רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט ע"י כבל מוצלב רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת בינהם???
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי ADSL כבר 4 שנים ואני מרוצה, אבל אני שוקל לעבור לכבלים כי חשוב לי הUPLOAD. השאלה היא האם החיבור דרך הכבלים לא עושה בעיות מיוחדות, ומתאפיין ביותר מדי חוסר יציבות?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מודם b-focus router 270 pr
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
למישהו יש את השדרוג של המודם הזה לגירסא 20040123? אני צריך את הFirmWare אמרו לי וחיפשתי בגוגל ואין שם שום דבר ,מישהו יכול לתת לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגי יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים בינהים עם כבל מוצלב שאחד מהם מחובר אליו גם המודם והשני גולש דרכו שבוע הבא אני מקבל רואטר...ורציתי לחבר את שני החשבים לראוטר...ואת המודם לראוטר.. עכשיו השאלה שלי היא כזו: כרגע בין המחשבים יש כבל מוצלב ...ואני יודע שבין מחשב לראוטר צריך כבל רגיל...ובגלל שהכבל כרגע מושחל דרך הצינורות תיקשורת בבית רציתי לדעת עם איזה שהיא דרך שאנ יוכל להשתמש בו לחיבר בין מחשב לראטר...האם יש איזה שהוא "מעביר" שהופך כבל מוצלב לכבל רגיל? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אתר YNET לא עובד לי כבר שבוע. מחקתי קבצי אינטרנט, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטורי וגם באבטחה החזרתי הכל לברירת מחדל. וכשאני מנסה להיכנס לאתר אני מקבל את ההודעה: The page cannot be displayed ואני גולש עם הדפדפן Maxthon. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרבה זמן לא הייתי כאן.. העיניין הוא זה- לאחר שניתקו אותי ,ליפני 3-4 חודשים אני די נרגש לקבל שוב את האינטרנט ,שהזמנו אתמול, אך משום מה האינטרנט שלי לא עובד לאחר התקנתו : הסיפור הולך ככה, נרשמתי למנוי באינטרנט של בזק, קיבלתי את המודם USB שלהם יחד עם הדיסק התקנה הנוח שלהם והכל הותקן כהלכה. ואז נוכחתי לבעיה המוזרה, המודם מחובר, החייגן עולה עם השם משתמש והסיסמה אפילו כל המנורות דולקות כראוי, אך משום מה אין חיבור ממשי לאינטרנט. אני עובד רעיונות ותיקווה.. התקנתי כבר את ה windows מחדש ואין שינוי (Repair) *רק לציין, יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת, והרשת עובדת בצורה תקינה. הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני שהתנתקתי מהאינטרנט הקו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-