רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הבאתי טופס מאתר אחר: .תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון. 8.תשתית?(בזק\הוט)הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד 11.מה הציפיות שלך מה…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים רשת בבית שלי ואני לא מבין בזה כלום.. מה יותרכדאי? חוטית או אלחוטית? איזה סוגים יש ברשת אלחוטית ומה עדיף לקחת? כמה זה עולה? ומאיפה לקנות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מוסיף כרגע עוד מחשב לבית ואני לא מעוניין ברשת...אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים....ניתן ליישם בבית עוד קו אינטרנט רגיל שהוא ללא רשת?.... ואם לא אז האם ניתן לבצע בבית אחד חיבור אינטרנט אחד כבלים ואחד ADSL תודה וצהריים טובים
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה במחשב מסויים להיתחבר עם הראוטר הזה וזה מתחבר אבל אין גלישה, ממקום אחר אני כן מצליח. מסכנה:יש בעיה במחשב הראשון. הפחתי את המודם לראוטר האם זה יפתור את הבעיה? האם צריך לאפס את ה- WINSOCK? יש רעיונות נוספים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להעביר את המודם של האינטרט לחדר אחר שיתחבר למחשב אחר. בחדר השני יש חיבור לכבלים. האם צריך חיבור מיוחד לאינטרנט או מספיק שיש לי בחדר השני נקודה של כבלים כדי להתחבר לאנטרנט?(כמובן שאני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים) כי שמתי לב שבחדר הראשון יש מן חיבור הברגה כזה מהקיר למודם בנוסף לחיבור TV ן-RADIO אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה, אני משחק המון warcarft 3 ברשת וקורה לי הרבה מאוד פעמים שאני מתנתק באמצע או שאני נאלץ לשחק עם מלא תקיעות מרגיזות אני מחובר לאינטרנט עם - Siemens ADSL SL2-141 של בזק, אני יודע שהוא מעפן, האם יש דרך לשפר את זה? או שאני אשמח להמלצה על מודם ראוטר טוב שלא ידרוש הרבה התעסקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות להעלות את הUPLOAD שלי בצורה חוקית למהירות נורמלית או שספקיות האינטרנט לא מאפשרות את זה ? תודה מראש יואב
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שבוע שעבר הקמתי בבית רשת אלחוטית בעקבות רכישת מחשב נייד. כרגע ברשותי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. הרשת עובדת מצויין, אחלה קליטה וכדומה. אבל דבר אחד אני לא מצליח לעשות, לשתף את המדפסת של המחשב הנייח אם הנייד. הרצתי את אשך(ף) הקמת הרשת, והוא מזהה את קבוצת העבודה ואת שתי המחשבים שכביכול מחוברים ברשת אבל הוא לא רוצה לשתף את המדפסת. ניסיתי להגדיר דרך המדפסת את השיתוף וכביכול הכול טוב ויפה אבל היא עדיין לא משותפת. מה אני יכול לעשות.....התייאשתי כבר להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד, להעביר את הקבצים ולהדפיס אותם שמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי חבר עם Laptop מחו"ל, אשר התחבר לאחרונה לכבלים. כאשר הטכנאי הגיע, הוא נדקק למספר קבצי התקנה מתוך ה- CD של Win98, שלא היה בנמצא. הגירסה היא Win98 SE 4.10.222A. האם ניתן לאתר את קבצי ההתקנה הדרושים לחיבור לרשת, מבלי לנסות להשיג את דיסק ההתקנה המלא?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת ביתית בין המחשב השולחני שלי לבין הלפטופ, ואני מנסה להזרים מידע דרך כונן חיצוני שמחובר למחשב השולחני ללפטופ. אתמול בלילה כשהקמתי את הרשת, ניסיתי להפעיל סרט דרך נגן BS PLAYER במחשב הנייד, כשהסרט היה על הדיסק החיצוני שמחובר למחשב השולחני - הכל עבד בלי בעיה, זה נפתח תוך כמה שניות והשידור היה חלק לחלוטין. היום שניסיתי לחזור על התהליך - ל-BS PLAYER לוקח לפחות 3 דקות לפתוח את הסרט והסרט לא ניתן לצפייה. שום דבר לא עזר, אפילו עשיתי Format למחשב נייד (תכננתי לעשות את זה בלי קשר) ועדיין השידורים איטיים מאד. המהירות של החיבור (בתקן N) נע בין 52 ל-65 Mbps ולא שיניתי שום הגדרות ושום דבר שיכולים היו לגרום לאיטיות הפתאומית הזו. הנתב הוא של TP Link, המחשב הנייד לנובו…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-