עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  2. אם אני אשתמש במחשב עבודה (מחשב שנועד לעבודה בלבד) כשרת לעוד 8 מחשבים (כאילו שרת לרשת שמשתף אינטרנט, מידע וכדומה) יהיו בעיות?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. טוב אז יש לי בעיה עם הרשת.. תמיד שאני מפעיל את האימיול או את הביטורנט כל המחשבים האחרים מתחילים להיות איטים (באינטרנט) וזה ממש מעצבן יש דרך לתקן את זה?? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?? המהירות של האינטרנט שלי זה 2 MB..אם אני יגדיל ל-5 מגה אז לא תיהיה לי את הבעיה הזאת? ויש לי גם בעיה עם הראוטר הוא חוסם כל דבר קטן אני לא יכול אפילו לשחק ברשת.. יש דרך לנטרל את הראוטר המעצבן הזה?? :'( :'( :'( או שאני חייב לבטל את הרשת וזהו :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by bdyossi,

שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. יש לי שני מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט והשני אמור להתחבר דרכו ... רציתי לדעת איך להגדיר שיהיה אינטרנט גם במחשב השני כי עכשיו הרשת פועלת אבל אין אינטרנט במחשב השני..אז מה לעשות ...

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. שלום... אז ככה...אני משחק..קאונטר סטריק...עכשיו...אני משחק גם בסורס וגם ב1.6...(בשתיהם הבעיה!!!) אז הבעיה היא.. אני משחק....ופתאום..קופא לי המסך...כילאו ניתקעה התמונה ואז זה חוזר....ואני ממשיך ללחוץ.. יאני על הלחצנים..ואז אני פשוט טס על המסך וחושבים שאני ציטר..!!!!! הבאתי את המחשב של חבר שלי והתקנתי את האינטרנט שלי על שלו...וזה לא עזרר....ואני מקבל את הרשת...דרך usb ממודם אלחוטי....(אני מקבל את האינטרנט דרך מקלט..שמחובר ל usb שלי....) בבקשה תעזרו לי!!.. אני לא סובל את זה!!!.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!!!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by CrashZone,

שלום, אני יודע שאני לא מדבר פה הרבה(פעם אחת וזה לא היה פה...)אבל אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך לפריצת מודם אלקטל והפיכתו לראוטר אני צריך מדריך שמסביר גם כיצד להפוך אותו בחזרה...תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... נ.ב היה לי משתמש...(crashonze14)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by מגן,

edimax עולה 163 ש"ח ו linksys עולה 212 ש"ח האם יש הבדל משמעותי בין החברות או המוצר(לצורך רשת 3 מחשבים ושיתוף אינטרנט)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

10. אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by username80,

שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by XMB,

שלום לכם , אשמח לעזרה מתלבט בין 2 דגמים לכרטיס לרשת לאלחוטית הדגמים: D-Link DWL-G510 + 2.4GHz 54Mbps Wireless PCI Adapter http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8453 Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4429 הבנתי שה Edimax עדיף מכיוון שיש לו אנטנה מתכווננת אבל בכל מקרה זה לא ממש משנה כי המרחק ממחשב לראוטר הינו 15 מטר לכל היותר ובאותה קומה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by Y.k,

היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by aka_katz,

יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by sausage,

חיפשתי איזה פורטים לפתוח ופתאום אני נתקל בהודעה הבאה: הקישור המקורי - עד הסוף, למטה כנראה שהעידכונים של steam משתמשים בתעבורת P2P והיא נחסמת... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  17. אוקיי... יש לי רעיון לאיזושהי מערכת קצת מסובכת אבל אני מאמין שאפשר לבנות אותה. (ראה תמונה) המערכת בעצם בנויה בצורה כזאתי שיש לי מחשב שאליו בחובר ראוטר שיש לו אופציה לקבל שיחות טלפון למספר שאני נותן לו, משמע קיים SIM בתוך הראוטר בעל מספר ויש לי אפשרות לחייג אליו דרך כל טלפון. מצד שני יש לי קו טלפון שאני מעוניין להשתמש בו דרך המספר שקיים בראוטר. הבעיה שלי היא די כללית.. כיצד אני עושה את זה ?! אני מעוניין למצא תוכנה או יישום כלשהו שמקבל שיחת טלפון ועונה לה ואוטומטית מנתב לי אותה לקו טלפון שנמצא בצד השני שמחובר דרך מודם קוי.. שורה תחתונה שבעזרת שיחת טלפון אחת אני אקבל קו נוסף שדרכו אני אחייג לכל מספר שאני רוצה. מישהו מכיר אופציה כזאתי ? תודה מראש GS [attachment deleted by ad…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by hassid,

יש לי בעיה קטנה, יש לי ראוטר בבית שמחובר למחשב הראשי, אני יש לי מחשב נייד, עכשיו בחדר שלי אני לא מצליח לקלוט כמעט מהראוטר לצערי, אני חושב שזה בגלל שיש הרבה קירות שחוסמים את הקירות בדרך ומשבשבים את האות או משהו. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את זה, ואני יודע שאפשר, חשבתי על לקנות אנטנה, או איזה מכשיר כזה שאמרו לי שהוא קולט את האותות שאני שם אותו בנקודה בבית שיש בה קליטה והוא מעביר פולט עוד אותות מה שמקצר את המרחק מהמחשב ל"ראוטר החדש", או שבכלל הבעיה זה בחיבור שלי במחשב ואני צריך לקנות חיבור יותר חדש שיכול לקלוט למרחק גדול יותר ? אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה אני צריך לעשות למה זה משגע אותי כבר !!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by sagi_10,

שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by rubiliani,

היי חברים, אני מחפש ראוטר אלחוטי שמשדר טוב והכי חזק שאפשר להביא.. הראוטר המעפן של הכבלים בקושי משדר ל10 מטר.. יש מצב לאחד כזה? התקציב עד 400 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. מחיר ~500-400 ש"ח. אפשר להתפשר על הפיירוול אם אין בתקציב... תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. Started by momi2004,

יש לי בעיה בנוגע לקליטת רשת ברחבי הבית ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי מומלצת. יש לי ראוטר Dlink 2760U ביחד עם חיבור 15מגה של בזק. בעקרון ברוב הבית הקליטה טובה אבל בחדר שינה הקליטה מגיע באייפונים ולפטופים לקו אחד. הבנתי שיש אפשרות לשים REPEATER אבל שהוא מוריד את המהירות בחצי, האם הכוונה רק למהירות הגלישה ברשת האלחוטית? או שמהירות כל הרשת תרד בחצי. בנוסף האם יכול להיות שעם ראוטר אחר הקליטה תשתפר?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by KF,

שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187

דיונים חדשים בפורומים