רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו הראוטר. אחד מהם בצורה חוטית והשני בצורה אל-חוטית. אני צריך להעביר קבצים מאחד לשני. איך עושים את זה? דרך אגב המחשבים כבר מחוברים דרך VNC (אחד שולט בשני). הייתי רוצה לראות את הדיסק של המחשב השני מהמחשב שלי כאילו הוא הדיסק שלי. ואותו הדבר מהמחשב השני הייתי רוצה לראות את הדיסק שלי כאילו הוא מקומי. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הראוטר EDIMAX 2604WG, בזמן האחרון הוא התחיל להתנתק כשאני מתחבר ל BITTORENT ו EMULE. לפני כשבועיים לא היית את הבעיה הזאת. עכשיו כמה פעמים ביום אני צריך לעשות ריסט לנתב, הוא לא מתחבר אוטומטית לבד.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
דקה אחרי שאני מתחבר למשחק כלשהו יש לי DC, הפינגים גבוהים מאוד. יש לי ראוטר, וכששיניתי את פרטי ההתחברות ל- user@015 במקום user@012 פתאום מתחבר לי חלק למשחק, הבעיה היא כמו שכתבתי למעלה שזה מאבד את הקשר עם אותו שרת ועושה לי DC.. כשכתבתי לפני כן user@012 זה אפילו לא התחבר מה קורה פה? 012 חוסמים פורטים? למה כשאני כותב @015 זה פתאום פועל יותר טוב? ולמישהו יש מושג איך אני מתקן את הבעיה? 012 טוענים שחבילת גיימר 'יכולה' לעזור לי[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 14:28:10 במחשב השני אצל אחותי הכל פועל פיקס, היא מצליחה להיכנס למשחקים שנתקעים לי בלי DC, ולשרתים אחרים בחו"ל כמעט חלק.יש לה כרטיס רשת USB, אפילו כשלקחתי אותו והרכבתי אותו אצלי עדיין לא פועל לי כמו שצריך ויש DC והכל.. ???
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו אולי יכול בבקשה לעזור לי ולייעץ מה לעשות. רכשתי לפטופ וברצוני לחבר אותו עם המחשב הביתי כך שיהיו באותה קבוצת מחשבים ושהלפטופ יוכל להתחבר לאינטרנט. מה אני צריך מבחינת כבלים (רגיל או מוצלב) והאם יש איזשהן הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? על הלפטופ מותקנת מע' הפעלה Vista 64 home premium SP1 ועל המחשב הביתי XP SP3. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת זול וטוב למחשב... איזה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למישהו יש את השדרוג של המודם הזה לגירסא 20040123? אני צריך את הFirmWare אמרו לי וחיפשתי בגוגל ואין שם שום דבר ,מישהו יכול לתת לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
דיברתי עם טכנאי בזק והוא אמר לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ב 30 ש"ח לא מצאתי באינטרנט למה הוא מתכוון , אפשר קישור של המוצר בZAP
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך או משהו שיעזור לי כי אני לא מצליח בכלל להיכנס... תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאינטרנט במהירות 50 מגה (כי אין לי תשתית למהירות גבוהה יותר) ואני משאיל מבזק מודם VDSL. עכשיו אני צריך לקנות ראוטר ואני מתלבט בין שתי דגמים: tp-link tl-wr1043nd ו- d-link dir 655 עכשיו המחיר של הראוטרים לא זהה, הדילינק יותר יקר אבל השאלה שלי האם יש הבדל בין הראוטרים חוץ מהמחיר? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ורשת עם מודם ECI שהפכו אותו לראוטר ועם מיני-האב. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט אבל ישנה בעיה: כאשר אני מנסה לגשת ממחשב אחד לקבצים של השני אני מצליח, אבל כשאני מנסה לגשת מהשני לראשון אני נתקל בהודעה עם כותרת Mshome (השם של הworkgroup שלנו), שאומרת: "\\yehuda is not accessible. You might not have permission to use this network resouce. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. The network path was not found." yehuda זה השם של המחשב שאליו אני לא מצליח לגשת (כתובת 192.168.1.3). יש למחשב הזה מערכת הפעלה Win Me. המחשב השני בעל כתובת 192.168.1.5 . למחשב הזה יש מערכת הפעלה Win XP Pro. אין לי מושג מה אומר המשפט T…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבסטאטוס של הראוטר(1025w rotel) רשום לי ב Ethernet Received 14 שגיות,ורציתי לדעת מה יכול לגרום לכך ואיך אפשר לתקן את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כשהמודם מחובר לנייח הכל תקין. כשאני מחבר אותו לנייד הוא כל הזמן מתנתק לסירוגין. המודם של הוט (ARRIS) הנייד זה ווינדוס 7 תודה, בני.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, איני מצליח להקים רשת ביתית עם עוד מחשב. יש לי Windows Vista Ultimate ולמחשב השני יש Windows XP Professional... יש לי ראוטר של D-Link דגם DI-604, ומודם ADL של ECI דגם B-FOCuS 270pr. שני המחשבים מחוברים לראור, והראוטר מחובר למודם. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכו', אבל לשתף קבצים אינו מסוגל... אני חדש עם Vista ולא יודע איפה מה ואיך בשביל להקים רשת ביתית לשיתוף קבצים... בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר נואש, חודש חודשיים אני מנסה וכלום לא מצליח לי! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, יש לי תופעה שקבצים שאני בוחר להוריד מהTD יושבים אצלי בUTORRENT כבר כמה ימים ותקועים על: SEED = 0 PEERS = 0 ולא מתחילים לרדת כתוצאה... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ובנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי הנה הקישור למחשב עכשיו יש לי גם מחשב נייח בביד עם מודם ומהירות של 750 איזה נטב אתם ממליצים לי לקנות המחשב נייח ממוקם בחדר ממד והמחשב הנייד ממוקם בביסמנט שזה למטה אז לפי מה השאני חושב צריך רוטר חזק אני לא מבין בכלל אז תעזרו הנה הפירוט של המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטי : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-