רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית החלפתי את אחד המחשבים במחשב חדש התקנתי לו את הכרטיס רשת האלחוטי הוא זיהה את הרשת ולאחר כ 30 שניות המחשב עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים כעת דרך SWITCH רגיל למודם ADSL שהוא גם RAOUTER - ALCATEL אני רוצה להקים ביניהם רשת אלחוטית. כמו שאני מבין, אני צריך רואטר,ושני כרטיסי רשת. יש לי שני שאלות: 1)המודם ADSL של ALCATEL יתחבר לראוטר האלחוטי? או שהראוטר האלחוטי בעצמו משמש כמודם ADSL? 2) מה דעתכם על המפרט הבא שמצאתי באינטרנט: כרטיס רשת: 3CRUSB10075 ¤ 107.00 כולל מע"מ רואטר: 3CRWE554G72T ¤ 249.00 כולל מע"מ נראה אחלה ציוד, של חברה טובה ובמחיר זול. שווה?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
somebody know how can i check my ping?? in servers like HWZONE? ;D
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מצורף איור של הרשת שמתוכננת. הסגולים הם מחשבים. הכחולים הם בקרות של מכונות (מחשבים גם כן). כתום מדפסת עם כרטיס רשת. ירוקים סוויטצ'ים. אדום מודם ראוטר ADSL של ECI נדמה לי דגם 312. תכלת נקודות בקיר/תעלות. הסוויטצ' של ה-4 פורטים הוא של Trednet כמדומני, לא זוכר דגם.. ה-8 פורטים יהיה של Edimax ES-3108P. המרחק בין שני הסוויטצ'ים אגב הוא באיזור ה-100 מטר או יותר נדמה לי. אני רוצה לוודא שמבחינת חיבורים לשתי המכונות (הריבועים הכחולים) לא תהיה בעיה לקרוא קבצים מהמחשב השרת המחשב השרת מחובר ישירות לאדמיקס, בעוד שתי המכונות יתחברו ל-Trednet שיתחבר גם הוא לאדימקס. כמו כן לוודא שאני מחבר כבלים ישרים בין כל הנק'. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה כמו שכתבתי בכותרת ... מה מהירות ההורדה של אינטרנט 3 מגה משרתים ישראליים ? אם היה לי מגה וחצי וזה הוריד לי על 160 אז 3 מגה צריך להוריד על 320-340KB בערך נכון ? אז כל מה שאני מוריד (אפילו מהאתר של ברק013 החברה של האינטרנט שלי יש שם המחשת מהירות אז שם גם בדקתי) זה מוריד לי על 320KB ויורד אחרי 10 שניות ל - 280KB ... ובדקתי גם הורדות בנענע וזה אותו דבר ... האם כדאי לי להתקשר להודיע להם ? (כבר אמרתי לאמא שלי שתתקשר ותודיע להם שזה לא 3 מגה כמו שהם הבטיחו)
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ו אני לא מצליח להוריד את החיגן של 012 NET :-\ בכל מקרה מישהו יודע מהו האתר של HOT? כי אני מחובר ב CABLE דרך HOT ;D
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לשמירת דפי אינטרנט שלמים למצב של OFFLINE כולל לינקים שבתוכם... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המודם שלי AMBIT השאלה מה עדיף לקחת במקום
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום מצאתי זמן להגדיר את הרשת האלחוטית. יש לי מודם 270PR של BFOCUS שהיה עד עכשיו מוגדר כראוטר ושיחזרתי את ההגדרות ברירת מחדל ועכשיו הוא רק מודם. הליקסיס מחייג אליו כל הזמן ומתחבר לאינטרנט.. לפעמים הוא מתנתק.. אני לא ידוע למה זה. אני רוצה לאבטח את הרשת.. הלכתי לאבטחה בלינקסיס והיו כמה הצפנות. עכשיו זה מוגדר על WPA ו AES.. בחרתי קוד והכל עובד עם המחשב נייד.. עם הפאלם לא כל כך אבל לא הספקתי להתעסק עם זה לעומק. יש דרך יותר טובה לאבטח את הרשת? איך אני יכול לפתוח פורטים? עשיתי עכשיו פשוט העברת פורטים לפורטים ששאני רוצה למחשב שלי ברשת. ו.. איזה גירסת תוכנה אני יכול להוריד שבה יהיו לי עוד הגדרות מתקדמות ואפשרות לשלוט על הסיגנל? אני קצת רוצה להגביר אותו בגלל שיש לי בקצה של ה…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי... אז התעסקתי עם כמה דברים בראוטר ובסוף יצא שאני לא יכול להכנס לאינטרנט ואם אני לא יכול להכנס לאינטרנט אני לא יכול לעשות משהו בנידון. אז אני צריך לדעת איך מתחברים בלי הראוטר? תודה!1
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לפני כמה זמן, שמתי לב שאני לא מצליח להיכנס לאתר באמצעות דפדפן Firefox. השגיאה שאני מקבל היא: Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration שלחתי להם מכתב וזו התשובה שקיבלתי: hello, this probably happens since you have installed a firefox module that changes its own signiture (to IE or any other browser), this behavior is categorized by our content filtering mechanisems as hostile (ie: behavior of hackers) and is been blocked. Best regards, sPD.co.il Administration מכיוון שאני לא משתמש בשום תוסף מיוחד כגון IE Tab ולא ביצעתי שינויים בתוספים שלי לאחרונה אני לא רואה סיב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי XP, GEFORCE קודקים KLITE 7.2 סרטים שיש לי על המחשב אני רואה במדיה פלייר 10 כרגיל, אך בבואי לראות סירטונים מהאינטרנט אני רק שומע ולא רואה (באתרים כמו ביפ, ארץ נהדרת וכד') מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט .. יש לי בעיה אם המודם trayon 715 יש לי מין שגיעה כזאת בין שתי המחשבים מין משולש צהוב ובפנים סימן הזהרה כזה ! עיכשו במודם מופיע שהכול כזושה כול הנורות דולקות דיברתי אם כבלים ובזק בן לאומי שאיתם אני מחובר והם אמרו לי שאצלי הבעיה אני מוחבר דרך usb bezeqint Hot כול פעם שאני מוחק את החומרה בשביל להתקין אותה מחדש היא חוזרת שוב לבד כול פעם שאני מחזיר בחזרה את ה usb
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-