רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אמא שלי קנתה מחשב נייד ואני רוצה לקנות ראוטר אל חוטיי שיאפשר קליטה של אינטרנט כאשר היא מסתובבת בבית הבית בנוי מ 4 קומות האם יהיה צורך להתקין אנטנות או מגברים לחיזוק הקליטה? למחשב יש מודם בלוטוס בנוסף האם יש אפשרות לחבר לראוטר הרגיל שלי התקן בלוטוס שישלח את האות למחשב? מהיא העדיפות הכי טובה והמלצה לראוטר אל חוטי איכותי ממש! תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה קורה איתה??? מאתמול אני לא מצליח לעבור את ה60 בהורדה(בד"כ 280-300..) וזה לא רק אני..
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחובר כרגע ב-ASDL דרך בזק והספקית שלי הינה NETVISION בחבילה של 2.5MB. מסיבה לא ברורה יש בעיות בתשתית של בזק באזור שלי וכתוצאה מכך איני יכול להשתמש ברוחב פס של יותר מ-1.5MB ואני סובל מפינג גבוה ולאגים ב-Starcraft ולכן, אני נאלץ לעבור לכבלים. השאלה היא דרך איזו חברה להתחבר והאם כדאי לי להחליף ספקית אינטרנט בדרך? אשמח להמלצות וביקורות על החברונות השונות. *ייתכן כי אוכל לראות תתגובות רק בסופ"ש ולכן לא אוכל לענות, אז אשמח לכמה שיותר מידע ואני מודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נתב Linksys WRT54GL ומחשב נוסף בחדר אחר שמחובר אליו אלחוטית. עד אתמול בערב הכל עבד מצויין ומסיבה שאינה ברורה היום בבוקר המחשב השני פשוט לא מצליח להתחבר. המחשב הנוסף מזהה את הרשת, יש אפילו סיגנל טוב אבל כאשר מנסים להתחבר מקבלים הודעה שלא ניתן להתחבר. אין בעיה של אבטחה כי עד עכשיו הרשת לא הייתה מאובטחת. ניסיתי לאבטח את הרשת (WPA Personal), הוספתי את הסיסמה במחשב השני ולכאורה נראה שהכל בסדר (שוב, יש סיגנל יפה בצבע ירוק) אבל כפתור ה-Connect לא מושחר (Greyed out). אני כבר די אובד עצות, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כעיקרון, אם יש לי מודם שמחובר לראוטר, אם אני רוצה לפתוח פורט, אני פותח במודם לכיוון ה IP של הראוטר, ובראוטר לכיוון ה IP של המחשב, עד פה נכון?... זה אחד שתיים, אני נתקל בבעיות להכנס לממשק של המודם 10.0.0.138 (אני יושב על הרשת של הראוטר כמובן 192.168.1.1) אני מצליח להכנס אבל אחרי שעוברים כמה דפים הוא מפסיק להגיב עד שעושים למודם RESET, פינג אליו יש תמיד וגם אינטרנט. חשוב להגיד שזה קורה רק ב WINDOWS 7 וב XP הכל בסדר... יש לי גם בעיה שהפורטים נראים תמיד סגורים מבחינת התוכנות ב WIN7 האם יש הגדרות נוספות במערכת ההפעלה שצריך לסדר?....
