עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by maxoirodi,

שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  2. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לפרסום ההודעה/ עובר על חוקי הפורום, הסתכלתי בחוקי הפורום ולא ראיתי משהו שסותר את זה.. (אולי פיספסתי) אם כן אז אשמח להעברת ההודעה/מחיקתה) היי מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 (הספקית נטוויזן תשתית בזק), אני מוריד דברים באימיול.. לדעתי הדברים יורדים ממש לאט.. 5KB לכל הקבצים יחדיו (וזה עוד מצב טוב יחסית \: ) ויוצא מצב שלוקח לקובץ מסויים לרדת יותר מחודשיים... (למרות זה קובץ די נפוץ..) ככה זה אצל כולם? יש מה לעשות בנידון? אולי הבעיה בתוכנה ויש לכם המלצה לתוכנה אחרת? (כמו ששמתם לב אני לא בקיא בעניין ) (לפני שבועיים עברנו ממהירות 750 ל1.5 אבל עדיין אין שינוי, ישנה רשת אלחוטית אבל המחשב השני הוא מחשב נייד שלא מוריד דברים..) תדה..

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  3. הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by aviv88,

eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by AgEnT_OrAnGe,

שבוע שעבר הקמתי בבית רשת אלחוטית בעקבות רכישת מחשב נייד. כרגע ברשותי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. הרשת עובדת מצויין, אחלה קליטה וכדומה. אבל דבר אחד אני לא מצליח לעשות, לשתף את המדפסת של המחשב הנייח אם הנייד. הרצתי את אשך(ף) הקמת הרשת, והוא מזהה את קבוצת העבודה ואת שתי המחשבים שכביכול מחוברים ברשת אבל הוא לא רוצה לשתף את המדפסת. ניסיתי להגדיר דרך המדפסת את השיתוף וכביכול הכול טוב ויפה אבל היא עדיין לא משותפת. מה אני יכול לעשות.....התייאשתי כבר להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד, להעביר את הקבצים ולהדפיס אותם שמה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  6. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

7. שלום, בקצוני להחליף את הרשת הקווית הקיימת כרגע בביתי ולעבור לשימוש ברשת אלחוטית.(3 מחשבים). אשמח להמלצות לגבי נתב אלחוטי וכן 3 כרטיסים רשת אלחוטיים. אין לי גג לתקציב כיוון שאינני יודע כל כך את טווח המחירים, אבל אני מאמין שבאזור ה-500 שקל ניתן להרכיב את הקומבינה שלעיל. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי שאלה אליכם שמאוד מעניינת אותי. איך בעצם ספקיות האינטרנט מעלות את מהירות האינטרנט שלנו? מה הם בדיוק עושות? האם זה עולה להם יותר כסף ומשאבים? אשמח אם מישהו יסביר לי על כל העסק הזה. דרך אגב שידרגתי ת חבילת האינטרנט שלי ל 4 מגה. אני משלם 69.90 לחודש בבזק בינאלומי לא די גבוה? תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. קישור לאתר החברה USB lAN ADAPTER http://www.jetion.com/products/product_view.asp?proid=2086 חיפשתי ולא מצאתי מישו הביא לי תחיבור הזה וחסר לי רק תדרויר כי הוא לא מזהה אותו

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי את כרטיס הרשת Edimax EW-7128G בסלון, ובחדר יש לי נתב של בזק. לעיתי נדירות מהירות ההעברה היא 2.5 מגה לשניה, בדר"כ היא על 1.2-1.8 ולפעמים כמו היום, היא על 400-900 קילו לשניה ובימים כמו היום, לפעמים הקשר בין המחשב לסלון ובין שאר המחשבים נפסק לפרקים. ניסיתי למקם את האנטנות בצורה אופטימלית, ובאותו מיקום המהירות משתנה בימים שונים. איך אני יכול לסדר שתמיד המהירות תהיה גבוהה? תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Green,

שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. היי! אני מנגן ערוצי טלוויזיה חיה (LIVE IPTV) על המחשב, אבל VLC גומר את הבאפר לאחר 20-40 שניות כל פעם. ניסיתי לאתר הגדרות טובות יותר וגם לשחק עם ההגדרות בעצמי, אבל אני לא מצליח לשפר את המצב. מישהו מכיר הגדרות אופטימליות כדי לאפשר נגינה מתמשכת בלי גמגומים? הבעיה היא לא בחיבור שלי. הוא 500 מגהביט סימטרי בפייבר. תודה.

13. Started by -Arcanide,

בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. מאז שהוא הגיע האינטרנט כל איזה 5 דקות קופא ל-10 שניות, לפעמים הוא ממשיך ולפעמים פשוט מתנתק ומתחבר מחשב. הראוטר מחובר למודם אלקטל (לא משודרג) והמחשבים מקבלים static ip. למישהו יש איזה רעיון שיכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by RoyAL,

קניתי לאחרונה מודם ADSL מסוג WISELINK הכולל SWITCH מודם וראוטר. בתור התחלה, אין שום תעודת אחריות או אפילו זכר לשם החברה המייצרת. הבעיה שלי, היא לגשת אל ההגדרות של המודם, לפי הספר הוראות, אמורים להיכנס דרף הדפדפן לכתובת http://10.0.0.2 ושם קיים לוח בקרה, בהתחלה, כאשר התקנתי לראשונה את הרשת, זה עבד טוב. מספר דקות לאחר מכן(לא ביצעתי שום שינויים) זה הפסיק לעבוד, ולא חזר עד עכשיו... אני גם לא מצליח לעשות אפילו פינג לסוויץ' משהו שהייתי יכול לעשות לפני כן. כל המחשבים יכולים להתחבר אחד לשני, להשתמש בSHARED FILES, ולעבוד עם תוכנות מבוסוות IP, תקשורת מלאה בין המחשבים. מישהו מכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by acoca_net,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.

18. Started by krabby,

..

19. שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. ברצוני לעקוף את חסימת פורט 80 ע"י פרוקסי שפועל בפורט אחר (למשל 8080 או 9000). האם ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  21. בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. המחשב חדש והתקנתי עליו FireFox.... גם באקספלורר וגם בפפירפוקס חלק מהאתרים לא עולים. למשל הפורומים של גיימר, אופציית הודעות בחלק מהאתרים וכד' יש לי NORTON INTERNET SECURITY אם זה חשוב...

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by digitalseeker,

אני עשיתי בבית רשת של מודם בזק ->מתחבר לנתב שלי 655 -> מתחבר למחשבים חוטית ולאחד אלחוטי ->ובנוסף חוטית לSMARTBOX של ORANGE. ת'אמת הSMARTBOX נחמד מאוד , עם הרבה פיצ'רים נחמדים כמו VOIP ורשת N (אם כי נדמה לי שזה לא 300 מגהביט) , וגם נחמד שהוא מתקשר עם DECT עקב זה שיש לי 5 שלוחות בבית. מה שכן , התמיכה אמרה לי שאי אפשר לחבר אותו דרך הWAN , ולא רק שהוא מחובר אצלי עם הWAN שלו גם אני עכשיו משתמש ב018 והVOIP עובד חבל שאין לו אבל GIGABIT LAN ושאין לו QOS - שאני צריך !

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by igalbk,

שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.

דיונים חדשים בפורומים