תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לעתים קורה שכשאני עושה ריסטרט והמחשב מגיע לטעינת הווינדוס (XP), הוא פשוט נתקע. צריך לעשות כמה פעמים ריסט או להוציא ולהכניס לחשמל. השאלה שלי היא- למה זה קורה ואיך לטפל בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הסידירום מקבל חשמל נפתח והכל אבל לא מופיע בחלון של המחשב שלי...בבקשה אם מישהו יודע איך לעזור ליי שיגיבב...
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP לרוב המחשב נשאר דולק אך בתק' האחרונה בזמני גשמים וברקים אני מכבה אותו. לאחר שאני עושה שאט דאון במערכת הפעלה המחשב נכבה ולאחר כמה שניות הוא נדלק מעצמו. רציתי לדעת אם זו בעיה חשמלית (ספק אולי ?) או משהו אחר... תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם במחשב ללוח חדש של Asus, המחשב נדלק והל בסד ולאחר כמה שניות נכבה. בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר, כמו כן המאווררים עובדים כך שהמעבד מקבל קירור. למישהו יש רעיון ? ???
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך... הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה... אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך..... ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב. עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיך אני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? הציוד ההיקפי הפסיק לעבוד פתאום - מסך נכבה, מקלדת לא מגיבה, אבל המחשב ממשיך לפעול , לאחר שכיביתי והדלקתי ראיתי במערכת ההפעלה שה CPU ב 100% ואז זה קרה שוב. עכשיו ברגע שאני מעלה את המחשב הוא במצב הזה (מסך כבוי וכו) מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
Windows Vista Ultimate Final 2007 Windows.Vista.Ultimate.32bit.(x86).Final.English.DVD.Image vista_6000.16386.061101-2205_x86en_client-Ultimate_EN_DVD ?????? כרגע אני עם ביל והיא לא יציבה
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס GFORCE FX 5500 , הוא לא עובד , אני מחבר אותו , המסך לא עולה והוא מצפצף לי "פי פיפ פיפ ואחרי כמה שניות שוב פי פי " מה הבעיה ? האם הכרטיס נשרף ואפשר להיפרד ממנו או שיש עוד סיכויי להחיותו?
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק LIBERTY 400W לוח אם GIGABYTE DS3 השילוב עבד מצוייןבמשך חודש, לאחר מכן התחילו בעיות של הדלקה, ועכשיו אני לא מצליח להדליק את המחשב בכלל עם הספק הזה. החלפתי לספק אחר (פשוט) והכל עובד. לקחתי את הספק לחנות, ושם הוא נבדק ואף נשלח למעבדה ונמצא תקין. המוכר טוען שכנראה הבעיה עם הלוח אם, אבל זה נשמע לי מוזר כי עם ספק פשוט הכל עובד. האם ידוע לכם על בעיה בשילוב שבין הספק הזה לבין הלוח אם? למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. ניסיתי להריץ את MEMTEST אבל לצערי היא לא תומכת ב - 64 ביט יכול להיות שיש לי בעיה בBIOS אבל אני לא יודע איך מתעסקים איתו. יש מצב שהוא לא מזהה את ה SATA2. בנסיון לאתר את התקלה פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס כמה פעמים, ניסיתי כל מיני גרסאות של הדרייברים א…
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקיי המחשב מרסטרט סתם ככה באופן רנדומלי... וזה לא כל שעה או חצי שעה שזה איכשהו סביל אלא כל 5 דק' בלי להגזים! האופציה של "AUTO RESTART מבוטלת רק שתדעו לפני שאתם מייעצים לי, טמפ' יציבה ונמוכה ככה על 40 +-.... כל החלקים תקינים למיטב ידיעתי. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח S3 של GIGABYTE עם מעבד E4300 של אינטל וזכרונות XMS2 של CORSAIR, למחשב לוקח בערך 20 דקות לעבור את הביוס אם כי בסוף הוא עושה את זה, יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-