עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gingel,

שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.

2. Started by nizans0,

שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. Started by Ghoul,

זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by אסף ב,

שלום אני רוצה לשים רשת בבית שלי ואני לא מבין בזה כלום.. מה יותרכדאי? חוטית או אלחוטית? איזה סוגים יש ברשת אלחוטית ומה עדיף לקחת? כמה זה עולה? ומאיפה לקנות..? תודה

6. קודם כל אני מקווה שהדיון מתאים לפורום זה. אם לא סליחה מראש ולהעביר עכשיו לשאלה .. אני רוצה מערכת PHP עדיף חינמית שתהיה מין פורטל משולב עם פורום ! לא הייתי מתנגד למערכת פורטל עם פורמים של SMF אבל איזה מערכת מומלצת וכדאית ואפשר הסבר על מה זה BRIDGE וןזה באתר הראשי של SMF .! והסברים לגבי MK PORTAL ו JOOMALA וXOOPS . אני ממש מודה לכל מי שיעזור מקרב לב .

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום יש לי ראוטר 3COM ואני תוהה מדוע הוא לא עולה לי אחרי שאני עושה לו RESTART או מוציא / מחזיר מתח האם בחיבור ללא חיגן אין חיבור אוטומתי? מה עלי לקנפג בו כדי שיעבוד כשורה? האם בחיבור PPTP או L2PT זה כן מחייג אוטומתי בנפילת מתח או קו תקשורת? בתודה מראש, יהודה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by Reppix,

יש לנו בבית רשת בת 4 מחשבים שמחוברים ל-ADSL דרך ראוטר Edimax BR-6104K ומודם Alcatel Speedtouch. לפני מספר ימים שדרגנו ל-1.5 מ-750 ומאז קורה משהו מוזר - האינטרנט מהיר יותר בצורה משמעותית, אבל ה-Network Utilization ב-Task Manager לא עובר את ה-1% באף מחשב, כולם מחוברים ב-100Mbps, כלומר -המהירות לא עולה על 125KBps. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מהאינטרנט, לנתק ולחבר את הראוטר והמודם מהחשמל ולעדכן Firmware לראוטר. כלום לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Googleness,

שלום לכול, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לאיך שאני מתחבר בבית לרשת ולאינטרנט. כרגע יש לי נתב קווי (לא-אלחוטי) של Edimax שקניתי לפני שנתיים בערך נדמה לי. בקיצור הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ALC-TEL של 5 נורות ששמרתי (פשוט הלאקטל הזה סוס עבודה, עובד מצויין.. לא מתקלקל ואין לו שום בעיה. בניגוד למודמים המוזרים שבזק מחלקים היום). יש לי קטע מוזר שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק (זה שני מחשבים ברשת שמחוברים גם לאינטרנט ודי דלוקים כל היום ועובדים הרבה על האינטרנט) פשוט אני מאבד את החיבור לאינטרנט בזמן שהחיבור רשת בין המחשבים עובד מצויין. מסתבר שנטוויז'ן המציאו תירוץ הLOG של הנתב מתמלא וצריך לנתק ולחבר מחדש. לי יש תיאוריה שהם פשוט מקציבים כמות מסויימת של תעבורה לכל חיבור אליהם ואחרי כמות מס…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by rantza,

נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by missT,

יש לי מודם של בזק וראוטר אלחוטי המודם עצמו מתחבר לאינטרנט כמו שצריך אבל כשאני מחברת אותו לראוטר דרך יציאת WAN ואז המחשב עם כבל רשת לאחת היציאות LAN של הראוטר אז אין לי אינטרנט. כמו כן יש לי נייד והוא מזהה את הרשת האלחוטית ומתחבר אליה - מה שאומר שכן יש לי רשת בין המחשבים דרך הראוטר אבל אין לי גישה לאינטרנט. מה לעשות?!!?!?!?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. לאחרונה מהירות ההעלאה שלי ירדה מ-60 ק"ב לטווח מהירות של 20-25 ק"ב. החבילה שיש לי היא 2.5 מגה ואני יודע ששכה בערך זה אמור להיות בחבילה של 2.5 מגה אבל כל הזמן ההעלאה לא ירדה לי מה-55 ק"ב ועכשיו זה פחת בחצי, יש לזה פיתרון? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. היום קיבלתי ראוטר חדש מבזק(לא אני בחרתי) - Aztech DSL600er הגדרתי את הרשת והכל עובד נפלא, המהירות טובה הפינגים והכל, וגם ההפניית פורטים פשוטה להפליא- ופועלת מעולה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- האם ידוע לכם על בעיה מיוחדת שיש בראוטר הזה או שהוא בסדר? ואם אפשר חוות דעת שלכם עליו.. יש אולי איזה פירמוור שכדאי לעדכן אליו? תודה רבה, אבי.

16. אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. יש לי שני מחשבים בבית ורשת עם מודם ECI שהפכו אותו לראוטר ועם מיני-האב. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט אבל ישנה בעיה: כאשר אני מנסה לגשת ממחשב אחד לקבצים של השני אני מצליח, אבל כשאני מנסה לגשת מהשני לראשון אני נתקל בהודעה עם כותרת Mshome (השם של הworkgroup שלנו), שאומרת: "\\yehuda is not accessible. You might not have permission to use this network resouce. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. The network path was not found." yehuda זה השם של המחשב שאליו אני לא מצליח לגשת (כתובת 192.168.1.3). יש למחשב הזה מערכת הפעלה Win Me. המחשב השני בעל כתובת 192.168.1.5 . למחשב הזה יש מערכת הפעלה Win XP Pro. אין לי מושג מה אומר המשפט T…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. שלום יש לבת דודה שלי שני מחשבים בבית אחד שמחובר למודם או ראוטר אני לא יודע מה זה אבל זה הוא של WOW בזק בינלאומי המחשב שמחובר למודם מחובר לאינטרנט והשני שבחדר השני לא מתחבר לאינטרנט... ולפני זה הכל היה עובד כרגיל , איך מתקנים את המצב הזה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by elad the master,

אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?

20. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

21. הוא רושם "האיפי יוצר קונפליקט עם איפי אחר" משהו כזה ובמחשב הראשי הוא עושה לי סימן קריאה צהוב! מה לעשות? :-\

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  22. היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  23. אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום, אני מנסה להתקין אצל שכן רשת (חוטית) עם המודם USB הארור ALE-150 של ECI. המצב הוא כזה: למחשב א' יש אינטרנט. למחשב ב' אין אינטרנט. שני המחשבים לא מזהים אחד את השני ברשת. בראוטר יש מאחורה חיבורים של WAN וUplink שאליהם לא מחובר שום דבר (וכמובן שגם נוריות החיווי כבויות). כשמחברים את המחשבים לראוטר הם מראים חיבור וגם מקבלים כתובת IP (וגם בראוטר רואים זיהוי בפורט הנכון). אשמח לעזרה. תודה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה להמחשה של מה שהולך שם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים