רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בצורה הכי פשוטה שיש עם כבל רשת מוצלב בין שני כרטיסי רשת. המודם נמצא אצלי והמחשב משפחה נמצא בשיתוף עם האינטרנט וכמובן שהגלישה במחשב משפחה מותנת בחיבור המחשב שלי לאינטרנט מה שדורש פתיחתו כמובן. היום אני בצבא, ואני הולך לישון מוקדם בערך ב11 ואחותי צריכה את המחשב אחרי השעה הזאת והבעיה היא שב11 אני הולך לישון וסוגר את המחשב בגלל הרעש שאני לא יכול לישון איתו והחום (לנסות לקנות מאווררים שקטים לא יעזור כי אני פשוט לא יכול לישון עם הרעש הכי קטן שיש) והתחיל להווצר ריב וכעס גדול בין אמא שלי ואחותי נגדי, הם רוצים שאני יעביר ואני לא רוצה להעביר את המודם כי זה ייפגע סכה"כ ברוחב הפס שמגיע אליי, גם בנוחיות, וגם בשליחת קבצים באיי סי קיו וכו'... הם רוצים להבי…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם חיוג לאינטרנט 56K (כן כן כמו של פעם) בהגדרות שלו אם אני לא שם לו שרת פרוקסי מסויים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ולא לאף אתר ב ICQ הגדרתי לו FIREWALL HTTP והכנסתי שם את כל הפרטים אבל לא בכל תוכנה שדורשת אינטרנט יש מקום למלא FIREWALL וגם אם יש ברובן אין את האופציה של שרת FIREWALL HTTP איך אני יכול להגדיר שכל תוכנה תעבוד אוטומטית דרך השרת? יש איזה תוכנה שיודעת להעביר את כל התעבורה של האינטרנט שלי אוטומטית דרך השרת שאני רוצה? או איך אתם מציעים לי לעבוד עם תוכנות שאין בהן הגדרות של FIREWALL HTTP? תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מוקד שידור אינטרנט נמצא 500 מטר מהמחשב שקולט את האות בעזרת אנטנטת מאריכת טווח. האם מהירות הגלישה יורדת ככל שמוקד השידור רחוק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
לא שיניתי שום FRIMWARE מאז שקניתי את הנתב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום . ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי... ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו.... אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... אני הוספתי תמונה.... הקובץ המסומן הוא הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה עם הרשת הביתית. יש 2 מחשבים: אחד מהם זה המחשב שלי (P4) השני זה מחשב לאחים שלי (P3), על שלי מותקן 2003 Server ובמחשב השני Win2000. כרטיסי הרשת הינם: 3com 3c905B ו3c905C, יש עוד כרטיס רשת 3com ג'יגהביט אונבורד על המחשב שלי. הבעייה היא שכל פעם שאני ניגש לקבצים של המחשב השני, הוא פשוט נתקע לחלוטין וכל מה שאפשר לעשות זה hard reset. כמו כן המחשב נתקע גם אחרי קצת גלישה וגם בעת גישה לקבצים שלי מהמחשב השני. ניסיתי המון דרייברים שונים, החלפתי בין כרטיסי הרשת (בין 3c905B ל3c905C), דבר נוסף שזה מחשב אחרי פרמוט והתקנה של Win2000, לפני זה היה מותקן Win98 ואותה בעייה הייתה קיימת גם שם. אם צריך עוד פרטים על המחשבים רק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לשיתוף קבצים (אימיול של ליאונט ,אימיול של וורז ,ביטרונט ...בנפרד כמובן ) האינטרנט שלי נופל ואין לי אינטרנט הדרך היחידה שאני יכול להחזיר את האינטרנט זה ריסטרט למחשב ולמודם. זה קרה גם בעבר כאשר השתמשתי בנורטון כאנטי וירוס,כיום אני משתמש ב NOD32 ועדיין יש לי ניתוקים. הורדתי את חומת האש של ווינדוס ללא פעילה. דפדפן אינטרנט הוא AVANT...אם זה קשור בכלל. בבקשה תנו יד אני כבר מיואש
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
