עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wow,

פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. שלום לכולם עברתי מבזק להוט ועכשיו אני מחפש ספקית טובה ולא יקרה שתספק לי חבילה של 5 מגה. רצוי שיהיה שירות טוב ומחיר טוב. [ושלא תחסום פורטים =\] כדאי להשאר ב012? מחכה להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Sman,

שלום, אני עובד בחברה בעלת 4 קומות, אני רוצה שיהייה ראוטר אלחוטי בכל קומה שיתן כיסוי מלא לכל הקומה ללא שימוש ב access points. הדרישה שלי מהראוטר הוא כיסוי נרחב ככל האפשר שבכל הקומה יהייה סיגנל חזק. מה ההמלצות שלכם?

5. שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by sapirzukrel,

היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by danvis,

שלום לכולם, הקמתי רשת ביתית בין המחשב השולחני שלי לבין הלפטופ, ואני מנסה להזרים מידע דרך כונן חיצוני שמחובר למחשב השולחני ללפטופ. אתמול בלילה כשהקמתי את הרשת, ניסיתי להפעיל סרט דרך נגן BS PLAYER במחשב הנייד, כשהסרט היה על הדיסק החיצוני שמחובר למחשב השולחני - הכל עבד בלי בעיה, זה נפתח תוך כמה שניות והשידור היה חלק לחלוטין. היום שניסיתי לחזור על התהליך - ל-BS PLAYER לוקח לפחות 3 דקות לפתוח את הסרט והסרט לא ניתן לצפייה. שום דבר לא עזר, אפילו עשיתי Format למחשב נייד (תכננתי לעשות את זה בלי קשר) ועדיין השידורים איטיים מאד. המהירות של החיבור (בתקן N) נע בין 52 ל-65 Mbps ולא שיניתי שום הגדרות ושום דבר שיכולים היו לגרום לאיטיות הפתאומית הזו. הנתב הוא של TP Link, המחשב הנייד לנובו…

8. צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by sbsky,

היי שלום רב לכולם השבוע התקינו לי אינטרנט בתשתית הסיבים של פרטנר. קיבלתי את הראוטר מהדגם הישן שלהם tg789vac האם אתם ממליצים לי לדרוש לשדרג לדגם החדש (מה שהובטח לי) 2232 dga? אני מבין שזה לא הראוטר המושלם אבל בהתייחס לשני הדגמים מה עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. היי לכולם, התחברתי השבוע לכבלים בחיבור 1.5 DOWN ו-512 UPLOAD כמו כן אני החלטתי שלא להתנתק מבזק והלשאיר את הקו חיי במחיר של 35 ש"ח לחודש. בקו של בזק יש לי רוואטר אלחוטי של 3COM . עכשיו אני רוצה לרכוש רוואטר נוסף לחיבור הכבלים עליו. את המבצע שיש לבזק או ל-HOT לרוואטר אלחוטי אני לא רוצה מכיוון שהוא מגביל אותך לאותה רשת של החיבור. אז חשבתי לי לקנות בסכום של 400 ש"ח +- רואטר אלחוטי נוסף. יש לי אפשרות לקנות 3COM במחיר של 400 ש"ח דגם: 3CRWE554G72 3Com או לרכוש רוואטר של LINKSYS במחיר של 460 ש"ח דגם: WRT54G Linksys מה דעתכם יותר טוב וכדאי לקנות המון תודות

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. בקיצור נדמר תוקף החוזה הישן והתקשרו לחדש את החוזה. המחיר 89.90 ש"ח (ל-12Mbps). הנציגה אמרה לי שאני מקבל גם אנטי וירוס חינם, למרות שטענתי פעמיים שאני לא מעוניין, בסוף ותרתי כי היא אמרה שזה חינם ולא היה לי כוח יותר. ואז אחרי שהכל היה מסוכם, היא אומרת שזה יופיע בחשבונית כחיוב של 5 שקל, אבל זה חינם כי החבילה זה 85. ביקשתי שוב שתוריד את האנטי וירוס ושתשאיר את החבילה ב-85, היא אמרה שאז זה 90. למה יש לי תחושה שהיא שיקרה? כמה אתה משלמים על 12Mbps בבזב"ל? (התחייבות לשנה, לא גיימר\Private NGN)

