רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה לראוטר שיהיה קל לקינפוג (אין לי בעיה להתקין חומרה לא סטנדרטית כל עוד היא בוודאות תומכת בו), יתמוך ב L2TP בצורה מלאה ויאפשר חיבור של 12mb יציב. חיפשתי בפורום וקצת הלכתי לאיבוד בין המון המלצות (TP-Link TL-WR1043ND, LinkSys WRT54GL, D-Link DIR615). אין דרישות מיוחדות למרחק, המחשב קרוב למדי לראוטר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תשתית: ADSL 5 מגה בב"ל, ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato יש לי משתמש RS Premium ואני משתמשת ב-IDM. ה-IDM מוריד 4 קבצים בו זמנית. בפעילות תקינה המהירות מתחלקת שווה בשווה בין כל הקבצים. הרבה פעמים קורה לי שקובץ אחד מתוך ה-4 יורד במהירות איטית להחריד (1-6k/sec~). עד עכשיו הייתי מנתקת את המודם והראוטר מהחשמל ומחזירה וזה היה מסתדר, עפ"י עצה של תומך בב"ל. לאחרונה גם זה לא עוזר, או עוזר לשנייה ואחרי זה הבעיה חוזרת. בב"ל אומרים שהבעיה באתר RS ולא אצלם כי כשאני מורידה קובץ מהשרת של בב"ל זה יורד במהירות מקסימלית. הורדה של טורנט מ-TL דרך uTorrent תקינה. האם זו אכן בעיה של האתר של RS או שיש משהו שאפשר לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מאז שהוא הגיע האינטרנט כל איזה 5 דקות קופא ל-10 שניות, לפעמים הוא ממשיך ולפעמים פשוט מתנתק ומתחבר מחשב. הראוטר מחובר למודם אלקטל (לא משודרג) והמחשבים מקבלים static ip. למישהו יש איזה רעיון שיכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לחברים, לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכבלים עם הנתב Linksys wrt54g v5. מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר לשרת L2TP וכו... הנתב נשאר במצב של Connecting. ראיתי את הבעיה הזו בעבר בפורום והומלץ לעדכן את הנתב, כך עשיתי, מהאתר הנ"ל : http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1136592337172&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842214507B03 זו גרסה מספר 1.02.0 עבור גרסת הנתב v5 מהאתר של Linksys ב UK (לא מצאתי את הגרסה שברשותי באתר שלהם באתר USA) הבעיה נשארה בעינה, זקוק לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כיום אני בHOT עם נטוויזן 12M ומשלם מחיר מאוד מופקע! כבר דיברתי עם הספקים והדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה בעצלם אם איזה חברה כדאי להיות... מהוא השילוב המנצח? לשכן שלי יש 30M של בזק בינלאומי גיימר עם תשתית בזק ולא התלהבתי יותר מידי... כדאי תשתית בזק עם הוט ? כדאי 012 או CCC עם נטביזן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למה אי אפשר לעשות הצפנה אלחוטית גבוהה בהוספת מגשר לאינרנט? זה נותן לי לעשות רק WEP, מאיזה סיבה הם לא תומכים? וקיבלתי עם המגשר POE EQULPPED, בשביל מה הוא נחוץ?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים בבית אחד בקומה א ואחד בקומה ב יש לי רק אינטרנט במחשב בקומה א(מודם כבלים) מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לי אינטרנט למעלה גם? אני לא יכול להעביר כבל רשת עד למעלה וגם לא בא לי לקנות ראוטר כי הבנתי שהוא עושה בעיות כי החדר בקומה א הוא ממד יש פתרון לזה? או שחייב לקנת ראוטר ב700 שקל שמתאים לממד(לפחות ככה אמרו לי)
