עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מנסה להתקין אצל שכן רשת (חוטית) עם המודם USB הארור ALE-150 של ECI. המצב הוא כזה: למחשב א' יש אינטרנט. למחשב ב' אין אינטרנט. שני המחשבים לא מזהים אחד את השני ברשת. בראוטר יש מאחורה חיבורים של WAN וUplink שאליהם לא מחובר שום דבר (וכמובן שגם נוריות החיווי כבויות). כשמחברים את המחשבים לראוטר הם מראים חיבור וגם מקבלים כתובת IP (וגם בראוטר רואים זיהוי בפורט הנכון). אשמח לעזרה. תודה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה להמחשה של מה שהולך שם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by wooper,

שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Cheif,

במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזה חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, על שורה של מוצרים חדשים. בין המוצרים הללו ניתן למצוא שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם מובנה, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. את כל הפרטים לגבי מוצרים אלה ניתן למצוא בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=6071

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by sorwo,

שלום הספקית שלי היא netvision והפס הוא מגה וחצי. אתמול התקשרו מהספקית כך אומרת אמא שלי ,בגלל שאמא שלי לא מבינה דבר במחשבים אז היא בקשה שיתקשרו מאוחר יותר . היום בבוקר שמתילב שפס ההורדה גדל לדוגמא בעבר ההורדה המקסימלית היתה 180 kb והיום הורדה אחת על 180kb והשניה על 100 kb

8. אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by Leo101,

שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by Itzik 007,

אני מדבר על המחשב האלחוטי... הראשי בחדר סמוך והאלחוטי (שלי) בממ"ד... מידי פעם יש לי התנתקויות לא רציות שנמשכות בין שנייה לשעה ללא כל התראה או זמנים מוגדרים... ממה זה נובע? שהתקינו לו אותו (לאחריות) אמרו שהקשר בסדר ולא צריך מגבר... אולי הם טעו? תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. היי לכולם, התחברתי השבוע לכבלים בחיבור 1.5 DOWN ו-512 UPLOAD כמו כן אני החלטתי שלא להתנתק מבזק והלשאיר את הקו חיי במחיר של 35 ש"ח לחודש. בקו של בזק יש לי רוואטר אלחוטי של 3COM . עכשיו אני רוצה לרכוש רוואטר נוסף לחיבור הכבלים עליו. את המבצע שיש לבזק או ל-HOT לרוואטר אלחוטי אני לא רוצה מכיוון שהוא מגביל אותך לאותה רשת של החיבור. אז חשבתי לי לקנות בסכום של 400 ש"ח +- רואטר אלחוטי נוסף. יש לי אפשרות לקנות 3COM במחיר של 400 ש"ח דגם: 3CRWE554G72 3Com או לרכוש רוואטר של LINKSYS במחיר של 460 ש"ח דגם: WRT54G Linksys מה דעתכם יותר טוב וכדאי לקנות המון תודות

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. סלחה אם השאלה חוזרת על עצמה, אני כבר יומיים מחפש פה תשובה ולא מוצה. יש לי מחשב אחד מחובר לADSL ע"י מודם USB, אני רוצה לשתף אינטרנט בינם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני, לא ישתמשו במשאבים אחד של השני ובלי רשת בינם. מה הדרך הפשוטה והזולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by idofr,

הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by dan9,

היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, ברשותכם אני עורך ומשנה את ההודעה המקורית. קראתי הרבה חוות דעת על נתבים ואני מבולבל, אז נעשה את זה יותר פשוט... אני זקוק להמלצה שלכם על נתב טוב במחיר של עד 350 ש"ח. אל הנתב צריך להיות מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ולפחות עוד אחד אלחוטי. הייתי רוצה שהנתב יהיה מדור חדש (לדוגמא, אם נתב של EDIMAX, אז לא נתב מלפני 3 שנים, אלא מהסדרה העדכנית שלהם). עקרונית לא אכפת לי איזו חברה, העיקר שתהיה חברה מוכרת. חשוב לי שהנתב לא יתנתק כל הזמן מהמודם. יש לי מודם כבלים. כרטיס הרשת האלחוטי הוא מתקן g, אבל מן הסתם יום אחד יהיה לי n, אז אם כבר אז כבר, אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החזק יותר. תודה !!!

20. Started by namyob,

יש לי רשת אלחוטית והכל עובד לי כמו שצריך חוץ מהשיתוף קבצים מה שקורה זה שבמחשב שמחובר לרוטאר אני יכול לראות את אותו המחשב ברשת! ובמחשב במחןבר לאלחוט אני לא רואה את המחשב הזה(המחובר באלחוט) ברשת!!!!! והאשף של windows xp לא עוזר השם של הרשת הוא אותו שם ולמחשבים יש שמות שונים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by סאונד בראש,

שלום מדובר על מגבר מדגם TL-WA601G הרשת מחוברת באינטרנט אלחוטי בראוטר ללא בעיה ברגע שמנסים להיתחבר למגבר הוא לא מאפשר ורשום שהוא לא מחובר לאינטרנט מישהו היתנסה ? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by AgentZ,

לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by Zahibbb,

שלום, הבית שלי הוא בית פרטי בעל 3 קומות. כרגע יש לי תשתית הוט (טלוויזיה + אינטרנט) כך שבסלון יש ממיר Hot FiberBox, ובשאר הקומות מפוזרים Hot Fiber Mini שלמיטב הבנתי כבר לא קיים. האינטרנט שאנחנו מקבלים בבית הוא בעצם מופק ע"י Hot FiberBox (שהוא ראוטר, נכון?) וה-Hot Fiber Mini מפיקים גם קליטת וויפי, השאלה שלי היא האם ה Hot Fiber Mini הוא ראוטר עצמאי, או שהוא מגדיל טווח? בכל אופן, הממירים מחוברים ביניהם ע"י כבל RF קואקסילי כמו שמצויין פה: https://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/interactiveguides/minifiberselfinstallguide/ וכך הם מאפשרים ביניהם אינטרנט לכל הבית. הייתי רוצה להחליף את תשתית הוט ולעבור לסיבים, אבל אני חושש מכך שהאינטרנט שאני מ…

25. ??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.