רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשקתי אליכם היא כיצד אני יכול לשלול אפשרות שהרשת הביתית שלי לא יציבה או שהקשר עם HOT לא יציב ? אני משתמש בראוטר של EDIMAX ומודם של אוט טריון TJ720X. נכון לעכשיו אני מוצא את עצמי מתנתק מספר פעמים ביום כאשר אני רואה כיביכול הכבל רשת מתנתק מהמשחב אבל לא תמיד רמחשבים המחוברים אלחוטית מתנתקים, איך אני יכול לזהות מהיכן התקלה ומהי התקלה ?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת ביתית בין המחשב השולחני שלי לבין הלפטופ, ואני מנסה להזרים מידע דרך כונן חיצוני שמחובר למחשב השולחני ללפטופ. אתמול בלילה כשהקמתי את הרשת, ניסיתי להפעיל סרט דרך נגן BS PLAYER במחשב הנייד, כשהסרט היה על הדיסק החיצוני שמחובר למחשב השולחני - הכל עבד בלי בעיה, זה נפתח תוך כמה שניות והשידור היה חלק לחלוטין. היום שניסיתי לחזור על התהליך - ל-BS PLAYER לוקח לפחות 3 דקות לפתוח את הסרט והסרט לא ניתן לצפייה. שום דבר לא עזר, אפילו עשיתי Format למחשב נייד (תכננתי לעשות את זה בלי קשר) ועדיין השידורים איטיים מאד. המהירות של החיבור (בתקן N) נע בין 52 ל-65 Mbps ולא שיניתי שום הגדרות ושום דבר שיכולים היו לגרום לאיטיות הפתאומית הזו. הנתב הוא של TP Link, המחשב הנייד לנובו…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם.. בשעה טובה ומוצלחת הוספנו עוד מחשב לבית, והחלטנו שאנחנו רוצים רשת אלחוטית. עכשיו.. .אני לא כ"כ מבין ברשתות וכאלה, אז רציתי לדעת איזה סוגי כרטיסים אני צריך לכל מחשב, ואיזה ראוטר מומלץ. אממ.. מבחינתי אפשר לקחת את הראוטר הכי פשוט ונטול פיצ'רים, שכן כל מה שאנחנו רוצים זה אינטרנט לשני המחשבים, על גבי מודם אחד. אם אפשר שהרשת תשמש גם כprint server, זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. לשני המחשבים אם אני לא טועה אני צריך כרטיסי רשת אלחוטיים נכון? אשמח לקבל תשובות והמלצות... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
הבנתי שיכולת ניצול האינטרנט תלויה גם בחומרה של המחשב רציתי לדעת עד כמה זה משפיע ואיך אני יכול לבדוק מה המהירות שיא שהמחשב שלי יכול לנצל?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לעשות רשת בין שתי מחשבים (בלבד). כל אחד בקומה אחרת, והמחשב שבקומה השנייה נמצא בתוך חדר ממד! הלכתי היום לKSP ואחת אמרה לי שבתוך ממד אין מצב שהאלחוטי יעבוד, והשני אמר לי שיהיה צריך להוסיף מכשיר שמחדד קליטה משהו כזה.. המטרה לרשת - אך ורק שיהיו בשני המחשבים אינטרנט בצורה הכי טובה שיש בלי שום סיבוכים וכאב ראש. לא רוצה שליחות קבצים ולא בולשיט אחר..רק אינטרנט. שמעתי מחבר שהוא התקשר לבזק וטכנאי שם לו רשת דרך קו טלפון! לא אלחוטי! צריך נתב ובמחשב השני pc port משהו כזה.. אבקש מידע על זה + מחיר הבנתי שאלחוטי עולה 500 שקל. ראוטר + כרטיס רשת (אלחוטי...). נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד חדש lenovo t400 ואני רוצה להתחבר אלחוטית לאינטרנט (יש לי מודם תומפסון של הוט ביחד עם נטוויז'ן), האם חיבור אלחוטי מחייב ראוטר או שישנה אופצייה אחרת (במחשב קיימים כל סוגי החיבורים כגון בלוטות'/אלחוטי וכו') בעזרת סטיק כלשהו? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הוא כרטיס עם קליטה לא משהו , יש לי מלא ניתוקים איתו אני עם דרייבר אחרון והוא לא כזה מהיר...
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בעע מנסים לפרוץ לי איך אני יודע מה הפרוקסי? אני שעה מחכה על הקו בשביל לשאול אותם
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין את סוג ומהירות החיבור שלי: בזק + 012 קווי זהב 1.5Mb/150Kb רשת אלחוטית באמצעות נתב מסוג +B-FOCuS 352 חשוב לי לציין כי הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לרשת, גם זה המחובר באמצעות כרטיס רשת וגם זה המחובר בצורה אלחוטית. הבעיה מתרחשת כאשר אני מחכה לטעינת דף באתר כלשהו. טעינת הדף מתארכת באופן בלתי נסבל הרבה מעבר לזמן טעינה רגיל. התופעה מתרחשת במגוון רחב של אתרים ולא ניתן לשייך את הבעיה לאתר ספציפי. דוגמאות לאתרים בהם מתרחשת הבעיה: כל משפחת אתרי גוגל, HWzone וכו'. ברוב המקרים, כאשר אני מבצע טעינה נוספת מחדש (ע"י Refresh או לחיצה נוספת על לינק רצוי) הדף כן מחליט לעלות. הדבר הפך למטרד מכיוון שבמקום שהדף הרצוי יטען ויעלה בפעם הראשונה בה ביקשתי, אני צריך "לה…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לנו את השרת SQURILLEMAIL יש לנו משתמשים בGMAIL מי שמשתמש בכתובת DIM.NET שיושבת על שרתי סנאי לא יכול לשלוח מיילים לGMAIL חשבנו שהם מסווגים אותנו כSPAM מה צריך לעשות כדי שאנחנו לא נהיה SPAM אצל אחרים? והאם יש כאלו דברים שנקראים רשימות שחורות שעוזרות לGMAIL לסווג SPAM וככה אנשים לא יקבלו מיילים מאותן חברות? אם כן איך אפשר להוציא אותנו מהרשימות השחורות האלו? המיילים שלנו הם לא SPAM הם נשלחים רק לאנשים שרוצים אותנו, ומבקשים מאיתנו שיקבלו מיילים, אנשים קודם כל מאשרים שהם רוצים מייל מאיתנו ורק אז אנחנו שולחים, אלו לא פרסומות שווא. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-