רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי בעיה כזאת : התקנתי עכשיו את הגירסה החדשה של האנטי וירוס קספרסקי ולאחר ההתקנה פתאום באימיול אין תזוזה של SOURCES (העמודה נשארת ריקה)...אני מתחבר על HIGH ID ומס' הCONNECTIONS שלי תקין....מעל 1000 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם/ראוטר של אלקטל ספיד טאץ' 510, לאחר שנתיים של אמינות הפסיק המודם לתפקד כנתב למשך כשבועיים לאחר מכן חזר ועבד ON AND OFF. החלפתי אותו בבזקסטור אך זה גם לא עזר ולא מצאו פתרון לבעיה. כמודם לכל דבר המכשיר עבד מצוין , אבל כיוון שאני עובד עם עוד מחשב נאלצתי לקנות ראוטר, ובחרתי בדגם שציינתי בנושא האשכול. מהיום שהתחלתי להשתמש בו אני נתקל לפרקים רבים מאוד בגלישה איטית ביותר. האם אתם/ן מכירים/ות דבר דומה? אשמח לכל עזרה בנושא. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הNOKIA 6100 אני צריך לחבר לפטופ לאינטרנט, משהוא יכול להגיד לי איך זה עובד , מה צריך וכו ? אם צריך להחליף את הפלאפון אז אין בעיה, מה שאני צריך זה פיתרון טכני. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב ואני רוצה להוסיף עו מחשב נישא ברשת אל-חוטית בנוסף אני גם רוצה שהנתב לא יפול שאני פותח את אימיול קאזה ועד תוכנות מהסוג הזה (אם ניתן ביחד אז סבבה) המליצו לי על הנתב של COMPEX מדגם np28g מכבן שאני לא כל כך מבין בזה אני שואל כל מי שאני יכול בקשר לזה ועוד לא הבנתי מה אני צריך לחפס בנתב טוב תודה מראש BIG FOOT
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הוא יצא כבר? אנחנו רוצים סוף סוף לעבור לרשת אלחוטית אחרי המעבר לבית חדש.. אבל יש התלבטויות. עד עכשיו רציתי לקחת את ה WRT54G אבל אני רואה מכשירים שתומכים ב 802.11n כמו איזה מכשיר של BELKIN שהוא PRE-N ויש את LINKSYS WRT300N שכתוב שהוא תומך ב 802.11n. האם זאת באמת תמיכה מלאה בתקן? או שלא? ואם לא.. איזה ראוטר כדאי לקנות? אני ראיתי שיש ל WRT54G כמה גרסאות (WRT54GS WRT54G WRT54L ...) מה הכי טוב מבינהם? ואיזה כרטיס רשת כדאי לקחת איתם? תודה
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אליו מחובר נתב אדימקס 6104 לפני כמה ימים התקנתי תוכנת e mule אבל היא לא מתחברת לשום מקום האם יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות כדי שאפשר יהיה להתחבר או לחילופין אם מישהו יודע להפנות אותי לאתר שיש בו הדרכה כיצד להתחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני הולך להחליף מודם בבזק סטור , איזה מודם לקחת(שלא צריך חיגן)?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, מאחר ואני עומד מעט מסיים את ההתחייבות שלי לנטויז'ן, חשבתי ללכת על חבילה חדשה. נטויז'ן בסדר גמור בשירות והאינטרנט עובד חלק ובלי בעיות, רק הבעיה לרוב היא הפינגים בחו"ל, אבל זה לא משנה.. עכשיו, ראיתי שיש הרבה חבילות במחיר די זול בהתחייבות כמה חודשים, ראיתי את זאת של 012, עם ה3MB. אני משלם כרגע לנטויז'ן 70 ש"ח על חבילה של 2MB, ואפשר לקבל חבילה של 3MB במחיר יותר נמוך. אז רציתי לדעת, על איזה חבילה כדאי לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר בבית 2 מחשבים ברשת. יש לי מודם שהוא גם ROUTER והוא מתחבר בחיבור רשת למחשב...לא USB.החיבור הוא ADSL חיברתי את שתי המחשבים ואת המודם לSWITCH אבל אני צריך להכנס להגדרות של המודם ולהגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר. בבקשה אם מישהו יודע איך מגדירים את המודם שיעבוד בתור ראוטר שיעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית. אצלי נמצא הראוטר הראשי ואליו מחוברים שאר המחשבים. פעם כשרציתי לשחק מחשב אחד מול השני, הייתי שם בMULTIPLAYER את הIP של הראוטר והכל היה פועל. עכשיו זה עדיין פועל אבל כשאני מתחיל את המשחק, ממש על ההתחלה זה מתנתק ורושם לי The conect is filed או משהו בסגנון. מישהו יודע מה הבעייה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכול, קראתי את המדריך המפורט שיש בפורום בחשוב ואף קראתי בעמוד הנוכחי את הנושאים הרלוונטים לבעייתי ולא מצאתי שם פתרונות. אני בסך הכול מנסה לחבר 2 מחשבים ברשת רגילה(אפילו לא מעניינת אותי כרגע הגישה לאינטרנט, מספיק לי שיתוף הקבצים). OS: WINXP PRO על 2 המחשבים. אחד מהם מבוסס AMD והשני INTEL.(לא שנראה לי שזה רלוונטי, אבל בכול זאת.) בכול אופן אין לי שום הודעות שגיאה ושום בעיה נראית לעין, להיפך, זה מראה לי שכול החיבורים תקינים. האינדיקטור היחיד שמראה לי שזה לא תקין(לבד העובדה שאני לא רואה את המחשבים כשאני עושה חיפוש), זה במסך שמראה לך את הסטטוס של החיבור(מנות: נשלחו/התקבלו) אז בהתקבל זה לא זז. כלומר נשאר על 0. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי למה זה (פאקינג) לא יכול…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-