רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הראוטר הנ"ל. עקב בעיות בימים האחרונים וגם עקב גילה המתקדם של הקושחה שלו (שנה) מצאתי שיצאה בחודש שעבר קושחה חדשה שמתיימרת לסדר את הרבה בעיות ולהחזיר לי את התמיכה באפליקציית המובייל של TP-LINK בכל מקרה, כמו ישראלי טוב שמח וטוב לב, פניתי לאתר הישראלי של TP-LINK וחיפשתי את הקושחה המתאימה (שמסרסת את הראוטר) הורדתי ו...הוא לא מסכים לעדכן. שגיאה 18005 מפה הורדתי: http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WDR4300&version=V1 הנה סקרינשוט: אשמח לעזרה. אולי בסוף אתייאש ואעשה מעשה קרימינלי כגון "לנצל את המיטב מהראוטר" AKA לצרוב קושחה אמריקאית \ קוד פתוח, מה שיעלה לי באחריות.
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי פינגים זוועתי אחרי בזק בינלאומי הגעתי למסקנה שהם גרועים ואנחנו מחליפים חברה. כרגע יש התלבטות בין 012 לבין נטזוייזיון (שניהם על מגה וחצי ובדיוק אותו המחיר). איזה חברה עדיפה מבחינת פינגים בארץ ובחו"ל, תודה! תוסיפו גם את ברק לרשימה, אותו המחיר
-
- 31 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכוונה שלי אם הכבל הזה יכול לשמש כ pclink בין מחשבים לעביר קבצים אני מדבר על הכבל שהסורק מחובר למחשב יש לו הרי זכר בשני הצדדים.. השאלה אבל איזה קצרים יש בתוכנו תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לילה טוב לכל המומחים והחברים בפורום! אני לקוח זועם מאוד של 012 , מרוב שאני כועס על החברה הזאת שמפרה תנאי התקשרות ופוגעת בלקוחות החלטתי לעשות מעשה ולהסריט בצורה מקצועית השוואה בין ספק אחר לבין 012. בסרט הנ"ל תראו איך הספק 012 חוסם פורטים בניגוד לספק אחר שאצלו הפורטים פתוחים (נבחר אקראית - וכן שלמתי על עוד שם משתמש בספק אחר!). יש לציין שאני עדיין מנוי ב-012 ולא אתנתק עד שלא יפצו אותי בצורה הולמת. מי שחווה בעיות במיוחד בטורנט אשמח לדעת מכך על מנת לבדוק אפשרויות תביעה. בנתיים לצורך העניין מצ"ב לינק לראפידשייר בו הסרטון - מדובר ב-20 מגה ובמיוחד בשבילם פתחתי חשבון פרימיום למס' חודשים כך שלא צריכה להיות בעיית הורדה. http://rapidshare.com/files/182585722/012a.mp4 המלצה אישית: ב…
-
- 98 תגובות
- 21k צפיות
-
-
על מה זה משפיע? מומלץ לא מומלץ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע שעבר החליטה הוועדה הפדרלית לתקשורת בארצות הברית (ה-FCC) על שינוי ההגדרה של מהירות חיבור "פס רחב". הוועדה, שתפקידה מקביל לזה של משרד התקשורת בארץ, החליטה שחברות אינטרנט יוכלו להגדיר חיבור אינטרנט כ-"פס רחב" רק אם מהירות הורדה (download) היא לפחות 25Mbps ומהירות העלאה (upload) היא לפחות 3Mbps. ההגדרות החדשות מגדילות את מספר משקי הבית בארה"ב שאינם מחוברים לאינטרנט בפס רחב מ-6.3% ל-19.4% והמשמעות היא שנכון למועד ההחלטה, אחד מכל 5 משקי בית בארה"ב אינו מחובר לפס רחב. בהקשר זה מעניין לציין שאם ההגדרה האמריקאית למהירות "פס רחב" היתה מיושמת בישראל, הרי שיותר מ-90% ממשקי הבית כאן אינם מחוברים לפס רחב, בעיקר בגלל הקמצנות של חברות התשתית במהירות ה-Upload. http://www.netch…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL, המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והת…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת פנימי בנייד וקניתי עוד כרטיס רשת חיצוני USB ועכשיו שנייהם מוצאים לי רשימת רשתות ואני מתחבר באותו זמן כל אחד לרשת אחרת וזה נראה בסדר גמור ה Network and Sharing Center כאילו שזה דבר שכבר חשבו עליו וניתן לעשות רשת אחת בבדיקת מהירות מוריד ב 9 מגה והרשת השנייה באזור 4 אפשר איכשהו שתוכנות כמו ביטורנט או סתם גלישה בדפדפן תדע להשתמש בכל המשאבים כלומר בשתי הרשתות בעקרון אני יכול להכניס אפילו 4 כרטיסי רשת ואם יש מספיק רשתות של שכנים לדוגמא אפשר יהיה בתאוריה להוריד במהירויות גבוהות שאני מחובר בכמה רשתות במקביל אני לא מצליח לעשות את זה אני תמיד רואה שרק רשת אחת מנוצלת והשנייה לא עובר מידע בכלל
