עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vourt,

מחפש ראוטר יציב, מהיר ואכותי לבית קטן יחסית, האפשרות שעלתה זה הראוטר הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200373807434&_trkparms=tab%3DWatching האם ישנו משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 500 שח? תודה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by d1v,

שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  4. יש לי שני מחשבים אחד ליד השני ואני לא יודע איך לחבר אותם יש איזושהיא דרך לחבר את שני המחשבים לרשת בלי ראטר... יש לי רק מודם למחשב אחד

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. טוב אז בעקרון יש לי 3 כרטיסי רשת. 2 פה ו1 שם. עכשיו אני ךא יודע איך לעשות זאת, בבקשה אני רוצה הסבר ממישהו או מדריך אולי? תודה מראש קובי.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by triple_maxim188,

התחלתי להוריד קובץ הוריד לי ב150K ופתאום לא מוריד לי כלום 0K מה יכולה להיות הבעיה לא שיניתי כלום

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by Icel,

שלום, כבר מזה זמן מה שאני נמצא בבית עם חיבור קוי בלבד לאינטרנט, אך זה מצב אותו אני מעוניין לשנות. יש ברשותי מחשב שולחני לשימוש ראשי, מחשב נייד עם מודם אלחוטי פנימי וכן טלפון נייד Nokia 5800 גם הוא עם חיבור אלחוטי, וקניתו למעשה מובילה אותי לצורך לקנות סוף-סוף נתב עם חיבור אלחוטי. עברתי על ההמלצות לנתבים באתר http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm בולטי בעייני 2 הדגמים: D-Link DIR615 ו- D-Link DIR655 , ואני מעוניין להבין למה ההבדל הגדול במחירים ביניהם? האם יש לי סיבה לקנות את היקר ביניהם? האם הם בחירה טובה או שיש אופציה כדאית אחרת? של חברה אחרת? האם אני באמת צריך חיבור אלחוטי בתקן N? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. Started by יהונתן,

אהלן. לפני כמה ימים שמתי לב שצצו לי פרסומות בצדי הפייסבוק. הפרסומות האלה לא אופייניים לפייסבוק, הם היו באנרים גדולים כמו הבאנר כאן למעלה. שמתי את העכבר בשביל להבין מאיפה זה מגיע והבנתי שזה מגיע מאתר שנקרא clickon.co.il מחקתי את הקוקיז לראות אם זה יסיר את הפרסומות וזה עבד. אתמול שוב הפרסומות חזרו. אין לי מושג אין הם משתילים לי את קוקיז הפרסומיים האלה אבל אני חושב שזאת חוצפה. זה התנהגות של וירוס ולא חברה. רציתי לדעת מה החוקיות של דבר פעולה כזאת. זאת לא חדירה לפרטיות ללא רשות לצורכי פרסום? הם לא אמורים לשאול לפני שהם מחדירים לי משהו למחשב? לדעתי זה ספאם לכל דבר ואם צריך אני גם אתבע אותם.

10. Started by elyaz,

שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. עשיתי פירמוט למחשב,אכשיו אני לא יודע איך להתחבר ומה להתקין :'( איך להתקין את החייגן/כרטיס רשת וכו'.... אני ב 012 net 2.0 CABLE--בבקשה תעזרו לי ---- :-X

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by Hydr0,

מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  15. בס"ד שלום לכולם... הספק של אחי זה אינטרנט זהב והתשתית שלו זה של כבלים...הבעיה היא שהגאון שהתקין להם את הכבלים לא השאיר להם את הדיסק של ה-מודם+ דיסק של התחברות... אני צריך קישור או מדריך להגדיר את ההגדרות אצלו באופן ידני(הקמת התחברות חדשה ב- XP), ואז הוא יגלוש ויתקין את החיגן האם זה אפשרי? אם כן בבקשה תשלחו לי קישור לאתר או מדריך... באתרים הרשמיים שלהם חייבים להוריד את זה ואין לו אינטרנט בשביל זה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by bdbd,

התקנתי ראוטר היום EDIMAX 6104 היה לי תמיד שרת FTP עם התוכנה SERV-U שהייתה מתחבר אלייה מחברים שלי וכו.. עם האיפי שלי ומעבירים דברים אחד לשני... עכשיו התקנתי תראוטר ואני לא יודע איך להתחבר למחשב שלי מחבר שלי\ איזה איפי ואיך מתגברים על הבעיה הזאת ואם היה יכולה להיות עזרה גם בקשר לאיימול ופתיחת פורטים \ ראיתי סרטון מאיזה אתר עשיתי לפי הסרטןם ועדיין LOW_ID

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by eid101,

שלום חברים . יש לי ראוטיר הנ"ל אלחוטי כמובן ויש לי שני מחשבים אחד נייח והשני נייד . הבעיה היא שלפעמים או שהרבה פעמים ביום המחשבים שלי מתנתקים מהרשת לזמן פחות משנייה ואז חוזרים לחיבור ממש בזמן קצר מאוד מאוד - אה וזה קורה בשניהם בו זמנית - אז נראה לי שהראוטיר מי שעושה בעיות ... ואתם יודעים זה מפריע אם הייתי מחובר ל ICQ או לMSN או מוריד דבר מהרשת זה מתנתק ומאבד הכל !!! איך אני מסדר את זה ? ומה הן הסיבות לזה ? אגב ניסיתי לשנות ערוצים ועדיין יש אותה בעיה . תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by yossi_s1,

יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!

20. Started by aaviran,

שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by טכנאי_ברזילאי,

איפה אני יכול להוריד את אינטרנט אקספלורר 6 שלם. ללא צורך להוריד קובץ קטן ואחרי זה להוריד את 28 מגה בייט ממייקרוסופ זה מחשב ללא כ. רשת . רוצה להתקין דרך סי די רום תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by idb1,

שבוע טוב לכולם... יש ברשותי מודם d link 2650U של בזק. הייתי מעוניין להפוך אותו לרפיטר, הכוונה לכך שהמודם במקום לשדר אות יקלוט אותות מבחוץ (דהיינו רשתות אלחוטיות פתוחות) ובמילים פשוטות " הפיכת המודם הנ"ל לכרטיס רשת. אמח לעזרתכם בעניין, עידן

23. Started by Shasoosh,

היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by gabrielf,

האם להוט יש בעיה טכנית כיום לספק מהירות ההעלאה מעל 2 מגה? עפ"י עובד הוט נאמר לי שהם ממתינים לשנה הבאה עד לסיום פריסת הסיבים.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. Started by DaMbO,

BR6104wg רשת אלחוטית יש לי בעיה אני יש לי רק במחשה אחד אנטרנט ובשני אין לי שאני מנסה להתחבר אם החייגן זה רושם לי שהסיסמא והשם משתמש לא נכונים אבל שאני מנתק את הראוטר זה מתחבר ובמחשב השני לא מה אני צריך לעשות כדי שהיה בשני המחשבים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים