רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של בזק בADSL הרגיל, ומעוניין לעבור לרשת הNGN לצורך מהירות גבוהה יותר. יש ברשותי נתב מדגם 3Com 3CRWE554G72T, ורציתי לדעת עד איזה מהירות הוא יכול לעבוד ברשת הNGN (אם בכלל) תודה..
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כאשר הוא עובד כמודם - כמה יציאות ניתן לחבר אליו והוא יעבוד תקין (וגם ללא סכנה שהוט תחסום את זה בעתיד)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני לומד במכללה שהמגורים שלה באותו מבנה והראוטר לא כלכך רחוק כי בערך 10 מטר מהחדר שלי קולטים ו20 מטר ממנו כבר קליטה מצויינת השאלה שלי האם אפשר לחבר איזה שהיא אנטנה למחשב הנייד שלי כדי להגדיל את טווח הקליטה ? שמעתי על מגדילי טווח אבל הבנתי שהם מותנים גם במחשב וגם בראוטר .. האם יש דרך לעשות זאת רק דרך הנייד?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודשיים+ עברתי דירה, ובמהלך זה שדרגתי לחבילת 20 מגה של בזק (תשתית+ספק). החבילה כללה ראוטר של D-LINK שעובד מצויין על מחשב נייח+ שתי מחשבים ניידים. במהלך השבועיים האחרונים שמתי לב שהפתיחה של כל האתרים ברוב המקרים מתעכבת. על מנת לפתוח אתר כלשהו נדרש לרענן אותו פעם או פעמיים רק בשביל להיכנס. ביצעתי סריקת וירוסים, ניקוי רגיסטרי, COOCKIES וכו' ( בקיצור זאת לא בעיה של הדפדפן ולא של המחשב) ולאחר בדיקת מהירות הוא מראה לי נתונים תקינים: http://www.speedtest.net/result/-1.png (בוצע בשעות עומס כך ש 15M זה בסדר). זה קורה בכל המחשבים, גם בניידים וגם בנייח. מבקש עזרה לפני שאני פונה לבזק והשירות ה"איכותי" שלהם...
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מודם חדש SIEMENS SL2-141 והוא חוסם לי את הפורט של ה-utorrent מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפסיק לחסום אותו?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי אני עובד בחיבור מרחוק. יש לי 200 מגה בהוט וזה לא עובד כמו שצריך, לפעמים נתקע ולפעמים מתנתק. אם אני מתחבר לאינטרנט דרך הוט ספוט מהטלפון, זה עובד ממש יותר טוב. והטלפון הוא הוט מובייל. איך אני יכול להבין מה ההבדלים ביניהם ולנסות להשיג חיבור אינטרנט ביתי שיאפשר לי את אותה מהירות? הזמן של הפינג הוא אותו דבר תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם דחוף.אני מנפגעי אייס תקשורת חכמה. התחברתי לבזק ומנסה להתאים את הראוטר שאייס מכרו לי.Billion 8200axl 1200 ראוטר מעולה,אבל הם נעלו אותו על @ice,ואני לא מצליח לשנות את שם המשתמש וסיסמה. יש מישהו שיכול לעזור לפרוץ את זה ? אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים וקריאת חומרים בנושא, אני חושב שהצלחתי למקד את עצמי על 2 שאלות ספציפיות. כרגע הרשת אצלי נפרשת על 2 קומות ומורכבת מראוטר, מתג ו-5 מחשבים + 2 לפטופים. עקב אילוצים כאלו ואחרים אני צריך להוסיף עוד נקודת מיתוג. מכיוון שאני כבר צריך לעשות שינויים במבנה הרשת חשבתי להוסיף עוד נקודת רשת אלחוטית. ע"פ מה שקראתי עד כה, עומדות בפני 2 אפשרויות: 1. בבעלותי כרגע ראוטר אלחוטי של Edimax מדגם BR-6424NL. קראתי על הדגם הזה רבות וממה שהבנתי אפשר לחבר את הראוטר הזה גם בתור מתג, או מתג המספק רשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם אני אוכל לחבר 2 ראוטרים כאלו אחד עם השני (יש ביניהם הפרדה של קומה ומתג)? 2. על יכול לוותר על הנק' האלחוטית הנוספת ולשים מתג פשוט. אבל, האם יכולה לה…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רוצה קונפיגורציה כזו: לאפטופ עם WIRELESS בתקן G, יישב בחדר בקומה 1 מחשב נייח יישב בקומה 2, יחובר בכבל רשת רגיל לנתב אלחוטי שלידו הנתב האלחוטי יחובר בכבל רשת לידו למודם של אינטרנט בכבלים, TERAYON הלאפטופ יוריד קבוע דרך האינטרנט האלחוטי טורנטים, עם חיבור של 2.5MBPS אפשר לעשות כזה דבר? ז"א, זה יעבוד? איזה נתב אני צריך? האם למחשב צריך משהו נוסף מלבד כבל רשת?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-