עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה ואני חושב שעליתי עליה דרך הראוטר טוב אז הכל מתחיל ככה יש לי בעיה שהאינטרנט כל כמה זמן בעיקר!! במשחקי רשת נתקע ל10 שניות וזה קורה לי גם בתוכנות דיבור (כמו TeamSpeak ולא מסנג'ר או ICQ) וזה התחיל עוד לפני שהיה לי את הראוטר אבל מתי שקיבלתי את הראוטר בדקתי את הSYSTEM LOG וראיתי שגיאה כזאת pppoe[355]: Bogus PPPoE length field (1502) ומחקתי את החייגן ככה שאין לי בכלל שימוש בו ואל תיהיו כמו 012 האפסים האלה שאמרו לי: "בוא ננסה לעשות חייגן חדש" וזה לא מתחבר(מעניין למה? ) והוא בעצמו לא מבין ואני בסוף התרגזתי ואמרתי לו "עזוב לא משנה" ואז הוא אמר לי "מה הכוונה" ואז אמרתי לו "זה הראוטר טוב לא משנה ביי" כאלה אידיוטים לא יאומן!!! :bash: :bash: :bas…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by 114508534,

אהלן נראה לי זה הכי מתאים לפה אני ניסית לרנדר ברשת הבייתית שלי , המחשב מאסטר חלונות 7 המחשב הנוסף הוא חלונות וייסטה , כל ההגדרות נכונות ותקינות המחשבים רואים אחד את השני והכל סבבה , ברגע שאני שולח רנדר על שני המחשבים למחשב שנוסף אין אפשרות לכתוב על הכונן שעליו מאוכסנים הקבצים, הכונן הוא כונן על המחשב מאסטר שהוגדר כ MAP NETWORK DEIVE, אותו הניסיון בוצע ע"י הנייד שלי שהוא מריץ חלונות 7 ולאחר כל ההגדרות הריץ את הרנדר בלי שום בעיה והיה יכול לגשת לכונן רשת ולשמור עליו, אני מניח שאני מפספס איזה משהו קטן בהגדרות של חלונות ויסטה , אשמח לשמוע לעצתכם תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. Started by tamos,

הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by erashel,

טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. אני כרגע עם נטויזן, משחק TC ELITE ברשת, ויש לי תמיד פינגים מעל 100, לאחרים(אירופאים) יש בד"כ 50\70\40 וגם לחבר אחד שלי שמשחק יש לפעמים 80\70. חבר אחר אומר לי שלבזק בינלאומי ש עדיפות מהבחינה הזאת של PING-ים ופחות LAG-ים במשחקים... מישהו מכיר\יודע\ממליץ\מאשר\מכחיש? תודה מראש... [מחובר במהירות 1.5MB, בהורדה בד"כ אין בעיה...]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  8. שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא איכותי? והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ? תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by qwerty1987,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  13. שלום. אם יש לי תשתית בזק של 10 מגה, וספק הוט-נט של 100 מגה. אני תמיד אקבל 10 מגה, או שיכול להיות שיהיו בעיות כי זו לא אותה מהירות? למי ששואל למה יש לי חבילה של 100 מגה בספק: כי המחיר בהוט-נט נשמר לשנה וחצי, ויש סיכוי גבוה שבשנה וחצי הזאת אני אשדרג את מהירות האינטרנט... אז ככה אני יודע שאני יכול לשדרג רק בתשתית, ומבחינת הספק זה אותו מחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. Started by nadav_g,

האימיול על low id בשתי המחשבים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. אין לי אייפי קבוע. רציתי לשאול אם ישנו ראוטר שיכול להתמודד עם זה ? והאם יש ראוטר שאני יכול לחבר לו את כבל ה RF של הכבלים ? ואיזה תצורה אתם ממליצים אני צריך לפחות איזה 16 נקודות פעילות עם אינטרנט. יש לי מודם טריון 715 אם זה משנה משהו מחבור דרך אינטרנט זהב.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  16. כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Little_Nigger,

shalom, yesh lee internet al - huti , ve ani lo yode-a et ha - password, ani roze lehithaber im ha IPHONE ve ze doresh PASSWORD, each ani megale et ha password sheli? toda ani hayav ezra, ani taqua be FRANCE!!!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. Started by menihen16,