רציתי לישאול שאלה, אם אני קונה כרטיס רשת אל-חוטי בטכנולוגיית WI FI, ויוצא לנקודות WI FI (כגון אילת), ומפעיל משם את המחשב, האם למחשב שלי יהיה אינטרנט מחיבור הWI-FI (כמו מחשבים ניידים)? ובמילים פשוטות, אם אני יקנה כרטיס WI FI למחשב האישי שלי והעמוד בנקודת WI-FI, המחשב שלי יוכל ליפעול באינטרנט? הנה קישור לכמה ממוצרי הWI FI, אם יש טובים יותר במקרה שהכרטיסים האלה נועדו לחיבור WIFI תכתבו אותם. האם יש כרטיסי מחשב שתומכים בHOT-SPOT? חיבור PCI (הוא נועד לWI-FI?) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472882 חיבור יו-אס-בי, האם הוא נועד לWI-FI)? http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imTEW-429UBmc&Cat2Cat1ID=213&Cat2ID=725&aff=Zap〈=he בתודה רבה, אור כהן
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td]שלום לכולם, הבית שלי מרושת קווית כולו בכבלי תקשורת בכל חדר, בסלון, פינת אוכל, מרפסת וכו'. 60% מהזמן אני עובד על הרשת הקווית ו40% באופן אלחוטי. כרגע כל פעם שאני מעוניין לעשות סוויץ' בינהם אני צריך להיכנס להגדרות הראוטר ולחבר או לנתק את ה-wifi. האם יש אזושהי דרך אחרת, יותר מהירה, יותר נכונה ויותר יעילה לעשות זאת? תודה מראש לכולם. [/td][/tr][/table][/t]
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחרי חודשים של קרבות עם די-לינק וכלנית ואחרי שאני ואבא שלי הוכחנו להם חד וחלק שהכרטיס תוקע את הלאפטופ קיבלנו זיכוי כספי מלא למדתי שדי-לינק לא קונים וחיש מהר התחלתי לחפש את הכרטיס הבא, הפעם בחשדנות. אחרי שלא מצאתי שום בעיה עם כרטיסים של Edimax בגוגל רכשתי אותו והיום קיבלתי. עובד כמו קסם ^^ חיברתי, קצת הגדרות בראוטר וזה עובד, פשוטו כמשמעו. יש אינטרנט, יש שיתוף קבצים, יש קליטה ויש לקוח אחד מרוצה. מוסר השכל לא קונים די-לינק!!!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום... אני לומד על מערכת הDNS ויש לי שאלה. קראתי בכמה מקומות על זה שזה באמת לפי השם עובד על פי DOMAIN. השאלה שלי זה האם המערכת של הTLD - top level domains קשורה לActive Directory וכל אלה. ואם כבר, אם יש פה מישהו שמבין קצת בנושא, יוכל להסביר לי על כל נושא ה - ZONES בDNS.... הרבה תודה...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
http://www.netgear.com/products/details/WNR854T.php סופסוף ג'יגהביט על ראוטרים ביתיים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי מנסה להיכנס לגימל ומקבל הודעת שגיאה 403 “מצטערים אין לך גישה לדף הזה “ זו ההודעה שאני מקבל לטלפון בפלאפון אני מצליח להיכנס לגימל ,במחשב לא יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני התקנתי SERVER 2003 מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר domain
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אהלן~ אני עובר דירה ביום חמישי ואנחנו מכניסים עוד מחשב אחד (בסה"כ 5- 3 נייחים 2 ניידים) לשימוש. עד עכשיו חילקנו את האינטרנט בין שניים מהנייחים עם שני מודמים שונים (הליך מטופש בפני עצמו), והאחרים לא השתמשו באינטרנט כלל. הוחלט על רשת ביתית, כאשר הנייחים יהיו כנראה מחוברים פיזית (רשת חוטית) והניידים אלחוטית. הבעיה היחידה שלי זה בלבחור ראוטר/מודם בשביל זה. לא הבנתי כ"כ את העניין של חיבור מחשבים ברשת בקטע של האם גם המודם וגם הראוטר חיוניים (המודם בטח כן, ראוטר לא בטוח.. מה תפקידו?) בקיצור- אני מנסה להבין איזה מכשיר אני צריך.. האם אני צריך 2? (מעדיף אחד..) האם אפשר לוותר על הראוטר (אם אין לו איזה שימוש מאוד מועיל מעבר לחסימת פורטים- דבר שאני לא אהנה ממנו.) ואם כן, איזה דגמים מו…
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חיפשתי איזה פורטים לפתוח ופתאום אני נתקל בהודעה הבאה: הקישור המקורי - עד הסוף, למטה כנראה שהעידכונים של steam משתמשים בתעבורת P2P והיא נחסמת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-