עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Leead,

שלום כולם, המצב הנוכחי הוא שאני גר בבית פרטי ביחידת דיור שנמצאת קומה מעל בעלי הדירה, שבבעלותם אינטרנט של HOT, אין סיבים אופטיים בישוב והם על עסקה של 200Mbps, משתמשים ב-FiberBox שזה גם לטלוויזיה וגם נתב. אני מעוניין להגדיל את טווח ה-WIFI בקומה, וכן ארצה להתחבר בעזרת כבל לאינטרנט במחשב הנייח שלי. חשבתי על משהו כמו מגדיל טווח שיש לו יציאת RJ45 שממנו אוכל להוציא כבל, ואני לא בטוח מה הטכנולוגיה שתניב לי תוצאות מיטביות. חשבתי לקנות נתב(שיוכל לשמש אותי בעתיד) ולהשתמש בו בתור נקודת גישה שמתחברת לרשת המקורית באופן אלחוטי. קראתי קצת בנושא והבנתי שיש אופציה כזאת שנקראת WDS בנתב Archer VR600 TP-Link ודומיו. מצד שני הבנתי גם שכל פיתרון שכזה עלול לחלק לחצי את רוחב…

2. שלום רב, אני שמח לבשר לכם על פורטל חדש המציע תמיכה טכנית , מדריכים וסיוע בכל הקשור למחשבים ורשתות. יש לציין כי הכל חינם אין כסף! אתר שווה ממש! www.myhelp.co.il

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by eegg,

יש לי בית דיי ארך אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הרואטר האלחוטי דרך ראוטר חוטי שכבר עובר דרך הבית כמו בתמונה אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? הריבועים הם מחשבים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by bennyma,

יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by hdbaam,

שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by over23,

הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by DarkSid3,

תגידו אני היחידי שראיתי את הפרסומת שאומרים ש012 השיקה חבילה במהירות של 10MB ?? רק לבעלי תשתית HOT ... בטליויזה היתה פרסומת ו באתר שלהם אין כלום על זה ... : תודה על התיקון של דרור! הנה קצת מידע http://www.012.net/sales.aspx?docID=7259&FolderID=55〈=he&tabn=0 אז מה אתה אומרים? וד"א החיבור קיים רק במקומות מסויימים, או שזה זמין לכל אחד ואחד?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם לגבי בעיה שאתם בטח מכירים, שמתי שאני מוריד במחשב שלי קבצים דרך (EMULE,UTURRENT וכדומה...) כול הרוחב פס מגיע למחשב שלי, ואז מחשבים אחרים עובדים באופן איטי במיוחד... האם הראוטר שלי (BR-6104K EDIMAX ) תומך אופציה כזאת? אם לא איזה כן? עוד פתרונות? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=58&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by eladsh,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by hedva,

אופן הגלישה שלי: לפעמים רצוף 12 שעות לפעמים שעתים בבוקר או בערב ולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלל יש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביום פניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודם בקיצור הם לא פותרים את הבעיה השאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Nihility,

קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום מותקן אצלי במחשב אחד ראוטר ויש אינטרנט התקנתי במחשב השני את הכרטיס האלחוטי אבל בnetwork connection אין כלום ואני לא יכול להגדיר כתובת ip עד עכשיו הוא זהה לי אוטומטית את האינטרנט מה לעשות תודה לא משנה בסוף זה זהה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by ExsoTic Cop,

האינטרנט מהבוקר לא זז הורדות במקרה הטוב על 5KB ואתרים בקושי זזים לקח כמה דקות עד שהצלחתי לשלוח פה הודעה. השאלה שלי אם זה רק אצלי או גם אתם מרגישים איטיות בלתי מוסברת.. ואיך אפשר לפתור תבעיה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  20. יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by nec5e,

ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by civic,

http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  25. שלום לכולם.. אני דיי בור בכל הנושא הזה של רשתות ואני צריך קצת עזרה בבקשה. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית. אחד מהם הוא העיקרי שהוא מחובר לראוטר והכל. אני רוצה שגם השני יהיה מחובר לאינטרנט וגם שאני אוכל להעביר קבצים בין 2 המחשבים לקחתי כבל רשת וחיברתי את הראוטר גם אל המחשב השני. הייתי מאוד תמים שחשבתי שזה ישר יעבוד. זה לא. מה אני אמור לעשות בשביל שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ושאני אוכל לשתף קבצים ביניהם? תודה :

• 5 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים