עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hararim,

קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by KKK,

הי, יש לי מחשב עם מודם USB ב-ADSL. לאותו מחשב מחובר מחשב נוסף בחדר אחר עם כבל Ethernet לגלישה באינטרנט. אני בקרוב קונה מחשב נייד שאותו אני גם מעוניין לחבר לרשת, אך אין במחשב עם המודם יציאה נוספת של LAN. אינני מבין בעניין הזה יותר מידי אך ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה ומצאתי את זה: http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=649125 האם באמצעות המתאם הנ"ל אוכל לחבר בין המחשב לבין המחשב נייד לגלישה באינטרנט באמצעות כבל Ethernet? האם צפויות בעיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. קניתי היום ראוטר אלחוטי של 3com, דגם 100-75. אני מחובר עם בזק בינלאומי בכבלים, עם חייגן (172.22), שפועל על PPTP VPN, מודם תומסון. לבנתיים, אני ניסיתי להגדיר את הראוטר רק למחשב הנייח, בצורה קווית. חיברתי את המודם לכניסה הראשית בראוטר; ואת הראוטר באחת מארבע הכניסות, חיברתי למחשב. מודם מסונכרן, ונורות על הראוטר נראו תקינות. נכנסתי לבקרה של הראוטר, והתחלתי לבצע את ההגדרות, אבל בסופו של דבר לא יכולתי לגלוש עם IP 192.168.1.2. לקחתי תמונה של כל שלב שביצעתי ב-Wizard, והוספתי להודעה (דילגתי על שלבים שלא קשורים להגדרות, כמו אזור זמן). תגידו לי בבקשה, מה אני מבצע לא נכון? תלחצו על התמונה להגדלה: ו ן ן ן ן ן ן ן ן

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by -Arcanide,

בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by nabuco,

שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Ben123,

אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  7. מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום רב, אתמול עברנו מהתשתית של הכבלים לזו של בזק, יש פריסה של NGN ואנחנו במהירות 4M בספיד-טסט אנחנו מקבלים שיש לנו את הקצב הורדה/העלאה הדרוש, אבל מאז המעבר כאשר אנחנו מורידים באמצעות טורנטים (מטורנטליצ') ההעלאה סבבה, אבל ההורדה לא מתרוממת - כל טורנט מתחבר לגג שלושה סידרים בו זמנית ( בדקתי טורנטים שהורדתי באותו היום בתשתית כבלים והם ירדו על המקסימום, כאלה עם מעל 1000 סידרים ואיזה 200 ליצ'רים) , זה נראה לי לא תקין. קיבלנו מודם rotal 1320a ואנחנו משתמשים בראוטר airport של apple מישהו יודע היכן הבעיה (אגב, לא החלפנו ספק, היינו ונשארנו עם בזק בינ"ל כך שאני לא מאמינה שזו חסימה מכוונת) תודה! נופר

10. Started by redti,

אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לאח שלי בבית בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי לסדר. יש ברשותו ראוטר TPLink wr541g אליו מתחבר מודם כבלים של Thomson. יש לו 2 מחשבים בבית - מחשב נייח שמתחבר בעזרת כבל ומחשב נייד שמתחבר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי פנימי Intel 3945AB. הבעיה מתחרשת כאשר המחשב הנייד מתחבר לרשת - ברגע שהמחשב הנייד מתחבר לרשת, האינטרנט מתנתק בשני המחשבים. ברגע שהנייד מתנתק - האינטרנט חוזר לעבוד במחשב הנייח. האינטרנט אצלו עובד תמיד כל עוד המחשב הנייד לא מחובר לרשת. כאשר רק המחשב הנייד מחובר לרשת - האינטרנט גם לא עובד. ניסיתי הכל - עדכנתי Firmware של הנתב, נתתי IP סטטי למחשבים וניסיתי לכבות את השרת DHCP של הראוטר(חשבתי שאולי, איכשהו, יש אייפי קונפליקט). ושום דבר לא עוזר - ברגע הנייד מתחבר, אין …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by tkcg2k,

לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  13. יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by matan5165,

אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי טוב, משהו עם טווח גדול כי הוא יהיה בממ"ד ויש עוד קומה בבית. חשבתי על לינקסיס...הדגם של ה N ואני יודע שצריך כרטיס מתאים ושזה רק בשלבי טיוטא... או שיש משהו טוב יותר? לילה טוב, פבל.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  17. רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.

18. שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by nimrodim,

טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  20. בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Jamuzo,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שלא נמצאים אחד ליד השני אלא בשני חדרים שונים שיש חלון ביניהם. כמו כן - רק אחד המחשבים נמצא ליד שקע טלפון (בזק). מה אני צריך כדי לחבר את שניהם לאינטרנט וביניהם - כך שאוכל לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב השני ? אני גם רוצה רוצה שהמדפסת שלי (מדפסת פשוטה - לא אלחוטית ובלי חיבור רשת ) תהיה משותפת לשניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. שלום. רכשתי דומיין דרך Google Apps. אתם יודעים, בשביל המייל - כך שכל המיילים מגיעים ל .com הרכישה נעשתה על ידי גוגל, והם בחרו ב GoDaddy. השאלה שלי: האם אני יכול לאכלס אתר על אותו שם דומיין? עזרתכם חשובה תודה רבה!

24. שלום לכולם רכשתי ראוטר של levelone דגם wnc-3406tx ביחד עם כרטיס רשת אלחוטי של level one wnc-0305usb הכל טוב ויפה - התקנתי את הדרייבר (אני משתמש בויסטה) ומתחבר לראוטר ומצליח לגלוש - אבל הבעיה היא שכאשר אני מסתכל בהגדרות של החיבור כתוב לי שאני מחובר ב18mbps! לפי עיון בחוברת, כשמתקינים את הדרייבר בxp, מותקנת תוכנה שבה אפשר לשנות את מהירות החיבור לראוטר, אבל מכיוון שאני על ויסטה התוכנה הנ"ל לא מותקנת ומותקן רק דרייבר והחיבור מתבצע עם ויסטה. חיפשתי באתר ובמדריך שלהם וגם הורדתי מהאתר, חיפשתי בגוגל, הפכתי את כל ההגדרות של הכרטיס, ולא הצלחתי למצוא דרך להעלות את מהירות החיבור ל54. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  25. למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים