עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AVICON,

אני מוריד טורנט והכל עובד רגיל אבל כשהוא מגיע לסוף כאילו 99.9% הוא פתאום חוזר לי אחורה ל 99.8%-99.6 ולא מסיים את ההורדה.. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה או משהו כי לא הצלחתי להבין למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by lazygecko,

שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by shlosi,

הי כולם. יש לי נקודת רשת אחת ויחידה בבית בלי עוד צינורות/חוטים של בזק/הוט ושות' בקירות. אני רוצה לייצר מאפס 2 נקודות רשת חדשות בחדרים מרוחקים מהראוטר. ברור לי שמדובר פה בחציבה די רצינית, אבל זו לא הנקודה. אני רוצה נקודות הרשת החדשות יהיו כמו הראוטר עצמו, כלומר ברגע שאני אחבר לשם כבל ממחשב זה יהיה חיבור ישיר לראוטר. אני לא רוצה כבל עם ראש RJ45 שיוצא משני הצדדים אלא שקע רשת פשוט שישמש כ"מתווך" בין הכבל שבתוך הקיר לכבל שמגיע מהנקודה החיצונית ועוד אחד שמגיע מהראוטר עצמו. אשמח להסבר טכני לביצוע ממי שיודע. תודות!

4. Started by urielka,

איך אני בונה רשת בין שני מחשבים זה כבל מוצלב או לא מה הגדרות הבxp ויש לי במחשב אחד שתי כרטיסי רשת אחד לאינטרנט אחד לרשת איך אני עושה את זה? 10X מראש

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. יש לי נתב אלחוטי עם 4 פורטים 10/100 LAN שעובד בתדר 2.5 ותקן N. האם מהירות של פורט WAN כפופה למהירות של פורטים LAN? אם מהירות אלחוטית בתקן N שלו היא עד 300 מגה האם נתב אלחוטי יהיה מוגבל למהירות אלחוטית של 100 מגה עקב פורטים LAN שעובדים במהירות עד 100 מגה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  6. יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by GamePad,

מצטער, אני מניח שהנושא כבר טחון, אבל.. נגמרת לי החבילה ואני מתלבט בין 014 לנטויז'ן המחירים כמעט זהים ככה שזה לא משנה מצד אחד אמרו לי שהפורטים חסומים בנטויז'ן לטורנטים ואימיול מצד שני אני עובד איתם כבר המון זמן ואף פעם לא היו בעיות של ממש ונתנו לי אחלה תמיכה. מצד שלישי ההורדות באמת איטיות יותר לאחרונה, אפילו בטורנטים עם המון סידרים. מצד רביעי אני לא מכיר את 014... ??? בקיצור, מי שיש לו נסיון וידע ויכול לעזור.. תודה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by RS4,

כל הזמן הייתי גולש במחשב נייד בקומה ראשונה והראוטר היה למעלה ולא הייתה לי בעיית קליטה והייתי מסתובב איתו בכל הקומה עכשיו לא יודע מה קרה יש קליטה אבל הוא מתחבר ומתנתק כל רגע ויש פעמים שהוא לא מתחבר בכלל אבל שאני עולה איתו לקומה שנייה אין בעיה בכלל והשם של הרשת שלי במחשב הנייד שונה לשם של הרשת עם מספר 2 לדוגמה: liran2 והשם של הרשת הוא liran לא מבין מה קרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by rotem_o,

היום, לאחר התלבטות קשה, אני קונה את הראוטר NP27G של COMPEX לגבי כרטיס רשת לחוטי שקלתי לקנות גם את הכרטיס של COMPEX ה-WLP54G http://62.90.141.80/~compex/shopProduct.php?prodid=7&catid=4 מחיפוש ברשת וגם פה בפורום האתר לא מצאתי עליו תגובות מלבד תגובה אחת שלילית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214988.0 (התגובה האחרונה בדף) רציתי לשאול אנשים שהתנסו בכרטיס, איך הוא?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by horacio,

יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  11. שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  12. והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. Started by civic,

http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by madgod,

היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.

15. Started by nec5e,

ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by redti,

אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by matan5165,

אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  19. היי המחשב שלי ושל אחי מחובר ברשת , והוא מקבל אינטרנט ממני , בצד של האינרנט זה פועל בסדר גמור והוא מוריד על כמעט רוחב פס מלא. אבל שאני מנסה להעביר קבצים ממחשב למחשב זה מעביר בערך מגה לעשר דקות... וזה בדוק , כי ניסיתי להעביר שיר Mp3 שתופס 3.2 וזה לקח לי 33 דקות (מדדתי זמן) ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש , ניסיתי להחליף כבל , ניסיתי להתקין את הכרטיסי רשת מחדש . כלום לא עזר. לשנינו יש XP כרטיס רשת של 100\10 לא יודע אם זה משנה , אבל הכבל שמחבר ביננו הוא בערך 10 מטר. תודה לעוזרים. (ניסיתי לעשות חיפוש , כי אני ב טוח שכבר קרו בעיות כאלה בעבר , אבל הדפדפן נתקע לי בכל פעם שאני מנסה)

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by yoavtz,

שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by KF,

שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187

22. איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by Libby,

שלום אנשים... אני רק לאחרונה התחלתי להוריד סרטים (מתוכנת האימיול), ואני לא כ"כ מתמצאת בכל מה שקשור לזה. החלטתי להוריד סרט יפני עם ג'קי צ'אן (מתה על היפני הקטן והמקפץ הזה ), מהאתר ליונט-וורקס... היה רשום על הלינק שזהו הסרט עצמו + התרגום.... אבל כשהורדתי אותו (תוך יומיים בערך) גיליתי שהוא בכלל ללא תרגום.... מה עושים עם הסרט הזה עכשיו? ומה עושים עם בעיות כאלה בהמשך? תודה.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  25. יש הבדל ביניהם? או שהיצרן סתם רצה לעשות 2 צבעים לדגם BR6204WG לבן: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 אפור: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 תודה מראש, Zinger777.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים