עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם אם להחליף אותו או לא להלן הנתב: 3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router 4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד. שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי) בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנ…

3. הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  4. אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. Started by elad the master,

אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?

6. הוא רושם "האיפי יוצר קונפליקט עם איפי אחר" משהו כזה ובמחשב הראשי הוא עושה לי סימן קריאה צהוב! מה לעשות? :-\

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  7. יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!

8. Started by gilgol,

מהי הדרך הפשוטה והזולה לחבר 2 מדפסות קיימות למחשב אחד, כאשר אחת מהן במרחק 20 מ מהמחשב ולהביא למצב שכשאני שולח הדפסה שתיהן מדפיסות?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by parsi1,

יש לי מודם של כבלים, חברתי אותו למחשב אחד דרך USB ולמחשב שני דרך כרטיס רשת. האטרנט עובד אבל כשגולשים בו זמנית ב-2 המחשבים יש ניתוקים. אני מחפש נתב שיפתור את הבעיה ((: Edimax BR6204WG איך הוא ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 מה ההבדל בין הWG לWLG ? ראיתי עוד כמה נתבים באותם מחירים פחות או יותר: Level One WBR3406TX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402292 D-Link DIR300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686551 NetGear WGR614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150552 Edimax BR6204WLG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 TP-Link TLWR641G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418198 Edimax BR6 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by hararim,

היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by idb1,

שבוע טוב לכולם... יש ברשותי מודם d link 2650U של בזק. הייתי מעוניין להפוך אותו לרפיטר, הכוונה לכך שהמודם במקום לשדר אות יקלוט אותות מבחוץ (דהיינו רשתות אלחוטיות פתוחות) ובמילים פשוטות " הפיכת המודם הנ"ל לכרטיס רשת. אמח לעזרתכם בעניין, עידן

13. Started by dudi2002,

קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by aka_katz,

יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. גיגה כיום ברשותי מודם ROTAL 1320 ונתב של חברת LINKSYS WRT54G v5 (כן אני יודע שהוא נחשב לנתב גרוע-והותקנה קושחה אחרונה)) בכל אופן אין לי שום בעיות עם מה שפועל אצלי כיום ואני מוריד ומעלה כמו שהובטח (מורים 640 קבש מעלה 64 קבש) האם להחליף? תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by nimrodim,

טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

באיזה דפדפן אתם משתמשים? מדוע?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Reppix,

יש לנו בבית רשת בת 4 מחשבים שמחוברים ל-ADSL דרך ראוטר Edimax BR-6104K ומודם Alcatel Speedtouch. לפני מספר ימים שדרגנו ל-1.5 מ-750 ומאז קורה משהו מוזר - האינטרנט מהיר יותר בצורה משמעותית, אבל ה-Network Utilization ב-Task Manager לא עובר את ה-1% באף מחשב, כולם מחוברים ב-100Mbps, כלומר -המהירות לא עולה על 125KBps. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מהאינטרנט, לנתק ולחבר את הראוטר והמודם מהחשמל ולעדכן Firmware לראוטר. כלום לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by Googleness,

שלום לכול, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לאיך שאני מתחבר בבית לרשת ולאינטרנט. כרגע יש לי נתב קווי (לא-אלחוטי) של Edimax שקניתי לפני שנתיים בערך נדמה לי. בקיצור הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ALC-TEL של 5 נורות ששמרתי (פשוט הלאקטל הזה סוס עבודה, עובד מצויין.. לא מתקלקל ואין לו שום בעיה. בניגוד למודמים המוזרים שבזק מחלקים היום). יש לי קטע מוזר שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק (זה שני מחשבים ברשת שמחוברים גם לאינטרנט ודי דלוקים כל היום ועובדים הרבה על האינטרנט) פשוט אני מאבד את החיבור לאינטרנט בזמן שהחיבור רשת בין המחשבים עובד מצויין. מסתבר שנטוויז'ן המציאו תירוץ הLOG של הנתב מתמלא וצריך לנתק ולחבר מחדש. לי יש תיאוריה שהם פשוט מקציבים כמות מסויימת של תעבורה לכל חיבור אליהם ואחרי כמות מס…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.