת האבטחה של ESET וכן כי פירמטתי לא מזמן. עדכון: טוב עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב OCCT, המאוורר היה על 100% והורדתי את השעונים ל 700 ו 800 (ל…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ nvidia geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אני יודע שהסיכויים למצוא תשובה או לתקן הם קלושים, אבל בכל זאת אנסה: לאחר הוצאה וחיבור של כבל החשמל מהמסך עצמו, המסך חדל לפעול. הכוונה בחדל לפעול היא שהוא לא נדלק בכלל, ולא שרק אין סיגנל או משהו דומה. ניסינו להחליף כבל, להחליף שנאי, לחבר למחשב אחר וכלום לא עזר. די ברור שהתקלה במסך עצמו. השאלה היא אם יש דרך למצוא ולתקן את הבעיה בצורה עצמאית (ע"י פתיחת המסך וכו). על תיקון המסך דורשים 500-600 שקל וזה לא משתלם. תודה רבה לעוזרים! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש לי ביוס כפול של גיגביט, נכנסתי לביוס המשני ואמרתי לו לפעול לפי המשני ולא לפי הראשוני ומאז הוא עשה ריסטרט ולא מראה לי כלום על המסך ורק מנסה לקרוא את כונן איי !!! אשמח אם מישהו שיודע יענה לי דחוף ואפילו ייתן לי טלפון שלו שאני אדבר איתו...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-