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
האם רפורמת השוק הסיטונאי, שמאפשרת לכל חברה להציע לכם חבילה אחודה של תשתית וספק אינטרנט, תוכל להביא לתחרות מוגברת ומהפכה אמיתית בעולם האיטרנט הארצישראלי? כנראה שכן, אבל זה עוד יקח זמן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94/
-
- 36 תגובות
- 9.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני עושה לאן-פרטי למשחקי מחשב בפסח למשחק: csgo , זאת אומרת שאנשים באים עם המחשב שלהם מהבית ואני מחבר אותם בעזרת ציוד: סוויצים , נתבים וכ'ו השאלה שלי אם הציוד שלי מספיק חזק, הולך להיות באירוע 120 מחשבים שמחוברים בו-זמנית, עכשיו הזמנתי מבזק 2 קווים פרטיים(כל קו 100 מגה הורדה,3 העלאה) אני הולך לחבר את הנתב הזה לכל קו: http://www.vipsales.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=CPAP-SG680-NGTP-W-ADSL-A-WORLD&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he - זה נתב עד 50 משתמשים עכשיו אתם בטח שואלים למה דווקא את הנתב הזה....אז ככה התקשרתי לבזק לעסקי , הם אמרו לי שאם אני מזמין קו 40 מהירות הורדה , 4 העלאה, אז אני מקבל תנתב הזה או סיסקו va887w יעני הם תומכים בנתב הז…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שאלה: עכשיו אני בקווי זהב,עוד שבוע וחצי נגמרת לי החצי שנה,ואז אני ישלם להם 140 ש"ח לחצי מגה בADSL!! = שחיטה!!! אני רוצהל עבור לברק,אבל אני רוצה לדעת כמה דברים,האם הם נונים מודם כמו קוויי זהב(בהשאלה )???? מה מ"ס הטלפון שלהם??? וכמה הם רוצים לחבילה של חצי מגה ADSL ???(אני יודע שפחות מ 140 ש"ח!)
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים בביית ואני מעונין לחבר את שתיהם לאינטרנט. עכשיו מה כדאי יותר לקנות נתב אלחוטי או עם כבלים או ראוטר ?ומה ההבדלים בינהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב נייד, ומחשב נייח. כדי שיהיה אינטרנט למחשב הנייד, קניתי ראוטר. רק לתדהמתי אין ללוח אם חיבור לקו אינטרנט. (עד עכשיו הכל היה קומבינה אחת גדולה) בכל מקרה, אני צריך כבל שמצד אחד יש לו חיבור רשת (לראוטר) וצד שני USB כי זה מה שיש לי במחשב. השאלה אם קיים כבל כזה, או שאני צריך לבנות אחד? נ.ב - לא אכפת לי עם הכבל או בלי. העיקר שיהיה אינטרנט בשניהם. (או במילים אחרות, יש לכם רעיון איך לקמבן את זה?) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בעמוד שלוש חידשתי תנושא כרגע יש לנו מודם שמחבר בין שלוש מחשבים, אחד במרתף אחד בקומה שניה ואחד בקומה שלישית - שלי. אפשרי שבמקום לחבר תקו אינטרנט למחשב שלי אני אנתק אותו ואחבר תחוט (שנראה בדיוק כמו חוט טלפון) לראוטר וככה יצור בעצם רשת אלחוטית? הבנתי כבר שאני אצטרך לחבר כבל או USB למחשב כדי שיהיה קליטה מהראוטר אבל הרעיון שלי יעבוד? כמה בערך זה יעלה לי? ראוטר אלחוטי שיקלוט טווח של 3 קומות עדיפות ל4 - מה שצריך לחבר לUSB - כבל? כמה כל אחד וכמה כולם ביחד? בעמוד שלוש חידשתי תנושא
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-