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות גם הגנה למחשב ולרשת. אני מעוניין בראוטר אשר יעמוד ב 4 התנאים הבאים: 1) יתמוך ויוכל לתפקד כמודם ל ADSL. 2) תהיה בו הגנה פנימית מתקדמת (Firewall). 3) יהיה שייך לחברה מוכרת. 4) יהיו בו מינימום 4 יציאות רשת לחיבור מחשבים ברשת. מצאתי את הדגם הבא, אשר מחירו הוא 800 ש"ח: http://www.dlink.com/products/?pid=6 רציתי לבקש ממכם המלצה האם לקנות אותו, או אולי מומלץ ראוטר אחר? תודה מראש נ.ב אתר מקצועי ומושקע!! כל הכבוד!!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני גולש בכבלים על מהירות 1.5 מגה ויש לי רשת ביתית שמחוברים אליה סך הכל 4 מחשבים. (אולי מוגזם אבל זה עובד סבבה לגמרי) לאחרונה הגלישה החלה להיות ממש איטית וכבדה רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? דבר שני איך אפשר לדעת אם מישהו גולש על הראוטר שלי כאילו אלחוטית..? זה ראוטר של TPLINK. תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם בלו טות למחשב שלי. מהסוג שמתחבר ליציאת USB . האביזר היחיד שתומך בבלו טות שיש לי הוא הטלפון הסלוארי שלי. נראה לי שיש לו בלו טות 1.2 . לא נראה לי שהטלפון תומך בבלו טות של 100 מטרים, אם אני אשים מתאם בלו טות של 100 מטר במחשב שלי, האם הוא יוכל לדבר עם המכשיר הסלולארי ממרחק 100 מטרים? * ועוד שאלה קטנה. המתאמים האלה שמחברים למחשב - הם תומכים בלינוקס ומק בדרך כלל?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, ברשותכם אני עורך ומשנה את ההודעה המקורית. קראתי הרבה חוות דעת על נתבים ואני מבולבל, אז נעשה את זה יותר פשוט... אני זקוק להמלצה שלכם על נתב טוב במחיר של עד 350 ש"ח. אל הנתב צריך להיות מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ולפחות עוד אחד אלחוטי. הייתי רוצה שהנתב יהיה מדור חדש (לדוגמא, אם נתב של EDIMAX, אז לא נתב מלפני 3 שנים, אלא מהסדרה העדכנית שלהם). עקרונית לא אכפת לי איזו חברה, העיקר שתהיה חברה מוכרת. חשוב לי שהנתב לא יתנתק כל הזמן מהמודם. יש לי מודם כבלים. כרטיס הרשת האלחוטי הוא מתקן g, אבל מן הסתם יום אחד יהיה לי n, אז אם כבר אז כבר, אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החזק יותר. תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=857 השגתי אותו בחינם לפני מה שאני רואה זה דבר יקר. לי יש אינטרנט מהיר כך שאין לי צורך בו, מה אני יכול לעשות איתו? דרך אגב למה הוא כזה יקר??
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
תיאור המשרה: ניהול , אחזקה ואחריות על תשתיות WIN ווירטואליזציה. דרישות המשרה: - תואר ראשון בהנדת תוכנה/מדעי המחשב נסיון הכרחי: - ניסיון של 5-7 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות שרתי Windows - ניסיון הכרחי של 3-5 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות AD ו - EXCH - הכרות ברמה גבוהה של שרתי Windows - ניסיון מוכח בטכנולוגיות וירטואליזציה - יכולת לימוד נושאים חדשים ומתקדמים. - יכולת עבודה בצוות. - תודעת שרות גבוהה. - נכונות לעבוד בשעות חריגות. נסיון רצוי: - ניסיון בפיתוח בכלי מיקרוסופט - יתרון - יידע וניסיון בכתיבת מסמכי אפיון, תהליכים והוראות טכניות - יתרון - יכולת הובלת נושאים ופרויקטים ? יתרון. לפרטים נוספים והגשת מועמדות- yayosef@iai.co.il
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי רשת אלחוטית בבית בין המחשב ללפטופ הרשת מחוברת דרך נתב RTA1025W הכל עובד תקין במחשב השולחני יש לי מצלמת אינטרנט, רציתי לשאול האם יש דרך לראות מה מצלמת המצלמה דרך הלפטופ בעזרת הרשת האלחוטית? או שחייבים להגדיר שהמלמה תשדר לאינטרנט? תודה,
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לעשות רשת בין נייד למחשב רגיל, ועם צריך ראוטר אז איזה כדי לקנות?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום ! אני מביא ראוטר לא ידוע איזה חברה אבל חברה טובה .. המטרה להביא את הראוטר כדי שיהיה גם במשב שלי וגם במחשב של אחיי אינטרנט .. השאלה היא איך אני מחבר אותם .? כי יש לי מודם אבל הוא עם חייגן ואני רוצה לבטל אותו אבל איך שהאינטרנט יהיה בשני המחשבים ? אני עושה מהמודם לראוטר ומהראוטר למחשב ראשון ולמחשב שני ??? :s05: או שזה לא נכון מה שאמרתי ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-