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של EDMIAX שאין לי מושג אפילו מה הדגם, ראוטר רק קווי [הוא נראה ככה נקנה בערך לפני 5 שנים. בקיצור תמיד פתחתי פורטים דרך NAT-> port Forwarding. נוצרה לי בעיה כאשר רציתי לפתוח פורטים גם למחשב אחר ברשת [את אותם הפורטים]. כאשר אני פותח את הפורט אני צריך להכניס IP של המחשב [של הרשת] וככה זה מנתב את הפורט רק למחשב המסויים. כאשר אני מנסה לפתוח ל2 מחשבים ביחד אני לא יכול בגלל שזה אומר שאי אפשר לפתוח את אותו הפורט. האם יש דרך לפתוח לשני המחשבים את אותו הפורט? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס המומלץ [GL] ומודם רוטל RTA1320a המודם יתחבר מן הסתם לראוטר אז האם את כל ההגדרות אני עושה רק מהראוטר? אז אני מחבר את הראוטר מגדיר הכל ומחבר אליו את המודם?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל? יש לי אינטרנט 1.5 בכבלים ומודם של TERAYON בקרוב אני קונה מחשב חדש ואת המחשב הנוכחי אני רוצה לחבר לרשת עם המחשב החדש חוץ מבלגאן עם החוטים יש עוד חיסרון בזה?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התשתית כרגע היא 10 מגה תשתית בזק 2 מחשבים + 2 פלאפונים יושבים על הרשת , כולם באלחוטי! האם לקחת את ה 1043ND או משהו אחר ? אני מאוד רוצה ללכת כבר היום בצהריים ולסגור את הסיפור הזה. כמובן שחשוב לי תמיכה לעתיד למהירויות יותר גבוהות. הדירה היא דירת 4 חדשים ממוצעת מבחינת גודל וכיסוי קליטה. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם אלחוטי של חב׳ הוט שנמנצא ליד הטלוויזיה. כמה מטרים משם יש לי מערכת אזעקה שאני צריך לחבר אותה לרשת בעזרת כבל רשת בלבד ולא באופן אלחוטי. אני רוצה להימנע מלמתוח כבל רשת ממערכת האזעקה ועד למודם האלחוטי. יש איזה רכיב שאני יכול לקנות כדי שיקלוט את האינטרנט מהמודם האלחוטי ואני אוכל לשים אותו ליד מערכת האזעקה ולחבר אליו את כבל הרשת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה: היה לי(ליתר דיוק לחבר שלי) מודם 1.5 מגה (כתוב עליו eci TELECOM, B-FOCUS ROUTER 270PR), מחובר למחשב. עכשיו קניתי ראוטר אלחוטי (Linksys Wireless B Router), וכרטיס רשת (Linksys Wireless B Notebook Adapter). הראוטר האלחוטי מתחבר בכבל רגיל למחשב הרגיל, ודרך הכרטיס רשת אלחוטי אמור להתחבר ללאפטופ. לאחר זמן מה של שיחוק עם הרבה מאוד הגדרות הגעתי למצב שבו המחשב הרגיל מצליח להתחבר לאינטרט, והמחשב הנייד לא רואה את המחשב הרגיל וגם לא מתחבר לאינטרנט. מה נראית לכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתמול רכשתי מאיבוריי את הסט הזה (נתב TP-LINK WR641G + TL-WN620G) עכשיו האינטרנט עובד הכול טוב יפה ואני רוצה לשנות את האייפי , איך עושים את זה?! הראוטר מחובר למשחב אחד בנתיים ועד כמה ימים מגיע המחשב השני תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי מה שלום כולם ? אני חדש פה ואני זקווק לעזרתכם . התקנתי ויסטה לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט . התקשרתי למוקד התמיכה של 012 והם לא ידעו איך לעזור לי . ניסתי להגדיר לבד ( תומך תמיכה טכנית ב 012 לשעבר) אבל לא הצלחתי . אני מחובר דרך הכבלים ויש לי מודם TERAYON 715 ( הכחול) בדקתי את כל ההגדרות שיש לי ב XP ורשמתי אותם בהגדרת החייגן בVISTA ולא הצלחתי. . . אשמח למדריך או עזרה לגבי הנושא . ( אני ניסתי להתחבר דרך VPN עם הצפנה אופציונלית ורק PAP מסומן ואני קבל שגיאה 815 ...שהמחשב המרוחק לא מגיב ) האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אשמח לכל עזרה או אפילו לדבר איתי במסנג'ר... תודה רבה OK103
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-