רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
סלחה אם השאלה חוזרת על עצמה, אני כבר יומיים מחפש פה תשובה ולא מוצה. יש לי מחשב אחד מחובר לADSL ע"י מודם USB, אני רוצה לשתף אינטרנט בינם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני, לא ישתמשו במשאבים אחד של השני ובלי רשת בינם. מה הדרך הפשוטה והזולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3COM ואני תוהה מדוע הוא לא עולה לי אחרי שאני עושה לו RESTART או מוציא / מחזיר מתח האם בחיבור ללא חיגן אין חיבור אוטומתי? מה עלי לקנפג בו כדי שיעבוד כשורה? האם בחיבור PPTP או L2PT זה כן מחייג אוטומתי בנפילת מתח או קו תקשורת? בתודה מראש, יהודה
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, רוצה שלראוטר תהיה סיסימת ADMIN אבל בגישות לדיסק על הראוטר לא יתבקשו לשים סיסמא XP ו-WIN7 לעזרתכם אודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית והכל עובד לי כמו שצריך חוץ מהשיתוף קבצים מה שקורה זה שבמחשב שמחובר לרוטאר אני יכול לראות את אותו המחשב ברשת! ובמחשב במחןבר לאלחוט אני לא רואה את המחשב הזה(המחובר באלחוט) ברשת!!!!! והאשף של windows xp לא עוזר השם של הרשת הוא אותו שם ולמחשבים יש שמות שונים
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים שכרגע נמצאים ברשת ומחוברים ע'יי כבל מוצלב . על אחד יש כרטיס רשת אחד והוא מריץ ווינדוס XP PRO ועל השני יש שני כרטיסי רשת והוא מריץ ווינדוס XP PRO ו FC1 ( לא יודע אם זה משנה ) . אני מתחבר לאיטרנט בעזרת מודם Alcatel Speed Touch Home . אני רוצה לקנות ראוטר שישמש כפיירול ( אבל לא חייב ) ושישתף את האיטרנט בין שני המחשבים ( זה בעצם התפקיד של ראוטר לא ? ) עכשיו אני לא מבין בכלל בנושא הזה וכמה עולה אחד כזה לכן אני צריך המלצות שלכם על ראוטר טוב מחברה אמינה
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז ככה 600E מחובר לראוטר WRT54GL , מחובר לשתי מחשבים , חוטי כמובן , מחשב אחד לידו האינטרנט עובד אחלה מחשב שני משום מה לפני איזה שבוע , המחשב שלי , התחיל לעשות בעיות עם האינטרנט , מתנתק מדיי פעם , כאילו אני מאבד תקשורת , לפעמים לא מצליח להיכנס לדף של הראוטר , לפעמים לא מקבל פינגים , לפעמים מצליח שתיהם ואינטרנט לא עובד , ובמחשב השני עובד סבבה עכשיו אני חושב אולי יש בעיה בכבל , או בכרטיס רשת , או בראוטר (ראוטר סבירות נמוכה) איך אני יכול לשלול תקילות כבל? איך לשלול תקילות כרטיס רשת? הכוונה לבדוק תקינות כרטיס רשת+כבל רשת יש עוד רעיונות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אבא שלי העביר את המשרד לבית, ובמקום שני מחשבים יש לנו 3 כרגע. הבעיה היא שהמחשב החדש רחוק משני המחשבים שמחוברים בינהם ברשת (כבל מוצלב). לכן אני אצטרך רשת אלחוטית כדי לחבר את המחשב הרחוק. השאלה שלי איך עושים ומה עושים. איזה רכיבים צריך. אחרי זה הגדרות (נתחיל מרכיבים0 לפי מה שהבנתי צריך האב ועוד כל מיני רכיבים). אם תוכלו לעזור אני אשמח. קצת פרטים: מחשב ראשי ווינדוס אקס פי פרו. מחשב קרוב ווינדוס 2000 מחשב רחחוק ווינדוס אקס פי הום. מודם: ALE070 (מודם USB ולא דרך כרטיס רשת). תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום מדובר על מגבר מדגם TL-WA601G הרשת מחוברת באינטרנט אלחוטי בראוטר ללא בעיה ברגע שמנסים להיתחבר למגבר הוא לא מאפשר ורשום שהוא לא מחובר לאינטרנט מישהו היתנסה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לדוד שלי יש חיבור לרשת בעזרת הכבלים. כרגע המודם מחובר דרך הUSB ואני רוצה לחברו דרך כרטיס הרשת (ע"פ המלצת טכני ההתקנה) על-פי אינטרנט זהב אין צורך בשום פרמטרים (IP ו DNS וכו') וצריך להשאיר הכול על זיהוי אוטומטי. הבעיה שבצורה זו אין זיהוי של המודם ברשת. כל הדריברים מותקנים ולא נראה לכאורה שקיימת בעיית התקנה. החיבור דרך ה USB עובד כראוי. השאלה היא האם בכל זאת צריך להכניס אי אילו פרמטרים או לבדוק משהו שלא חשבתי עליו. מדובר בכרטיס רשת "אונבורד" ובכלל, אולי אין משמעות להתקנת הרשת ואין הבדל משמעותי במהירות הגלישה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים (נייח ונייד) ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני? לא יודע אם רלוונטי אבל בכל זאת כמה פרטים: ראוטר: 3COM מודם: THOMSON חיבור: כבלים מערכת הפעלה: VISTA ULTIMATE תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ברשותי hot box וראטור של linksys wrt54gls עם קושחה של dd-wrt עכשיו רציתי איך אני יכול להפוך עם בכלל את הראוטר לaccess point בעזרת כבל רשת מהhot box לנתב חיברתי ישירות פשוט בלי לגעת בשום הגדרות אני מקבל בראוטר כתובת אי פי פנימית מה hot box משהו כמו 192.168.1.15 אבל אין לי גישה לאינטרנט בתודה מראש מור בן
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-