תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הבעיה הבאה, יש לי מחיצה שמוקדשת לסרטים, נקרא לה F . כל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים מופיע לי חלון שהתהליך explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר. ויש את ה"שלח- אל תשלח" ונסגרת התיקיה. אני עובד עם BSPLAYER ווינדוס XP SP2. מה יכולה להיות הבעיה? אני זוכר שקראתי על זה פעם בפורום אבל אני לא מוצא את זה. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה מאוד, ניסיתי את כל מה שאני יודע ועכשיו אני צריך עזרה ורעיונות חדשים המחשב פשוט לא מאתחל מההארד דיסק. הייתה לי בעייה ועשיתי לו פורמט, התקנתי את XP ואחרי השלב הראשון (שבו מאתחלים מהדיסק) המחשב פשוט לא מוכן להעלות את השלב השני (שבו מאתחלים מההארד דיסק). המסך פשוט נשאר שחור ואין תזוזה. מה שניסיתי זה להעביר את כל האפשרויות של הביוס לדיפולט, ולהחליף כבל IDE. אפילו ניסיתי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר ולהתקין משם וינדוז, וזה עבד, לכן הבעייה לא בהארד דיסק. חשוב לציין שהבעייה שהייתה לי לפני הפורמט הייתה אחרי אוברקלוקינג גבוה שעוד לא הגעתי אליו בעבר (וזה עבד לכמה שעות ופתאום עשה ריסט אחרי שיצאתי ממשחק). הטמפ' שלי נמוכות מאוד (27 לוח, 43 מעבד). יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן, ביצעתי שלשום "הסתרה" לתיקייה כלשהי, לאחר ההסתרה היא כמובן מן הסתם נעלמה (=לא רואים אותה). אינני יודע איך לפעול על מנת לראות אותה שוב. מה עליי לעשות (כמובן לא מחקתי, אלא לחצתי כפתור ימיני על התיקייה -> מאפיינים -> מוסתר.)? איך אוכל לראות את התיקייה שוב?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי בעיה עם המחשב וזה לא חד פעמי המחשב שלי בעבר היה מיתכבה פיתאום כאשר אני עובד עליו וזה אז היה לי בגלל הטמפרטורה של המחשב שלי שהייתה גבוהה מאוד לכן הטכנאי שלי החליף לי את מרבית החלקים מספר פעמים ואז המחשב היה בסדר אבל עכשיו הבעיה חזרה והטמפרטורה של המחשב עכשיו בסדר למשל אני בא להכנס למשחק ופיתאום הוא קורס לי ואחר כך אני לא יכול להדליק ישר דרך הכפתור של המחשב אותו אני צריך להוציא את השקע של המחשב ולהחזיר ואחר כך רק אני יכול להדליק את המחשב אם משהו יכול לעזור לי זה התקבל בברכה בקשהההההההההההההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מעבד ryzen 5 1600 לוח אם https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-10&ved=0ahUKEwi2iJmxweLTAhVEXiwKHVxwBJoQFggaMAA&usg=AFQjCNHKgunTAOMTagM3Cy2bYi8gGs_zYQ&sig2=JtSQUU0zlm0jjQKmvxTK3A זכרונות https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.corsair.com/en-gb/vengeance-lpx-16gb-2x8gb-ddr4-dram-3200mhz-c16-memory-kit-black-cmk16gx4m2b3200c16&ved=0ahUKEwij8c3EweLTAhXGCSwKHRAoDacQFggmMAE&usg=AFQjCNEGbEojPlxd2SGukyzj3463741Y_A&sig2=6hASdac1APrzVJVmC-tiYA מנסה ללא הצלחה להגדיר את הזכרונות למהירות 3200 mhz למרות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב נייד דגם ^^ ובחודש האחרון משהו מאוד מוזר, כאשר אני מכבה את המחשב, כל הנורות כבות, אך כאשר אני מדליק את המחשב, הוא כאילו היה רק במצב שינה, היינו אם היה לי איזה חלון של דפדפן פתוח כשסגרתי את המחשב שאדליק אותו מחדש, הוא עדיין יהיה שם. אחד החששות שלי שאולי המחשב, לא נכבה, לא "נח" הוא על מצב שינה סמוי, כאשר אני שם את המחשב על מצב שינה, יש לי נורה מהבהבת, וגם למחשב לוקח שניה לעלות, כאן זה שונה אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי חשב חדש לפני פחות מחודשיים, וצצה לי אתמול בעיה מטרידה. כשאני מכבה את המחשב (דרך הווינדוס כמובן), הוא רושם לי שמערכת ווינדוס מבצעת כיבוי, ואחרי כמה שניות הוא כביכול נכבה. רק שהוא למעשה ממשיך לעבוד, הוא נהפך שקט יותר, לא רואים כלום על המסך,המאוורים והכל ממשיכים לפעול. וכשאני לוחץ על לחצן ההדלקה, הוא נדלק רגיל. משהו שמע על כזה דבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רכשתי לפטופ ובכללי הוא עובד חלק ומדהים אבל ברגע שאני מפעיל משחק פשוט למדי שהוא עומד בו יפה המאווררים עושים רעש חזק של מאמץ, מה הפתרון? (מקווה לא לשמוע אל תשחק)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה חודשים התחילו לי בעיות במחשב. כלומר שהמחשב פשוט נתקע. ולפני חודש זה הגיע לשיא, המסך הכחול התחיל להופיע וכל זה. אז נתנתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה בעיה בכרטיס מסך. קניתי כרטיס מסך חדש (RADEON 9550) וגם פירמטתי אבל עדיין יש בעיות. ואני מתכוון ככה: שאני במחשב לפעמים העכבר והמקלדת פשוט נכבים, והכל ממשיך לעבוד, השעון עובד, שולחים לי הודעות וכ'ו וגם מה שקרה לי לפני חצי שעה שהדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק, צריך לשחק שם עם החוט. אני צריך עזרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואני בטוח שזה איזה חלק במחשב אבל אני לא יודע איזה. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני יתחיל מהתחלה: הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair) לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה. הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם setu is restarted וחזר שוב …
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה קורה במשחק Call of Duty, פתאום המשחק קופא ואחרי איזה שתי שניות יש מסך כחול. זה לא קורה תמיד, אבל אם זה קורה זה מעיק כבר אי אפשר לשחק זה כל שניה רסטרט. זה מה שכתוב: KERNAL_STACK_INPAGE_ERROR *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X1C565000) עשיתי ריסטרט וכשנכנתי למשחק זה קרה שוב, והפעם זה כתב: *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X049BE000) ובסוף זה כותב: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete מפרט: P4 1.6 512mb ram 1024mb זכרון וירטואלי radeon 9550 win xp
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זאת הבעיה של חבר שלי: יש לו שני כוננים [לא כונן של ההארד דיסק אלא צורב וCD רגיל] שניהם נעלמו לו פתאום והוא לא רואה אותם, גם כאשר הוא מכניס דיסק אליהם לא קורה שום דבר. =] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך RTX 3070 , לאחר עדכון הדרייבר החדש 522.25 https://hwzone.co.il/main-computers/תוספת-של-עד-24-אחוז-לביצועים-ללא-עלות-מנה/ הרזולוציה הופכת להיות גדולה ללא אפשרות שינוי. הנכונה היא : 1440X2560 165Ghz , והיא יורדת ל 1280X768 מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-