רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת עם כמה מחשבים ושאני הולך למיקומי הרשת שלי(אני נמצא במחשב רגיל לא במנהל) אני רוצה להכנס למחשב שהוא המנהל הרשת שלי ואני לא יכול הוא רושם ל י הודעה כזאת: "אין אפשרות גישה אל\\(שם המחשב). ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות כניסה. הגישה נדחתה." אז מה אני יכול לעשות בכדי שאני אוכל להכנס רגיל למחשב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש חומר או מכיר איפה אני יכול ללמוד על DNS, WINS, DHCP, KERBEROS תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לקנות אתר, שיישמש אותי כגלריה לתמונות שלי. אני לא רוצה אתר חינמי עם הגבלות ופרסומות, אני רוצה שאני יוכל לשלוט בו איך שאני רוצה ושיהיה לו את העיצוב שלי (שאני אקנה אולי) חשוב לציין שאין לי שום מושג בקטע הזה, אז תצתרכו לעזור לי ולהסביר לי את כל מה שצריך רציתי לדעת מה אני צריך לקנות, עם אחרי שאני קונה את הדומיין אז זהו או שצריך לקנות עןד דברים, כמה זה אמור לעלות לי ועם יש לכם אתרים מומלצים לקנות דרכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראוטר שהוא גם מודם USB של WISELINK ויש לי בעייה אני לא יכול לפתוח שרתים כמו FTP או שרתי משחק אני יודע שה NAT חוסם כניסה של הפורטים..אבל איך אני משנה ועושה העברת פורטים?!?! אני חייב שיוכלו להתחבר אלי..זה דחוף..עזרה בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם אפשרי לשתף חיבור אינטרנט adsl לעוד 3 מחשבים בעזרת כרטיסי רשת בלבד ? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מצאתי כמה אתרים שמסוגלים לבחון פינג אבל הם עושים את הבדיקה מהמחשב שלהם לאתר אני רוצה למצוא משהו שיבדוק את המהירות בין המחשב שלי לאתר ספציפי ואז הייתי רוצה פתרונות איך אפשר לשפר את הפינג האם אפשר אולי דרך נטויזיון להגיד להם לשפר לי את הגישה לאתר ספציפי בחול? קיים כזה דבר? האם תוכנות לדוגמא כמו סקייפ אם מתקשרים למישהו בארהב האיכות תהיה ירודה בגלל המרחק?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בד"כ הרשת האלחוטית מספיקה לרוב הדברים, אבל לפעמים יש לי צורך להעביר קבצים גדולים (5+ גיגה) ממחשב למחשב ואז הרשת האלחוטית לא מספיקה אז אני מחבר את הלפטופ ישירות לראוטר (או למחשב אם אני ממש לחוץ בזמן). הצרה היא שהוא עדיין מעביר לי את הקבצים דרך הרשת האלחוטית והפתרון היחיד שיש לי זה לכבות את הכרטיס רשת דרך הלפטופ. יש דרך יותר טובה מזה להגיד לו להעדיף רשת קווית על אלחוטית ? או יותר טוב לנצל את שניהם (מכיוון שאני מחובר לאותה רשת על שני חיבורים) ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
ואני לא מקבל את ה 100 מגה אלא 30 מגה, אני משתמש בגירסא האחרונה של UTORRENT. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית. מחשב 1 - WIN7 נייח מחשב 2 - WIN XP נייד ממחשב 1 אני רואה את הכונן של מחשב 2 ממחשב 2 אני יכול להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב 1 וגם לראות כונן חיצוני שמחובר בUSB הבעיה היא שמשום מה אני לא מצליח להגדיר את שאר הכוננים במחשב 1 שיהיו משותפים... על פניו ההגדרות של הכוננים של מחשב 1 שלא רואים במחשב 2 זהות לכונן שכן רואים. מה הסיבה?????????????
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-