רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי נתב ו 3 מחשבים שמחוברים אליו. בעבר התקנתי ע 2 מחשבים win xp הם היו מחוברים לרשת דרך נתב, "ראו" אחד את השני (מקש ימני ב: my network places ו search for computers) והעולם היה יפה. לאחרונה חיברתי מחשב חדש לראוטר (win xp) שיתפתי תיקיות אך אף אחד מ 2 המחשבים הוותיקים לא "רואה אותו ממטר". מישהו יכול להנחות אותי איזה wizard מאיזה תכנית (my network places, my computer) עלי להריץ בכדי לצרף את המחשב החדש שלי ל LAN ? תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב לחדר שלה, והיא קנתה ראוטר אלחוטי כי אני בחדר ממ"ד. שאלתי היא האם הראוטר מסוכן מכל סיבה שהיא כי הוא ניראה מאייםם קצת גדול ועים הרבה אנטנות! רציתי לקבל תשובה האם יש בזה סיכון מבחינה של קרינה וכאלה תודב מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר חדש. אני חושב על אחד משני הדגמים הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=374951 יש עדיפות במחיר לאדימקס אבל זה לא משנה כרגע המחיר כי אני קונה בחו"ל והמחיר נמוך משמעותית. מבחינת מחשבים אלחוטיים בבית, מתחברים 2 ניידים + נייח אחד, מבחינת חיבור קווי מתחברים שני נייחים. 2 הדברים הכי קריטים מבחינתי הם קודם כל עוצמת שידור ( יש לי כמה קירות לעבור עד לנייד האלחוטי השני) והשני שלא יקרוס לי במצבי תעבורה גבוהים לאורך זמן. שוב, אל תסתכלו על המחיר, מה לדעתכם עדיף ? האם זה עוזר לי במשהו שהראוטר הוא בתקן N ? אחרי הכל הניידים הם בעלי תקן G. אם יש לכם המלצות למשהו אחר בסדר גודל של נגיד עד 400-450 ש"ח גג, אתם מוזמנים …
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ( דירה קומה אחת 4 חדרים) הראוטר האלחוטי - 3COM - נמצא בחדר ( לא ממ"ד) הדלת מול הסלון. מחשב HTPC בסלון מחובר דרך דונגל אלחוטי USB של 3COM דרך "חוט מאריך" של הUSB. המרחק הוא כ 5 מטר. אין קירות בטון שמפריעים בדרך. אני מקבל אות בחוזק של 56%. כאשר אני מחזיק את הדונגל באוויר אני מקבל 70%. השאלה היא מה המיקום האופטימלי לקבל אות קרוב ל100%? מה משפיע על עוצמת האות של הרשת? אשמח להכוונה ועזרה. תןדה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני צופה בקטעי וידיאו באינטרנט (לצורך העניין בוואלה) רשום לי על הסרטון שהרוחב פס שלי לא מספיק. העניין הוא שזה משהו חדש שפעם לא היה מופיע לי. יכול להיות שמשהו השתנה אצל ספקית האינטרנט שלי או משהו כזה? אני יודע שאני משלם על מהירות 1.5, מה זה הרוחב פס הזה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
חברת BMG טלקום, בבעלותו של דדי בורוביץ', תשקיע 63 מיליון דולר בהנחת כבל תת-ימי של סיבים אופטייים שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית http://it.themarker.com/tmit/article/11256
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים ללא חייגן יש פה קובץ מצורף אם המצב הנוכחי והמצב העתידי האם זה אפשרי המצב העתידי הזה לעשות כמו שציירתי אם למישהו יש רעיונות יותר טובים (ללא קניה של חומרה חדשה - ראוטר וכאלה - חשוב נורא שיהיה ל2 המחשבים איפים חיצוניים משלהם) בתודה רבה, משה הנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
