רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ככה מופיע לי 1. Gil Note בכלל לא נמצא בבית וזה טלפון איך הוא מחובר ועוד דרך כבל רשת 2. Yhudit Xiaomi הטלפון נמצא בבית אבל הוא מחובר בWifi ומוצג לי לי בכבל 3. ועוד 2 דברים שאין לי מושג מה הם. קראתי להם "אביזר לא ידוע בראוטר" 1 מהם מתחבר לפעמים דרך הWifi ומתנתק והשני מחובר קבוע בכבל רשת שלא קיים. בנתיים שמתי להם בקרת הורים שחוסמת את הגישה לאינטרנט. *לראוטר מחוברים פיזית בכבל רשת רק 2 מחשבים *הרשת מוגנת בסיסמה, סתם קראתי לה "רשת חופשית" בשביל לעצבן את השכנים *עם איפוס ושינוי הסיסמה בראוטר חיברתי דבר דבר וככה זיהיתי מה זה מה ונתתי לו שם ואייקון. אין לי מושג איך להיפטר מהדברים הלא ידועים שמחוברים ואיך שהדברים יוצגו נכון (כבל\Wif…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של בזק בADSL הרגיל, ומעוניין לעבור לרשת הNGN לצורך מהירות גבוהה יותר. יש ברשותי נתב מדגם 3Com 3CRWE554G72T, ורציתי לדעת עד איזה מהירות הוא יכול לעבוד ברשת הNGN (אם בכלל) תודה..
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תשתית: ADSL 5 מגה בב"ל, ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato יש לי משתמש RS Premium ואני משתמשת ב-IDM. ה-IDM מוריד 4 קבצים בו זמנית. בפעילות תקינה המהירות מתחלקת שווה בשווה בין כל הקבצים. הרבה פעמים קורה לי שקובץ אחד מתוך ה-4 יורד במהירות איטית להחריד (1-6k/sec~). עד עכשיו הייתי מנתקת את המודם והראוטר מהחשמל ומחזירה וזה היה מסתדר, עפ"י עצה של תומך בב"ל. לאחרונה גם זה לא עוזר, או עוזר לשנייה ואחרי זה הבעיה חוזרת. בב"ל אומרים שהבעיה באתר RS ולא אצלם כי כשאני מורידה קובץ מהשרת של בב"ל זה יורד במהירות מקסימלית. הורדה של טורנט מ-TL דרך uTorrent תקינה. האם זו אכן בעיה של האתר של RS או שיש משהו שאפשר לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה קורה איתה??? מאתמול אני לא מצליח לעבור את ה60 בהורדה(בד"כ 280-300..) וזה לא רק אני..
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי חבר עם Laptop מחו"ל, אשר התחבר לאחרונה לכבלים. כאשר הטכנאי הגיע, הוא נדקק למספר קבצי התקנה מתוך ה- CD של Win98, שלא היה בנמצא. הגירסה היא Win98 SE 4.10.222A. האם ניתן לאתר את קבצי ההתקנה הדרושים לחיבור לרשת, מבלי לנסות להשיג את דיסק ההתקנה המלא?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ שתומך במהירות של סיב 1000/100 ? לא חייב כניסת סיב כי יש לי כבר מתאם מסיב ל RJ45. גם WIFI לא חשוב לי....חשוב שיהיה ממשק נוח להגדרות של ניתוב פורטים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מחשב 1: המחשב שלי, מערכת הפעלה - Vista. מחשב 2: מערכת הפעלה XP. עד היום הרשת פעלה כמו שצריך, עד שהתקנתי את ה-SP1 לויסטה. הגדרתי כתובות IP בצורה ידנית ( 192.168.0.2 / 192.168.0.1 ) ועד כאן הכל פועל כמו שצריך. השיתוף קבצים פועל מצויין - אני מזהה אצלי במחשב את המחשב השני ברשת(שכאמור - מותקן בו XP), קיים שיתוף קבצים מלא בין שני המחשבים. הדבר היחיד(והעיקרי) שלא פועל, הוא שיתוף האינטרנט. *אני מתחבר לאינטרנט דרך הראוטר של +B-Focus 312 *העלתי PS של תיקיית החיבורים שלי... אולי תוכלו להבין משם משהו שיכול לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את התשתית בזק שלי מ100 ל200 מגה, ולכן גם שידרגתי את המודם-ראוטר שלי מ TP-LINK TD-W9970 ל TP-LINK VR600 V3. באותם תנאים, אני חווה מהירות קצה פחותה עם המודם-ראוטר החדש, אפילו שהמהירות ביציאה מהראוטר גבוה יותר עם הVR600. הראוטר מחובר קווית למתאמי רשת על-גבי חשמל TP-LINK TL-PA7020 V2 ומשם קווית למחשב. עשיתי בדיקה של מהירות לפני המתאם ואחרי המתאם, כאשר חיברתי את המתאמי חשמל קרוב אחד לשני והשתמשתי באותם כבלי רשת - זאת אומרת שבודדתי את השינוי בין הבדיקות למודם-ראוטר בלבד. אלו התוצאות שקיבלתי: ראוטר TD-W9970 מהירות לפני המתאם (ביציאה מהראוטר): 94.5Mbps מהירות אחרי המתאם: 94.5Mbps רואטר VR600 מהירות …
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראוטר שהוא גם מודם USB של WISELINK ויש לי בעייה אני לא יכול לפתוח שרתים כמו FTP או שרתי משחק אני יודע שה NAT חוסם כניסה של הפורטים..אבל איך אני משנה ועושה העברת פורטים?!?! אני חייב שיוכלו להתחבר אלי..זה דחוף..עזרה בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם לגבי בעיה שאתם בטח מכירים, שמתי שאני מוריד במחשב שלי קבצים דרך (EMULE,UTURRENT וכדומה...) כול הרוחב פס מגיע למחשב שלי, ואז מחשבים אחרים עובדים באופן איטי במיוחד... האם הראוטר שלי (BR-6104K EDIMAX ) תומך אופציה כזאת? אם לא איזה כן? עוד פתרונות? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=58&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה רבה לכולם רז
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-