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. סלחה אם השאלה חוזרת על עצמה, אני כבר יומיים מחפש פה תשובה ולא מוצה. יש לי מחשב אחד מחובר לADSL ע"י מודם USB, אני רוצה לשתף אינטרנט בינם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני, לא ישתמשו במשאבים אחד של השני ובלי רשת בינם. מה הדרך הפשוטה והזולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by dniel96,

הבאתי טופס מאתר אחר: .תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון. 8.תשתית?(בזק\הוט)הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד 11.מה הציפיות שלך מה…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. קודם כל אני מקווה שהדיון מתאים לפורום זה. אם לא סליחה מראש ולהעביר עכשיו לשאלה .. אני רוצה מערכת PHP עדיף חינמית שתהיה מין פורטל משולב עם פורום ! לא הייתי מתנגד למערכת פורטל עם פורמים של SMF אבל איזה מערכת מומלצת וכדאית ואפשר הסבר על מה זה BRIDGE וןזה באתר הראשי של SMF .! והסברים לגבי MK PORTAL ו JOOMALA וXOOPS . אני ממש מודה לכל מי שיעזור מקרב לב .

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום יש לי ראוטר 3COM ואני תוהה מדוע הוא לא עולה לי אחרי שאני עושה לו RESTART או מוציא / מחזיר מתח האם בחיבור ללא חיגן אין חיבור אוטומתי? מה עלי לקנפג בו כדי שיעבוד כשורה? האם בחיבור PPTP או L2PT זה כן מחייג אוטומתי בנפילת מתח או קו תקשורת? בתודה מראש, יהודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by etay34,

שלום, אני גולש בכבלים על מהירות 1.5 מגה ויש לי רשת ביתית שמחוברים אליה סך הכל 4 מחשבים. (אולי מוגזם אבל זה עובד סבבה לגמרי) לאחרונה הגלישה החלה להיות ממש איטית וכבדה רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? דבר שני איך אפשר לדעת אם מישהו גולש על הראוטר שלי כאילו אלחוטית..? זה ראוטר של TPLINK. תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by zam,

היי אני מעוניין להחליף את הנתב של בזק בנתב יותר טוב תקציב כ- 600 ש"ח חובה אפשרות לשליטה מרחוק בעיקר ניתוק משתמשים ראיתי את הדגם הזה TP-Link Archer AX20 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34966&gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATFGdSkg22NraiUKWX8PzFClAIkEdPxFcBx9SeovLMZapqDyLkLS-zoaAgCFEALw_wcB אשמח לחוו"ד או המלצה לנתב אחר

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by missT,

יש לי מודם של בזק וראוטר אלחוטי המודם עצמו מתחבר לאינטרנט כמו שצריך אבל כשאני מחברת אותו לראוטר דרך יציאת WAN ואז המחשב עם כבל רשת לאחת היציאות LAN של הראוטר אז אין לי אינטרנט. כמו כן יש לי נייד והוא מזהה את הרשת האלחוטית ומתחבר אליה - מה שאומר שכן יש לי רשת בין המחשבים דרך הראוטר אבל אין לי גישה לאינטרנט. מה לעשות?!!?!?!?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by namyob,

יש לי רשת אלחוטית והכל עובד לי כמו שצריך חוץ מהשיתוף קבצים מה שקורה זה שבמחשב שמחובר לרוטאר אני יכול לראות את אותו המחשב ברשת! ובמחשב במחןבר לאלחוט אני לא רואה את המחשב הזה(המחובר באלחוט) ברשת!!!!! והאשף של windows xp לא עוזר השם של הרשת הוא אותו שם ולמחשבים יש שמות שונים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.