סוגיה פשוטה אך תמוהה. אני משתף כוננים ממחשבים שונים ברשת הביתית כדי לתת גישה מלאה. משום מה מחשב אחד קיבל גישה רק לכונן אחד וזורק שגיאה על האחרים - שאין permissions לגשת לכונן. מיותר לציין שבהגדרות השיתוף נתתי הרשאות מלאות לכתיבה, קריאה וכו'. כשאני מנסה לשתף את המחשב השני לאותו מחשב לא הצלחתי לחבר שום כונן. רעיונות? אם זה משנה משהו, מחשב אחד עם ווינדוז 10 והשני עם 11.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את ה - HOTBOX , ולמען האמת דרוש שיפור בקליטה האלחוטית שלו . רציתי לדעת עם , כאן יכל להכינס נתב , ראוטר , שבעבר הרחוק השתמשתי בו , EDIMAX BR6504N כבר קראתי , והבנתי שאני יכל לבקש מהוט , שיהפכו את המכשיר (hotbox) למודם ואני ישתמש בראוטר שאני רוצה . זה לא עוזר לי לפחות , מה שאני רוצה זה למקם את ה EDIMAX בעוד מקום בבית , ושהוא יכל לקבל כתובת IP ושיהיה אפשר לגלוש דרכו ..וככה הקליטה שלי תהיה מרוחבת יותר , הכל טוב ויפה השאלה אם זה אפשרי , כי כרגע הדבר היחיד שמכשיל אותי זה הHOTBOX , זה אפשרי לחבר אותו עם EDIMAX כנקודת גישה אלחוטית ? תודה....... קראתי את המדריך כאן , בינתיים לאחר 5 נסיונות לא הצלחתי ..http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד את כל מה שקשור לנושא הרשתות ואינטרנט. אולי להגיד הכל זאת לא המילה הנכונה, אני בטוח שהנושא גדול ומורכב ואני רוצה ללמוד את הבסיס ומשם להתקדם האלה. אם אפשר לקבל מדריכים\ספרים\PDF וכד' על הנושא הנ"ל כדי שאוכל ללמוד אותו, אני אשמח! תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי אזוראוס סרבן. על כל דבר הוא מציג לי firewalled. הלכתי לפי הטראבלשוטינג שלהם, עשיתי port forwarding, ביטלתי את הפיירוול בווינדוס ועדיין מציג את זה. הדבר המעניין שבמחשב הישן הוא לא מציג שומדבר כזה, והדבר היחיד ששונה שם, זה הSP והגירסא של האזוראוס. למישו יש רעיון איך לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP ניסיתי להפעיל את האתרים בלי FIRE WALL בכלל וזה לא עבד בעבר נתקלתי בבעיה אך לא זכור לי איך סידרתי את זה אך זכור לי כי כאשר היתקנתי נראה לי NETSCAPE על מנת לבדוק עם הבעיה בשרת או באקספלורר ב NETSCAPE זה עבד אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
במחשב של חברה שלי (כפול ליבה AMD,1GB זיכרון,לוח ABIT) יש כ.רשת (לא OB) אלחוטי של abit שעובד על סלוט ה-PCIEX1 (הכרטיסים החדשים,אלו שהוגרלו פה באתר) ואת הראוטר הנ"ל. הראוטר ממוקם כמעט בקו ישר מהכ.רשת (שמגיע עם אנטנה,שעומדת של השולחן ד"א) ובמרחק של כ-5 מטר,אולי קצת יותר. באופן קבוע עוצמת הקליטה משתנה מיחסית גבוה לנמוך מאוד וממש כל כמה דקות יש ניתוקים חוזרים ונשנים. היה לי ראוטר כזה ואל היתה לי בעיה כזו,אבל מעולם לא השתמשתי בכ.רשת הזה. היתי שמח אם תגידו לי האם זה סביר העניין הזה,ומה לדעתך אפשר לעשות כדי לסדר העניין... משיטוט בממשק של הראוטר לא ראיתי אופציה להגברת האות או משהו כזה עריכה: אוקי,העלתי את תוכנת ה-AirPace ונדמה לי שהעניין הסתדר. בכל אופן,יש לי פה כמה אפשרויות ואני …
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חיפשתי איזה פורטים לפתוח ופתאום אני נתקל בהודעה הבאה: הקישור המקורי - עד הסוף, למטה כנראה שהעידכונים של steam משתמשים בתעבורת P2P והיא נחסמת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-