עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פעם הפכתי אותו לראוטר ואני רוצה אותו עכשיו כמודם רגיל. איך אני מחזיר?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by HFDO5,

שלום יש לי מחשב עם חיוג לאינטרנט 56K (כן כן כמו של פעם) בהגדרות שלו אם אני לא שם לו שרת פרוקסי מסויים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ולא לאף אתר ב ICQ הגדרתי לו FIREWALL HTTP והכנסתי שם את כל הפרטים אבל לא בכל תוכנה שדורשת אינטרנט יש מקום למלא FIREWALL וגם אם יש ברובן אין את האופציה של שרת FIREWALL HTTP איך אני יכול להגדיר שכל תוכנה תעבוד אוטומטית דרך השרת? יש איזה תוכנה שיודעת להעביר את כל התעבורה של האינטרנט שלי אוטומטית דרך השרת שאני רוצה? או איך אתם מציעים לי לעבוד עם תוכנות שאין בהן הגדרות של FIREWALL HTTP? תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by EnerGy,

שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by jcdenton1,

היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …

7. אני כרגע עם נטויזן, משחק TC ELITE ברשת, ויש לי תמיד פינגים מעל 100, לאחרים(אירופאים) יש בד"כ 50\70\40 וגם לחבר אחד שלי שמשחק יש לפעמים 80\70. חבר אחר אומר לי שלבזק בינלאומי ש עדיפות מהבחינה הזאת של PING-ים ופחות LAG-ים במשחקים... מישהו מכיר\יודע\ממליץ\מאשר\מכחיש? תודה מראש... [מחובר במהירות 1.5MB, בהורדה בד"כ אין בעיה...]

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by KOBD,

אני רוצה לשים מגבר קליטה לויפי בחדר שלי גם בשביל אינטרנט וגם בשביל טלוויזיה. כיום יש לי ראוטר בסלון שמחובר שם לטלוויזיה. יש לי מעביר רשת דרך החשמל שקניתי לחדר ואני מתלבט אם לחבר אליו אנטנה פשוטה או ראוטר בסגנון MESH, אני פשוט לא מבין כל כך מה ההבדל ביניהם ואם זה שווה את ההפרש במחיר. אם הבנתי נכון, אנטנה פשוט תקבל אות ואז כל הטלוויזיה והכל יתחברו אליה דרך הויפי, בעוד שראוטר יכול לחבר גם את הטלוויזיה בכבל רשת ואז האות יהיה יותר טוב?

9. אז ככה קיבלתי את ה - HOTBOX , ולמען האמת דרוש שיפור בקליטה האלחוטית שלו . רציתי לדעת עם , כאן יכל להכינס נתב , ראוטר , שבעבר הרחוק השתמשתי בו , EDIMAX BR6504N כבר קראתי , והבנתי שאני יכל לבקש מהוט , שיהפכו את המכשיר (hotbox) למודם ואני ישתמש בראוטר שאני רוצה . זה לא עוזר לי לפחות , מה שאני רוצה זה למקם את ה EDIMAX בעוד מקום בבית , ושהוא יכל לקבל כתובת IP ושיהיה אפשר לגלוש דרכו ..וככה הקליטה שלי תהיה מרוחבת יותר , הכל טוב ויפה השאלה אם זה אפשרי , כי כרגע הדבר היחיד שמכשיל אותי זה הHOTBOX , זה אפשרי לחבר אותו עם EDIMAX כנקודת גישה אלחוטית ? תודה....... קראתי את המדריך כאן , בינתיים לאחר 5 נסיונות לא הצלחתי ..http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.

11. שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. Started by Jenia24,

יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by thony,

האם כדאי לקנות היום נתב עם תקן 802.11N? או שעדיף לא להסתבך וללכת על נתב 802.11G?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Dude29,

הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by talisman,

שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by penny1,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את כמות ה-UPLOAD , הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה או אתר אינטרנט שדרכו אני יכול לבדוק את מהירות קצב העלאת הקבצים שלי תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  18. האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!! אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  20. כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by puNani,

בדקתי ובשני המחשבים המחוברים אצלי ברשת יש כרטיסי רשת התומכים ב10/100Mbps אז להמ הרשת ביניהם היא 10Mbps? הם מחוברים בעזרת HUB... יכול להיות שהוא מגביל אותם ל10 בלבד? אם כן, כמה עולה HUB שתומך ב100Mbps? תודה!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by NoLessThanSex,

שלום לכם יש לי בבית 2 מחשבים ... בהתחלה חיברתי אותם ישירות עם כבל מיוחד ששכחתי מה השם שלו. אני משתמש בתוכנה מסוימת כדי לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים. הבעיה הייתה שהעברת קבצים בין המחשבים הייתה איטית מאוד. עברתי להאב וזה עדיין קיים. כדי להעביר קובץ 700מגה לוקח 20 דקות. מה אני עושה כדי לשפר את המהירות בין שני המחשבים ? איך אני משתף את המחשב השני במדפסת שבמחשב הראשון ? המחשב הראשון שהוא הסרבר הוא 2.0 סלרון והשני איי אם די 1.9. עוד בעיה היא שאם אני פותח למשל קובץ ראר במחשב הראשון הוא מעביר קבצים במחשב אז זה מעט את כל המחשב וגם את הגלישה ? איך אני מסדר את הסי פי יו רסורסרס ? ככה שזה לא ישתמש בהכל וישאיר קצת ליישומים אחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  25. שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב חדש ונושא הרשת האלחוטית עדיין לא נסגר סופית. אני משתמש בתשתית של הכבלים עם מודם מוטורולה, תצורת הרשת הולכת להיות שני מחשבים נייחים כאשר אחד מחובר חוטית סמוך לנתב+מודם ואחד מרוחק (10 מטרים מרחק) עם כרטיס רשת אלחוטית. מבחינת ראוטר, אני די סגור על 3COM 3CRWER100-75 802.11G אבל פתוח להתנגדויות משמעותיות. מבחינת כרטיס רשת אלחוטית PCI אני לא סגור, אלו האפשרויות בחנות בה הזמנתי את המחשב (אני מעוניין לרכוש הכל במקום אחד): http://www.lamir.co.il/?category=144 אני מעוניין בהמלצות מהקישור הזה עד 200 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים