תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל פה איזה מחשב ישן שקיבלתי פעם ממישהו ... המחשב נדלק (המנורה נדלקת, המאווררים פועלים) בהתחלה זה עשה צפצופים מתמשכים עם הפסקה כזאת (ביייייפ <הפסקה> בייייייפ), אז הוצאתי את הכרטיסי זיכרון, עשיתי פוווו והחזרתי. הצפצופים הארוכים פסקו, אבל עכשיו אין שום צפצוף. אני לא בטוח מה החומרה שם, אני יכול לבדוק את זה מהתבוננות פיזית על החלקים? את המחשב קיבלתי עם ספק לא פועל ובלי כרטיס מסך שמתי ספק שהיה לי, וכרטיס מסך ישן אני לא בטוח שהכרטיס מסך פועל, אבל גם אם לא, זה היה אמור לעשות צפצוף כלשהו, לא ? (אני חושב שארוך ואז שנייים/שלושה קצרים אם אני זוכר נכון) מה אני יכול לעשות ? **עריכה** אני די בטוח שזה הלוח אם הזה http://www.motherboard.cz/mb/matsonic/MS7117C.htm אני לא…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי disk on key , יחסית ישן (של 128). מערכת ההפעלה היא windows xp. לפני שבוע, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב לא הגיב ולא זיהה אותו. ניסיתי במספר מחשבים אחרים (כולם windows xp) - כלום. הייתי מוותר עליו וזורק אותו בשנייה, אבל יש לי עליו מידע חשוב של הלימודים שיהיה קשה לשחזרו. האם למישהו יש רעיון מה לעשות (את האופציה של לפנות לחברה אני שומר לסוף). כל הצעה תתקבל, גם אם אתכם חושבים שהדבר יוביל למחיקת החומר השמור, הדבר יהיה על אחריותי.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחרי שאתמול יצאה גירסה חדשה של דרייבר 10.8 מבית ATI, רצתי להתקין ומאז התחילו הבעיות. לא ממש שמתי לב איך זה התחיל אבל אחרי שביצעתי או יותר נכון ניסיתי לבצע הסרה של הדרייבר הישן 10.7, משהו השתבש. בהתלה עוד לא ממש שמתי לב שיש בעייה והתקנתי את ה-10.8, ומה שקרה זה שבמסך סיום ההתקנה במקום שיופיע וי ירוק, הופיע לי סימן שאלה צהוב, והיה רשום שהיו בעיות במהלך ההתקנה ויש להסתכל בLOG. בLOG עצמו רשום שהותקנה בהצלחה DRIVER INSTALL PACKAGE, אבל אין לי דרייבר מותקן, ובמשך 4 שעות ניסיתי כמעט כל גירסה אפשרית שהיה ניתן למצוא ברשת להורדה, ולא ממש הצלחתי. כרגע לא מותקן לי דבר ואני עם דרייבר ג'רני של WIN 7. ניסיתי להסיר לגמרי את הדרייברים שקיימים לי במחשב, עם DRIVER SWEEPER וDRIVER CLEANER PRO…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה). בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר. קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה? עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה. ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה. מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חברה אתמול התקנתי IDM ומשם אני מוריד סרטים , עליתי לישון בלילה השארתי את המחשב דלוק ובבוקר אני רואה שהיה מסך כחול זה הניתוח של הקובץ בבקשה תעזרו לי: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לקחתי מחבר שלי מצלמונת לצלם ת'מחשב והמסטול איבד את הדרייבר. מניסיון בעבר לא מצאתי את הדרייבר ברשת, תוכלו לעזור? המצלמה היא Umax AstraPix 320s תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ביומים האחרונים נוצרה לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה לכבות את המחשב ,המחשב מבצע כיבוי רק למערכת הפעלה וכל השאר ממשיך לפעול המאווררים העכבר ועוד כמה דברים ממשיכים לעבוד אבל המחשב עצמו כבוי נראה כאילו המחשב לא שולח פקודות ללוח אם לכיבוי ניסיתי לכבות דרך הכפתור זה לא עוזר ,ניסיתי לשנות בהגדרות צריכת חשמל לפי כמה מדריכים שמצאתי באינטרנט גם לא עזר הדרך היחידה שאפשר לכבות אותו זה רק להוציא מהחשמל או לכבות את המפסק של הספק כוח איך מסדרים את הבעיה הזו ? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שקנה מחשב חדש לפני שבועיים, המפרט: מעבד פנטיום 2.4C לוח P4S 800 SIS 648FX של ASUS 2X256 MB זכרונות ג'נריים דיסק קשיח של WD 8GB 8MB BUFFER אז הבעייה היא כך: חבר שלי רצה להתקין שתי מערכות הפעלה,הראשונה WIN98 בערבית והשנייה XP בעברית. אחרי יום התקשרו אליו מחנות המחשבים אשר הזמין אצלם את המחשב,והודיעו לו שכרטיס הקול לא עובד עם וינדוס98 בשפה הערבית והוא חייב להתקין כרטיס קול נוסף. : החבר שלי הסכים לבקשתם ושלם 50שח עבור כרטיס קול פשוט. אחרי שקיבל את המחשב שלו,התקשר אלי על מנת לחבר לו את המודם USB של WOW. כשהגעתי אליו הביתה ,הפעלתי את המחשב,ולהפתעתי למחשב לקח כ 5 דקות שלמות לעלות אחרי מסך שחור. וכשהתקנתי את הדריוור של המודם.וכשנתבקשתי לחבר את …
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
* מחשב נייח * סוג מערכת הפעלה, כמה ביטים? WINDOWS XP 32 BIT באנגלית התקלה היא כזאת: הייתי בקיובאייס 5, ופתאום המסך החשיך אבל המחשב המשיך לעבוד, ז"א הוא עדיין השמיע רעש רגיל כאילו לא נכבה.. ניסיתי להזיז את העכבר, ניסיתי להדליק ולכבות את המסך... לא עזר כלום אז כיביתי ידנית את המחשב ע"י הכפתור שבמארז. אחרי שכיביתי את המחשב, הוא הפסיק לעשות את הרעש של המאווררים, ואכן המחשב התכבה - -- אבל! האור של המארז נשאר עדיין דולק בכאילו המחשב דולק. אז ניתקתי את המחשב משקע החשמל וחיכיתי כמה שניות וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב והוא נדלק סבבה אבל המסך לא פועל... הקטע הוא שהמסך עצמו פועל הוא פשוט רושם לי "NO SIGNAL" זה מסך של LG ... הוא די חדש אין לי איתו בעיות ולפי מה שאני רואה הוא עוב…
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות. אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות) בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היה לי זיכרון פנימי של חצי ג'גה והרחבתי אותה לג'יגה ע"י כרטיס נוסף על מנת לעבוד עם תוכנות גרפיקה ואנימציה חזקות. אך מה שקרה זה שהמחשב במקום להאיץ ולעבוד מהר יותר הוא נתקע!! מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, שקניתי לפני חודש בערך. הכל היה בסדר, עד אתמול, כשניסיתי להדליק אותו, והוא פשוט לא נדלק. לא היה שינוי מבחינת החומרה בין שני המצבים. הוא פשוט מסרב להידלק. הספק נראה עובד, והמאווררים של הכרטיס מסך והמארז הסתובבו, ההארד דיסק עשה קול של נדלק, אבל חוץ מזה, נאדא. המאוורר של המעבד מראה כאילו הוא מתחיל להסתובב, ברגע שמדליקים את המחשב, הוא נותן חצי סיבוב ומיד מפסיק. כשמחברים את המאוורר של המעבד לחיבור של המאוורר מארז, הוא עובד, אבל אז המאוורר של הכרטיס מסך רועש בטירוף. ניסיתי לפרק את כל הרכיבים מהמחשב, כולל RAM והכרטיסים (כרטיס מסך וכרטיס רשת אלחוטי) ועדיין אין כלום. הוצאתי את הסוללה, חיכיתי כמה דקות והחזרתי. ועדיין כלום. יש איזה רעיון לעוד בדיקה, או ללכת לחנות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחרי כ40 דקות שאני משחק במחשב ( המשחק LOL אם אתם מכירים..לא מהכבדים ) המחשב קורס , אומנם הוא פועל אבל פתאום המסך הופך לתכלת מוזר עם פסים. בדקתי את עניין הטמפרטורה של המעבד/ראם/כרטיס מסך . הכל תקין . (אם יש דרך לעקוב כל דקה על הטמפרטורה ולקבל את זה כקובץ LOG אני אשמח לדעת איך) המחשב שלי intel 15-4570 8gb ram r9 280x vapor x תודה .
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אין לי הרבה נסיון עם מארזים אחרים חוץ משלי קניתי מחשב במארז HEC Compucase CI-6A21 ואני לא מצליח לפתוח את המארז כמובן שהוצאתי את הברגים בצד המארז מה יכול להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-