רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום ! אני מביא ראוטר לא ידוע איזה חברה אבל חברה טובה .. המטרה להביא את הראוטר כדי שיהיה גם במשב שלי וגם במחשב של אחיי אינטרנט .. השאלה היא איך אני מחבר אותם .? כי יש לי מודם אבל הוא עם חייגן ואני רוצה לבטל אותו אבל איך שהאינטרנט יהיה בשני המחשבים ? אני עושה מהמודם לראוטר ומהראוטר למחשב ראשון ולמחשב שני ??? :s05: או שזה לא נכון מה שאמרתי ?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם, הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים... יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו3 1קולט את 2 ו3 2קולט את 3 ו3 קולט את 2 מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם אני עושה חיבור vpn עם מחשב אחר , האם הוא מזהה אותו כמחשב רשת כמו ברשת רגילה? ואם כן איזה תכנה מומלצת לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך אני בונה רשת בין שני מחשבים זה כבל מוצלב או לא מה הגדרות הבxp ויש לי במחשב אחד שתי כרטיסי רשת אחד לאינטרנט אחד לרשת איך אני עושה את זה? 10X מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, איני מצליח להקים רשת ביתית עם עוד מחשב. יש לי Windows Vista Ultimate ולמחשב השני יש Windows XP Professional... יש לי ראוטר של D-Link דגם DI-604, ומודם ADL של ECI דגם B-FOCuS 270pr. שני המחשבים מחוברים לראור, והראוטר מחובר למודם. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכו', אבל לשתף קבצים אינו מסוגל... אני חדש עם Vista ולא יודע איפה מה ואיך בשביל להקים רשת ביתית לשיתוף קבצים... בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר נואש, חודש חודשיים אני מנסה וכלום לא מצליח לי! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום הספקית שלי היא netvision והפס הוא מגה וחצי. אתמול התקשרו מהספקית כך אומרת אמא שלי ,בגלל שאמא שלי לא מבינה דבר במחשבים אז היא בקשה שיתקשרו מאוחר יותר . היום בבוקר שמתילב שפס ההורדה גדל לדוגמא בעבר ההורדה המקסימלית היתה 180 kb והיום הורדה אחת על 180kb והשניה על 100 kb
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
בקיצור נדמר תוקף החוזה הישן והתקשרו לחדש את החוזה. המחיר 89.90 ש"ח (ל-12Mbps). הנציגה אמרה לי שאני מקבל גם אנטי וירוס חינם, למרות שטענתי פעמיים שאני לא מעוניין, בסוף ותרתי כי היא אמרה שזה חינם ולא היה לי כוח יותר. ואז אחרי שהכל היה מסוכם, היא אומרת שזה יופיע בחשבונית כחיוב של 5 שקל, אבל זה חינם כי החבילה זה 85. ביקשתי שוב שתוריד את האנטי וירוס ושתשאיר את החבילה ב-85, היא אמרה שאז זה 90. למה יש לי תחושה שהיא שיקרה? כמה אתה משלמים על 12Mbps בבזב"ל? (התחייבות לשנה, לא גיימר\Private NGN)
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נגיד שיש לי קליטה טובה והכל סבבה וגם השכן מרשה לי, זה טוב? אפשר להוריד דברים באימיול? משחקי רשת עובדים טוב? יש פינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=857 השגתי אותו בחינם לפני מה שאני רואה זה דבר יקר. לי יש אינטרנט מהיר כך שאין לי צורך בו, מה אני יכול לעשות איתו? דרך אגב למה הוא כזה יקר??
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
תיאור המשרה: ניהול , אחזקה ואחריות על תשתיות WIN ווירטואליזציה. דרישות המשרה: - תואר ראשון בהנדת תוכנה/מדעי המחשב נסיון הכרחי: - ניסיון של 5-7 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות שרתי Windows - ניסיון הכרחי של 3-5 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות AD ו - EXCH - הכרות ברמה גבוהה של שרתי Windows - ניסיון מוכח בטכנולוגיות וירטואליזציה - יכולת לימוד נושאים חדשים ומתקדמים. - יכולת עבודה בצוות. - תודעת שרות גבוהה. - נכונות לעבוד בשעות חריגות. נסיון רצוי: - ניסיון בפיתוח בכלי מיקרוסופט - יתרון - יידע וניסיון בכתיבת מסמכי אפיון, תהליכים והוראות טכניות - יתרון - יכולת הובלת נושאים ופרויקטים ? יתרון. לפרטים נוספים והגשת מועמדות- yayosef@iai.co.il
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אבא שלי העביר את המשרד לבית, ובמקום שני מחשבים יש לנו 3 כרגע. הבעיה היא שהמחשב החדש רחוק משני המחשבים שמחוברים בינהם ברשת (כבל מוצלב). לכן אני אצטרך רשת אלחוטית כדי לחבר את המחשב הרחוק. השאלה שלי איך עושים ומה עושים. איזה רכיבים צריך. אחרי זה הגדרות (נתחיל מרכיבים0 לפי מה שהבנתי צריך האב ועוד כל מיני רכיבים). אם תוכלו לעזור אני אשמח. קצת פרטים: מחשב ראשי ווינדוס אקס פי פרו. מחשב קרוב ווינדוס 2000 מחשב רחחוק ווינדוס אקס פי הום. מודם: ALE070 (מודם USB ולא דרך כרטיס רשת). תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום מדובר על מגבר מדגם TL-WA601G הרשת מחוברת באינטרנט אלחוטי בראוטר ללא בעיה ברגע שמנסים להיתחבר למגבר הוא לא מאפשר ורשום שהוא לא מחובר לאינטרנט מישהו היתנסה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה, אני משחק המון warcarft 3 ברשת וקורה לי הרבה מאוד פעמים שאני מתנתק באמצע או שאני נאלץ לשחק עם מלא תקיעות מרגיזות אני מחובר לאינטרנט עם - Siemens ADSL SL2-141 של בזק, אני יודע שהוא מעפן, האם יש דרך לשפר את זה? או שאני אשמח להמלצה על מודם ראוטר טוב שלא ידרוש הרבה התעסקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר בשביל לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט המרחק בין החדרים הוא 6 מטר בערך שני החדרים הם לא ממ"ד והם באותה הקומה אני ממש לא מבין בזה אבל העיקר שהאינטרנט לא פתאום יתנתק.. ונגיד אם אני משאיר אותו בלילה שיוריד לי דברים שלא יתנתק לי באמצע וראוטר אמין וטוב שלא נהרס מהר.. עם זה קשור אז אממ יש לי 1.5 MB אינטרנט וכרטיס רשת אלחוטי למחשב לאמבין בכלל גם העיקר שהאינטרנט יפעל טוב בלי להתנתק.. אז איזה ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אתם ממליצים בשבילי..?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-