שלום חברים.. יש לי שרת לינוקס.. והרצתי עליו שרת משחק.. כשאני מריץ את השרת הוא אומר לי שהוא רץ על אייפי 192.168.168.106(האייפי הפנימי של הראוטר).. אני פותח את הפורט של השרת על האייפי הזה, וזה לא נותן לי להיכנס לשרת... גם לא לאתר שלו( Web Mod).. ושאני מריץ תשרת על המחשב השני שלי עם אייפי פנימי אחר ועם מערכת הפעלה שונה זה פועל.. ד"א אני מריץ שרת CS... חיברתי את השרת שלי למסך מחשב...וניסיתי דרכו להיכנס לאתר של הסרבר, ועבד!!!. כנראה הוא פתח את השרת והוא עושה LOOPBACK או משהו כזה...שזה בעצם לא רץ אל מחוץ לשרת!הוא כאילו חוסם אותו.. אני לא ממש יודע מה לעשות וזה מתסכל אותי... מישהו יודע למה זה קורה? זו הפקודה שאני מריץ איתה, ./hlds_run -game cstrike +port 20001-maxplayers 16 +map …

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב חדש ונושא הרשת האלחוטית עדיין לא נסגר סופית. אני משתמש בתשתית של הכבלים עם מודם מוטורולה, תצורת הרשת הולכת להיות שני מחשבים נייחים כאשר אחד מחובר חוטית סמוך לנתב+מודם ואחד מרוחק (10 מטרים מרחק) עם כרטיס רשת אלחוטית. מבחינת ראוטר, אני די סגור על 3COM 3CRWER100-75 802.11G אבל פתוח להתנגדויות משמעותיות. מבחינת כרטיס רשת אלחוטית PCI אני לא סגור, אלו האפשרויות בחנות בה הזמנתי את המחשב (אני מעוניין לרכוש הכל במקום אחד): http://www.lamir.co.il/?category=144 אני מעוניין בהמלצות מהקישור הזה עד 200 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  21. הצורך בראוטר הוא למחשב נייד ולמחשב נייד בית לא גדול קירות בטון התשתית של האינטרנט אצלי היא של הוט והספקית נטוויז'ן מהירות 12 מגה. אני מחפש ראוטר כמה שיותר איכותי אבל כמובן בתקציב מוגבל = עד 400ש"ח. חשוב לי שהראוטר לא יפגע במהירות הורדה\העלאה וכמוכן שלא יפגע בפינגים במשחקי רשת.(LOL) וכמובן שיהיה נטול ניתוקים ( או לפחות משהו מזערי אם אין אפשרות לשלמות בתקציב הנ"ל) מקווה שימליצו לי פה בקרוב, מכיוון שאני רוצה לרכוש אותו כבר מחר בערב ביחד עם המחשב בהנייד. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by SandSt0rm,

איך שהבנתי אם יש לי ADSL שתופס כרטיס רשת אחד במחשב אז עדיף לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר אותו למחשב השני ואת הADSL להשאיר על אותו כרטיס שהיה קודם או שבכלל עדיף לקנות HUB ולחבר גם את הADSL וגם את 2 המחשבים לשם על מה אני מדבר שאני מדבר על עדיף?? אני לא מדבר על כסף, כי ברור שהעיסקה עם הHUB תעלה יותר כסף אני מדבר על האינטרנט איך שהבנתי אם אני אחבר את המחשבים עם כרטיסי רשת בלי חיבור לHUB האינטרנט יעבוד יותר מהר ונוכל לשחק במשחקי רשת ביחד בלי בעיות בפינג [מהירות החיבור לשרת שאני משחק בו] אז מה אתם אומרים שעדיף??? את הדרך של הכרטיסי רשת, או הדרך של הHUB?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by yoakall,

בקרוב יתוסף מחשב נוסף לבית שלי ואני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים שלי הבנתי שאני יכול לעשות את זה דרך קוי הטלפון הקימים. אין לי מושג איך עושים את זה מבחינת חומרה.. מה אני צריך והאם יש לרשת טלפונית חסרונות ע"פ רשת דרך קוי חשמל או ע"פ רשת רגילה עם כבלים.. (מאט את האינטרנט..?..) ???...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Uri_s,

שלומות , לאחרונה עברתי לADSL של בזק בנלאומי ,והתקנתי את המודם של Samsung. שידרגתי אותו עיל מנת שיהפוך לנתב (בעיקר בשביל החייגן הפנימי). משום מה ,אני מקבל מהירויות נמוכות מאד יחסית (50-60k) מאתרים שבעבר קיבלתי מהם הרבה יותר כשעוד הייתי מחובר בכבלים. שאלתי היא האם מצב זה יכול להיגרם עקב השדרוג של המודם? אני לא מבין בדיוק איך הוא עובד עכשיו עם כול הקטע של ה NAT וה- Virtual server ו- DMZ . אודה לכול רעיון\תגובה\הצעה שאולי תוכל לעזור לי. הסברים על הפונקציות של המודם שהזכרתי למעלה גם יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים