רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לא יודע איפה זה קשור אבל בכל זאת קניתי נתב ואשני מפעיל את האימיול יש low id זה ניראה לי בגלל שלא הגדרתי פורטים אז איך עושים שיהיה high id תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
קישור לאתר החברה USB lAN ADAPTER http://www.jetion.com/products/product_view.asp?proid=2086 חיפשתי ולא מצאתי מישו הביא לי תחיבור הזה וחסר לי רק תדרויר כי הוא לא מזהה אותו
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מאז שהוא הגיע האינטרנט כל איזה 5 דקות קופא ל-10 שניות, לפעמים הוא ממשיך ולפעמים פשוט מתנתק ומתחבר מחשב. הראוטר מחובר למודם אלקטל (לא משודרג) והמחשבים מקבלים static ip. למישהו יש איזה רעיון שיכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאח שלי בבית בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי לסדר. יש ברשותו ראוטר TPLink wr541g אליו מתחבר מודם כבלים של Thomson. יש לו 2 מחשבים בבית - מחשב נייח שמתחבר בעזרת כבל ומחשב נייד שמתחבר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי פנימי Intel 3945AB. הבעיה מתחרשת כאשר המחשב הנייד מתחבר לרשת - ברגע שהמחשב הנייד מתחבר לרשת, האינטרנט מתנתק בשני המחשבים. ברגע שהנייד מתנתק - האינטרנט חוזר לעבוד במחשב הנייח. האינטרנט אצלו עובד תמיד כל עוד המחשב הנייד לא מחובר לרשת. כאשר רק המחשב הנייד מחובר לרשת - האינטרנט גם לא עובד. ניסיתי הכל - עדכנתי Firmware של הנתב, נתתי IP סטטי למחשבים וניסיתי לכבות את השרת DHCP של הראוטר(חשבתי שאולי, איכשהו, יש אייפי קונפליקט). ושום דבר לא עוזר - ברגע הנייד מתחבר, אין …
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי 3 מחשבים שאני רוצה לחברם לאינטרנט (כבלים של ברק 750 אני גר בהרצליה אז זה של ערוצי זהב ואין חיבור קבוע צריך להשתמש בחיגן lt2p מודם של טריאון ויש מגבר) אז ראשית אני צריך המלצה לראוטר שיעמוד בנתונים למעלה וגם אני צריך הוראות התקנה קינפוג וככה וחיובר למודם ושטיות כאלה כלומר יש לי 3 מחברים רואטר מודם ו4 כבלים רשת מה אני עושה עם כול זה? אם אני לא טועה מחבר את המודם לראטור עם כבל רשת ומהסוויץ שבראוטר מעביר 3 כבלים לכול מחשב ? ומה הלאה ? איך אני מקפנג תחגין ? איך אני פותח פורטים בפיירואול שלו? והאם הפיירוואל של הראוטר מספיק? אם לא הצעות לפיירוואל טוב יתקבלו בברכה תודה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם בלו טות למחשב שלי. מהסוג שמתחבר ליציאת USB . האביזר היחיד שתומך בבלו טות שיש לי הוא הטלפון הסלוארי שלי. נראה לי שיש לו בלו טות 1.2 . לא נראה לי שהטלפון תומך בבלו טות של 100 מטרים, אם אני אשים מתאם בלו טות של 100 מטר במחשב שלי, האם הוא יוכל לדבר עם המכשיר הסלולארי ממרחק 100 מטרים? * ועוד שאלה קטנה. המתאמים האלה שמחברים למחשב - הם תומכים בלינוקס ומק בדרך כלל?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 100M בבזק בינלאומי, ועם archer 600 שנראה ומתנהג תקין. לאחר חידוש IP המהירות עולה ל50M וחצי שעה לאחר מכן יורדת ל4-8M . בזק מצידם מדווחים שהכל תקין. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם צריך שרת משחקים ברשת של 4-8 מחשבים??
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מוסיף כרגע עוד מחשב לבית ואני לא מעוניין ברשת...אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים....ניתן ליישם בבית עוד קו אינטרנט רגיל שהוא ללא רשת?.... ואם לא אז האם ניתן לבצע בבית אחד חיבור אינטרנט אחד כבלים ואחד ADSL תודה וצהריים טובים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה במחשב מסויים להיתחבר עם הראוטר הזה וזה מתחבר אבל אין גלישה, ממקום אחר אני כן מצליח. מסכנה:יש בעיה במחשב הראשון. הפחתי את המודם לראוטר האם זה יפתור את הבעיה? האם צריך לאפס את ה- WINSOCK? יש רעיונות נוספים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להעביר את המודם של האינטרט לחדר אחר שיתחבר למחשב אחר. בחדר השני יש חיבור לכבלים. האם צריך חיבור מיוחד לאינטרנט או מספיק שיש לי בחדר השני נקודה של כבלים כדי להתחבר לאנטרנט?(כמובן שאני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים) כי שמתי לב שבחדר הראשון יש מן חיבור הברגה כזה מהקיר למודם בנוסף לחיבור TV ן-RADIO אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב עם וינדוס 7 64ביט, ואילו לאחי מחשב עם וינדוס XP 32ביט. כיצד אוכל לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב שלי (Canon ip1700) עם המחשב שלו כך שיוכל להדפיס דרכה? חשוב לציין שלא קיים דרייבר למדפסת זו שתומך בגרסת הוינדוס שלי. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-