תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל? בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB אגב, מישהו שם לב ש…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי לוח מסוג Gigabyte ep31-ds3l והרכבתי את המערכת שלי (זו שמצד ימין). המחשב פשוט לא עולה; הרכבתי הכל כמו שצריך. הצלחתי להגיע (אחרי CLR CMOS) למסך שבו נכתב "scanning bios image in hard drive" ונתקע. לאחר מכן אחרי ששוב עשיתי CLR CMOS הוא פשוט החל להראות לי קשקושים (כל מיני סמלים כגון דולר וכיוב) בשורה העליונה, ונתקע. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי את הלוח החדש, GIGABYTE 945P-S3. כשסיימתי להרכיב ניסיתי להפעיל את המחשב, אבל הוא לא עלה. אחרי כמה בדיקות מסתבר שזה הכרטיס מסך, הכרטיס מסך הוא EVGA 7600GS ב PCI-E, הבעיה כהיא שהמחשב לא רוצה לעלות עם הכרטיס. ניסיתי לשים במקום כרטיס מסך ב PCI והמחשב עלה, אחרי זה הוספתי את הכרטיס השני והמחשב גם עלה, אבל מה PCI! לפי דעתי, הכרטיס מסך או הלוח לא דפוקים כי איך הגיוני שהמחשב עולה שהכרטיס מסך מחובר ביחד עם PCI? אני חשבתי לכיוון של מתח, אולי הלוח לא מספק מספיק מתח לכרטיס מסך וכו'. וד"א, לא לשאול אם חיברתי את הכבל מתח לכרטיס, כי אין לו אחד כזה. אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ASUS MAXIMUS FORMULA X38. למה כשאני מתקין 8500GT, הלוח מראה שלא התקנתי כרטיס מסך? א. כרטיס מסך כמו 9400 פועלים על הלוח הזה. 8500GT פועל על הלוח השני שלי. עשיתי CLEAR CMOS והכל. מה יכולה להיות הבעיה?..
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-